Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
adoase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 March 06 ![]() |
Pentru cei care au cotiera originala de Dacia (aia de pe site) intrebare:
NU VI SE MISCA ACUM TOATA CONSOLA AIA CARE IMBRACA FRANA DE MANA? La mine se misca fara cotiera, foarte putin, dar se misca! Oare cum va si atunci cand o sa creasca in inaltime si in greutate dupa ce pun cotiera? Exista vreo metoda mai eficienta de prindere? Se poate adapta ceva, stiu eu, dar de bun gust si aspectuos, care sa prelungeasca piciorusele alea pana pe podea? Asa cum avea aia neoriginala (fara loc de butoane geamuri)? Cred ca aia ramane cea mai buna, pacat ca nu am vazut cu decupaj finisat frumos! |
--------------------
LOGAN
AMBITION 1.6 DCI I.P.
2006
- B085352
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, nu se misca, dar nici nu te apuci sa dansezi cu cotul pe ea sa vezi cat rezista. Daca totusi ti se pare ca e loc de mai bine mai strange surubul de prindere de sub butoanele pentru geamurile spate.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sau fa un suport metalic pe sub masca centrala (cea de care te prinzi cu cotiera)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=47387 cine e interesat de cotiera ..........
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Va salut. Eu sunt nou pe acest forum si vreau sa va spun cum am fixat cotiera ungureasca pe care am cumparat-o din vitan cu 180 lei.
Initial o montasera baietii de la care am cumparat-o, dar se misca destul de naspa... Am fost la un prieten si am rezolvat astfel: 1.am desfacut suportul pe care era fixata initial. 2.am confectionat din tabla de 2mm, doi suporti de dimensiuni aproximative de 3cm X 7cm pe care i-am fixat in podea cu cite doua hallz-suruburi. 3. ultima operatiune a fost sa prindem cotiera cu cite un hallz-surub pe fiecare parte a cotierei. A iesit o super treaba... Nu se mai misca aproape deloc si vreau sa va spun ca eu am aproximativ 110 kg. Pentru detalii mai intrebati-ma. Eu am un laureate plus iar butoanele pentru geamurile din spate sunt puse pe piciorul cotierei, prin decuparea acestuia. Prima data am postat gresit la bursa/cotiera. |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cotiera prezentata de alecs_tga se gaseste si in vitan ceva mai ieftin.
mi-am luat si eu una, nu spun cu cat ca sa nu se supere alecs ca ii stric afacerea, vine foarte bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
eduardve |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(vali71 @ 6 Jun 2006, 21:59) Va salut. Eu sunt nou pe acest forum si vreau sa va spun cum am fixat cotiera ungureasca pe care am cumparat-o din vitan cu 180 lei. Initial o montasera baietii de la care am cumparat-o, dar se misca destul de naspa... Am fost la un prieten si am rezolvat astfel: 1.am desfacut suportul pe care era fixata initial. 2.am confectionat din tabla de 2mm, doi suporti de dimensiuni aproximative de 3cm X 7cm pe care i-am fixat in podea cu cite doua hallz-suruburi. 3. ultima operatiune a fost sa prindem cotiera cu cite un hallz-surub pe fiecare parte a cotierei. A iesit o super treaba... Nu se mai misca aproape deloc si vreau sa va spun ca eu am aproximativ 110 kg. Pentru detalii mai intrebati-ma. Eu am un laureate plus iar butoanele pentru geamurile din spate sunt puse pe piciorul cotierei, prin decuparea acestuia. Prima data am postat gresit la bursa/cotiera. La solutia asta ma gandeam si eu (chiar cu 4 suporti). Problema e cu prinderea in podea. Probabil de-acolo va incepe rugina. |
--------------------
Logan
Pref
- BV-11-EDY
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai lipeste suportii de tabla cu silicon poliuretanic...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Aia cu 100 RON e ingrozitor de urata. Cea originala mi se pare extrem de scumpa . La Valcea e 2 milioane. Si-a montat un prieten, efectul estetic fiind fain dar "batzaie" groaznic tot tunelul ala de plastic pana la schimbator. In concluzie ....care sa merite mai bine? La Emil sau Ovidiu in Vitan nu e nimic care sa merite?
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ba da, exista copie dupa cea ungureasca, cu imitatie de piele neagra in loc de piele, cu velur negru pe picior, nu o are deocamdata nici emil nici ovidiu, o au altii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
eduardve |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Pref
- BV-11-EDY
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
da?
eu o iau de la unu care se lauda ca el e producator................ tot ce e posibil sa fie mai ieftina........ nush ce sa zic!! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
JAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
ieri mi-am montat si eu cotiera...cea originala.(210RON).
