Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
stefan19 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 15 September 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-XX-STE
|
|||
3ldiablo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
crede-ma ca stiu preturi, stiu si utilitatea, insa nu am auzit pareri de genul: "inainte difozoarele mele din usi sunau naspa, acum ca mi-am izolat usa, se aud de nu se poate! "
eu am niste GZ de 16.5 cm puse in usi, fixate frumos pe niste inele din MDF, toate imbinate bine de niste profesionisti ![]() si vreau sa spun ca pe cd-uri originale se aud super bine, iar pe o mel d la NFSU, nu stiu a cui este, imi scapa numele, in fine Get Low se numeste, ma uimeste bassul! si toate astea cu CD-ul de pe logan! Eu nu cred ca o sa imi iau statie pentru amplificarea boxelor din fata si spate, vreau sa iau doar pentru un woofer de 3-400 W RMS in portbagaj. deci, astept si eu pareri de la loganisti care si-au izolat usile si au observat schimbarile |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
2005- -Powered by Ground Zero-
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(3ldiablo @ 23 Jan 2006, 08:59) edyus, pai si la tine inseamna ca intre fata usii ( plastic ) si usa propriuzisa (tabla ) a ramas loc gol! ceea ce nu e bine deloc! pentru ca pe acolo iese tot aerul dispersat de difuzoare, deci nu mai ai incinta pentru ele! eu tot nu stiu ce sa fac, sa imi izolez usile cu folie bituminoasa, sa nu mi le izolez! urmeaza sa-mi iau un HU Pioneer DEH 6700, sa vad cum se aude cu el, si apoi mai vedem! are sfaturi cineva in legatura cu izolarea usilor? cu dynamat, caliber, aluband, nu conteaza, pentru mine toate sunt la fel! folii bitumonoase! si-a izolat cineva pe logan usile? Hmm nu sunt sigur ca inteleg, dar tu cum crezi ca s-ar putea monta sa se faca incinte speciale pr difuri??? "incinta" daca o pot numii asa este chiat usa, ideea e sa fie foarte bine rigidizat difu de usa , binenteles si izolarea usilor o vad o chestie necesara pt o inbunatatire a sound-ului, iar etanseizarea este cel putin la fel ca din fabrica, pacat ca nu mai se fac intalnirile puteai sa vezi efectul pe viu ![]() PS: sau tu crezi de exemplu ca suportul de plastic in care sunt prinse difuzoarele originale are rol de incinta?? nidecum doar de fixare,rigidizare si protectie ... sau poate nu am inteles eu bine?? pe unde zici tu ca se duce aerul ??? oricum ai monta difurile usa este de fapt incinta... ...si apropo nici eu nu o sa-imi folosesc statie pt difurile fata/spate ci numai pt woffer, nu cred ca e cazul, nivelul maxim eu zic ca este suficient sa nu mai spun ca o setare de EQ cu un +12db pe 60Hz, cu instalere pe statie ar putea sa iti prajeasca difurile ![]() This post has been edited by edyus: 23 Jan 2006, 14:46 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
[quote=3ldiablo,23 Jan 2006, 13:28]
O intrebare off-topic:cu ce ti-ai izolat usa si cum? |
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
erica -- exista topic pt asa ceva http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10329 acolo gasesti mai multe informatii
![]() This post has been edited by edyus: 23 Jan 2006, 14:50 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
3ldiablo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu m-ai inteles! incinta usii dupa cum vad eu, este usa + fata usa! in acest caz, aer se pierde doar prin gaurelele de jos pentru scurgerea apei! dar la tine, acum, difuzorul e prins de tabla, apoi loc gol, si apoi fata de usa! deci intre usa si fata de usa nu mai este nimic,si pierzi aer pe acolo! ceea ce nu e bine!
corecteaza-ma daca gresesc sau nu am inteles bine cum ai prins tu grill-ul de la difuzor pe fata usii! Aa, si uitasem, suportii din fabrica nu faceau altceva decat sa zbarnaie ![]() iar pt erica, usile nu le am izolate! vreau sa le izolez, dar nu sunt convins de diferentele majore in cazul in care folosesti doar un HU la volum acceptabil! adica sa poti sa stai in masina! This post has been edited by 3ldiablo: 23 Jan 2006, 14:53 |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
edyus |
![]()
|
QUOTE(3ldiablo @ 23 Jan 2006, 10:50) nu m-ai inteles! incinta usii dupa cum vad eu, este usa + fata usa! in acest caz, aer se pierde doar prin gaurelele de jos pentru scurgerea apei! dar la tine, acum, difuzorul e prins de tabla, apoi loc gol, si apoi fata de usa! deci intre usa si fata de usa nu mai este nimic,si pierzi aer pe acolo! ceea ce nu e bine! corecteaza-ma daca gresesc sau nu am inteles bine cum ai prins tu grill-ul de la difuzor pe fata usii! Dap, e uni inteleg mai greu ... ![]() ![]() cat despre plasticele vechi -- AI PERFECTA DREPTATE!! ![]() This post has been edited by edyus: 23 Jan 2006, 15:08 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
3ldiablo |
![]()
|
pai exact asta am spus si eu! incinta este intre plastic si fata usii din exterior! dar tu montand diful pe tabla, inseamana ca ti-a ramas loc gol intre dif si fata de plastic! corect? asta zic eu ca nu e bine. la mine inelul din MDF acopera acel loc gol intre tabla si fata de plastic, deci nu se mai pierde aer! in fine, poate ne vom intalni vreodata, cand punem la punct sistemele
![]() |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
3ldiablo |
![]()
|
aoleu, greseala mea! boxele se sprijina pe plastic dar se prind in tabla!corect! tu ai folosit doar suporti pentru distanta intre dif si tabla, nu un inel!
