Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
hit_adi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 11 March 05 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
|
|||
sparky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inca nu am facut nici o modificare sistemului audio de pe preference-ul meu. Normal ca as vrea sa fac, si prima dintre imbunatatiri as vrea sa fie in legatura cu bass-ul (i love the bass)
O solutie la care m-am gandit ar fi achizitionarea unui subwoofer activ la care sa leg iesirile pentru boxele din spate (binenteles dupa achizitionarea mufei ISO cu 4 iesiri si inlocuirea celei existente- ca am boxe doar pe fata). Problema mea este in legatura cu alimentarea sub-ului. De unde sa o fac? De pe baterie, pur si simplu? sau de unde? Cei care v-ati pus statii, de unde le-ati alimentat? Multumesc de pe acum pentru raspunsuri. |
--------------------
Logan
Preference 1.6
- CJ ---------
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
SUB ACTIV???? tre sa stii fff bine cat scoate amplificatorul din sub. eu iti recomand sa iti iei statie si sub .
undeva la6.5 mil iti iei noi din mag sub+statie (nu jbl sau figuri de genu) ceva care se aude beton pm pt mai multe detalii |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
danaila_catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 April 05 ![]() |
"undeva la6.5 mil iti iei noi din mag sub+statie (nu jbl sau figuri de genu) ceva care se aude beton "
Care-i problema cu JBL-urile? Sunt jafuri? Sau prea scumpe???? ![]() |
--------------------
Dacia Lo
Pref
- AMP Mai pune un sub - mai castigi 20 BHP!
|
|
MKH |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 April 05 ![]() |
Fratilor, nu va chinuiti cu statii...alea alea...
Eu am instalat un JVC cu MP3/WMA,4x53 ,si am schimbat toate boxele (fata/spate) cu boxe JVC(tip sub-woofer).Se aude beton!Nu e problema nici cu BASul,rezista boxele, dar adevarul e ca vibreaza putin ushile ![]() Parerea mea k daca puneam si statie se alegea prafu de masina, asa ca stati potoliti si puneti boxe bune |
--------------------
Dacia
Logan
- VL-20-MKH
|
|
MKH |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 April 05 ![]() |
Auci, scuze ca am folosit iarasi limbaj tip mirc...dar ma grabeam sa scriu.
|
--------------------
Dacia
Logan
- VL-20-MKH
|
|
dydycom |
![]() ![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
poti foarte bine sa iti iei pantofi sport de marca (NIKe....) dar sa nu faci sport... si atunci e de fitze sau poti sa iti iei ceva mai ieftin tocmai ca sunt de antrenament.
JBL mi-a venit in minte...poftim Kenwood e mai bine? Oricum cred ca in 15 ani de mocirla democratica am reusit sa invatam ca se plateste si firma (uneori chiar 50% din pret) eu spun ca se gasesc si alte sub-uri mai ieftine ( marca mai putin cunoscute nu din alea home made) cine are ochi sa auda!!! ![]() ![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
MKH si eu merg pe varianta JVC ( mp3 JVC 4 X53 l am cumparat deja) spune mi te rog EXACT ce boxe ai tu! Merci!
|
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Sal!
Stie cineva care este (si de unde se poate procura, eventual) telecomanda pentru MP3-player Pioneer DEH-P5630MP (DEH-P5600MP) ??..am vazut in specificatiile tehnice "posibilitate telecomanda", dar care-o fi aia?.. Mersi! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Dar crezi ca vei folosi acea telecomanda? Eu al Alpine-ul meu am telecomanda si o tin in apartament. Poate daca am avea o limuzina cu sofer...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
balaur |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 March 05 ![]() |
Stiti de unde as putea sa procur o telecomanda de volan pentru modelul de cass standard de pe Laureat ?
![]() Ma gandeam ca fiind acelasi tip de cass, s-ar potrivi cea de la clio sau megane. 10x |
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
- B-XX-ZML
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Am si eu o mare intrebare pentru posesorii de Logan in special cei din Constanta: vi s-a spus la service ca nu puteti monta alt cd player sau mp3player fiindca pierdeti garantia la partea electrica? Mie trebuie sa imi vina Loganul saptamana viitoare, un Preference, si am intrebat daca vin cu mp3 playerul meu, cu boxele mele, cat costa manopera. Javrele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(rhadoo81 @ 6 May 2005, 16:23) Am si eu o mare intrebare pentru posesorii de Logan in special cei din Constanta: vi s-a spus la service ca nu puteti monta alt cd player sau mp3player fiindca pierdeti garantia la partea electrica? Mie trebuie sa imi vina Loganul saptamana viitoare, un Preference, si am intrebat daca vin cu mp3 playerul meu, cu boxele mele, cat costa manopera. Javrele ![]() E total anormal....dar fiind singurul dealer din constanta....n-ai ce face....eu i-am intrebat daca pot echipa masina (tot preferance) direct din fabrica cu CD-player....bineinteles ca nu se poate...la fel si cu anvelopele...as fi vrut altele....sigur ca plateam si diferenta respectiva de pret....dar raspunsul lor a fost NUUUUUUU |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Intrebare:dealerul din Constanta este acelasi cu service-ul unde se efectueaza garantiile?
