Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
medevac106 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smeagol @ 10 Apr 2006, 12:46) Urmatorul post face parte din ciclul "daca n-ai de lucru ... iti dam noi idei !". Am reusit sa-mi montez si eu cotiera "complet". Adica cu tot cu butoane de geamuri. Modelul de cotiera a mai fost prezentat, are reglaj pentru inaltimea cotierei si se prelungeste pana jos. Tre' sa-i multumesc cumnatului care s-a deranjat pana in targ in Vitan - 15 RON ![]() ![]() Deci, intai si intai se procura o masca butoane fata, model fara clima, aprox 60 RON in Vitan. Desigur, veti distruge proaspata achizitie ca si in figura de mai jos. [attachmentid=23375] Se prelucreaza mini-masca celor doua butoane in asa fel incat sa incapa doua butoane pentru geamuri, la acelasi nivel. Se tine cont si de estetica, un pic. Materiale folosite: smirghel, diferite pile, Poxipol. Rezultatul intr-o faza finala de luat la pila: [attachmentid=23376][attachmentid=23377] Se foloseste apoi Plastic Primer si vopsea argintie, acrilica. Rezulta o mini-masca de butoane cam ca in figurile de mai jos: [attachmentid=23378][attachmentid=23379] Apoi se trece la prelucrarea piciorului cotierei. Materiale: smirghel, diferite pile, Poxipol, pastic Primer, vopsea acrilica neagra si o droiae de rabdare. Rezultatul finisat: [attachmentid=23380] Deoarece butoanele vin la o oarecare distanta de mufele originale, trebuiesc prelungite (mufele). Am adoptat solutia unor cabluri cu papuci: [attachmentid=23381] Apoi se monteaza toata nenorocirea si se monteaza in masina. Mie rezultatul mi-a depasit asteptarile. Daca apare un model asemanator nu o sa-mi iau nici de ciuda! [attachmentid=23382][attachmentid=23383][attachmentid=23384][attachmentid=23385] Mici observatii: - trebuie inversate picioarele 1 cu 5 ale mufelor de pe spate. In documentatia studiata de mine se mentiona mufele sunt asemanatoare pe fata si pe spate. Cred ca edyus s-a lovit prima oara de problema asta. - alimentarea de la pozitii la mine are tensiune indiferent daca sunt puse pozitiile sau nu. Si la butoanele anterioare era la fel - cum se deblocau, se lumina butonul. - timp de lucru: aprox. 1 zi, intinsa pe doua zile, timp in care asteptati sa se usuce vopseaua. Bafta ! ![]() poate re-uploadezi pozele sa le vedem si noi pt klau (off-topic): sa stii ca nu se vad pozele de pe toate topicurile ... deci nu mai scoate cartonasul galben asa repede ![]() This post has been edited by medevac106: 19 Apr 2006, 21:17 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
catartw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 April 06 ![]() |
scuze domnul Klaus ai dreptate sunt cam tinerel pe aici dar am zis ca ajut si eu am vazut toate pozele si am avut pe masina mai multe modele carae sunt prezentate si aici iar pe mine ma multumit cea de 500000
apropo exista posibilitatea sa iti faci cotiera la comanda exista cateva firme prin bucuresti care cica fac asa ceva si te scapa si de problema butoanelor si de cea a franei de mana etc |
--------------------
dacia
logan 1.6 MPI
laureat 2005
- B46ZAY
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
BaGaTare |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma gandeam sa iau o cotiera de megane 2 sedan cu tot cu frana de mana
![]() |
--------------------
DACIA
LGN Preferance
- B 78 BGT
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ar fi tare misto daca ai reusi sa faci asa ceva, dar daca prinderile de podea ale franei de mana nu sunt aceleasi.. mare chin si nu cred ca iti iese, e vorba de forte mari cu frana de mana..
la logan e prinsa intr-un singur surub si e cam la limita prinderea (se cam indoaie/solicita mult prinderea cand se trage frana cu putere pana la capat, eu nu mai am incredere in frana de mana cand las masina in panta dupa ce am vazut cum e facuta prinderea), exista gaura in podea pt prindere in doua suruburi dar din economie.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@medevac106:
Imi pare rau, dar nu le-am facut un back-up la poze ... Doar le-am uploadat pe site. Poze pot sa fac doar la produsul finit acum... @klaus: vreo sansa sa se recupereze acele poze ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sansele cred ca-s minime (ca sa nu zic zero...)
ref. la cotiera de megane: parca parca e cam lata... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
_hash_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 June 05 ![]() |
Am gasit cotiera de cumparat la ASV in Brasov (dealerul Dacia).
