Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
ciuf |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 61 Joined: 25 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition
- B-42-NZV
|
|||
draculica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
O intrebare am si eu. Soferul mai are acces la butoanele din spate ? Sau trebe sa fii putin contorsionist ca sa ajungi la ele ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Prestige
- B 00 GCB Opel Astra GTC Sport 150CP...in asteptare...
No money, no problem ! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai conform pozei de mai sus, trebuie (sa fii contorsionist...)
dar se presupune ca alea sint pt cei din sapte nu ? This post has been edited by costi: 14 Jan 2006, 13:33 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
antifon |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 27 December 05 ![]() |
Ai acces asupra butoanelor dar putin mai incomod.
Ciuf |
--------------------
Dacia
Logan
- B 33 DFY
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Uite si cotiera mea. Pt cei din Cluj, sau din zona, se gaseste la Auto Mircea. E speciala pt Logan, fabricata in... Ungaria.
dacia_002.jpg ( Size: 761.61k ) Number of downloads: 379 |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ai putea sa pui si o poza din spate.Arata tot ca in poza lui ciuf.Spune-ne si noua pretul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
pretul e 1.700.000
revin cu poze mai tarziu.... |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
mariachi |
![]()
|
Iata si pozele...
P2130020_resize.JPG ( Size: 331.4k ) Number of downloads: 315 P2130021_resize.JPG ( Size: 485.05k ) Number of downloads: 295 P2130025_resize.JPG ( Size: 466.5k ) Number of downloads: 351 P2130023_resize.JPG ( Size: 454.91k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Multumesc pt poze, arata bine dar ai un avantaj si un dezavantaj.Cistigi un loc pt telefon(foarte util), dar pierzi locul pt scrumiera pt pasageri spate.Pretul este interesant.De aceea ti-am cerut poze speram ca totusi la tine ramine locul pt scrumiera.Daca ma hotarasc te contactez , binenteles daca vrei sa ma ajuti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cotiera asta a fost prezentata pana acum de vreo 3 ori. Mai sus este varianta fara velur pe picior. In vitan se gaseste la aproximativ 200 RON varianta cu velur pe picior.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Arata super bine ! Doar ca la 1.700.000 e imeeeeens de mult . Singurul motiv pentru care nu mi-am luat cotiera din Vitan cu 400.000 a fost culoarea . Eu o vreau rosie si anume nuanta de rosu a huselor , iar in vitan era cu totul alt rosu , care nu mi-a placut . Intr-un final , daca nu gasesc ce nuanta vreau am sa iau neagra si poate in timp o voi imbraca in piele rosu imperial .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mariachi |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 14 Feb 2006, 15:26) Multumesc pt poze, arata bine dar ai un avantaj si un dezavantaj.Cistigi un loc pt telefon(foarte util), dar pierzi locul pt scrumiera pt pasageri spate.Pretul este interesant.De aceea ti-am cerut poze speram ca totusi la tine ramine locul pt scrumiera.Daca ma hotarasc te contactez , binenteles daca vrei sa ma ajuti. Sunt nefumator si la mine in masina nu se fumeaza, asa ca nu avea de ce sa ma intereseze locul pt scrumiera dinn spate. Sigur ca te ajut daca vrei si, evident, daca mai gasesc la firma respectiva. Eu am cumparat-o cam la inceputul verii. |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
QUOTE(mariachi @ 15 Feb 2006, 16:49) Sunt nefumator si la mine in masina nu se fumeaza, asa ca nu avea de ce sa ma intereseze locul pt scrumiera dinn spate. Pai e nasol si pentru nefumatori ca se pierde locul de scrumiera din spate. La mine e folosita acolo cu succes pe post de cos de gunoi... ![]() Deci daca se monteaza cotiera inseamna ca trebuie sa se monteze vreo scrumiera-doua prin usi, alti bani, alta jefuiala la dealer... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@Timisoreni:
Aveti vre-o idee unde se gasesc cotiere de Oradea ? La Autoeurope are afisat un pret: 600 RON ! Nu stiu daca erau de Oradea, la pretul asta par mai degraba din Dubai ... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Duminica am vazut in Cora o cotiera ieftina, 50 RON parca. A montat cineva pe logan acel model ? Sunt curios cat de bine vine.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bonzai @ 27 Feb 2006, 15:30) Duminica am vazut in Cora o cotiera ieftina, 50 RON parca. A montat cineva pe logan acel model ? Sunt curios cat de bine vine. Am vazut si eu acea cotiera si imi pare rau ca nu i-am facut poza....eu nu cred ca merge pe Logan cotiera....dar cine stie.....cand mai merg in CORA am sa-i fac o poza sa vada lumea despre ce este vorba ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu va bagati la cele din cora... sunt de toata jena... una dintre cele expuse era deja varza facuta... finisari la ele nici vorba... mare teapa... mai bine cele din vitan cu o alegere mai buna...
