Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
GunX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreun model cu scobitura sau fanta sau alt sistem de prindere facut special pentru modelele cu geamuri electrice pe spate o exista? Parca nu am chef de mutat fire/taiat/etc...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@GunX
cool, telefon la banii astia... zi-mi si mie, ca-mi iau o duzina (si sa nu mai zic de televizor).. dar, tot din plastic sunt ? ![]() QUOTE(GunX @ 5 Oct 2005, 13:09) ...adica aproape cat un televizor sau un telefon mobil. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc si eu sa-mi iau o duzina de televizoare! Dar nu stiu de unde!?
In alta ordine de idei e foarte adevarat ca e scumpa pt un plastic, dar in comparatie cu "alte plastice" de 600 000 pot sa spun ca e "superba" ![]() M-am codit mult uitandu-ma pe forum la cat costa, dar dupa ce am vazut-o in targ, n-am putut sa ma abtin. Repet, zici ca e dotata masina din fabrica cu asa ceva! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
si pana la urma, de care ti-ai luat?
(adica, la ce pret..) vad ca sunt multi multumiti de aceasta cotiera, asa ca o s-o achizitionez si eu cat mai repede... QUOTE(alex275 @ 6 Oct 2005, 10:17) M-am codit mult uitandu-ma pe forum la cat costa, dar dupa ce am vazut-o in targ, n-am putut sa ma abtin. Repet, zici ca e dotata masina din fabrica cu asa ceva! |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am zis "aproape" cat un telefon sau TV (vedeti la oferta in Cora pe la 3 mil si sticle cu andreea esca si mobile mai ieftine, ce-i drept).
nu zic ca nu e buna, dar daca numai prin comparatie merita, nasol. daca costau tot atat plasticele ieftine din logan, multi de pe aici cred ca nu mai aveau masina .... insa intr-adevar, m-am uitat si eu mai bine si aia de 500.000 lei chiar e nasoala. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Aia de 500.000 este cumva asta ?
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=6119 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=6120 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
IRONICK
Nu vreau sa supar pe cineva, si nici nu stiu exact cat costa cotiera din poza, dar mie sincer mi-a placut mai mult cea de 2 000 000 si mi-am luat-o |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
GunX |
![]()
|
Nu. aia de 500K e mai subtire si mai urata
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu incerc sa elucidez ceva. Sunt sau nu, doua (2) cotiere la 500.000 lei.
Prima este asta: Image_759_.jpg ( Size: 29.76k ) Number of downloads: 1023 iar a 2-a este asta dar fara imbracamintea de piele: Picture_0040.jpg ( Size: 36.97k ) Number of downloads: 1226 Exista sau nu 2 cotiere la 500.000 lei ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Prima e 500, a doua fara imbracamite e 1.700.000. Se pare ca mai exista inca un model la 500.000 dar nu l-am vazut pe-aici.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
alex275 |
![]()
|
A doua este cea de 2 000 000. Nu are imbracaminte de piele. Este invelita exact in materialul pe care-l au scaunele in lateral
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
alex275 |
![]()
|
Scuze pentru postari consecutive!
A doua se potriveste perfect cu interiorul masinii Se potriveste perfect ca sistem de prindere (este evident ca a fost conceputa pentru logan. Sunt disponibile doua modele: 1. invelita intr-un material identic cu cel din lateralul scaunelor, (culoare+model) iar piciorul este din plastic 2. invelita intr-un material identic cu cel de pe scaune ca model, dar nuanta spre negru, iar piciorul din plastic este imbracat intr-un material negru, destul de elegant(nu stiu sa-l denumesc) |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Dupa cum am promis voi pune si eu 2 poze cu cotiera. Trebuie sa recunosc ca este extrem de utila la drum lung. In oras insa o dau pe spate
![]() Attached thumbnail(s) cotiera_01.jpg ( Size: 449.53k ) Number of downloads: 1357 cotiera_02.jpg ( Size: 387.55k ) Number of downloads: 1608 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
alex275 |
![]()
|
Cotiera asta seamana cu a mea
Poti posta o poza cu sistemul de prindere? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
2george |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 December 04 ![]() |
Mi-am luat si eu cotiera din Vitan, este cea cu "2 000 000" special facuta pentru logan (pe cutia ei scria made in HU) dar eu am gasit-o la
1 600 000 lei. La 3 tarabe mai incolo o dadea unul cu 2 mil. Asa ca trebuie cautat peste tot inainte sa bagi mana in buzunar. Si este cea cu piciorul imbracat in material. Si intradevar, pe "autostrada" (cea pe care sunt limitari de viteza de pana la 60km/h !!!!) este foarte utila. |
-------------------- Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Si eu am cotiera special pt logan, dar nu am gasit in iasi mai ieftin de 2 mil. Oricum se merita e f utila, eu aveam si pe cielo si ma obisnuisem, in plus parca e din fabrica avand aceleasi materiale cu scaunele. De montat a durat 5 min!
