In Turcia cu masina
![]() ![]() ![]() |
In Turcia cu masina
Dan98 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|||
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@Dan98,
De la ultima intersectie la iesirea din Bgas intrii pe asa zisa autostrada. Din intersectie, la aprox 5km este o statie de benzina pe dreapta (nu stiu cum ii spune). Imediat dupa benzinarie faci dreapta spre Kraymorie, Krushevets, Svedetz, Malko Tarnovo. Vezi si tu pe Google Earth, intersectia e vizibila. Cealalta varianta, pe malul marii mergi inainte prin Sozopol spre Michurin, dar dupa Michurin faci dreapta in munti si pana la MT iti blestemi clipa cand ai luat decizia sa mergi pe aici. Am gresit si eu acum vreo 6 ani (m-am luat dupa Via Michelin). Anul trecut am intrebat niste prieteni bulgari pe unde sa merg si mi-au spus "in nici un caz prin Michurin". Daca ai nevoie de hotel de tranzit (poate la intoarcere) Akkus Kaya Hotel in Kirklareli. Tel 90 288 2144020 / 2121944. |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
Mulțumesc încă odată vecine
![]() |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
Welcome M8, drum bun.
|
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
Buna ziua!
Va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute si, din propria experienta, sa imi spuna cum ar fi vremea in Bulgaria-Turcia pt luna februarie! Intentionez sa fac o calatorie pana la Istambul la jumatatea lunii februarie si ma intereseaza daca bulgarii deszapezesc drumurile pe ruta catre Turcia (o ruta anterioara postata de un coforumist ). Va multumesc anticipat Stima! This post has been edited by mario_vladys: 14 Dec 2008, 01:31 |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
andrutza24 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 March 09 ![]() |
Salut la toata lumea!!
Anul asta mergem in vacanta in Turcia, mai precis in Antalya - Belek la hotelul Paraiso Verde ![]() Ce as vrea sa va intreb in cazul in care stiti sau ati mai fost, daca stiti pe cineva care poate rezolva cu actele necesare ( avand in vedere ca masina e pe firma am inteles ca iti trebuiesc o groaza de acte...) si de ce acte e nevoie. Iar daca ati mai fost in Antalya as vrea sa aud niste pareri, pentru mine e prima oara cand merg in Turcia. Mercic !! This post has been edited by andrutza24: 20 Mar 2009, 11:58 |
--------------------
mazda
3
2008
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
conditii calatorie Turcia
"In cazul în care călătoriți în Turcia cu un autoturism / un microbuz (cu pana la 9 locuri care nu face curse regulate, ci in mod ocazional), condus de către o altă persoană decât proprietarul acestuia, intrarea în Turcia va fi permisă de către Autoritățile vamale numai după prezentarea următoarelor documente: 1. Actele mașinii, inclusiv cartea verde; 2. O împuternicire (procură) din partea proprietarului autoturismului (persoană fizică sau juridică), pentru a putea conduce autoturismul respectiv din România în Turcia și retur. Atenție! Procura trebuie să fie autentificată la notar și apostilată. 3. O traducere a procurii în limba turcă, efectuată de un traducător autorizat, legalizată de notar și apostilată." |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
curcubeus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 March 09 ![]() |
Plec pe data de 1 iunie in Kusadasi cu masina. Daca mai pleaca in aceeasi perioada cineva cu masina si doreste sa ne intilnim pe data plecarii undeva la iesire din Bucuresti sa mergem impreuna cu masinile sa imi trimita un mail pe curcubeus_pp@yahoo.com sau sa ma sune pe 0745008702.
Multumesc This post has been edited by curcubeus: 26 Mar 2009, 18:20 |
--------------------
Ford
Focus
2005
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Sunt si eu intr-o oarecare dilema. Vrem sa plecam in concediu in Antalya la inceput de septembrie si nu stiu daca sa mergem cu avionul sau cu masina. Am fi doi soferi, eu si sotia.
In Turcia am mai fost cu masina acu trei ani, dar am fost la Bodrum si am mers prin Izmir, sosea de coasta. Pe viamichelin, imi dadeau traseu prin Istanbul si apoi drept spre sud. Ar fi bine asa, caci am sta cateva zile la Istanbul, unde am avea ce sa vizitam. Insa inseamna si 4 zile de condus, asa cu avionul in doua ore sunt acolo, si cred ca as iesi chiar mai ieftin. Ofertele am vazut ca sunt pe la 1600 Euro 5* UAI cu tot cu transport. Daca rezerv de pe acuma, sunt si ceva reduceri. A mai mers cineva cu masina pana in Antalya? Merita pentru doar doua persoane ? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
andrei.g84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 April 09 ![]() |
Buna,
A plecat cineva in vacanta cu agentia villarenters.com? |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
AndiM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 June 06 ![]() |
QUOTE(andrei.g84 @ 28 Apr 2009, 11:21) Villarenters.com nu e agentie, e un site prin intermediul caruia poti face o rezervare, contactand direct proprietarul vilei(apartamentului), bineinteles, contra unui comision. Eu am rezervat de doua ori de pe acest site si am fost foarte multumit. |
--------------------
Renault
Megane
- B-42-GPP
2005
|
|
bamseguru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 May 09 ![]() |
Pe 15 septembrie 2009 am de gand sa plec si eu in luna de miere pana in Kemer, Antalya cu masina. Daca mai pleaca cineva in aceeasi zi nu ar fi rau sa ne insotim reciproc, e mai sigur.
