Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Mi-am pus inauntru cutia fetei detasabile a CD playerului, un pix (are loc de prindere pt 2 pixuri pe capac), ceva hartie de scris si o lanterna mica
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
maverick_24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 February 05 ![]() |
Cotiera pt Logan (cea cu prindere pana jos ) nu cred ca exista la Dealerii din Buc (am sunat la vreo 5)...Eu personal am vazut-o la Daperom Pitesti (Dealer Dacia) saptamana trecuta cand am fost cu un prieten sa-si ridice Loganul....pret 230RON (nu am luat-o pt ca nu-mi ajungeau banii)
Eu mai fac drumuri pe la Pitesti asa ca cei interesati sa-mi dea un PM sau pe yahoo : panait_rzv |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...20c0fe96188b47e
Asta e aia de la Oradea. Eu am luat-o din Vitan : http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=14508 Acea de la Oradea nu are velur pe picior, cam asta ar fi diferenta. This post has been edited by VeNoM386: 21 Oct 2005, 14:41 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca e "mai treaba" a doua!
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
si o poza cu interiorul cotierei, dupa cum am promis (sorry for the delay):
Attached thumbnail(s) cotiera_interior.jpg ( Size: 439.25k ) Number of downloads: 1148 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...20c0fe96188b47e
Cotiera asta se gaseste la AMG la vreo 190 RON, si apare si in oferta Augsburg. Am intrebat daca se baga la decupat spatele si au zis ca nu, ca nu se mai poate prinde, prostii... Chiar asa, pana la urma nimeni n-a decupat-o pentru Ambition? |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am trecut duminica prin vitan si aproape ca era sa ma pacalesc cu o cotiera din plastic la 600mii aproape identica cu a lui Catalin Buga, care spunea ca nu se potriveste de nici un fel. dupa cum arata parea ca s-ar potrivi, era de culoare neagra. asa ca.. mare atentie!
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
excees |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 November 05 ![]() |
Exista cotiere produse special pentru Logan. Nu trebuie modificat nimic si se potrivesc si la Ambition. Cauta in Vitan in cladirea noua magazinul SB 9 si o sa pleci cu o cotiera montata.
|
--------------------
dacia
super nova
- B-30-FWR
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu zici si tu cat costa?S-au o poza ceva..........Chiar nu trebuie modificat nimic? |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uraaa, exact asta voiam. Daca nu apar datele intre timp, sambata ma duc eu pe acolo si-i fac si poza (ca de luat inca nu am bani
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut si eu duminica pe la magazinul ala. Am intrebat de cotiera aia ca nu mai vazusem si mi s-a zis ca e de Skoda Octavia.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(thecagero @ 7 Nov 2005, 09:27) http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...20c0fe96188b47e Cotiera asta se gaseste la AMG la vreo 190 RON, si apare si in oferta Augsburg. Am intrebat daca se baga la decupat spatele si au zis ca nu, ca nu se mai poate prinde, prostii... Chiar asa, pana la urma nimeni n-a decupat-o pentru Ambition? Exista pe topic poze cu cotiera modificata pentru butoanele de la geamurile spate. N-are nici o legatura cu rezistenta. Dupa cum observi prinderea se face in lateral Am postat si eu cotiera mea, o am de ceva vreme si te asigur ca e solida si confortabila Asa ca, da-i bataie!!! Bafta |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(excees @ 9 Nov 2005, 21:02) Exista cotiere produse special pentru Logan. Nu trebuie modificat nimic si se potrivesc si la Ambition. Cauta in Vitan in cladirea noua magazinul SB 9 si o sa pleci cu o cotiera montata. O sa caut, dar daca tot ai atatea informatii ai putea da si un pret, ca la >1.9mil pot sa plec cu cotiera montata din foarte multe locuri si de mai mult timp. Insa pretul actual al cotierei care 'potriveste' este prea mare pentru mine si il consider artificial. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum stai cu cotiera?
