Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
MKH |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- VL-20-MKH
|
|||
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Am luat 2 seturi de boxe JBL GTO 926 (spate) si 526 (pt. fata) de pe emania.ro si suna bestial. Nici nu-mi mai trebuie subwoofer. Personal am fost multumit de boxele de pe Logan, doar ca noul CD player Alpine le-ar fi prajit bine de tot. |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(MKH @ 14 Apr 2005, 11:36) Salut.Eu sunt nou pe forum.Eu mi-am pus pe logan un JVC KD-G411, se aude super ca l-am probat pe o Octavie cu statie....dar in masina am prostiile alea de Blaupunkturi puse din fabrica si deja au inceput sa baraie.Nu stiu ce tip de boxe sa montez...Am vazut la fel, boxe JVC frumoase,dar nu stiu daca au loc,sunt putin ovale. ![]() MKH, da bass-ul pe -6 si loud-ul pe "on". O sa se auda foarte bine chiar cu boxele de origine. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Prieteni, din experientele voastre..ce boxe sint mai usor de montat pe spate?..cele rotunde, de 20 cm, gen JBL GTO836, sau cele ovale, cum sint JBL GTO936?
Cind spun "mai usor" ma refer in primul rind la a taia cit mai putin din tablaraie... ![]() http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=...orieIdLista=26& http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=...orieIdLista=26& This post has been edited by Daxx: 14 Apr 2005, 22:44 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
nu cred ca ai supraafata circulara cu 20 cm diametru in care sa poti pune boxele alea...cred ca singura solutie sunt cele ovale de 16,5
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Aha..sankiu, tazzz!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Am pus eu pe un Preferance al unui prieten JBL GTO 836 ... si au loc.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Daxx |
![]()
|
Darkyro77, dar Preference are a-3a centurap e spate?..din cite stiu eu are..dar nu sint sigur...
Cum s-a nimerit difuzorul acolo? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Preference nu are a treia centura cum au variantele 3 si 4,este o centura simpla care nu afecteaza montarea boxelor
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Intr-adevar preferance nu are a 3-a centura ... dar cred ca merg boxele si pe laureate ... la mine pe spate am puse JBL GTO 936 si au incaput ... deci cred ca incap si 836 (20cm) ... o sa pun niste poze mai tarziu.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Daxx |
![]()
|
Ok, astept sa le vaz..mersi!
A mai postat cineva poze cu boxe ovale montate pe spate si stiu ca se monteaza cumva oblic..ma rog, oblicul ovalului..ca sa zic asa...ca altfel nu incap.. Dar..e bine ca se pot monta totusi! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Eu am montat boxe oblic pe spate si arata bine. Nici nu m-as fi asteptat. Doar ca nu le-am montat eu cu mana mea, ci la dealerul Dacia.
Ieri am fost in Timisoara (sunt din AR) si pe drum am pierdut semnalul radio Europa FM, Kiss FM etc, care pe cass-ul Loganului mergeau perfect. Noul CD Alpine CDA 9831 din SUA, pare sa fie un pic mai slab la receptionarea semnalului sau nu e conectat bine la antena. Voi ce ziceti? Ce ar putea fi? |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Daxx |
![]()
|
jkno, cit te-a costat la dealer operatiunea?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
jkno |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Daxx |
![]()
|
Da, face...dar cum facem sa ajungem si noi la dealerul cu pricina?..ca am impresia ca e in partea a'lalta de tara..
![]() La noi in Iasi nu as pune mare baza pe dealer.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
jkno |
![]()
|
Noi il avem in Arad pe "Verbita" SRL, care e un dealer de clasa. Sunt multumit de serviciile lor.
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Cryptic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 20 Sep 2004, 16:48) La Ambiance nu sunt date gaurile pentru difuzoare in polita din interiorul habitaclului, sunt doar in caroseria masinii, fara precablaj pe spate. Pe fata, este facuta precablarea, mufe cu 2 pini la distanta de 5mm intre ei (stie cineva ce standard este acesta ? am mai vazut si la alte masini). Capacele difuzoarelor se scot destul de greu. A reusit cineva sa scoata capacul/cutia din consola centrala unde vine player-ul ? Am inteles ca sunt atasate de el firele pentru antena, alimentare, si difuzoare fata. Revin cu intrebarea lui bassfreak din primul post... A scos cineva capacul care este in locul player-ului la Ambiance ? Cum se procedeaza ? tnx |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance 1.4
|
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Cryptic @ 18 Apr 2005, 17:38) Revin cu intrebarea lui bassfreak din primul post... A scos cineva capacul care este in locul player-ului la Ambiance ? Cum se procedeaza ? tnx Da, eu l-am scos! In partea de sus a cutiei, pe interior sunt 2 cleme, de care trebuie sa tragi in jos si in acelasi timp tragi un pic de cutie si iese foarte usor! untitled.JPG ( Size: 25.05k ) Number of downloads: 1174 |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
Cryptic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(milu @ 18 Apr 2005, 16:51) Da, eu l-am scos! In partea de sus a cutiei, pe interior sunt 2 cleme, de care trebuie sa tragi in jos si in acelasi timp tragi un pic de cutie si iese foarte usor! untitled.JPG ( Size: 25.05k ) Number of downloads: 1174 Wow, that was quick ! multumesc milu! |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance 1.4
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
1,6mil montat boxe fata, spate + cass?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Daxx |
![]()
|
deh, preturi "da dealer"...asta este..