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
telecomanda pentru Pioneer DEH-P5630MP este telecomanda pentru volan si are un pret de aproximativ 1.5mil. Aduce in plus fata de comenzile de pe cas butonul ATT (atenuare rapida volum)
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
danaila_catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 April 05 ![]() |
Am si eu o piesa de vanzare...un rcas philips Rc228 BQR de 4x12 sau 2x30W...
unde sa-l postez si euuuuuu...? ![]() Si poate cel de pe Logan cu 2 iesiri....cu difurile aferente... ... |
--------------------
Dacia Lo
Pref
- AMP Mai pune un sub - mai castigi 20 BHP!
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(rhadoo81 @ 6 May 2005, 17:23) Am si eu o mare intrebare pentru posesorii de Logan in special cei din Constanta: vi s-a spus la service ca nu puteti monta alt cd player sau mp3player fiindca pierdeti garantia la partea electrica? Mie trebuie sa imi vina Loganul saptamana viitoare, un Preference, si am intrebat daca vin cu mp3 playerul meu, cu boxele mele, cat costa manopera. Javrele ![]() Io nu am mai auzit de asa ceva, si io am intrebat daca pot sa imi schimb RCS de pe masina cu altul si mi-au zis ca se poate, nu e nici o problema. Un raspuns oficila poti afla de la Vocea Clientului, trimite-le un mail... |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Omule, da cine tre sa stie ca ai tu Cd pe masina? Eu am schimbat pe cel de Solenza, si am pus Blaupunkt si nu am facut NICI O MODIFICARE la mufe, s-a potrivi LA FIX! Daca e sa am probleme la garantie, il iau cu imprumut de la vecinul caruia i l-am vandut
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
danaila_catalin: ia incearca tu sectiunea "Bursa" sa vezi acolo ce se vand tot felu de chestii
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Mi-am montat pana la urma Cd playerul Alpine pomenit cateva pagini in urma. La O observare mai atenta am constatat ca intra perfect in lacasul respectiv (am sa pun si poze). Am riscat si am infipt si mufele in spate. Merge totul perfect (a trebuit doar sa tai porcaria aia de platic din spate ca nu intra tot). Numai ca difurile originale sunt de toata rusinea...
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
S-ar putea sa iti arzi difurile originale cu CD-ul Alpine. Urmatoarea miscare ar trebui sa fie un set de boxe: 4 sau cel putin 2.
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Referitor la problema postata de mine mai sus: m-a sunat azi un domn de la vocea clientului si mi-a zis ca Dacia recomanda folosirea mp3 playerul Sony ca sa nu se piarda garantia la partea electrica, dar ca daca ma inteleg cu seful de la garantii si daca este de acord pot sa-mi montez ce vreau eu. Adica Dacia Pitesti recomanda spaga
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Revin cu o intrebare mai veche de-a mea (sper sa nu se supere cineva)..nu a montat nimeni tweetere pe bord??...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
bogdanstate |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 16 February 05 ![]() |
Eu astept sa-mi vina Loganu' Laureate si am gasit un Cd-playerKenwood KDC-X579. CE parere aveti de el? Eu zic ca este tare de tot. Are tot ce vrei: telecomanda, MP3, flip panel si toate astea la 7 milioane in magazin. S-ar auzi bine cu boxele standard???
Attached thumbnail(s) im_kdc_X579_a_lrg_2004_kusa.jpg ( Size: 56.25k ) Number of downloads: 374 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
jkno |
![]()
|
Sfatul meu: cauta boxe noi si proaspete. Ceva mai tari.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
oferta iar la flanco
- o vieta (spaniolesc dar bag mana in foc ca e o chinezarie rebranduita, ca modelul e vandut sub diferirte nume in diferite tari, in Fr ii spune H&B Autoradio CD-MP3 CA-4545 )...model f. complet, mai complet decat pioneerul din martie, dar nu stie WMA (paguba in ciuperci), se aude bine zic oamenii care l-au cumparat pe ici pe colea pentru banii dati...ID3 Tag, Radio complet si mai ales intrare si iesiri (ceea ce e perfect, in definitiv toti o sa avem un player mp3 portabil in 1-2 ani si ar fi pacat sa nu il conectam la ceva) 4* 45W si nu arata graoznic...eu pe asta pusesem ochii ca raport cal-pret. - 2 seturi (4 difuzoare???) ultradrive de 13 cm (sunt olandeze) par a completa fericit ideea de set car-audio evropenesc ieftin dar bun, nu platim marca, platim sunetul...si inca cevasilea apetisant, pretul total 470 RON Care dai pe la Flanco sa ne spui cum se aud iti ramanem vesnic recunoscatori ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
ups, eroare
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
C.M. spunea ca ar mai fi fost oferta in feb pentru solenza...insa difuzoarele nu sunt aceleasi boierule (diametru vreau a zice)...in general cei care au vieta asta sunt multumiti de sound, look si functii...trebuie forjate unb pic difuzoarele de 13 sa ne dam seama cum sta treaba...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:07 |