Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Este facuta dintr-un plastic dur de ~ 2 mm. Se poate decupa usor.
This post has been edited by VeNoM386: 12 Sep 2005, 16:51 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum lumea tot zice pe acilisea (a se citi tot topicul), e din plastic. Ce zici, se poate decupa plasticul?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@Klaus
my bad.. urmaresc acest topic de ceva vreme si teoretic ar fi trebuit sa-mi aduc aminte de chestia asta. Insa momentan sunt dupa vreo doua zile de nesomn si mi-a scapat acest mic amanunt. sorry This post has been edited by Kingman: 12 Sep 2005, 16:55 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Salut
Care mai sunt preturile la cotiere tot cca. 2000000 sau au mai scazut ? Cine si-a mai luat in ultima vreme poate imi spune cat a dat pe ea si de unde a luat-o? Please ! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Astea de Golan se potrivesc pe SLZ?
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
In targul din VITAN au aparut niste cotiere de Logan la 50 RON (500.000 ROL) facute din plastic chior, dar destul de practice. De diferenta pana la 2 mil cred ca le imbracati in piele naturala si tot va mai raman bani.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(GunX @ 27 Sep 2005, 14:07) In targul din VITAN au aparut niste cotiere de Logan la 50 RON (500.000 ROL) facute din plastic chior, dar destul de practice. De diferenta pana la 2 mil cred ca le imbracati in piele naturala si tot va mai raman bani. Poze ? This post has been edited by IRONICK: 27 Sep 2005, 13:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Poze?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
se pare ca la nemti este accesoriu acesta, original. Dar costa.
http://www.deuro-car.de/dacia-zubehoer.phtml |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
.. si nu cred ca e mai presus decat aia din vitan, de 2mil, cam seamana... sa dai atatia bani doar ca o cumperi de la un dealar ???.. nu cred ca merita..
QUOTE(diesel2002 @ 28 Sep 2005, 14:14) se pare ca la nemti este accesoriu acesta, original. Dar costa. http://www.deuro-car.de/dacia-zubehoer.phtml |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Am vazut in Arad deja cotiere de Logan la Verbita SRL dealer Dacia (instalate pe un Logan 1.5DCi) si pretul lor e de 2.500.000. Hmm, too much for my budget, at least for now.
Intentionez sa-mi pun intai inchidere electrica din interior la portbagaj si abia apoi sa vad de o cotiera. Poate se vor mai si ieftini... This post has been edited by jkno: 30 Sep 2005, 13:06 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
am vazut in vitan o cotiere la 500 de mii subtirica si cu o prindere frumoasa
![]() urmeaza sa o achizitionez si o sa pun niste poze! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Asteptam pozele cu nerabdare !!!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 30 Sep 2005, 13:19) am vazut in vitan o cotiere la 500 de mii subtirica si cu o prindere frumoasa ![]() urmeaza sa o achizitionez si o sa pun niste poze! 500.000 mai merge ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Poze, poze!
![]() |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 28 Sep 2005, 14:14) se pare ca la nemti este accesoriu acesta, original. Dar costa. http://www.deuro-car.de/dacia-zubehoer.phtml pai la ei costa 120Euro. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hai cu pozele ca mai am putin si-mi vine Golanu' si deja am mp3-ul si vreau sa am si cotiera: in momentul in care o ridic de la dealer o si upgradez
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
Datorita unei conjuncturi favorabile bugetul meu s-a refacut
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Kingman |
![]()
|
am luat-o ieri pe aia ungureasca din targ de la Vitan, de la Emil cu 1.900.000
montata in 5 min la fata locului. e fantastica |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde e Emil asta si despre ce cotiera e vorba (cea imbracata in material textil de culoarea tapiteriei ?)
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kingman |
![]()
|
este cotiera lui VeNoM386 - http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17034347
Emil (asta dupa ce am intrebat si eu prin targ) este pe randul din dreapta, pe partea dreapta, in prima jumatate. o sa atasez mai tarziu o schita cum se ajunge la el This post has been edited by Kingman: 4 Oct 2005, 16:41 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Kingman > Si cu butoanele de la geamurile electrice spate ce ai facut?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Kingman |
![]()
|
QUOTE(thecagero @ 4 Oct 2005, 16:43) cu butoanele din spate nu am facut nimic... deocamdata am pus cotiera ca nu mai aveam rabdare, insa in cateva zile dupa ce-mi mai trece din entuziasm o s-o dau jos si o sa o prelucrez. Materialul din care este facuta baza este un plastic mai tare, care poate fi decupat in zona unde se afla butoanele. O sa ma apuc de ea zilele astea si o sa pun poze dupa ce termin. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
GunX |
![]()
|
>si tu parca ziceai de cotiera . . . ceva poze ?
Nu mi-am cumparat-o, nu am pozat-o, sorry. Eu nu pot sa imi inchipui cum nu deranjeaza la utilizarea franei de mana. This post has been edited by GunX: 4 Oct 2005, 17:24 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
Kingman |
![]()
|
Incomodeaza putin, insa poti sa o ridici la o adica.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Kingman, cotiera de 2 000 000 din targ mie mi se pare ca nu incomodeaza deloc.
Mi-am luat si eu si va recomand si voua. E foarte comoda, mai ales la drum lung. Nu te incurca la frana de mana (ca doar ai frana de serviciu) iar pt. iarna , o poti rabata ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:19 |