de ce sa iau LOGAN, si nu AvEO sau ACCENT
![]() ![]() ![]() |
de ce sa iau LOGAN, si nu AvEO sau ACCENT
Alan25r5 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 31 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310, LOGAN
1996,2007
- dj04mju
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alan25r5 @ 11 Apr 2007, 00:17) Topicul se poate inchide. Am hotarat : CHEVROLET DE CE 1. motorizare superioara loganului si mult mai la nivelul anului 2007 1.4 16v (logan 1,6 16v) 3. suspensii ferme- loganul e barca (nu cred ca ai mers cu loganu) 4. vopseaua la logan are probleme (esti sigur?) 5. teste euroncap aveo are 21 de puncte iar loganul doar 19 (oare?) 6. discuri ventilate-loganul nu ( eu zic ca are ... 1,5dCi...) 7. izolare fonica net superioara loganului (mai mergi odata cu ambele modele) 8. airbag lateral - loganul canci (uite.te in oferta dacia ![]() 9. mp3- loganul nema (idem 8...oferta dacia) tu ai enumerat doar "plusurile" pe care le are aveo in fata loganului.... minusurile (-) nu le enumeri? ![]() ps accentul a iesit din cursa datorita pretului |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
are airbag lateral si logan
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
asta suna a sondaj de opinie pentru de testarea membrilor daciaclub. bafta si sanatate tuturor !
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Alan25r5 |
![]()
|
1. motorizare superioara loganului si mult mai la nivelul anului 2007 1.4 16v (logan 1,6 16v)[COLOR=green] discutam de aceeasi motorizare
3. suspensii ferme- loganul e barca (nu cred ca ai mers cu loganu)[COLOR=green] DA 4. vopseaua la logan are probleme (esti sigur?)[COLOR=green] VOI SPUNETI CU POZE 5. teste euroncap aveo are 21 de puncte iar loganul doar 19 (oare?)[COLOR=green]SIGUR 6. discuri ventilate-loganul nu ( eu zic ca are ... 1,5dCi...)[COLOR=green]IAR AMESTECI MOTORIZARILE 7. izolare fonica net superioara loganului (mai mergi odata cu ambele modele)[COLOR=green]AM MERS SUFICIENT 8. airbag lateral - loganul canci (uite.te in oferta dacia )[COLOR=green]LA AVEO E STANDARD 9. mp3- loganul nema (idem 8...oferta dacia)[COLOR=green]IDEM PCT 8 |
--------------------
dacia
1310, LOGAN
1996,2007
- dj04mju
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
de ce te superi ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La 11.220 cat e Aveo ala, informativ zic, urmatoarele puncte enuntate de tine sunt afirmatii false: 1, 3, 6, 7, 8, 9.
12 este o umflarea a realitatii (ca nu e "net superior"). Din afirmatia falsa de la pct. 8 (ce denota studiu tehnic aprofundat, de...), cu airbaguri laterale loganul nu mai ia 11 puncte la protectia laterala ci ia ca popa 16-17, asta inseamna afirmatie falsa (teste necomparabile, desi exista versiuni comparabile) la pct 5 (loganul are cu airbaguri laterale 24-25 puncte). La aveo este extrem de jenanta protectia la nivelul pieptului. Tehnic vorbind, raman in picioare doar afirmatiile de la pct. 2, 4, 10, 11 si 12. Adica exact alea care tehnic vorbind, nu prea au relevanta. Au dpdv feeling la bord, dar nu tehnic. In afara de afirmatia 4, care deja a inceput sa fie si ea oarecum falsa pe noua gama de vopsele. Asta daca intr-adevar se dorea vorbitul pe date tehnice, si nu pe minciuni care sa creeze impresii eronate pentru gadilarea si creearea unui confort psihic asupra alegerii facute. Oricum, sa o stapanesti sanatos si sa fie fara evenimente! Si sa te bucuri de ea! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alan25r5 |
![]()
|
Nu ma supar baieti, voi vad ca va suparati pe mine. Trebuie sa intelegeti ca lista facuta de mine inseamna inca vreo 2000 de euroi in plus fata de golan deci totul se plateste.
