Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
rattlesnake |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|||
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
rattlesnake nu este necesar sa tai mufa stok a masinii ... te duci la un magazin audio si vezi ca exista de vanzare niste pini care intra fortzat in acea mufa !
de obicei legenda ar fi asa : - culori calde + - culori reci - ; bornele ... cea mai mare este plusul ... cea mai mica este minusul ! numa bine ! 1 mufa stok 2 cablu + 3 cablu - 4 papuc - 5 papuc + Attached thumbnail(s) mufe.JPG ( Size: 4.54k ) Number of downloads: 365 |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(rattlesnake @ 11 Mar 2007, 23:50) daca te uiti atent in conectorul de plastic care-l ai acum la boxa originala,vei gasi marcat un + si un-,cred ca pe langa pini,nu mai stiu exact. firele de la boxele noi au un papuc mare care e + si unul mai mic,care e -. de regula firul rece(-) are si o fasie de culoare alba/neagra integrata in culoarea firului. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
okay! mersi mult. o sa incerc in 20min
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
rattlesnake |
![]()
|
done!
am montat boxele (Sony Xplod 13cm 40w , 3 cai) si se aud super in comparatie cu cele existente. Au o claritate net superioara , de asemenea bass bun pt marimea lor si nu distorsioneaza nici la +4 bass la maxim!! ceea ce mi s-a parut un lucru esential. => Raportul pret (100RON) / calitate este bun Deci vi le recomand, pentru fata, nefiind nevoie de nicio modificare si sunt perfecte pentru spatiul ala alocat la Logan. Pe spate, o sa ma incumet sa tai din tabla si cartonul ala sau ce este(pe post de mocheta), urmeaza sa-mi pun unele XS-F6943 , tot Sony Xplod...asta luna viitoare, cand oi da de bani, costa vreo 270RON... Numai bine This post has been edited by rattlesnake: 12 Mar 2007, 13:43 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
tcapote |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 November 05 ![]() |
Salut,
si-a montat careva dintre voi urmatoarele pe masina: 6001998119 SATELIT RADIO SONY RM - X4S 6001998156 RADIO CD SONY CDX-S2050C 6001998158 SET DIFUZOARE SONY XS-F1324 Daca da, ziceti-mi si mie unde si cat v-a costat. merci mult, |
--------------------
Dacia
Logan
1,5 dci Ambition
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Salutare!
Am si eu nevoie de un sfat din partea celor avizati! Masina este un MII 2005 si as vrea sa-i schimb difuzoarele, m-am gandit la urmatoarele: FATA: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...steme/TS-A132C/ sau http://www.cel.ro/boxe-auto-pioneer-ts-a132c-l SPATE: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...xiale/TS-A1311/ sau http://www.cel.ro/boxe-auto-pioneer-ts-a1311-l Vor functiona pe CD-ul stock al masinii. Nu stiu inca daca preturile dupa cel.ro sunt reale si nici nu as intelege diferenta atat de mare a preturilor (am sunat si astept confirmarea lor si daca sunt pe stoc) Va multumesc anticipat! PS: Daca aveti si alte sugestii... |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(darem @ 14 Mar 2007, 12:27) Salutare! Am si eu nevoie de un sfat din partea celor avizati! Masina este un MII 2005 si as vrea sa-i schimb difuzoarele, m-am gandit la urmatoarele: FATA: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...steme/TS-A132C/ sau http://www.cel.ro/boxe-auto-pioneer-ts-a132c-l SPATE: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...xiale/TS-A1311/ sau http://www.cel.ro/boxe-auto-pioneer-ts-a1311-l Vor functiona pe CD-ul stock al masinii. Nu stiu inca daca preturile dupa cel.ro sunt reale si nici nu as intelege diferenta atat de mare a preturilor (am sunat si astept confirmarea lor si daca sunt pe stoc) Va multumesc anticipat! PS: Daca aveti si alte sugestii... Sunt bune boxele dar poti pune tot la fel de usor si variantele pe 17cm , intra fara sa dai alte gauri, eu am montat pe spate o pereche de Alpine SPS 170 A, se simte dif fata de cele stoc , urmeaza sa pun un sistem pe fata , ma gandeam la un Clarion tot pe 17 cm. Acum depinde si de Cd-Player,vor functiona pe orice cd-player dar calitatea e in functie de caracteristicele fiecaruia. This post has been edited by Azreil: 20 Mar 2007, 20:03 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
Wizard24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 06 From: Arad ![]() |
Buna,apelez la voi cu o problema,cine poate sa ma ajute?.
