Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(alex275 @ 12 Oct 2005, 11:18) cotiera Diferente intre modelele de cotiera - cea a lui Alex275 si a mea (corectati-ma daca gresesc): - cotiera mea nu e imbracata in material textil - se prelungeste pana jos in spate ( http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16423 ) - are un buton rotativ cu care poate fi inaltata ( http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16424 ) Pentru Dacia Logan mai sunt si alte tipuri de cotiere? |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de intelegere Klaus
jikno Da, mai exista: Charlton mesaj 71 in acest topic A mea si a lui Charlton sunt identice ca forma si sistem de prindere. Difera doar materialul din care sunt confectionate Am mai scris asta A mea urmareste intru-totul desenul mastii franei de mana (Observa decupajul din fata. E in forma de U. La tine e dreapta, un amanunt minor) A mea nu are acea roata de inaltare, dar te asigur ca nu mi se pare necesara In concluzie, eu stiam doua modele speciale de Logan, dar la tine il vad pe al treilea. E clar, pana acum sunt trei modele |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(alex275 @ 11 Oct 2005, 23:42) Merci de pret! Sunt foarte asemanatoare, dar nu identice Prindera e un pic diferita de a mea si cand spun asta ma refer la faptul ca la mine piciorul cotierei urmareste intru-totul desenul mastii franei de mana. Daca chiar e necesar, voi posta poze. Am si eu o intrebare: ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
alex275 |
![]()
|
tonyX
Eu nici macar nu stiu daca se gasesc la Dealer. Am cumparat-o din targul Vitan. Mi-e greu sa cred ca n-o gasesti la TM Catalin Buga: Din respect pentru forumisti si moderatori, am considerat ca nu-i necesar sa postez niste poze deja atasate!!!! Inainte sa-i dai cu tonu' citeste topicul si ai sa vezi ca exista atasate pozele cu toate cotierele de Logan! Eu pe topic am vazut cotiera inainte sa mi-o cumpar!! Si acum sunt pus in situatia ingrata, sa postez poze cu cotiera mea! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Catalin Buga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex275 @ 12 Oct 2005, 14:37) Inainte sa-i dai cu tonu' citeste topicul si ai sa vezi ca exista atasate pozele cu toate cotierele de Logan! Eu pe topic am vazut cotiera inainte sa mi-o cumpar!! In primul rand am citit tot topicul si am vazut toate cotierele fotografiate - nici una nu este ca a mea. In al doilea rand.............ma abtin ca e mai bine pentru toti ![]() |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
blondevil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 August 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(BAD_MF @ 10 Oct 2005, 11:06) Si eu am cotiera special pt logan, dar nu am gasit in iasi mai ieftin de 2 mil. Oricum se merita e f utila, eu aveam si pe cielo si ma obisnuisem, in plus parca e din fabrica avand aceleasi materiale cu scaunele. De montat a durat 5 min! Am vazut ca esti din iasi, si as vrea sa stiu daca ai luat cotiera din Iasi. Multumesc! |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Posesor de LOGAN AMBITION
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
E bestiala cotiera ta..
pare sa aiba o prindere mai solida, spui c-ai luat-o de la dealer dacia ? ai facut comanda, sau o au ca si accesoriu? si cat a costat ? QUOTE(jkno @ 12 Oct 2005, 11:32) - se prelungeste pana jos in spate ( http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16423 ) - are un buton rotativ cu care poate fi inaltata ( http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16424 ) |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Catalin Buga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Iata pozele cu cotiera (scuze de calitate........graba+aparat vechi)
IMAG0058.JPG ( Size: 371.05k ) Number of downloads: 962 IMAG0059.JPG ( Size: 325.18k ) Number of downloads: 844 IMAG0060.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 731 Cred ca pana la urma o pun pe berlina Li. This post has been edited by Catalin Buga: 13 Oct 2005, 08:41 |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este infioratoare !!!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Catalin Buga |
![]()
|
Asa ca feriti-va.............
This post has been edited by Catalin Buga: 13 Oct 2005, 08:44 |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(thesys @ 13 Oct 2005, 07:25) E bestiala cotiera ta.. pare sa aiba o prindere mai solida, spui c-ai luat-o de la dealer dacia ? ai facut comanda, sau o au ca si accesoriu? si cat a costat ? Am luat-o de la dealerul dacia din Arad "Verbita SRL" cu cca 2.100.000 lei. Cand au adus modelele de Logan diesel, unul dintre cele expuse avea toate dotarile suplimentare: cotiera, scaun copil, portbagaj aerodinamic sus, umeras haine pe tetiere etc. Acolo am vazut pentru prima data in "carne si oase" o cotiera ![]() M-au indemnat sa urc la magazin si sa cumpar una. Bugetul era cam redus asa ca am luat-o doar dupa cateva zile si am montat-o la ei, totul durand cam 7-8 minute. M-au si intrebat daca am Logan Ambition ca mi-ar fi decupat ei locasul pt. butoanele de la geamurile din spate. Are un buton cu care o poti ridica, si este destul de util pt. soferii inalti. Partea tapitata se poate trage in fata, apropiindu-se de schimbatorul de viteze, fiind astfel mai comoda pt. cei cu mana scurta. ![]() Cotiera are un compartiment unde poti introduce obiecte utile si are o bucata de cauciuc cu forma speciala, jos, in interior, pt. protectie (sper sa pot face o poza si la asta). Suportul de prindere coboara pana jos in spate, dupa cum spuneam, trebuie decupata daca ai Ambition, insa da un plus de rezistenta si arata si bine. Nu urmareste desenul franei de mana, insa asta e un detaliu minor, deoarece nu cred ca poti trage frana asa de sus, nici daca ai fi fratele lui Hercule ![]() Per ansamblu sunt multumit de ea mai ales la drum lung. In oras o dau pe spate (cotiera ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
In legatura cu "lovitul franei de mana de cotiera" am si eu o mentiune de facut:
am avut un Golf 4 si un Audi A3 ultimul model, care aveau din fabrica aceasta cotiera si vreau sa va spun ca la ambele te "chinuiai" sa tragi frana de mana si dupa 2 dinti aceasta incepea sa atinga de cotiera mai ales la A3 la care daca trageai mai mult de frana iti ridica, cotiera. |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
jkno |
![]()
|
La cotiera de Logan nu e cazul pentru ca e inalta.