|
--------------------
Ford
Fiesta
2008
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Luna de miere? Masina? Da' nevasta ce zice? Sau nu are dreptul sa zica nimic?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lucian_gabriel_radu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 May 09 ![]() |
Daca pleaca cineva inspre turcia in data de 04 iunie 2009 dimineata (05.00 - 06.00), din Bucuresti sau de oriunde, il rog sa ma contacteze si pe mine pe mess: lucian_gabriel_radu sau pe tel. 0732.767.760. pentru formarea unei mici coloane auto pe teritoriul bulgaresc....si nu numai. Astept un raspuns.Va multumesc anticiopat.
|
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
iulidan2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 June 06 ![]() |
Salve! Pentru Kusadasi, suntem deja 2 masini, plecam duminica. pe 21 iunie, cu oprire o noapte la Canakale. Doritori de companie? Daca da, va las nr de tel. 0722696754
|
--------------------
dacia + seat
logan + cordoba
2005 1,4 MPI + 2006 1,4 MPI
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
O sa plec si eu in curand si am doua intrebari:
1. masina e pe numele sotiei, e musai sa fie ea la volan in vama sau e suficient ca proprietarul e in masina? 2. in vama turca sunt gherete unde se poate face carte verde sau s-o fac dinainte? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
ANDOX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 06 ![]() |
1.Nu conteaza cine e la volan . Important sa fie acolo in vama propietarul masinii pentru ca se trece masina in pasaportul lui.
2. De ce sa o faci in vama turca si sa plateti o caruta de bani?? In caz ca ai pe asigurarea obligatorie taiata Turcia te duci la societatea unde ai asigurarea facuta si pt 10 euro o prelungeste si pentru Turcia. |
--------------------
HONDA
CIVIC
2004
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
am la bcr asigurari rca ul si turcia nu e taiata, dar din cate am citit aici nu e valabila si trebuie extindere
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
annem |
![]()
|
Omul Gras Group: Members Posts: 401 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La Logan am si eu RCA la BCR. Este valabil in Turcia. Nu trebuie facuta o alta Carte Verde si nici extindere. Daca ai si Casco la BCR, atunci cind pleci sa iei si asigurarea atifurt a masinii. Asigurarea este gratuita.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor 2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
|
|
Simi19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 August 08 ![]() |
Salutare
![]() Am si eu cateva intrebari pentru cei care au fost anul asta in Turcia (mai exact Kusadasi) legate de drum : 1. Ce drum se recomanda? 2. De unde se recomanda sa se bage benzina/motorina (in Bulgaria si Turcia)? 3. Cat este motorina in Bulgaria si Turcia? 4. Care mai sunt taxele ce trebuie platite si ce valoare au? Cam atat pt moment...daca imi mai aduc aminte, revin. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Expression
- B91HSV
2008 1.5dCI Dacia Solenza 1.4 MPI 2004 - B41FXJ
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(curcubeus @ 26 Mar 2009, 18:20) Plec pe data de 1 iunie in Kusadasi cu masina. Daca mai pleaca in aceeasi perioada cineva cu masina si doreste sa ne intilnim pe data plecarii undeva la iesire din Bucuresti sa mergem impreuna cu masinile sa imi trimita un mail pe curcubeus_pp@yahoo.com sau sa ma sune pe 0745008702. Multumesc Am fost anul trecut la Kusadasi (insula pasarii), la hotel Grand Kurdoglu (fiul lupului) all inclusive. Misto. Plaja fara taxe (populara) cam ca pe la noi, alea private (pe bani) curate. Per total nota 8 din 10. Pacat ca s-au smecherit si turcaletii si umbla cu preturi cam mari. |
--------------------
Tesla
electrică
- B05NWV
2015 Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
cristianci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 May 09 ![]() |
Stie cineva cat costa intrarea la muzee, site-uri arheologice?
Exemplu: Topkapi Hagia Sofia Troia Efes A urcat cineva cu telecabina pe Uludag? Cat costa parcarea in Istanbul? Se ia abonament? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2006 Preferance
|
|
alextz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Bucuresti - Antalya ce traseu recomandati?
|
--------------------
Skoda
Octavia
2005/1.9 TDI
|
|
tkx |
![]()
|
a fost cineva la hotel grand nett beach? ma intereseaza daca au parcare. la agentie au zis ca au, dar pe net n-am gasit nimic...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ANDOX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 06 ![]() |
QUOTE(alextz @ 27 May 2009, 12:28) Bucuresti 70 km Giurgiu/Ruse (vama RO/BG) 65 km Razgrad 35 km Targoviste 43 km Kotel 49 km Sliven 28 km Yambol 65 km Lesovo/Hamzabeyli (vama BG/TR) 40 km Edirne 225 km autostrada Istanbul 150 km autostrada Sakarya(Adapazari) 205 km Kutahya 85 km Sadikbey/Afyon 275 km Antalya --------------- Total 1335 km |
--------------------
HONDA
CIVIC
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Conform Autoroute sunt 1264 km si traseul dat este:
Attached thumbnail(s) Buc_Antalya.jpg ( Size: 163.99k ) Number of downloads: 1610 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Simi19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 August 08 ![]() |
In caz ca masina e pe leasing, cam cat dureaza sa fac toate actele necesare(traduceri, apostole, etc) ?
|
--------------------
Renault
Megane Expression
- B91HSV
2008 1.5dCI Dacia Solenza 1.4 MPI 2004 - B41FXJ
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
aprox. 1 saptamana... traduceri nu se fac decat in Bucuresti...
A doua oara cand m-am dus cu o masina in leasing am apelat la un cabinet de traduceri si s-au ocupat ei de tot, traducere, legalizare, apostila... am platit vreo 200 ROn parca pt. tot.. asta in 2007.. This post has been edited by cj98czh: 4 Jun 2009, 13:32 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Vali48 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 4 Jun 2009, 13:30) aprox. 1 saptamana... traduceri nu se fac decat in Bucuresti... Si in Constanta |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:10 |