Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
lucas007 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|||
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Am si eu cotiera facuta in ungaria special pentru logan, am montat-o dar se balangane stanga-dreapta de toata jena, si m-am uitat, problema nu e cotiera ci consola de plastic a masinii dintre scaune care e prinsa prost si nu sta fixa. Aveti aceeasi problema, eventual o rezolvare??
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu am aceeasi problema, pentru ca nu am montat cotiera. Si nu am montat-o pentru ca eram aproape sigur ca s-ar fi balanganit sau s-ar fi "scufundat" impreuna cu plasticaraia de sub ea, sub importanta greutate a subsemnatului. Ca solutie, intrevad o oarecare confectie metalica, pentru rigidizare, montata cumva in interiorul "piciorului" cotierei si care sa se prinda pe caroserie, folosind prezoanele sau suruburile de prindere a ansamblului maneta de frana de stationare. In acest caz, cotiera va fi prinsa, de fapt, de podeaua masinii, nu de unduitorul plastic dintre scaune.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
solutie simpla: se ia o banda de cauciuc inalta de aprox 5 mm (eu am folosit un fel de cheder vechi, era aruncat prin garaj...) si se asaza pe sub consola asta, pe latime. ideea e ca flancurile consolei de plastic nu vor mai avea spatiu in care sa se miste.
reversul este faptul ca acel mic capacel de unde se desface consola nu va mai sta inchis... se aplica silicon/un punct de superglue/ se indoaie capacul... o sa revin cu poze cind fac rost de ceva timp |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva pe unde pot gasi cotiere in Constanta?
ma poate ajuta cineva sa o iau din Bucuresti fara sa bat drumul pana acolo? |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cotiera originala de Logan costa 165 Ron la Augsburg in noua oferta
![]() This post has been edited by semit: 5 Apr 2006, 12:20 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
danchitu86 |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Spune-mi si mie cum cotiera "originala", prin ce se defineste ca fiind asa? se gaseste la Dacia?M-am saturat de intrebarea asta cu garantia, s-a mai raspuns ca NU, la ce anume sa pierzi garantia, la plasticul care se prinde cotiera.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce discutii inteligente: "pierd garantia daca montez cotiera?"
nu va intrebati ma daca pierdeti garantia daca bagati singuri benzina??? offfff, nu ziceti si voi nimic nou. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
danchitu86 |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Exprimarea VC fata de userii de pe DaciaClub:
QUOTE Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam ca, in acest moment,Dacia nu are inclus in lista de accesorii reperul cotiera. Va informam ca orice modificare constructiva adusa autovehiculului in afara retelei autorizate sau orice modificare care nu este conforma conditiilor de garantie conduce la pierderea garantiei autoturismului. Nu m-as mira prea tare sa pierd garantia la toata masina si nu doar la acel "plastic", de aceea am intrebat iar... |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(danchitu86 @ 6 Apr 2006, 18:42) Nu m-as mira prea tare sa pierd garantia la toata masina si nu doar la acel "plastic", de aceea am intrebat iar... Vad ca nu se intelege cum este cu garantia la Dacia. Poti sa pui orice vrei pe masina, nu iti pierzi garantia. Poti sa pui ce ulei vrei in motor, nu iti pierzi garantia. Poti sa pui cate alarme vrei pe masina, nu iti pierzi garantia. Dar, . . . daca se "strica", uzeaza excesiv motorul si se constata ca a fost din cauza uleiului il repari pe banii tai. Daca se topesc firele la instalatia electrica si se constata ca a fost din cauza alarmei, ghici cine o sa plateasca reparatia ? Adica scoaterea din garantie se face cand se strica si se confirma ca asta a fost cauza. This post has been edited by IRONICK: 7 Apr 2006, 11:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Smeagol |
![]() ![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Urmatorul post face parte din ciclul "daca n-ai de lucru ... iti dam noi idei !".