![]() Deci am si eu un logan laureate,si mi-am schimabat si eu tot ce era stock in el la partea audio pe fata mi-am pus difuzoare de 13 cm de la coustic pe componente http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/, pe spate mi-am pus difuri de 16,5cm coaxiale tot de la coustic http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/, am si un amplificator si un tub de bass pe ea, tubul este http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...L/CS_1204T/,iar ampliful este un supertech de 6oo de watti pe 4 canale care merge legat in punte iar atunci scoate 2*300,iar HU este un sony cdx-gt300(ca-m atat) Acum sa revin la problema pe care o am ![]() Acum vreau sa va intreb daca nu stiiti de ce oare se aude asa!!!!!!!!Sa fie de la amplif?sau care ar fi problema????PLS help me!pt ca nu as vrea sa ma trezesc cu tubul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
sunetul spart se datoreaza in mare parte felului incintei .. tub !
ai zis ca ai o statie care scoate in punte 2*300 ... cum ai legat subul la ea !? |
--------------------
dacia
logan
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti ce sa iau dintre aceste MP3 playere: AlpineCDE-9873RB sau Pioneer DEH-P40MP sau Clarion DB568RUSB sau Mutant MT1105USB?
Nu ma hotarasc. Multumesc anticipat. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Wizard24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 06 From: Arad ![]() |
shokaliptiku...tubul am legato cum am gasit pe net ca merge in punte, deci ea are 2 perechi de RCA-uri si la un RCA de la o pereche are o liniuta si un +,la cealalta pereche are tot un RCA cu o liniuta si un -,asa acuma eu am pus RCA cu plus la RCA ala cu liniuta si +,iar minusul am pus la RCA ala cu liniuta si -,dupa care am comutat ampliful pe 2 canale(acuma ampliful este in punte pus),iar la iesire,am legat tubul,la un canal care numai canalul ala merge cand statia ii legata in punte.ea este in punte acuma.
Mie mie frica de sunetul care il scoate diful asa ca si cand ar fi dereglat diful sau cum am zis,ar fi spart sau ceva,face exact ca cel vechi.si mi-e frica sa nu se intample ceva cu el!oare sa fie de la amplif?sau poate trebuie ceva condensator(dar nu prea as crede)nu stiu ce sa fac!!ai vreo ideeshokaliptiku?! |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
Wizard24 " tubul am legato cum am gasit pe net ca merge in punte, deci ea are 2 perechi " ... nu inteleg mare lcuru din ce ai scris tu aici !
problema este in felul urmator ... ai zis ca ai un amp cu 4 iesiri ... si ai facut 2 punti de 2X300W ! zimi in felul urmator ... cu ce cabluri ai venit de la HU la amp .. si cu ce cabluri pleci de la amp pana in sub ... atat ! 2dor depinde unde vrei sa ajungi cu muzica din masina ta .. cat de sus ![]() |
--------------------
dacia
logan
|
Wizard24 |
![]()
|
shokaliptiku...deci toata instalatia este facuta la un atelier de specialitate,cablurile sunt cum trebuie,deci un cablu cu 2 rca-uri ca intra in HU si celalalt capat al cablului intra in amplif,iar de la amplif la sub este un cablu destul de gros care este pus tot de tipi de la service,deci toate legaturile si cablurile au fost puse de domni din service-ul audio
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Depinde cat de meseriasi sunt aia.... ca in Galati bate vantul
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
nu fi rau parpanel ca suntem amandoi din galati
![]() ![]() ![]() Wizard24dc instalarea a fost facuta corespunzator ... nu ramane decat sa fie de la reglaje ... sau gusturile tale ! totusi cva nu pot intelege ... cum din 4 canale .. tiau legat subwooferul !? |
--------------------
dacia
logan
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Wizard24 , ai intrebat pe baieti daca ti-au pus filtru de bass ? Ce impedanta are dif de bass ? Poate dif nu este de putere mare si de aceea distorsioneaza la vol mai mare, sau poate fi si de la incinta.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
Wizard24 |
![]()
|
pai ampliful are un buton cu,care poti sa selectezi sa mearga pe 4,3,sau 2 canale,butonul ii pus pe 2 canale,iar la iesire ii legat pe unul dintre cele 2 canale.adica pe -RR si +RR
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
Wizard24 |
![]()
|
Azreil..tubul este acestahttp://********************,nu are o sapt de cand este cumparat!!iar filtru de bass banuiesc ca este acel filtru care iti "taie"vocea din tub,deci nu baga voce pe tub numai bass sa se auda!nu?daca ala este atunci nu-mi trebuie filtru pt ca am din HU,unde pot sa selectez LPF 125Hz,75Hz!!iar imepdanta difuzorului este pe 4ohmi
This post has been edited by CataNOS: 8 Apr 2007, 19:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
Azreil |
![]()
|
Filtrul de bass trimite catre subwoofer doar frecventele joase de bass, fiecare difuzor are un spectru de frecvente , cele de bass au doar pe cele joase , dak trece si cu 10 hz peste frecventa maxima suportata apar distorsiuni , acum daca ai setarea din cd- player trebuie sa alegi acea frecventa care sa mearga cel mai bine cu sub-u tau.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Azreil, ai instalat tu dif- uri de 17 cm pe MII in locul celor stock de 13?
