DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> de ce sa iau LOGAN, si nu AvEO sau ACCENT

router
post 10 Apr 2007, 11:10
Post #61

Recalcitrant

Group: Members

QUOTE(dinescu @ 10 Apr 2007, 09:00)
Pe de alta parte loganul isi va oierde valoarea mai repede. Majoritatea venim din dacii 1300 sa nu fim carcotasi si sa cautam in testele NCAP ce valori au acestea. Tine de noroc in plus fiecare test este facut in anumite conditii care pe sosea mai sunt 50% valabile. Despre testele euroNCAP e mult de discutat. Personal am mers si cu logan si cu aveo. Cu accent nu am mers. Tot personal: la finisaje aveo este peste logan cu o clasa fara discutii (gen luft de la bara, decupajul airbagului de la logan diferente de culoare stalp-bord la logan etc). Ala e mai bine finisat. In schimb as prefera un Logan Diesel care consider ca e cel mai bun raport pret-calitate de pe piata. Logan -laureate. wink.gif
*

Parerea mea este ca Loganul isi pastreaza mai bine din valuare ca Aveo sau Accent. Daciile intotdeuna si-au pastrat din valuare la revanzare.

Cat despre finisaje eu am fost foarte surprins de Aveo cand la driv- test la GTT cu o masina de 1000 de km am observat ca finisajele interioare au in componenta unele materiale de la Matiz. Iar manerul usii avea un joc destul de mare.
Poate ca sunt eu carcotas oricum per ansamblu la Aveo erau mai bune finisajele.

--------------------
Fost Supernovist Actualmente fan Gillette Mach 3 2007 - B-81-XXX
Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dinescu
post 10 Apr 2007, 11:19
Post #62

Membru incepator

Daca ai logan clar ca nu poti fi obiectiv. Stii cum e: ce ai tu e cel mai bun. Totusi trebuie ca cel care a deschis threadul sa primeasca cele mai obiective pareri, indiferent de ce masini avem sau vom avea. Nu am condus accent dar m-am urcat in unul nou. Este peste aveo si logan calitatea finisajelor. Insa la pret se duce (la acelasi nivel de echipare-motorizare) peste logan-aveo. La motorizari aveo sta prost: doar 2 tiputi - 1.2 si 1.4 si nu au diesel spre deosebire de logan unde ai de ales din 4 motorizari (3 benzina 1 diesel).

This post has been edited by dinescu: 10 Apr 2007, 11:19

--------------------
dacia 1300 78
Fac dezvaluiri...
+
rattlesnake
post 10 Apr 2007, 11:24
Post #63

Membru autentic

From: Bucharest

@Gogu biggrin.gif Tu numesti Aveo si Albea masini frumoase sau cum?Sunt oribile!

Sincer, Albea e cea mai urata masina posibila si Aveo ii seamana extrem de mult,alaturi de Skoda Fabia berlina (nu hatchback, ca aia e frumoasa) ma refer la forma. Pe langa faptul ca sunt urate si par (in special AVeo) niste copii ieftine, sunt si extrem de proaste dpdv al calitatii si al fiabilitatii pe drumurile Romaniei.
Loganul macar la suma aia pe care o dai, care , sa fim seriosi, este indiscutabil, cel mai bun pret de pe piata raportat la ceea ce ofera.
Si, sincer, inafara unor mici probleme pe care le intalnim la toate masinile mentionate mai sus si nu numai, nu cunosc persoane sa fi avut probleme majore de semnalat si nici eu personal nu m-am confruntat cu asa ceva.
Ba din contra, suspensia si robustetea si-au dovedit fiabilitatea pe drumurile noastre. Nu cred ca merge Aveo/Hyundai/Albea pe unde poate sa intre Loganul.Eu am mers pe drumuri unde numai cei cu Jeep-ul aveau curaj sa circule (noroaie, teren denivelat cu bolovani de pamant inalti, etc) , masina comportandu-se excelent Sa nu uitam si de fiabilitatea motorului dovedita. Cunosc multi oameni care au trecut de pragul celor 200.000km fara vreo problema cu motorul sau cu alte componente importante.