|
--------------------
dacia
1310, LOGAN
1996,2007
- dj04mju
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
atunci mai pune 3000 si ia o octavia. si chiar se merita banii dati.dupa un test drive cu octavia nu o sa iti mai placa aveo.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Doresc sa punctez catevas lucruri, macar acum, dupa razboi:
1. Discurile ventilate sunt pe dCi si prestige. 2. Airbagurile laterale sunt in optiune la dacia, pot fi puse (200 EURO) 3. Prestige-ul are mp3 player standard (Blaupunkt) 4. Izolarea fonica pe prestige e chiar rezonabila 5. Filtrul de polen: asa cum multi de pe Astra classic si-au pus singuri filru de polen ca loc era dar nu era filtrul propriu-zis, asa si pe logan, multi si-au pus filtru ca locasul era, lipsea filtru. Deci nu e diferenta din acest punct de vedere. 6. Suspensiile pe logan sunt comparabile cu cele de pe aveo, mie mi se par chiar mai rigide. 7. Motorul 1.6 16v de pe logan e un motor bun, fiabil si suficient de simplu. Sa nu se creada ca pe alte masini sunt tehnologii spatiale, ca nu-s. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
nu or fi ele spatiale da cum sa ia omu' dacie ? vrei sa moara de rusine in parcare la mall ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
De ce se fabrica masini proaste? Pentru ca si prostii trebuie sa conduca ceva.
Cum sa dai 11-14 mii euro pe o masina a unui producator cunoscut mondial pentru ieftinaturi si calitate indoielnica (Chevrolet) ?! Dar, ma rog, oricat de urata sau proasta ar fi o masina, se gaseste cineva bucuros sa dea banii pe ea. Cat despre testele EuroNCAP (1 1/2 stele pt. protectia adultilor la impact frontal) ... tu sa fii sanatos. ![]() This post has been edited by raqzvan: 11 Apr 2007, 00:33 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
inca ceva: cu 3000 in plus zicea cineva octavia!
da, o octavia din aia de 100 de cai, care la cat cantareste masina aia, abia trag de ea! si cu bordul gol, chelie butelie!si care o sa consume si o sa se miste ca o caruta, te depaseste prestige-ul lejer, pe orice plaja de turatii si viteza! octavia la 15 mii avea la dotari ...jante de tabla!si turometru!!! octi ca sa fie masina tre sa coste minim 25, altfel mai bine lipsa!nu numa asa, sa zici ca ai octavia, si masina straina, iar geamurile sa le deschizi cu manivela! succes !! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Urmaresc acest topic de la inceput si desi nu am o parere avizata nu ma pot abtine sa nu zic si eu ceva
![]() De 15 minute ma chinui sa caut aveo-ul ala care la aceasi bani cu un logan are toate dotarile enumerate de tine. Cel mai ieftin gasit de mine cu motor de 1.4 16V cu dotarile acelea costa 12750 Euro. Un Prestige (1.6 16V) costa 9900+200 airbagurile laterale adica cu 2650 Euro mai putin. Prestige-ul are aproape aceleasi dotari (mai putin cateva care au fost enumerate mai sus) si in plus are un motor cu o putere mai mare care si-a dovedit eficienta de-a lungul anilor. Cu diferenta de 2650 poti linistit sa platesti taxele, casco, rca si reviziile 2-3 ani cel putin. Sunt banii tai deci tu alegi ! Personal daca as avea 12750 euro as mai strange putin si mi-as cumpara un Megane 2 ![]() This post has been edited by Shush: 11 Apr 2007, 00:31 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
klaus |
![]()
|
horsewhisperer27, octavia aia de care zici tu (1.6 102 cp - varianta octavia tour) are vreo 1300 kg, e vreo 13.000 euro si crede-ma ca trage cel putin la fel de bine ca un prestige (dupa parerea mea trage chiar mai bine), si stiu ce vorbesc, ca eu conduc una din aia aproape zilnic.
