Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
danchitu86 |
![]()
|
||
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|||
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
hehe, Sherlock Holmes . .
(cotiera) Rezistă la o forță de apăsare medie de 40kg și poate depozita obiecte în greutate totala de până la 1 kg, fără risc de desfacere. (cutie din ABS Technyl Alloy KC 226, picior din ABS Senoplast AA50/44) |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
maidenman |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 25 January 06 From: Bistrita ![]() |
Cotieră față
![]() ![]() ![]() Deosebit de comodă și utilă, cotiera a fost concepută pentru a vă oferi un confort total în timpul deplasărilor în oraș sau la drum lung, reducând oboseala și asigurând plăcerea unui condus relaxant. Cotiera dispune de un compartiment de depozitare, este rabatabilă pe verticală și culisabilă pe orizontală. Design practic și modern care se înscrie perfect în armonia mașinii. Adaptată special pentru Logan, permite accesul facil la butoanele de geamuri electrice. (sursa: http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/accesorii) ![]() Attached thumbnail(s) cotiera_fata.jpg ( Size: 30.92k ) Number of downloads: 1003 |
--------------------
Dacia
Logan
- - DACIA LOGAN 1.5l dCi 65 CP
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca au pus cotiera si pe site!! Acum sunt curios ce o sa mai zica cei de la Dacia Meridian.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
IRONICK |
![]()
|
@maidenman, multumim pentru informatiile pretioase. Daca nu faceai acest copy/paste ramaneam cu totii intr-o nebuloasa totala.
PS. Mai era cineva pe forum care facea acelasi lucru pe care l-ai facut tu cu acest post. Ne lumina cu informatii despre diesel si 16v . . . This post has been edited by IRONICK: 11 May 2006, 18:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce vad eu, este cotiera ungureasca fara velur pe picior, putin modificata si adaptata pentru a avea acces la butoanele electrice/scrumiera.
Adica asta http://www.accesorii-auto.ro/?lstpage=shop...20c0fe96188b47e Ma gandesc sa o schimb si eu pe a mea (eu am cotiera ungureasca cu velur pe picior si in interior). Asta noua "oficiala" are velur pe picior / in interior ? This post has been edited by VeNoM386: 11 May 2006, 18:51 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu are velur pe exterior/interior. In cutie are un covoras de cauciuc.
This post has been edited by IRONICK: 11 May 2006, 19:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
medevac106 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se poate vedea cotiera orginala la Emil, pentru cine are drum prin Vitan... e faina, si e de calitate. cam mare pretul totusi...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
eduardve |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 6 Mar 2006, 21:53) solutie simpla: se ia o banda de cauciuc inalta de aprox 5 mm (eu am folosit un fel de cheder vechi, era aruncat prin garaj...) si se asaza pe sub consola asta, pe latime. ideea e ca flancurile consolei de plastic nu vor mai avea spatiu in care sa se miste. reversul este faptul ca acel mic capacel de unde se desface consola nu va mai sta inchis... se aplica silicon/un punct de superglue/ se indoaie capacul... o sa revin cu poze cind fac rost de ceva timp Poti detalia, te rog, nu am inteles exact. Bucata de cheder bagata transversal pe sub consola e cu marginile in afara consolei? Eu am acest tip de cotiera de vreo trei luni si a inceput sa se "balangane" din ce in ce mai tare (plus ca am devenit strasat cand am pasager in dreapta sa nu se impinga in cotiera). Ma gandeam sa prind patru corniere pe sub consola, direct pe caroserie, de care sa se prinda cu actualele suruburi cotiera. Totusi, nu stiu ce implicatii ar putea avea gaurirea tablei, sa nu inceapa sa rugineasca. |
--------------------
Logan
Pref
- BV-11-EDY
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cotiera originala Dacia costa la AMG-198 ron..dar asteptau sa soseasca..au zis ca nu se face cu comanda din partea clientului, au comandat si vor avea pe stoc...