This post has been edited by rattlesnake: 10 Apr 2007, 11:25

--------------------
Opel Astra H 1.7Cdti 100cp 2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
+
GoGu
post 10 Apr 2007, 11:33
Post #64

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Ai sa ramai surprins ce inseamna masina frumoasa la femei... Stiu multe care sunt topite dupa Kalos (ma rog, scuzabil, asta arata omeneste) sau dupa mizeria aia de Ford Ka...
Oricum, asa e, cele 2 mentionate sunt cam la fel de urate precum Loganul insa au niste culori mai fistichii & stuff si se mai ascunde hidosenia...

This post has been edited by GoGu: 10 Apr 2007, 11:34

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Kits
post 10 Apr 2007, 11:42
Post #65

Membru

ciudat ca un posesor de Logan considera ca Loganul este atat de urat. cred ca e o chestie subiectiva. mie loganul mi se pare peste fabia berlina, aveo, symbol (care e cel mai urat dintre astea), si albea (care este putin sub logan dar cea mai frumoasa dintre cele 4)

prima impresie care mi-a lasat-o Loganul in septembrie 2004 (sau august) cand nu se putea vedea pe nicaieri si am vazut o coloana de Loganuri de toate culorile la Baneasa dupa care au si putut intra in masina, etc, a fost foarte buna. atunci am decis pe loc sa achit avansul, pe care ei il primeau inainte ca oamenii sa fi vazut masina in fata ochilor.

scuze pt off topic.

--------------------
VW Golf VI 1.4 TSI 122 ponei
+
tarzy
post 10 Apr 2007, 11:44
Post #66

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(dinescu @ 10 Apr 2007, 09:00)
Pe de alta parte loganul isi va oierde valoarea mai repede. .....
*

depinde ce intelegi prin "valoare", daca te referi la procente .... atunci da ... e adevarat ca Loganul (si orice alta masina low budget) pierde mai mult decat concurentele, daca insa comparam sume absolute ..... atunci se schimba radical socoteala.

adica .... un Logan care in 2005 a costat (DDP) 7500 Euro .... acum se vinde zic eu destul de usor cu 6000 (aceeasi versiune noua acum este peste 8000), deci se cheama ca "pierdut" 1500 Euro, adica 20%. o masina "straina" care sa zicem a costat in 2005 14.ooo Euro ....se va vinde acum cu maxim 12000, adica ... pierde 2000 Euro respectiv 14,5 %.

da ... nu stiu ce-i mai importanta ...%??? sau bani cash ....

eu zic ca la o asa situatie in cazul Logan ai "castigat" 500%

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
GoGu
post 10 Apr 2007, 11:52
Post #67

Prea de la tara

@Kits: da, dupa gustul meu e urat Loganul, nu are o linie unitara si mai are si c*rul ala hidos (se vede f. urat privit din spate, dintr-o alta masina).
Dar cand am pus in balanta avantajele si dezavantajele am considerat ca pot trece cu usurinta peste aspect.

--------------------
+
klaus
post 10 Apr 2007, 11:59
Post #68

步步

GoGu, vorba matale, ai sa ramai surprins ce inseamna masina frumoasa la femei.
Lu nevasta-mea ii place tocmai fundul Loganului...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
minny
post 10 Apr 2007, 12:14
Post #69

Membru porcos

Deci GoGu a spus un adevar universal. Imi aduc aminte la ceva vreme dupa aparitia solnitei erammai multi colegi de birou care discutam ce e mai bine sa cumperi in 5000 de euro Solenza cheala sau Golf 3 la mana a doua dar mai accesorizat. O colega care asculta surprinsa intervine si spune:
- Cum sa dai 5000 de euro pe hidosenile ale de masini. Pai pe 5000 de euro iti dai seama ... poti cumpara un Matiz rosu ....
Nimic nou pana la urma .. dar in timp ce noi calculam si dregem ... femeile .. au alta optica. Si oricum cel mai important lucru la o masina e pentru ele culoarea ...

