Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
catalin1paul |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|||
florin1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 August 05 ![]() |
va rog sa-mi spune-ti unde pot gasi cotiera de logan in braila sau in constanta?
|
--------------------
VW
Passat B6
2009 2.0 CRTDI 110CP+
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred ca gasesti la reprezentanta dacia din oras. cel putin eu am vazut ieri in cluj la reprez dacia la pretul de 2.075.000 lei, dar la o firma de piese auto din oras am gasit-o la 1.750.000 lei. sunt exact la fel si se potrivesc perfect.
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
florin1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 August 05 ![]() |
QUOTE(mariachi @ 18 Aug 2005, 11:05) cred ca gasesti la reprezentanta dacia din oras. cel putin eu am vazut ieri in cluj la reprez dacia la pretul de 2.075.000 lei, dar la o firma de piese auto din oras am gasit-o la 1.750.000 lei. sunt exact la fel si se potrivesc perfect. Am fost azi la reprentanta si in tot orasul braila si nu am gasit. Oricum iti multumesc. |
--------------------
VW
Passat B6
2009 2.0 CRTDI 110CP+
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Contacteaza-l pe "parbriz expres" si roaga-l sa-ti trimita prin posta.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze ca vin cu o intrebare, poate chiar deplasata pentru unii... dar intreb, deoarece n-am avut ocazia pana acum sa conduc cu o astfel de cotiera nici o masina, si vreau sa intreb pe cei care au deja.. se merita? condusul (mai ales la drum lung) e mai confortabil ?, nu are si aspecte negativa, ca sa spun asa...
intreb, deoarece vreau sa-mi pun si eu, dar nu stiu daca toata osteneala merita, mai ales ca masina nu vine din fabrica echipata cu asa ceva... |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, se merita.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CCP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 April 05 From: cluj ![]() |
QUOTE(mariachi @ 18 Aug 2005, 11:05) cred ca gasesti la reprezentanta dacia din oras. cel putin eu am vazut ieri in cluj la reprez dacia la pretul de 2.075.000 lei, dar la o firma de piese auto din oras am gasit-o la 1.750.000 lei. sunt exact la fel si se potrivesc perfect. Te rog spune-mi si mie la care magazin din Cluj ai gasit . Mersi. |
--------------------
LOGAN
PREFERANCES
- CJ-06-xxx
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar in Bucuresti se gaseste cotiera la vreun dealer Dacia? A montat cineva cotiera la service Dacia (fie ca e luata din Vitan, fie ca e luata de la dealer) - inclusiv cu mutatul butoanelor pentru Ambition?
Eu sunt neindemanatic rau de tot si daca ma apuc sa dau gauri sigur fac tampenii. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(thesys @ 18 Aug 2005, 19:31) Scuze ca vin cu o intrebare, poate chiar deplasata pentru unii... dar intreb, deoarece n-am avut ocazia pana acum sa conduc cu o astfel de cotiera nici o masina, si vreau sa intreb pe cei care au deja.. se merita? condusul (mai ales la drum lung) e mai confortabil ?, nu are si aspecte negativa, ca sa spun asa... Eu am cotiera din fabrica si iti spun categoric ca se merita. De obicei conduc distante lungi (un drum de 1600 km la fiecare 3 saptamini) si nici nu se compara condusul cu cotiera fata de cel fara. Urmatoarea masina pe care o voi avea (cind va fi sa fie) va trebui sa aiba obligatoriu cotiera. Mai sint si alte chestii foarte utile, dar din pacate nu exista pe Logan si se pare ca nici in urmatorii 10 ani nu vor fi... |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
slay3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 12 August 05 ![]() |
acesta fiind primul meu post aici, dati-mi voie sa salut toti membrii forumului
azi am luat cotiera.neagra,la exterior imbracata cu o imitatie de piele neagra,iar in interior cu ceva ce seamana a catifea ![]() 536000 ROL 6 suruburi, montat in 15 min pt cei cu geamuri electrice spate zic eu ca e utila,pt prinderea se face cu doua console de tabla plasate pe lateralele cotierei,astfel ca nu se anuleaza butoanele si nici nu e nevoie de modificari.cu un pic de imaginatie scapi si de problema butonului pt reglajul lombar |
--------------------
DACIA
LOGAN
- BV-08-MLC
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Din descriere pare a fi cea montata mai mult pe supernova.E mai patratoasa la forma? |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Gonty >> Asta e topic de cotiera, nu?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Puteti comanda cotiere on-line si la http://www.accesorii-auto.ro/shopx/?lstpag...20c0fe96188b47e
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
slay3r |
![]()
|
da e ceva mai patratoasa
nu stiu daca s-a pus pe supernova ideea era ca daca cineva nu e dispus sa dea 130E cat mi-au cerut aia de la augsburg , e o varianta destul de buna ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- BV-08-MLC
|
|
Revenge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 July 05 ![]() |
slay3r-Niste poze ceva se poate? Si o adresa mai exacta la Sf. Gheorghe?