Atata doar ca mai trebuie sa pui inca vreo 1.000 euro ca sa o aduci la nivelul unui prestige (geamuri electrice, drumuri grele, volan si schimbator piele, jenti aliaj etc.) Este o masina mai buna decat loganul (desi daca o sa va zic ce s-a schimbat la masina aia in 100.000 km nu o sa vi se mai para chiar atat de fiabila vis-a-vis de un logan), e mai comoda (desi in spate spatiul e chiar usor mai mic decat in logan), are un portbagaj mare complet utilizabil, nu ca la logan, insa e cu 40% mai scumpa la dotari echivalente. Insa daca cumva vorbeai de octavia 2, aia nici macar nu e comparabila cu Loganul. E chiar peste megane, dupa parerea mea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Alan25r5 |
![]()
|
QUOTE De ce se fabrica masini proaste? Pentru ca si prostii trebuie sa conduca ceva. Eu am incercat sa port o conversatie decenta si nu cred ca am jignit pe nimeni in acest topic. Dar tu ori vorbesti despre propria persoana, ori esti propietarul tipic de Logan care merge cu ceata aprinsa cand nu e ceata si se ia le intrecere cu toate celelalte masini pentru ca a ta e cea mai tare si iti dai cu pumnii in cap daca de depaseste un M3. PS Probabil ai si pozitiile albastre si faruri cu xenon din vitan. |
--------------------
dacia
1310, LOGAN
1996,2007
- dj04mju
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Cea mai buna alegere se face atunci cand mergi la fiecare dealer si faci drive test cu masina dorita, intrebi toate costurile si sigur sti si ce cumperi si cum se conduce si cat te costa in total masina + costurile de intretinere.
Eu am avut pe lista mai multe modele: Logan, Fabia, Aveo sedan, Albea, Accet si Clio symbol si dupa o luna de cautari si multe teste cu fiecare model am ales. Asta ar fi sfatul meu pentru orice doritor de a-si achizitiona o masina noua. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
@Alan25r5 , bai nea coclender, stii cum e vorba aia "facerea de bine e f***** de mama". In cazul de fata se potriveste foarte bine.
Din tot ce am vazut aici, lumea se straduieste sa te ajute sa nu dai niste bani in plus pentru o masina care: - se situeaza in topul celor mai urate ale momentului - este extrem de slaba dpdv al sigurantei] - fiabilitate in dubii (sau chiar inexistenta, mai ales in Romania) Nu cred ca te obliga cineva sa iei Logan sau Accent. Totusi, sincer, e bine ca mai exista si d-astia ca tine. Noi de cine ne-am mai putea amuza pe strazi? Chevrolet Aveo, Kalos, Fiat Albea etc. Si probabil ca, putea Loganul sa fie "Masina Anului in Lume" si sa nu aiba nici cel mai mic cusur, pentru ca se gaseau fuduli ca tine sa zica: "Aaaa, io vreau masina streina. Ce stie romanii sa faca masini?" Felicitari pt alegere, bafta si ai grija ca primul stalp cu Aveo ti-ar putea fi fatal This post has been edited by rattlesnake: 11 Apr 2007, 08:15 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
sa nu fim asa de categorici. insa pe undeva lumea are dreptate, de ce ai mai intrebat din moment ce oricum erai chitit pe o masina si nici temele nu ti le-ai facut bine in privnita "concurentei". Sa zicem ca ai ales masina pe considerente estetice, fine with me. Insa ti-ai cam dat cu firma in cap cu postul nr 91. Daca chiar contau pentru tine argumentele tehnice ar fi trebuit sa te documentezi mai bine,caci dupa cum se vede loganul nu e asa de slab cu aratai tu in acel post.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Pt. initiatorul topicului: nu stiu cum ai facut alegerea asta (probabil ca vecinul ala al tau ti-a bagat in cap ca Aveo e "masina buna dom`le nu Dacia"), dar sincer e cea mai proasta.