This post has been edited by minny: 10 Apr 2007, 12:15

--------------------
------ ------ ------
+
tarzy
post 10 Apr 2007, 12:17
Post #70

aroist

si nu uita ... sa aiba oglinda in parasolarul de la sofer

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
IRONICK
post 10 Apr 2007, 12:17
Post #71

-

From: Romania

QUOTE(minny @ 10 Apr 2007, 13:14)
Pai pe 5000 de euro iti dai seama ... poti cumpara un [...] rosu ....
Nimic nou pana la urma .. dar in timp ce noi calculam si dregem ... femeile .. au alta optica. Si oricum cel mai important lucru la o masina e pentru ele culoarea ...
*
Nu stiu ce are culoarea asta, dar le inebuneste pe femei.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
bloodem
post 10 Apr 2007, 12:27
Post #72

Membru autentic

From: Brasov, Romania

@Alan25r5: trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a cumpara... si mie mi-au recomandat multi masini straine, dar cand am aflat costurile de intretinere m-am linistit... Masina pe care o alegi trebuie sa reflecte in totalitate cerintele si posibilitatile pe care le ai.... deoarece fericirea din momentul cumpararii masinii s-ar putea sa dispara dupa cateva luni cand ajungi la prima revizie. Pe de alta parte, trebuie sa iei in calcul si consumul de combustibil... spui ca nu vrei sa dai bani pe un diesel... poate pentru tine este alegerea corecta, insa pentru mine, care aveam maxim 9000 euro disponibili, care am un stil de condus nu foarte agresiv, care merg numai cu vitezele legale si in localitate si in afara, alegerea mi s-a parut ideala... Si acum, dupa 7000 km sunt foarte multumit de alegere... Nu stiu altii cum sunt, dar eu prefer sa dau 1.5 milioane lunar pentru a merge ~ 1000 km in oras si sa dau 1 milion pentru a merge peste 1000 km in afara.... Dar repet, totul depinde strict de sofer si de ceea ce vrea de la o masina. Alegerea trebuie sa fie a ta...

--------------------
Renault Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6 Iulie 2018

Crickets! Crickets! They're everywhere!!!
+
SUPERCAR
post 10 Apr 2007, 12:37
Post #73

Membru autentic

From: Constanta

Totusi un logan diesel merita mult mai mult fata de un aveo mai ales in privinta consumului.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
prody
post 10 Apr 2007, 12:51
Post #74

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

QUOTE(Kits @ 10 Apr 2007, 11:42)
ciudat ca un posesor de Logan considera ca Loganul este atat de urat. cred ca e o chestie subiectiva. mie loganul mi se pare peste fabia berlina, aveo, symbol (care e cel mai urat dintre astea), si albea (care este putin sub logan dar cea mai frumoasa dintre cele 4)
scuze pt off topic.
*

Cat difera gusturile...mie Fabia Sedan imi place foarte mult!

Pentru initiatorul topicului : circula multi tampiti pe strazile patriei, nu alege masina din care ai cele mai mici sanse sa scapi cu viata in cazul unui accident!

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
dinescu
post 10 Apr 2007, 13:01
Post #75

Membru incepator

Am vazut atatia crapati in masini cu 5 stele incat pun acele teste pe planul2. Prefer o masina spatioasa cu un consum bun.

--------------------
dacia 1300 78
Fac dezvaluiri...
+
DannyC
post 10 Apr 2007, 13:03
Post #76

Membru

From: Baia Mare

Eu am studiat ofertele cu ceva vreme in urma cand ma batea gandul sa vand Loganul... si va spun ca dintre Aveo si Accent, cel din urma mi se parea cea mai buna alegere. Dar la o inspectie mai atenta am observat ca nu merita.... si tot mai bine e cu Loganu... intretinere, piese, service etc. smile.gif

Prody: Daca ti-e scris, poti sa ai si Porsche Chayenne ca tot te duci. smile.gif cu tampiti cu tot...