Am reusit sa-mi montez si eu cotiera "complet". Adica cu tot cu butoane de geamuri. Modelul de cotiera a mai fost prezentat, are reglaj pentru inaltimea cotierei si se prelungeste pana jos. Tre' sa-i multumesc cumnatului care s-a deranjat pana in targ in Vitan - 15 RON ![]() ![]() Deci, intai si intai se procura o masca butoane fata, model fara clima, aprox 60 RON in Vitan. Desigur, veti distruge proaspata achizitie ca si in figura de mai jos. Se prelucreaza mini-masca celor doua butoane in asa fel incat sa incapa doua butoane pentru geamuri, la acelasi nivel. Se tine cont si de estetica, un pic. Materiale folosite: smirghel, diferite pile, Poxipol. Rezultatul intr-o faza finala de luat la pila: Se foloseste apoi Plastic Primer si vopsea argintie, acrilica. Rezulta o mini-masca de butoane cam ca in figurile de mai jos: Apoi se trece la prelucrarea piciorului cotierei. Materiale: smirghel, diferite pile, Poxipol, pastic Primer, vopsea acrilica neagra si o droiae de rabdare. Rezultatul finisat: Deoarece butoanele vin la o oarecare distanta de mufele originale, trebuiesc prelungite (mufele). Am adoptat solutia unor cabluri cu papuci: Apoi se monteaza toata nenorocirea si se monteaza in masina. Mie rezultatul mi-a depasit asteptarile. Daca apare un model asemanator nu o sa-mi iau nici de ciuda! Mici observatii: - trebuie inversate picioarele 1 cu 5 ale mufelor de pe spate. In documentatia studiata de mine se mentiona mufele sunt asemanatoare pe fata si pe spate. Cred ca edyus s-a lovit prima oara de problema asta. - alimentarea de la pozitii la mine are tensiune indiferent daca sunt puse pozitiile sau nu. Si la butoanele anterioare era la fel - cum se deblocau, se lumina butonul. - timp de lucru: aprox. 1 zi, intinsa pe doua zile, timp in care asteptati sa se usuce vopseaua. Bafta ! ![]() This post has been edited by klaus: 27 Apr 2006, 16:23 Attached thumbnail(s) DSC02732.JPG ( Size: 142.91k ) Number of downloads: 520 DSC02733.JPG ( Size: 89.77k ) Number of downloads: 431 DSC02734.JPG ( Size: 94.08k ) Number of downloads: 410 DSC02736.JPG ( Size: 80.15k ) Number of downloads: 389 DSC02737.JPG ( Size: 80.59k ) Number of downloads: 421 DSC02738.JPG ( Size: 74.88k ) Number of downloads: 256 DSC02742.JPG ( Size: 87.6k ) Number of downloads: 563 DSC02743.JPG ( Size: 84.73k ) Number of downloads: 478 DSC02745.JPG ( Size: 89.46k ) Number of downloads: 449 DSC02746.JPG ( Size: 85.29k ) Number of downloads: 429 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
As vrea si eu 2 butoane cu impuls, smeagle ma poti ajuta?Platesc transportul si o bere .Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ati observat ca masca lui Smeagol, din care a decupat, nu are fanta pentru maneta de recirculare aer ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@bassfreak: cica' ar fi pentru modelul fara clima.
@jurist: nu pot promite nimic in directia asta. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se pare totusi ca sunt 3 tipuri de climatizare. Adica asta fara buton este a 3-a. Adica aer conditionat normal, incalzire normala si .. . . recirculata.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista recirculare pe masini fara aer conditionat? Nu de alata dar ma gandesc ca se aburesc geamurile imediat pe recirculare daca sunt 2-3 persoane in masina ...
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu ma gandeam pentru climat rece. Sau un fel de jumatate de afara/ jumatate recirculat.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ender644 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 14 September 05 From: Tecuci ![]() |
QUOTE Exista recirculare pe masini fara aer conditionat? Nu de alata dar ma gandesc ca se aburesc geamurile imediat pe recirculare daca sunt 2-3 persoane in masina ... huh.gif Exista, am eu pe ambiance ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
- gl xx xxx
|
|
danchitu86 |
![]()
|
QUOTE(madhorsefuzzy @ 12 Apr 2006, 18:54) Exista recirculare pe masini fara aer conditionat? Nu de alata dar ma gandesc ca se aburesc geamurile imediat pe recirculare daca sunt 2-3 persoane in masina ... ![]() Este logic ca exista recirculare la toate variantele, pana si berlina avea - mergi in spatele unui "furnal" de camion, cum te aperi? Vara oricum nu sunt probleme cu aburirea gemurilor. Deviem de la titlul topicului... ![]() |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
In Talcioc la Vitan am vazut 2 tipuri de cotiere, ambele erau dragute dar pretul te cocoseaza.
Una era 180 ron si a doua 240 ron. |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
Smeagol |
![]()
|
Mi se pare ca producatorul/importatorul din Oradea a marit pretul.
Si eu am achizitionat-o cu 240 RON. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
danchitu86 |
![]()
|
Dupa ce este montata, pare a fi solid montata sau pare a avea un mic joc sau de a fi fragila?
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
|
|
Smeagol |
![]()
|
@danchitu86:
Este o intreaga teorie. Mie imi pare stabila. Din cauza mastii de la frana de mana, se misca usor stanga-dreapta, dar deloc fata-spate. Piciorul este din ABS de 1 mm, destul de dur. LE: DSign a aplicat o solutie pentru acest neajuns folosind un cheder, vezi paginile anterioare. Balansul stanga-dreapta nu deranjeaza din cauza ca ea se 'nimere exact intre scaune, se sprijina pe rotile de reglare la mine. This post has been edited by Smeagol: 19 Apr 2006, 14:25 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
danchitu86 |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
|
|
Smeagol |
![]()
|
Accesul la rotile de reglaj este deficitar.
Compromis: le folosesc doar cand stau pe loc, prin spatele scaunului sau il misc mai in fata/spate si am acces. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
catartw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 April 06 ![]() |
COTIERE....Foarte multe modele in bucuresti,dar se potrivesc bine doar doua una costa 500 000(am si eu asa ceva si este foarte buna) iar alta vreo 1800 000 si nu a incercato nimenei din cati stiu eu.Cea la 500 vine chiar bine si la culoare si la marime
|
--------------------
dacia
logan 1.6 MPI
laureat 2005
- B46ZAY
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
poza.....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:41 |