Si eu am sustinut suprematia altor autoturisme fata de Logan, da` pana la urma mi-am dat seama ca gresesc. Logan e in primul rand o masina CORECTA cu utilizatorul ei, cu costuri de intretinere scazute fata de concurenta. Cel putin varianta Prestige e chiar... masina straina. Eu unul daca as avea banii astia mi-as lua un MCV cu ceva dotari pe el (probabil ar ajunge banii pt. versiunea full, scuze daca gresesc, nu stiu preturile). Eu zic sa te mai gandesti... pana la urma Loganul merita desi toata lumea il critica in necunostinta de cauza. Inca o data: mai gandeste-te. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
QUOTE(rattlesnake @ 11 Apr 2007, 08:14) @Alan25r5 , bai nea coclender, stii cum e vorba aia "facerea de bine e f***** de mama". In cazul de fata se potriveste foarte bine. Din tot ce am vazut aici, lumea se straduieste sa te ajute sa nu dai niste bani in plus pentru o masina care: - se situeaza in topul celor mai urate ale momentului - este extrem de slaba dpdv al sigurantei] - fiabilitate in dubii (sau chiar inexistenta, mai ales in Romania) Nu cred ca te obliga cineva sa iei Logan sau Accent. Totusi, sincer, e bine ca mai exista si d-astia ca tine. Noi de cine ne-am mai putea amuza pe strazi? Chevrolet Aveo, Kalos, Fiat Albea etc. Si probabil ca, putea Loganul sa fie "Masina Anului in Lume" si sa nu aiba nici cel mai mic cusur, pentru ca se gaseau fuduli ca tine sa zica: "Aaaa, io vreau masina streina. Ce stie romanii sa faca masini?" Felicitari pt alegere, bafta si ai grija ca primul stalp cu Aveo ti-ar putea fi fatal Nu-ti varsa frustrarile cand ar trebui sa dai sfaturi. Nu esti expert in aveo, accent si dupa anul din care ai masina nici in Logane. Ca aveo e urat ramane la gustul fiecaruia nu esti etalon in car design ca nu e fiabil la fel masina nu are inca istorie sa ne dam inca cu parerea (ca si in cazul loganului) - la clio iti poti da cu parerea e de ceva timp pe piata si sta foarte bine. Nu contesta nimeni ca loganul e masina buna din pacate pierde la imagine din cauza multor tarani frustrati care o maimuțăresc ca pe un pom de iarna cu beculete, codite de rechin si alte briz-briz-uri kitchoase. Daca omul a ales altceva si nu logan nu trebuie sa incepi sa aprinzi lumanari doar findca si-a luat aveo sau accent ori albea si nu logan. Sa fie sanatos ca toata lumea. Bafta! ![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
Alan25r5 |
![]()
|
QUOTE Noi de cine ne-am mai putea amuza pe strazi? Chevrolet Aveo, Kalos, Fiat Albea etc. Insist ca moderatorii sa inchida acest topic. Deja polemica ia amploare si se aduc jigniri. Imi pare rau de acei posesori de logan care nu au nici o vina cand din cauza unora care se amuza pe strazi de alte masini sunt catalogati de toti ceilalti de pe alte forumuri (vezi vwforum, chevroletclub, citroenclub) drept ..., nici nu stiu cum sa spun ca sa nu jignesc. Topicul mi-a fost de mare ajutor pentru ca am putut sa observ faptul ca jumatate din cei care detin un logan recomanda o alta masina. Mi-e imi este suficient. PS Ce vroiati sa fac sa va spun ca iau un LOGAN si de fapt sa iau AVEO. Eu am fost sincer - e alegerea mea. This post has been edited by Alan25r5: 11 Apr 2007, 08:52 |
--------------------
dacia
1310, LOGAN
1996,2007
- dj04mju
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
totusi, eu nu inteleg de ce un om (care evident, nu dispune de mult banet) poate da banii - mai mult de 10 000 euro - pe o masina la care combustibilul va costa milioane (cunosc un posesor de AVEO care a spus ca in oras - Galati - consumul e in jur de 11-12 litri), reviziile vor fi mult mai scumpe, etc... Tare mi-e teama ca vei regreta alegerea.