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI Ambition - MM 82 DNY
Masina si nevasta nu se imprumuta!
+
adip
post 10 Apr 2007, 13:15
Post #77

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(SUPERCAR @ 10 Apr 2007, 13:37)
Totusi un logan diesel merita mult mai mult fata de un aveo mai ales in privinta consumului.
Aoleo iar incepem cu "ce misto e logan dci ca consuma putin"?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
GoGu
post 10 Apr 2007, 13:19
Post #78

Prea de la tara

Yup, discutie veche.
I-am explicat unui var de-al meu o juma' de ora de ce nu merita sa-si ia Logan diesel la cei 5000 blink.gif km pe an pe care-i face el... De fapt i-am zis ca iese mai ieftin cu taxiul la kilometrii astia biggrin.gif

--------------------
+
hadul
post 10 Apr 2007, 14:04
Post #79

Membru ....??? cred ca da !?

From: IF

Alan ...am fost in situatia ta. Am comparat aveo cu accent si logan. tin sa-ti spun ca mie loganul mi se pare o masina extrem de urata ( nu dati cu pietre va rog, e doar parerea mea ). Aveo e frumusica ! Degustibus et coloribus non disputandum!
judecata mea a fost alta! nu-mi iau masina sa ma uit la ea, ci sa merg cu ea. si atunci : ma intereseaza costuri de intretinere mici, consum mic, spatiu interior, porbagaj mare. hai sa vedem intr-o masina ceea ce este de fapt : o chestie care-fi faciliteaza deplasarea de la pct A la B. stop
nu ma dau mare cu masina! nu fac liniute, barnauturi, si alte vitejisme gratuite.
nu-mi admir masina, o folosesc doar in scopul pentru care a fost creata.
pe vremea lu ceasca ('84-'85), aveam un vecin de palier care tine mingea de fotbal - de piele ( tango original ??? asa-i zicea? ) in vitrina.... biggrin.gif, si jucam pe maidan cu d'aia de 35 ( de lei ) - cine mai stie ???? wub.gif
o fi bine asa ?

sa revenim

1. cum s-a mai spus aici, costurile de intretinere fac diferenta in avantajul loganului!
2. confort, aveo sta cel mai bine - la 11000 are tot ce vrei
3. motorizare, accentul bate tot ( vezi garantie 6 ani )
4. pret .... stii deja, un 1.5 dci de la logan e sub 1,4 aveo si mult sub accent.

in semnatura vezi ce am ales!
si inca ceva! m-am dat jos de pe un cielo gle/ac +gpl

--------------------
dacia logan laureatul-1.5dci-2007 / renault scenic 2 - privilegiul-1.9 dCi 2006/ - IF-xx-xxx
[URL=http://forum.shrimpworld.ro]shrimpworld[/URL]
+
Kits
post 10 Apr 2007, 14:25
Post #80

Membru

Tocmai asta e smecheria, Dinescu. aia aveau 5 stele si tot au crapat. daca ai 5 stele la euroncap nu inseamna ca esti nemuritor si poti gonii cu 200 la ora ca n-o sa patesti nimic. testele alea sunt facute la 55 km/h sau ceva de genul asta.

ideea este ca intr-un Aveo ai mai multe sanse sa mori chiar mergand in oras daca intri in ceva. daca la test s-a facut asa, la peste 100 se face praf si pulbere, nu ca la viteza asta altii ar scapa dar per total cu cat mai multe stele are la euroncap cu atat mai multe sanse ai sa supravietuiesti intr-o coliziune.

Daca ar fi sa o luam asa cum zici tu nu conteaza nici cat de bune sunt franele, sa nu ne mai punem centura nici la drum lung ca daca e sa murim, ne cade ceva in cap pe strada si tot murim. daca toti participantii la trafic ar fi cu capul pe umeri ar fi altceva dar de multe ori se moare si din cauza celorlalti ca sunt pline soselele de zmei, betivi, cocosi si piloti "profesionisti"

Eu cred ca ar trebui totusi sa incercam sa ne protejam si sa-l lasam pe Dumnezeu sa aleaga cine moare si cine nu, dar sa ne straduim si noi un pic... ati vazut pustii aia cu cayenul...