This post has been edited by semit: 15 May 2006, 20:33 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adoase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 March 06 ![]() |
QUOTE(Codrin @ 10 May 2006, 18:28) Am primit jucaria comandata in Bucuresti cu codul ala ''prost''. ![]() E perfecta ca inaltime iar scaunele inca se mai pot regla. Da, e ungureasca. Man, am vazut ca la tine in poze se loveste de rotita de reglaj lombar si sta inclinata spre scaunul din drepata! Asa este? Sta inclinata rau? |
--------------------
LOGAN
AMBITION 1.6 DCI I.P.
2006
- B085352
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu este facuta poza drept, iar scaunele sunt date la maxim in fata.
This post has been edited by IRONICK: 17 May 2006, 13:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Cunoste cineva pretul si eventual are date cum arata aceasta cotiera pe un LOGAN?
Adica este asa cum se spune, la locul potrivit sau incomodeaza. Multumesc. |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(VeNoM386 @ 11 May 2006, 19:44) Din ce vad eu, este cotiera ungureasca fara velur pe picior, putin modificata si adaptata pentru a avea acces la butoanele electrice/scrumiera... Link-ul arată o cotieră dar scrie că necesită "mici modificări" pentru geamurile electrice/scrumiera spate. Știi cam în ce constau aceste modificări? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(semit @ 15 May 2006, 23:33) cotiera originala Dacia costa la AMG-198 ron..dar asteptau sa soseasca..au zis ca nu se face cu comanda din partea clientului, au comandat si vor avea pe stoc... Eh, ma dusei sa iau si eu harta de la unicul dealer autorizat din Iasi, aka Caremil Impex si vazui si eu cotiera originala... Si intrebai tanti de la ghiseu cat costa la ei, la Cacaremil, aceasta cotiera ![]() HOOOOOOOTTTTTTTTTIIIIIIIEEEEEEEEEE ![]() PS: Rog moderatorii sa ma scuze si sa nu-mi stearga cacofoniile, ca astea sunt gandurile mele fata de asa - zisii dealer-i. La nevoie accept si un "warn" micut ca tot nu am mai avut unul pana acum ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
300 RON cu manopera cu tot, sau fara?
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Fara manopera. Am cumparat eu de acolo pentru socra-meu, nu asigura montaj! Oricum se monteaza in 5 min.
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
IRONICK |
![]()
|
Timpul de manopera la dealer este de 0,10h. Deci . . . nu trebuie sa sara de pretul unui pachet de tigari.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mi-am montat la Redac, dealer local in Craiova, neagra, imitatie de piele cred, aproape 250 RON cu montaj. Sunt foarte incantat de ea, mana dreapta nu se mai dezlipeste de ea dupa ce ma asez la volan
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Am văzut și eu o cotieră la un magazin de piese auto (adusă după ce i-am stresat eu
![]() ![]() ![]() Sincer eu aș vrea să o iau mai ales că prețul este rezonabil (60 RON), are și ceva suport de pahare dar întreb pe cine a mai montat: se poate monta fără probleme? Repet nu se rabatează și suporții metalici cu care se prinde au aprox 15 cm iar pentru sistemul de prindere are ceva holsuruburi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Este foarte ieftina cotiera ta, nu e clar daca nu te va incomoda la frana de mana, pune si tu o poza cu ea. Daca arata ca una originala nu te va incomoda decat atunci cand prinzi centura cand trebuie sa treci cu mana dreapta peste ea, il vei deranja putin pe pasager.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
tonicelli |
![]()
|
chestia cu poza ... cam greu
![]() Că eu am cerut-o și după cum spuneam nu sunt încântat aproape deloc ... Sincer nu știu cum arată una "originală" dar asta mi se pare un pic nepotrivită ... ![]() Când am înercat să văd cum arată (se potrivește) mi s-a părut ciudat ... pusă prea în față - nu (cred că) mai merge optim frâna de mână pusă prea în spate - adio acționare geamuri electrice spate Oricum ca o părere mi se pare "drăguță" ca și prezentare dar păcat că nu am văzut și una montată dar nu din poze și eventual să aflu și părerile proprietarului ![]() This post has been edited by tonicelli: 22 May 2006, 20:24 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tonicelli |
![]()
|
99% seamană - în față și în spate are ceva suport (extensibil) de pahare
Imaginile de pe ce mașină sunt? Proprietarul ... poate spune o părere ...? Și mă mai interesează și cât de greu/ușor a montat-o ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:19 |