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
alex275 |
![]()
|
Andrei 77
D-aia mi-am luat eu Logan in loc de A3! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(alex275 @ 12 Oct 2005, 16:37) tonyX Eu nici macar nu stiu daca se gasesc la Dealer. Am cumparat-o din targul Vitan. Mi-e greu sa cred ca n-o gasesti la TM Catalin Buga: Din respect pentru forumisti si moderatori, am considerat ca nu-i necesar sa postez niste poze deja atasate!!!! Inainte sa-i dai cu tonu' citeste topicul si ai sa vezi ca exista atasate pozele cu toate cotierele de Logan! Eu pe topic am vazut cotiera inainte sa mi-o cumpar!! Si acum sunt pus in situatia ingrata, sa postez poze cu cotiera mea! Merci alex275. O sa caut in tirg cu toate ca mi-era mai usor sa ajung la Dealer. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, merfect.. si multumesc pt detaliile in amanunt...
si mie imi place si sper s-o gasesc pe la dealerii din buc. (apropos, a vazut cineva asa ceva prin buc?) S-o stapanesti cu placere... si percic inca o data. ![]() QUOTE(jkno @ 13 Oct 2005, 11:02) Am luat-o de la dealerul dacia din Arad "Verbita SRL" cu cca 2.100.000 lei. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
jkno |
![]()
|
Sunt sigur ca o sa gasesti la dealeri, doar e in interesul lor sa aduca
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
FREE-MAN |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 June 05 ![]() |
QUOTE(Catalin Buga @ 13 Oct 2005, 06:37) Iata pozele cu cotiera (scuze de calitate........graba+aparat vechi) IMAG0058.JPG ( Size: 371.05k ) Number of downloads: 962 IMAG0059.JPG ( Size: 325.18k ) Number of downloads: 844 IMAG0060.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 731 Cred ca pana la urma o pun pe berlina Li. E uritica foc! a lui alex275 e mai aproape de realitate si mai ingrijit finisata,cred ca a fost si ceva mai scumpa...dar da bine si cu scaunele de exemplu |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE
- 12
|
|
tonyX |
![]()
|
QUOTE(lau_swat @ 14 Oct 2005, 16:26) Am cautat in citeva magazine de piese ( Dimbovita, Turist, Cyclop, etc. ) dar nimic. O sa incerc in wekend in Mehala, e singurul loc unde poate fi gasita o astfel de cotiera. Din pacate Wekendul asta nu am avut timp sa ajung in tirg. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
jkno |
![]()
|
Daca nu gasesti vin-o in Arad la Verbita SRL, pe drumul spre Nadlac sau poate merita incercat si la IATSA SA (asa nu mai intri in Arad). Sau in weekend la piata de masini, poate gasesti pe acolo.
This post has been edited by jkno: 18 Oct 2005, 11:21 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
tonyX |
![]()
|
QUOTE(jkno @ 18 Oct 2005, 15:18) Daca nu gasesti vin-o in Arad la Verbita SRL, pe drumul spre Nadlac sau poate merita incercat si la IATSA SA (asa nu mai intri in Arad). Sau in weekend la piata de masini, poate gasesti pe acolo. Merci pentru informatie. Am pe cineva in Arad care poate sa-mi caute ( nu mai umblu eu sa caut prin tirg ). ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
thesys |
![]()
|
Am cautat in Vitan o cotiera ... de-am ametit, si inafara de ce-a cu piciorul imbracat in material (190RON) n-am gasit.
Voiam ceva asemanator, sau daca nu la fel cu cea luata de la dealeri, cu piciorul pana in podea (consider ca are o prindere mai solida). Am intrebat si la unele reprezentante Dacia, habar nu au ca exista asa ceva si pt Logan. Daca a vazut cineva la dealerii din Buc, anuntatima si pe mine. Mercic anticipat. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
alex275 |
![]()
|
Exista si modelul neimbracat in material.
Ideea e sa-i intrebi pe toti din targ Cand mi-am luat-o eu, era singura. Dar am gasit pe cineva caruia-i dadeai comanda si ti-o aducea in 2-3 zile Despre modul de prindere te asigur ca este suficient de solid. Doar nu te asezi pe ea cu fundul....... Si e si foarte comoda, plus cu nici nu da rau. Daca ai bani de dat, o poti face cu incredere |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Fratilor in Oradea sunt cotiere dragute facute la comanda deci special pt Lgn dar cel fara geamuri el. pe spate.pret 2200000 la tuning shop. E tare mishto
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
jkno |
![]() ![]()
|
Ai ceva poze cu ele? Cum arata?
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
O intrebare practica referitoare la cotiera de ~200 RON, cea care se gaseste de obicei si pe la dealer-i: se preteaza la depozitarea de casete audio?
Daca da, cam cate poti pune? Zdrangane? |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:19 |