--------------------
VW Golf VI 1.4 TSI 122 ponei
+
Sony
post 10 Apr 2007, 14:27
Post #81

Membru autentic

From: Ban Land

Bre, am intrebat-o pe colega ce masina vrea. Cica un Matiz, dar nu rosu. 04.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
C@talin
post 10 Apr 2007, 16:15
Post #82

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

vorbrea cineva mai sus ca sa bagat prin tot felul de locuri ,confirm si eu ca aici e super,am fost prin niste hartoape cu ea de alti amic de-ai mei nu au vrut sa intre cu focus sau cielo ca isi rupeau bara sau atingeau masina pe dedesupt.imi place ca am un fel de minijeep biggrin.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
romeodr
post 10 Apr 2007, 16:55
Post #83

Membru autentic

From: brasov

interesant,si eu m-am gindit la un Aveo,dupa ce o sa vind Loganul,am fost la dealer,si am facut si un test,baietii mi-au dat masina de teste,si am plecat singur cam vreo 20 km,fiind singur in masina am testat-o pe bune,adica...plecare de pe loc,turatie maxima,frine in toate pozitiile,intoarcere brusca,etc,adica, cum nu as face eu cu masina personala..ce nu mi-a placut?..instabila in viraje ,instabila rau,demaraj slab,frine si mai slabe,suspensi tari,zdruncina rau de tot,atingi cu genunchiul bordul,nu are scut la motor,roata de rezerva mica,naspa rau,....ce mi-a placut,mi-a placut ca sunt posesorul unui Logan...si m-am gindit sa-mi iau,daca vind Loganul...un POLO happy...!!!!!

--------------------
LAGUNA 1ph2 NEVADA GRANDTOURS CONCORDE ..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!! - BV 77 EME
+
Cocojambo
post 10 Apr 2007, 18:40
Post #84

Membru autentic

nici ala nu e cine stie ce fericire stai linistit (asta daca nu cumva mergi mai mult singur sau 2 pers, daca e asa e super ok) si.... gandeste-te si la costurile de intretinere

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
satori
post 10 Apr 2007, 20:44
Post #85

"wherever i may roam"-er

Uuuuu... e rost de cearta aici!!! biggrin.gif
Pai, Alan25r5, tu vrei discutii tehnice si nici macar nu ai specificat ce vrei tu de la masina? Pai atunci, nene, te-ai ales cu un topic de "iote ce mi s-a nazarit mie".
Pune mana pe o foaie de hartie si un pix si gandeste ce vrei de la masina. Apoi eventual posteaza pe forum. De exemplu: ti-o fi placut tie Aveo la interior, dar, cum ziceau baietii mai sus, daca ai des drumuri la tara pe drumuri desfundate, ia omule Logan. Nu o sa cobori din masina sa plangi langa ea cand o lovesti.
Accent, in afara de motorul 1.5 diesel care, ca un avantaj, se anuleaza prin pretul sau, nu iti poate oferi absolut nimic in plus sau care sa merite atentia fata de celalate. Platesti aiurea pe marca. Dacia si Chevrolet sunt low priced, Hyundai nu mai este.
Serviceurile Hyundai sunt chiar mai nesimtite decat cele Chevrolet. Cred ca dapdv, Logan conduce detasat: mai multe optiune de face serviceul, mai multe telefoane sa te plangi, preturi mici daca te si zbati nitel (vii cu chestii de acasa)
Eu in locul tau (din cate m-am prins pana acum ca ai fii tu) as lua un Logan 1.4. Iar daca nevestei nu ii place, no problem, sa faca reduceri la farduri si urmatoarea masina va fi mai frumoasa. Nu iti cumperi masina dupa cum arata altfel risti sa ti-o admire toti in parcare, pe butuci.
Daca totusi faci greseala sa iti iei Aveo, fii pregatit sa apesi acceleratia. 2000 de ture nu e limitare, e minimul permis. Altfel ii pui motorul pe butuci. Si ti-as mai zice cate ceva despre Aveo, dar poate le descoperi singur. Oricum, o sa vezi, nimic nu vine gratis sau fara un revers.