Multumesc! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Wizard24 |
![]()
|
OK,deci e ok ca am optiunea aaia din HU.Acum vreau sa te intreb?!pe care setare ar fi mai indicat!! 125Hz sau 75Hz??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
Azreil |
![]()
|
QUOTE(darem @ 21 Mar 2007, 20:24) Pe MII nu , eu am GOLAN ,dar cred ca ar merge si la tine , am montat 2 alpine-uri de 17cm , acestea au venit cu doua inele de plastic, am prins inelele de tabla si dif de inele pentru ca nu veneau exact pe gaurile pentru suruburi si nu am vrut sa dau alte gauri , ca daca era puneam ovale dar ma doare inima sa tai din tabla aia , si deschidearea electrica de la portbagaj am pus-o cu banda dublu-adeziva doar ca sa nu dau gauri , tine foarte bine si fara suruburi. ![]() Wizard24 , merge si pe 125hz , daca e dif de bass ar trebui sa mearga fara distorsiuni, dar incearca si pe 75hz si vezi daca mai ai probleme. This post has been edited by Azreil: 22 Mar 2007, 10:54 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
Wizard24 |
![]()
|
Ok,ms Azreil, am sa incerc sa vad,pe care dintre cele doua merge mai bine si am sa las pe setarea pe care e ok
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureate
- AR-__-PSN
|
|
dukku |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 March 07 From: Calarasi ![]() |
![]() Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am cumparat de curand un clio symbol din 2000 si vreau sa inlocuiesc difuzoarele din plansa de bord insa nu stiu cum pot demonta ornamentele(sitele) din plastic care le acopera. daca poate cineva sa imi spuna cum se face as putea rezolva problema fara sa stric ceva. |
--------------------
VW
Passat
2000 1.9 TDI Some people are looking for the meaning of life...I'm just looking for more horse-power
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
dukku dc nu ma insel .. plasele se invart !
dc nu reusesti cu mana .. incerca sa le invarti cu ajutorul unui compas .. sau al unui holsurub ( cu mare atentie ) ! numa bine ! |
--------------------
dacia
logan
|
dukku |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 March 07 From: Calarasi ![]() |
pai sun patrate nu rotunde si sunt deasupra pe plansa de bord
orientate cu fata in sus( in dreapta mai sus de airbag pasager) si cred ca au niste clips-uri pe interior daca trag de ele cu unghiile nu se misca si n-as vrea sa le rup sistemul de prindere , poate se poate ajunge la ele pe dedesupt cumva. oricum merci pentru reply ! ![]() |
--------------------
VW
Passat
2000 1.9 TDI Some people are looking for the meaning of life...I'm just looking for more horse-power
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
np .. pare rau ca am facut confuzie ... e diferentza data de noul symbol .. sau fac confuzie iarasi !?
![]() |
--------------------
dacia
logan
|
dukku |
![]()
|
nop. E un farash din 2000 pentru ca la symbulul nou sunt puse ca la logan , cu site rotunde care se rotesc dar pe vremea aia nu se inventase roata
la sitele difuzoarelor. Probabil ca erau farurile prea rotunde asa ca sitele de protectie la difuzoare le-au facut patrate.Oricum ... vreau sa le schimb pentru ca la dif-ul din stanga cred ca s-a dezlipit suspensia de la membrana de pe margine ca face zgomot la bass si le-as inlocui pe amandoua . Oricum merg doar pe radio ca am radio-casetofon stock pe ea si n-am "timp$" sa-mi pun un cd-player. Asa ca pot sa-l mai ascult pe Turcescu si gajait ca nu-mi sta-n gat . Da si cand oi pune pe ea ceva care sa faca alternatorul sa se-nvarta invers ![]() |
--------------------
VW
Passat
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Vreau azi sa scot de pe Logan Casetofonul standard si sa montez MP3-ul din poza atasata si imi trebuie adaptorul din poza atasata. (casetofonul are mufe iso iar mp3-ul are o mufa dreatunghiulara)
Unde il pot gasi? Attached thumbnail(s) zrs_110.jpg ( Size: 27.68k ) Number of downloads: 366 PIH_L9_25266_DEH_4700MP_BIG.JPG ( Size: 7.92k ) Number of downloads: 405 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:28 |