Numai bine! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Are cineva impresia ca modelele de cotiera prezentate sunt putin prea inalte? Mie mi se pare ca a mea sta putin prea sus
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bonzai @ 27 Feb 2006, 14:30) Duminica am vazut in Cora o cotiera ieftina, 50 RON parca. A montat cineva pe logan acel model ? Sunt curios cat de bine vine. QUOTE(Think4Me @ 27 Feb 2006, 14:40) Am vazut si eu acea cotiera si imi pare rau ca nu i-am facut poza....eu nu cred ca merge pe Logan cotiera....dar cine stie.....cand mai merg in CORA am sa-i fac o poza sa vada lumea despre ce este vorba Semana cu asta:![]() image7592cx.th.jpg Sau cu asta: imag00597vp.th.jpg This post has been edited by IRONICK: 27 Feb 2006, 21:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
oribile astea doua - mai bine lipsa
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
IRONICK e vb de prima cotiera.......nu e klumea
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
in cora este cotiera din prima poza din prima poza si costa 55ron.
daca se mai taie din picioare si se pozitioneaza mai in spate va arata frumos |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 Feb 2006, 21:10) In prima poza cotiera doar ce a fost montata...acum arata asa. Da foarte bine,am pozitionat o mai in spate.... Este mai patratoasa ca modelul care a aparut acum...dar...e confortabila. This post has been edited by Mr.Symbol: 4 Mar 2006, 17:20 Attached thumbnail(s) PICT0035.jpg ( Size: 413.12k ) Number of downloads: 143 PICT0039.jpg ( Size: 364.08k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 October 05 ![]() |
Le-am vazut si eu pe alea din Cora.
Aveau sertarase si in fata si in spate. Sertarasele sunt doar cu suport pentru pahare / scrumiere. Partea rea, cred eu, e ca suportul lor (modul de prindere) este cu prindere direct pe spatarul scaunului.... Poate ma insel.... Sper sa ma corecteze cineva. Alta idee: masina mea este in garantie. Se pierde garantia daca montez asa ceva??? Chiar daca ma duc la un service autorizat? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ar fi super daca ar fi cu prindere pe spatarul scaunului, astfel nu ar mai incurca nici prinderile centurilor, nici frana de mana (fiind rabatabile)..
dar nu cred ca este asa.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Ma gandesc totusi ca ar fi un dezavantaj mare daca ar fi prinse de spatar: daca vrei ca scaunul soferului sa fie rabatat la un alt unghi fata de cel al pasagerului???
Tind sa cred ca m-au inselat ochii.... sa nu fie cu prindere de spatar... QUOTE(bassfreak @ 6 Mar 2006, 14:30) ar fi super daca ar fi cu prindere pe spatarul scaunului, astfel nu ar mai incurca nici prinderile centurilor, nici frana de mana (fiind rabatabile).. dar nu cred ca este asa.. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da, buna intrebarea, o sa ma uit cum este la bmw seria 5, modelul vechi (1993 sa zic..), care are manere la scaune..
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Pai e o diferenta mare intre o cotiera pe mijloc si cate una pentru fiecare scaun.
Daca ar fi sa fie cate una pentru un scaun, nu ar mai exista dilema mea de mai sus.. ![]() QUOTE(bassfreak @ 6 Mar 2006, 15:57) da, buna intrebarea, o sa ma uit cum este la bmw seria 5, modelul vechi (1993 sa zic..), care are manere la scaune.. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
bassfreak |
![]()
|
pai nu, dar ar exista dilema ca.. manerul/cotiera ar trebui sa fie la orizontala, pentru a nu ingreuna accesul/manevrarea la schimbatorul de viteze
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Corect...
Dar, dilema mea ramane in picioare: se intampla ceva cu garantia daca se instaleaza cotiere? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:43 |