PS: Eu am si Spark si, nu-i comod, dar car carucior de copil si copil fara probleme biggrin.gif

--------------------
Chevrolet Kalos SXPP 04, Spark 06 2004, 2006 - BxxBUH
+
prody
post 10 Apr 2007, 21:28
Post #86

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

QUOTE(dinescu @ 10 Apr 2007, 13:01)
Am vazut atatia crapati in masini cu 5 stele incat pun acele teste pe planul2. Prefer o masina spatioasa cu un consum bun.
*

O.K., punem altfel problema, deoarece majoritatea accidentelor nu sunt asa de urate, dintr-un accident mediu cu Loganul ai sanse sa scapi usor iar cu Aveo te cam schilodesti putin. Bafta!

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
cristi.r
post 10 Apr 2007, 22:45
Post #87

Membru ... din cand in cand

Auzi, dar, totusi, cum a ajuns nevasta-ta la aveo/accent ? A studiat oferte ? I-ai dat idei ? Ati fost prin show-room-uri ?

E urata aveo, bre ! E disproportionata, are rotile prea mici ...
Accent, maybe, dar i-au cam "sarit" preturile ... Si parca si forma are ceva ... parca spatele ... nu stiu ...
Logan, hmmmmmmm, e perfect dpdv al muchiilor drepte ascutite mai ales la interior ... nimeni nu-l egaleaza ...

Da' vrei neaparat ceva nou ? Vrei sa ai garantie de dealer si miros de plastic nou ? Te intreb fara gluma ! Ca nici prin cap nu-ti trece ce scoruri au aia din service la revizii. Ma refer la manopera si piese de schimb. Trage si tu o concluzie: actuator pt. inchidere centralizata Dacia SLZ - de origine 90 RON, iar in alte magazine 15 RON. Cu deosebirea ca ala de 15 RON merge si pe alte tipuri de masini, iar ala de origine numai pe Dacia, pentru ca are un conector "custom" ... Si vizavi de asta, eu unul sunt satul de chestii de genul: "aaa, sa vedem, sa verificam, nu stim daca se poate schimba pe garantie ..."

This post has been edited by cristi.r: 10 Apr 2007, 22:47

--------------------
megane diesel 2006
+
klaus
post 10 Apr 2007, 22:47
Post #88

步步

Pai cum sa ajunga?
Prin analiza detaliilor tehnice...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cristi.r
post 10 Apr 2007, 22:49
Post #89

Membru ... din cand in cand

QUOTE(klaus @ 10 Apr 2007, 22:47)
Pai cum sa ajunga?
Prin analiza detaliilor tehnice...
*

Ei, klaus, pe strazile patriei circula o gramada de tipuri de masini ...

Si mai am o-ntrebare ... ce raspuns ai primit de pe hyundaiclub si de pe daewooclub ?

Oricum, desi nu-mi place ce-o sa afirm biggrin.gif datorita rezonantei internationala a numelor CHEVROLET si HYUNDAI, Loganul este peste celelalte doua oferte.

This post has been edited by cristi.r: 10 Apr 2007, 22:59

--------------------
megane diesel 2006
+
Kunt
post 10 Apr 2007, 22:56
Post #90

Membru lenes

In mod normal as recomanda accentul dar, pe bune, au astia niste scoruri la revizii de te doare capu'... Pt benzinar, prima revizie, de 7500 km obligatorie, e vreo 500-600 ron ! Ma intreb in cazul asta daca e intr-adevar un avantaj garantia aia de 6 ani...
Cat despre aveo, nu vreau sa zic nimic, Euroncap a zis destul, cine vrea sa inteleaga bine... Ceilalti probabil cred ca Euroncap astia sunt o comisie de cretini, cum sunt pe la noi cu sutele, care nu fac nimic toata ziua si iau doar bani si dau niste calificative/stele aiurea pe spagi...

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 00:58
Forum Renault