|
--------------------
Dacia
Logan
- B86GBA
|
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
slay3r |
![]()
|
revenge : adresa exacta nu o stiu pt ca nu sunt din sf ghe.amicul meu m-a dus pe urmatorul drum: dinspre Bv, la stanga la sensul giratoriu, apoi la semafor iar la stanga si pe partea stanga,cam dupa 500m , la un parter de bloc e un magazin de piese auto. sper sa-ti fie de folos descrierea
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- BV-08-MLC
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Intrebare de "neincrezator": Mai colegilor, care ati montat deja, cotiera, am observat ca e din plastic si se prinde pe asa-zisul "cal" dintre scaune, cu niste suruburi. Tot montajul asta este stabil, solid, sau se cam clatina sub greutatea "brandt-ului" obosit? Raspundeti-mi, rogu-va caci nu as vrea sa dau ceva marafeti pe cotiera asta si sa-mi fie frica sa-mi sprijin cotul pe ea, ca sa nu se "scufunde"!
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Manuel |
![]()
|
Nu se scufunda, stai linistit. E drept ca daca tragi de ea se misca stanga - dreapta dar in timpul utilizarii zilnice nu simti. Monteaz-o linistit, e faina!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Alex_arp |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 August 05 ![]() |
![]() D gasit o cotiera pentru LGN, sincer nu e greu, pretzul e cam exagerat, dar e special facuta pentru logan adica se potriveste la fix, "DAR" pentru ca tot trebuie sa existe acest cuvant cand vorbin de dacii,aceasta cotiera trebuie modificata un pic pt modelele cu geamuri electrice pe spate. Dc va intereseaza intratzi pe pagiana asta unde mai putetzi gasi si alte accesorii. http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...20c0fe96188b47e Sper sa va fie d folos! ![]() |
--------------------
dacia
logan
- b-14-stn
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multumim pentru "plusul" de informatie adus acestui topic.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
robertss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
in afara de cotiera, mi se pare de bun simt si o finisare mai de doamne-ajuta si pe cotierele din usi care sunt doar plastic simplu, neacoperit de nici o tesatura;
ce se poate face in aceasta privinta - cu coatele pe plasticele alea te simti ca in autobuz! |
-------------------- Indeobste, omul se naste obosit si traieste pentru a se odihni: asa ca traiti in liniste si nu ii deranjati pe ceilalti.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca ai bani, poti schimba complet designul fetelor de usi, ba chiar le poti construi in jurul unor difuzoare serioase... sunt destui oameni in tara asta care lucreaza in fibra de sticla. Apoi, cu ajutorul unui pielar, sau tapiter, faci o finisare pretentioasa...
![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
robertss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ma refeream la o solutie mai..ieftinache...pt cotierele de pe usi.
poate o varianta din targ, ceva..adica doar de acoperire a plasticului cu ceva (un material) mai "uman" pt coate... |
-------------------- Indeobste, omul se naste obosit si traieste pentru a se odihni: asa ca traiti in liniste si nu ii deranjati pe ceilalti.
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost astazi in targ, am vazut cotiera, vreau sa-mi iau, dar nu imi place ca are partea de sus din imitatie de piele un gri foarte inchis. M-ar interesa un gri deschis, dar sa fie acoperita pe picior cu velur sau ce e ala. Aveti idee daca exista asa ceva si unde ?
Multumesc. |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite-o si pe a mea. Astazi am luat-o pe aia de culoare mai inchisa din targ, pentru ca are piciorul acoperit cu un material dragut. Aia de care intrebam mai sus are piciorul din plastic negru si se vede ciudat, cel putin asa mi se pare mie.. Am luat-o cu 2 mil lei.
Eu am geamuri electrice pe spate, dar momentan am pus-o peste butoane. Cred ca o sa decupez o bucata din ea in zona butoanelor. Sta destul de bine fixata, chiar imi place, desi as fi preferat sa fie putin mai mica in inaltime. E chiar relaxant sa schimbi vitezele doar din incheietura mainii, cotul fiind pe cotiera. Un singur lucru ma deranjeaza, imi e putin mai greu sa-mi pun centura de siguranta cu cotiera jos, eu tin de obicei scaunul pe spate, la penultima treapta. O sa va dati seama din poze de ce cautam culoarea gri deschis ![]() This post has been edited by VeNoM386: 10 Sep 2005, 17:36 Attached thumbnail(s) IMG_5962.jpg ( Size: 280.59k ) Number of downloads: 1973 IMG_5963.jpg ( Size: 261.25k ) Number of downloads: 2833 IMG_5964.jpg ( Size: 264.49k ) Number of downloads: 1806 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Manuel |
![]()
|
E ca a mea (vezi #128)
![]() S-o stapanesti sanatos! |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@ M@nuel & VeNoM386
din ce este facuta baza cotierei? eu am Ambition si asta acopera butoanele de la geamurile din spate. Adica.. daca ar fi sa incerc sa decupez o parte din ea, s-ar putea? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:06 |