Au doua culori (una gri si una neagra) care merg la interiorul masinii, se prind simplu de tot (cu vreo 4-6 holsuruburi care se prind in suportul ala de plastic). Problema ar fi ca nu mai ai acces la suportul de pahar din spate, si nici la butoanele de comanda de la geamurile din spate (pt Ambition). Cum a mea este Laureate, am zis ca merita renuntat la locul ala de pahar pt cotiera. Am facut acum un drum de Germania si e super comod ![]() Ce e mai incomod, cu cotiera in pozitie normala (nu ridicata), e un pic mai incomod sa prinzi centura... spatiul e destul de mic. In rest, e super ok, numai ca pretzul e cam ... 240 RON, pare mult mai scump decat ce am vazut pe aici... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- BV-xx-xxx Dacia, pe drumul cel bun....spre BMW ;)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cotiera Logan 60 01 998 148
Am uitat sa zic . . este cu acces la butoanele de geamuri spate si are reglaj pe inaltime. Mai costa si 200RON. This post has been edited by IRONICK: 3 May 2006, 19:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Poze cu ea?
|
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
klaus |
![]()
|
Mda, nu arata chiar rau
Si e mai lata decat cele unguresti Si e si mai in fata pozitionata decat cele unguresti. Adica se poate regla linistit si scaunul, fara sa deranjeze piciorul cotierei rozetele de reglaj... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Iti dai seama ca vrem poze ...
Desi eu unul nu-mi reneg chiar asa de usor munca ! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Interesant. Eu tin in casa de vreo 2 luni cotiera ungureasca, din dimplul motiv ca nu am avut timp sa-i fac o adaptare sa pot accesa butoanele din spate.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cu tipul asta de cotiera nu se pierde garantia la masina.
This post has been edited by IRONICK: 4 May 2006, 15:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 4 May 2006, 16:15) Eu am pus o intrebare normala, parca era strictete pe aici. Ma rog. Nu se pierde gatantia pentru ca este agreata de DACIA? Au introdus-o ca piese optionale in listele lor? Daca e prea greu un raspuns mai bine pas. |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
aaaare cineva o pooooooza ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cat dai ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bassfreak |
![]()
|
nu dau nimic ca pune Codrin acu' poza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau nu.
![]() Doritorii mai pot incerca si pe la dealeri. Miscarea face bine la sanatate. ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bassfreak |
![]()
|
da, face bine la sanatate miscarea, dar timpul si nervii care ti-i faci acolo nu mai fac bine.
daca aveti poza, ar fi util pentru toata lumea sa o puneti si aici |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16424
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16423 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16414 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=16276 Difera doar piciorul. Are prinderea mai in fata si se pot pastra butoanele in acelasi loc. (adica este spatiu in piciorul cotierei pentru butoane) This post has been edited by IRONICK: 5 May 2006, 19:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
cat costa acest tip de cotiera?
|
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
- hd 15 rbk [B][COLOR=blue]membru cu logan laureate 1.4 full[/COLOR][/B]
|
|
Codrin |
![]()
|
In jur de 2 milioane, nu 2.5 ca modelul vechi prin targ.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
doar atat si poti sa o cumperi de la orice dealer? iti asigura si montajul? trebuie sa-i spui dealerului codul postat de IRONIK si iti poate aduce pe comanda cotiera?
|
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
IRONICK bre . . .
Iar raspunsul este DA, DA, DA. (©miki) |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
ok mersi...
|
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat cotiera din targ cu 2,5 mil . Am reusit azi sa o montez.
Attached thumbnail(s) DSCF0456.JPG ( Size: 113.81k ) Number of downloads: 737 DSCF0457.JPG ( Size: 114.5k ) Number of downloads: 809 |
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
E super! Sa o stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:20 |