problema e ca tot ameninta ca pierzi garantia ba la partea electrica, ba la caroserie (tabla) daca-ti montezi singur (sau la o firma "neagreata") player sau boxe..desi acest lucru nu este sepcificat expres pe undeva..daca sunui la vc ti se spune una, dealerii iti spun alta..e o mare varza.. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
QUOTE(Daxx @ 18 Apr 2005, 20:40) deh, preturi "da dealer"...asta este.. problema e ca tot ameninta ca pierzi garantia ba la partea electrica, ba la caroserie (tabla) daca-ti montezi singur (sau la o firma "neagreata") player sau boxe..desi acest lucru nu este sepcificat expres pe undeva..daca sunui la vc ti se spune una, dealerii iti spun alta..e o mare varza.. Asta este la dealer ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
Daxx |
![]()
|
Si daca tot sintem la subiect..te-au obligat sa pui ce player si ce boxe "agreeaza" producatorul?..si eventual sa le si cumperi de la ei?..sau ai venit cu obiectele tale (cum e si firesc), iar ei le-au montat doar?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
jkno |
![]()
|
Am cumparat boxele JBL de pe emania.ro, iar CD-ul Alpine il am din SUA. Asa ca am pus ceea ce am dorit.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
vali74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 27 September 04 From: Timisoara ![]() |
Noh sa ma laud si eu acum, ca tot v-am citit de citeva luni pe totzi..
![]() MP3 Sony 3350 /RF command/4x50W/approx 4x32RMS Fata: Pioneer TS A1311/13cm / 35W RMS Spare: Pioneer TS A6996 /6x9/ 80W RMS Montarea a durat 4h. Au fost multe operatiuni de facut, dar va e clar ca am facut-o ca pt. mine... ![]() Celor de la Dacia ar cam putea sa le fie jena cu ce linie audio echipeaza o masina in anul 2005. Iar 'mesterii' de la asamblare au infundat(fizic) membrana de inalte de la un dif pe fatza. Despre impresii, e ok. Nu e profi, dar nu pot sa ascult peste 50% din putere; imi vibreaza prea tare oglinda retrovizoare... |
--------------------
Logan 1.4 Laureate
Logan 1.4 Laureate
- CJ 07-VAL
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Care stie ceva de boxele JVC in general si in special de CS-HX535 (fata) ?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
danaila_catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 April 05 ![]() |
As dori sa pun un amplificator de 480W in 3- 2xstereo+ 1xpunte...dar am o mica problema...
nu prea inteleg un detaliu la cum e facuta legatura cu cd playerul... Dupa cum vad in manual, cd playerul trebuie sa aiba 2 iesiri rca stereo sau numai una stereo, la care a mai legat inca 2 rca stereo pt legarea in 3 (2xstereo+1xsub)...? Cine poate sa-mi explice???...pioneer-ul DEH 3730 MP are doar un rca cred ca stereo? Attached thumbnail(s) conect_2_3_si_4_copy.jpg ( Size: 54.45k ) Number of downloads: 693 conect_3.jpg ( Size: 42.75k ) Number of downloads: 679 3_amp_p2.jpg ( Size: 47.51k ) Number of downloads: 918 |
--------------------
Dacia Lo
Pref
- AMP Mai pune un sub - mai castigi 20 BHP!
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
Cel mai clar....cate iesiri rca are playerul..cate iesiri rca are ampliful..
Sa iti explic:din cate presupun eu playerul are: 1 stereo preout-adica 2 bucati rca -rosu si alb- respectiv stanga , dreapta- La amplif ai nevoie de 2 intrari stereo-respectiv 4 rca- Din cele 2 rca care le ai la player---(cumperi frumos 2 splittere-sub forma de cablu sau de jack)---- si faci 4 rca pe care le conectezi la amplif.. GRIJA MARE sa legi stanga la stanga si dreapta la dreapta(te ghidezi dupa culori) |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
danaila_catalin |
![]()
|
Mersi...
Deci merge pe splitere... Si pentru punte, conteaza care rca il conectez...pentru ca in poza arata doar unul...Satnga sau dreapta? |
--------------------
Dacia Lo
Pref
|
|
danaila_catalin |
![]()
|
Daca folosesti iesirea rca de la cd player pentru un amplificator, mai merg difuzoarele conectate direct la player?
|
--------------------
Dacia Lo
Pref
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 06:24 |