Ai mai fost la Pitesti, ti-ai mai luat? Intreb ca si eu caut modelul asta de mult, si nu gasesc in buc asa ceva. QUOTE(maverick_24 @ 21 Oct 2005, 14:18) Cotiera pt Logan (cea cu prindere pana jos ) nu cred ca exista la Dealerii din Buc (am sunat la vreo 5)...Eu personal am vazut-o la Daperom Pitesti (Dealer Dacia) saptamana trecuta cand am fost cu un prieten sa-si ridice Loganul....pret 230RON (nu am luat-o pt ca nu-mi ajungeau banii) Eu mai fac drumuri pe la Pitesti asa ca cei interesati sa-mi dea un PM sau pe yahoo : panait_rzv |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit sa imi pun si eu in sfarsit cotiera
![]() Cotiera = 1.900.000 lei -- din targ Vitan 3 x Butoane Geamuri electrice cu impuls (l-am schimbat si pe cel din stanga fata) = 150.000 lei/buc -- din targ Vitan ...si vreo 40 min de munca, uitati ce a iesit! Apropo m-am convins ca merita sa ai cotiera ![]() Attached thumbnail(s) cot0003.JPG ( Size: 17.35k ) Number of downloads: 1087 cot0004.JPG ( Size: 14.82k ) Number of downloads: 781 cot0005.JPG ( Size: 19.05k ) Number of downloads: 909 cot0007.JPG ( Size: 11.66k ) Number of downloads: 719 cot0008.JPG ( Size: 16.32k ) Number of downloads: 637 cot0009.JPG ( Size: 29.03k ) Number of downloads: 987 cot0010.JPG ( Size: 25.73k ) Number of downloads: 696 cot0011.JPG ( Size: 34.11k ) Number of downloads: 820 cot0012.JPG ( Size: 27.15k ) Number of downloads: 1101 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
Cu ce ai dat gaura in cotiera ? Urmeaza sa fac si eu acelasi lucru
![]() |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
...cu foarfeca si un cutter
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ARATA OK ...dar detaliul face diferenta... urate suruburile laterale ... si pune si tu butoanele invers ca sunt cu susul in jos
![]() |
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
edyus |
![]()
|
QUOTE(frontEND @ 15 Nov 2005, 11:01) ARATA OK ...dar detaliul face diferenta... urate suruburile laterale ... si pune si tu butoanele invers ca sunt cu susul in jos ![]() suruburile sunr negre si ele , ce se vede sunt niste capacele defapt .. si intradevar sunt cam butucanoase dar astea au venit cu cotiera cat despre butoane din pacate am incercat sa desfac capacele sa le intorc si nu mai se misca bine in buton, nu stiu care e treaba cert este ca mufa intra pe invers in buton fata de fata ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(edyus @ 15 Nov 2005, 16:37) cat despre butoane din pacate am incercat sa desfac capacele sa le intorc si nu mai se misca bine in buton, nu stiu care e treaba cert este ca mufa intra pe invers in buton fata de fata ![]() Nu merge inversat doar capacul butonului(cel cu desenul),dar butoanele merg cu totul inversate. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
VeNoM386 |
![]()
|
Ai prelungit firele de la butoanele originale ca sa ajunga pana pe cotiera ?
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
edyus |
![]()
|
ICET - intradevar la butoanele normale fara impuls inversarea capacului se face foarte usor si fara probleme, insa la cele cu impuls situatia e nasoala, adica daca le intorc butonul nu se mai "retrage" singur in pozitia "mort" dupa apasare , ci ramane blocat acolo, sus sau jos (nu stiu cum sa va zic altfel) dar mai studiez problema in weekend (probleme cu timpul
![]() Daca inversez butoanele ca pozitie inseamna ca in momentul in care apas pe el in sus geamul coboara si invers ![]() ![]() ![]() VeNoM386 - NU am prelungit nimic, dar intradevar stau intinse cam la limita ![]() Bafta all! This post has been edited by edyus: 16 Nov 2005, 12:57 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
ICET |
![]()
|
Nu stiu cum ai reusit sa decupezi ca sa pozitionezi butoanele,dar sigur mai trebuie ceva taiat,ca sa faci mai mult loc pentru ca butonul sa lucreze fara probleme.e pacat sa pui butoane cu impuls si sa le montezi invers. ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
ciuf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 61 Joined: 25 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu unu am montat butoanele ei pe spate dar cu tot cu suportul lor.
Am sa revin cu poze. PS : a trebuit sa prelungesc firele. Un mic sfat pt cei care vor face la fel : Papucii sunt de 5mm nu incercati altii ca nu se potrivesc. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-42-NZV
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
am vazut in masina la ciuf cum sunt...sunt ok....ciuf...tu ai dat 190 ron pe cotiera?
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
ciuf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 61 Joined: 25 February 05 From: Bucuresti ![]() |
DA. Cotiera este cumparat din Vitan si a costat 190 RON. Am promis ca postez pozele dar nu am avut timp. Am sa incerc sa le postez cat mai repede.
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-42-NZV
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am cumparat azi cotiera de logan. care apropos merge si pe solenza. cea mica acoperita cu mocheta sau ce material e ala s-a ieftinit si e 180 ron iar cea mare cu slider si reglaj vertical costa 230 ron. aia mai scumpa e mai cool dar din pacate are un pret cam prohibitiv. cica ar fi facute in ungaria... ca romanii nu pot face asa ceva trebuie sa se gandeasca altii pt masinile romanesti.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..apropos, unde ai vazut-o pe cea de 230ron ??? QUOTE(GABONE77 @ 30 Nov 2005, 18:23) am cumparat azi cotiera de logan. care apropos merge si pe solenza. cea mica acoperita cu mocheta sau ce material e ala s-a ieftinit si e 180 ron iar cea mare cu slider si reglaj vertical costa 230 ron. aia mai scumpa e mai cool dar din pacate are un pret cam prohibitiv. cica ar fi facute in ungaria... ca romanii nu pot face asa ceva trebuie sa se gandeasca altii pt masinile romanesti. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:41 |