Attached thumbnail(s) Picture_047.jpg ( Size: 61k ) Number of downloads: 1622 |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
jkno |
![]()
|
Si au venit pozele cu modul de montare a cotierei:
![]() Attached thumbnail(s) cotiera_montare_01.jpg ( Size: 568.24k ) Number of downloads: 1789 cotiera_montare_02.jpg ( Size: 549.64k ) Number of downloads: 1841 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
alex275 |
![]()
|
Da, am vazut. Nu e chiar ca a mea. Sper sa postez o poza maine. Cat ai dat pe ea?
Spunea cineva ca a luat-o cu 1 600 000. Il asigur ca am intors targul pe dos. Era singura in acel moment. Se poate ca acum sa fie la alte preturi dar mie mi s-a pus "pata" atunci ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Catalin Buga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Un prieten mi-a cumparat din targ cotiera de plastic la 50 RON (cea mai subtire si fara imbracaminte) dar distanta intre picioarele de prindere este prea mica si nu intra pe coloana de plastic de pe centru.
Sincer as putea sa o adaptez dar loveste in reglajul scaunelor si in suportii de centuri (la frana de mana poti umbla ca se rabateaza) si nu mai poti glisa nici scaunele fata-spate usor. Munca de adaptare, prinderea de podea (gaurit podea, demontat-montat scaune etc.), prinderea de coloana de plastic ma fac sa renunt, mai ales ca se si cam misca datorita suportului. Cand am cumparat-o in targ scria pe ea "de Logan" - mare minciuna - ![]() ![]() Nu cumparati cotierele la 50 RON din plastic chior pe care scrie "pentru Logan"!!!!!!! ![]() |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mey Catalin Buga, nu se potriveste ceva la tine.
QUOTE(Catalin Buga) Un prieten mi-a cumparat din targ cotiera de plastic la 50 RON QUOTE(Catalin Buga) Cand am cumparat-o in targ scria pe ea "de Logan" - mare minciuna trebuia sa ma duc cu ea inapoi sa-l pun sa o monteze la Logan. QUOTE(Catalin Buga) Nu cumparati cotierele la 50 RON din plastic chior pe care scrie "pentru Logan"!!!!!!! Asta este reclama pe fata. Au scazut cumva vanzarile la cea de 200 RON ? This post has been edited by IRONICK: 11 Oct 2005, 15:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Catalin Buga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce-ai vrut sa spui?Sau te bagi in seama....
Am vrut sa-i avertizez si pe altii de manariile care se fac prin targ cu diferite prostii vandute ca "bune". Te rog eu nu te mai baga in vorba, pe mine cel putin nu ma impresionezi. Daca ai ceva util de spus - spune, daca nu........ PS: ma lasa rece daca tu crezi ca e reclama (sau poate chiar tu vinzi prin targ cotiere "de Logan"). Pt. cei interesati pot pune si poze ca sa stiti ce sa nu cumparati. |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pune poze sa vedem cat de proasta este cotiera la 500.000 ROL.
PS. Incearca sa nu te mai contrazici data viitoare. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alex275 |
![]()
|
Cotiera lui BAD MF este ideala! E cea de 2 000 000 iar prinderea este perfecta. N-are rost sa mai postez si eu poze cand ele exista deja.
Exista multe tipuri, dar aia chiar e masurata pe Logan |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
jkno |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(jkno @ 11 Oct 2005, 16:22) Merci de pret! Sunt foarte asemanatoare, dar nu identice Prindera e un pic diferita de a mea si cand spun asta ma refer la faptul ca la mine piciorul cotierei urmareste intru-totul desenul mastii franei de mana. Daca chiar e necesar, voi posta poze. |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
thesys |
![]()
|
Chiar te rog.. sunt curios de diferenta pe care ai remarcat-o..
vreau sa stiu, ca urmeaza sa-mi iau si eu... si nu sunt decis care e mai buna, care are o prindere mai ferma. mercic anticipat... QUOTE(alex275 @ 11 Oct 2005, 19:42) Daca chiar e necesar, voi posta poze. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
Catalin Buga |
![]()
|
Ok.Pun poze.
Scuze pt. ton dar pe alte forumuri sunt cam multi bagareti care nu spun nimic util. Maine pun poze. |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:48 |