This post has been edited by bloodem: 11 Apr 2007, 08:52 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Alan25r5 @ 11 Apr 2007, 08:46) Topicul mi-a fost de mare ajutor pentru ca am putut sa observ faptul ca jumatate din cei care detin un logan recomanda o alta masina. Mi-e imi este suficient. 1. Bineînțeles că mulți ți-ar recomanda altă mașină, pentru că fiecare vrea altceva decât are! Asta nu înseamnă că Loganu' e o mașină proastă! 2. Câți ți-au recomandat să iei Aveo? 3. Câți ți-au recomandat să iei Accent? 4. Câți ți-au recomandat să iei Logan? 5. Dacă ai fi ținut seama de recomandări ai fi ales altceva decât ai ales, deci concluzia ta de fapt nu ține seama de ce s-a discutat aici, ci de alegerea subiectivă pe care ai făcut-o, probabil inconștient, înainte de a deschide acest topic. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Alan25r5 @ 11 Apr 2007, 09:46) Ce vroiati sa fac sa va spun ca iau un LOGAN si de fapt sa iau AVEO. Eu am fost sincer - e alegerea mea. Înseamnă că topicul l-ai făcut pentru distracție... Părerile expuse aici au fost pro Accent și Logan... Iar tu aveai în minte ce spune nevasta și vecinu... Documentarea ta tehnică a fost doar cu numele se vede... Astfel de topicuri ar trebui închise de la primul mesaj... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alan25r5 |
![]()
|
Nu am zis ca loganul este o masina proasta, doamne fereste. Dar asta nu inseamna ce in celelalte mori instant.
|
--------------------
dacia
1310, LOGAN
1996,2007
- dj04mju
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Corect! Daca intri pe forum de chevrolet te vor sfatui la chevy daca intri la dacia evident: ia Logan, daca intri la VW ia-ti golf si tot asa! Cine are logan, aveo, accent, clio nu poate fi obiectiv. Subiectivism la majoritatea. De aceea nu am inceput un astfel de thread cand m-am hotarat sa-mi schimb masina. Am incercat sa fac sapaturi sa culeg informatii despre diverse masini. Am inclinat balanta spre logan dar nu sunt hotarat. Sunt un tip sucit recunosc.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alan25r5 @ 11 Apr 2007, 09:46) Topicul mi-a fost de mare ajutor pentru ca am putut sa observ faptul ca jumatate din cei care detin un logan recomanda o alta masina. Mi-e imi este suficient. Ai primit recomandari in funcite de bugetul tau.Si eu ti-am recomandat un Accent 1,5 crdi in loc de Aveo-la 12.000,desi sunt extrem de multumit de masina mea(are 8 luni si nu a aprut rugina ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
QUOTE Topicul mi-a fost de mare ajutor pentru ca am putut sa observ faptul ca jumatate din cei care detin un logan recomanda o alta masina. Mi-e imi este suficient. Eu cred ca ai probleme, sincer! In primul rand, nici nu stii ce vrei! Ai vrut o parere obiectiva desi nici nu ai spus ce buget ai si ce vrei sa faci cu masina (vrei liniute, vrei sa mergi pe camp, pe sosea, vrei sa te rupi in figuri, vrei sa te admire lumea sau pur si simplu vrei sa te deplasezi intr-un mod decent). Daca ai bani, ar fi normal sa iei ceva mai bun, nu?Skoda Octavia(toate versiunile) si Hyundai Accent(full option)sunt net mai bune ca Loganul (chiar daca sunt mai scumpe),cel putin dpdv tehnic si mi se pare de bun simt din partea posesorilor faptul ca au recunoscut acest lucru. In al doilea rand, nici nu ai etalat motive intemeiate ale alegerii facute de tine.Motivele invocate fiind de genul "vrea sotia" , sau "mi-a zis vecinul", iar cele "tehnice" enumerate, fiind absolut fara nici o noima, pentru ca e clar ca nu ai idee despre dotarile Loganului, si nici despre cele ale lui Aveo si vorbesti doar din auzite , fara a sti concret problemele masinilor(exemplu concret: problema cu vopseaua la Logan. Aceasta discutie era valabila mai acum 2-3 ani si in special la masinile cu vopsea nemetalizata). In fine, nu cred ca mai are rost sa ne agitam pentru ca oricum faci cum crezi. E bine sa faci doar ce crezi tu si sa ai personalitate, dar NUMAI atunci cand ai cunostinte despre ce vorbesti Bafta! |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 10:41 |