+ spatiu interior de depozitare suficient + confortabila la condus +/- spatiu ptr butoane deschidere geamuri spate /dar ptr cei care n-au geamuri electrice pe spate, locul ala e gol si urat - nu mai ajung la butoanele de reglat scaunul(numai daca ridic cotiera) - nu pot pune centura de siguranta(numai daca ridic cotiera) - nu mai ajung usor la frana de mana asta e parerea mea.... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(JAC @ 16 Jun 2006, 11:01) - spatiul ala se poate umple cu ceva . . . eu am pus o chestie mirositoareQUOTE(JAC @ 16 Jun 2006, 11:01) - doar daca este dat scaunul in fata la maximQUOTE(JAC @ 16 Jun 2006, 11:01) - la frana de mana nu ajungi la nici o masina cu cotiera montata in felul astaQUOTE(JAC @ 16 Jun 2006, 11:01) Problema de obisnuita. Si mie mi sa parut la inceput, pana am prins tehnica . . .This post has been edited by IRONICK: 16 Jun 2006, 10:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdy33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JAC @ 16 Jun 2006, 11:01) ieri mi-am montat si eu cotiera...cea originala.(210RON). + spatiu interior de depozitare suficient + confortabila la condus +/- spatiu ptr butoane deschidere geamuri spate /dar ptr cei care n-au geamuri electrice pe spate, locul ala e gol si urat - nu mai ajung la butoanele de reglat scaunul(numai daca ridic cotiera) - nu pot pune centura de siguranta(numai daca ridic cotiera) - nu mai ajung usor la frana de mana asta e parerea mea.... Spune-mi si mie te rog unde ai gasit cotiera "originala" care sa aibe spatiu ptr butoane deschidere geamuri spate. Eu am sunat la Adras unde mi-au spus ca pretul este 275RON si nu are spatiu pentru butoane, iar la AutoCobalcescu acelasi lucru numai ca nu aveau... doar pretul era un pic mai mic: 225RON. |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|
eduardve |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Pref
- BV-11-EDY
|
|
IRONICK |
![]()
|
bogdy33, se discuta despre cotiera "originala" de aproape 100 posturi si tu nu esti in stare sa iti dai seama de unde se poate cumpara si la ce pret ?
This post has been edited by IRONICK: 28 Jun 2006, 09:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Recomand calduros modificarea cotierei model unguresc, sau de Oradea, in asa fel incat sa aiba butoane.
Satisfactii garantate ! On the other side .... Stie cineva daca butoanele de geamuri de Megane sunt de putere sau nu ? Cam cere ar fi pretul lor (informativ ?) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
bogdan_dmb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cotiera originala cu spatiu pentru butoanele spate se gaseste la Auto Marcus Grup(AMG)Pantelimon si este in jur de 230RON si o au si disponibila pe stoc
|
--------------------
Logan
Ambition
- B XX xxx
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
si tu mai ajungi la butoane???
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar foarte usor.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
JAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
QUOTE(bogdy33 @ 28 Jun 2006, 09:11) Spune-mi si mie te rog unde ai gasit cotiera "originala" care sa aibe spatiu ptr butoane deschidere geamuri spate. Eu am sunat la Adras unde mi-au spus ca pretul este 275RON si nu are spatiu pentru butoane, iar la AutoCobalcescu acelasi lucru numai ca nu aveau... doar pretul era un pic mai mic: 225RON. eu am luat-o din Sibiu de la emilian cu 210Ron |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa stiti stimabili co-forumisti ca sunt unele persoane care cauta piesele in toata tara asta, fara sa mai intrebe pe forum, si minune, mare minune, iata ca au si gasit ... asa ca fiti draguti si nu va mai suparati atunci cind cineva va atrage atentia ca s-a raspuns deja la intrebarile voastre... nu suntem noi de vina ca nustiuce dealer nu mai are pe stoc nustiuce piesa...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
gcaramaliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am vazut pe dacia.ro cum ca au facut in sfarsit cotiera pentru Logan care permite si folosirea butoanelor pentru geamurile electrice spate. http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/acc...tiera-fata/view A vazut cineva asa ceva montat, aveti poze? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus
- AG-08-FVR
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa rasfoiesti si celelalte pagini ale topicului.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Mi-am montat si eu cotiera originala.
![]() ![]() Dupa ce iti pui o cotiera trebuie, totusi, sa te inveti sa schimbi vitezele 'mai altfel'. La fel cu tragerea si eliberarea frinei de mina, pe asta inca nu am invatat s-o fac 'mai cu eleganta'. Ma duc sa mai exersez. ![]() This post has been edited by simon: 21 Jul 2006, 06:33 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:20 |