daca nu am citit bine, se mai intampla ![]() |
--------------------
- Dacia Logan
Ambition
|
|
edyus |
![]()
|
no problem .. dar de intalnit tot trebuie sa ne intalnim macar pt bere
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
Salut,
A incercat cineva sa conecteze un iPod la cass-ul de logan?. [URL=http://www.carplayer.com/] |
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
Tekna 2015
- AG-xx-DAR
|
|
radu48 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 January 06 ![]() |
Sal! as avea si eu niste intrebari:
am un mp3 SONY Xplode si as vrea sa-mi cumpar si boxe. as fi optat pentru SonY Xplode 16 cu 24 pret 3,200,000 la oferta. As vrea sa stiu daca e vreo problema cu montarea, trebuie taiat ceva, arata urat dupa montare etc. Ar fi mai bune boxe de 13 pe fata? In cazul in care iau boxele de la dealer ce ar trebui sa aleg? Precizez ca montarea o voi face la dealer pt a nu pierde garantia. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 DCI
- B 48 xxx
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Daca citesti acest topic exista raspunsuri pt intrebarile.
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
O intrebare:
A pus cineva pe LGN difuzoare mai mari de 165-170 in usi? EU as pune dif-uri de 20, si sunt curios daca a mai pus cineva? Va rog nu-mi dati raspunsuri de genul: n-are rost, alea de 165 sunt suficiente, ce vrei discoteca in masina?, LGN nu e facut pentru asa ceva, etc. Eu vreau doar sa stiu daca a pus cineva si de ce probleme s-a lovit. Stima. |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca si-a pus nimeni pentru ca sunt cam mari complicatiile si nu ar arata prea bine daca nu schimbi cu totul fata de usa sau sa faci ceva din fibra de sticla in zona difuzorului.
trebuie sa rezolvi atat cu diametrul cat si cu adancimea. cu ambele poti rezolva cel mai usor cu un inele confectionate din MDF de grosimea necesara (19,20 sau 25mm grosime sunt uzuale). ramane de vazut insa cum esteticizezi toata treaba. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE A pus cineva pe LGN difuzoare mai mari de 165-170 in usi? EU as pune dif-uri de 20, si sunt curios daca a mai pus cineva? Va rog nu-mi dati raspunsuri de genul: n-are rost, alea de 165 sunt suficiente, ce vrei discoteca in masina?, LGN nu e facut pentru asa ceva, etc. Eu vreau doar sa stiu daca a pus cineva si de ce probleme s-a lovit. Intrebarea este pt ce vrei sa pui dif de 20 in fata in usa? Daca vrei pt subbas oricum nu este o alegere buna, pt ca subwooferele sunt foarte sensibile la volumul de aer, care difere de la dif la difuzor, iar fara o incinta speciala [construit cel mai des din MDF] calculat dupa difuzorul respectiv, rezultatele o sa fie slabe. Iar daca vrei pt KickBass cele de 16cm sunt suficiente. O mare problema este si diametrul si adincimea necesara unui dif de 20 cm, cred ca fara o fata de usa noua din fibra nu ai cum sa reusesti, dar asta costa destul de mult... Idea este ca orice se poate face daca ai destui bani si rabdare ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
Am vazut la Cora un mp3 KENWOOD http://www.kenwoodeurope.com/products/List...4&k3=23&pr=1826. Are cineva pus deja pe Logan? Ca mi se pare bun si vreau sa-l cumpar saptamana care incepe.
Ce parere aveti de KENWOOD? Merita sa iau asa ceva sau sa iau ALPINE? |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kurupt @ 29 Jan 2006, 16:07) Pentru ca am 2 perechi de dif-uri de 20, din care 2 am pus deja pe spate si m-am gandit ca poate ar merge si pe fata sa nu mai dau bani pe alte dif-uri de 165. Momentan pe fata am de 13, (nu-s de firma, dar se aud mai bine decat pioneer TS-G1318 care erau in pachet cu MP3 playerul din oferta Flanco) si sunt prea slabute in comparatie cu cele de 20 de pe spate. Bass am suficient, chiar mai mult decat necesar. Referitor la ce ai spus mai inainte, adancimea nu cred ca ar fi o problema, ca dif-urile sunt cu 2-3-4mm mai lungi decat cochilia de plastic care e pusa in usa. EU m-am gandit sa fac niste distantiere din PAL (MDF) de grosime corespunzatoare care sa le fixez cu suruburi de tabla usii, iar difuzorul va fi pus pe fata usii din plastic si va fi prins cu suruburi de PAL prin fata usii(sper ca m-am exprimat corect). Am si o poza paint-uita dar nu pot sa o upload-ez This post has been edited by milu: 30 Jan 2006, 08:58 |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
milu |
![]()
|
|
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
Ovidutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 October 05 From: Iasi ![]() |
astazi mi-am pus si eu pe Loganul meu Ambiance un sistem audio format din:
- mp3 player LG - 4x50w - 4 boxe LG -40W Adaug aici si preturile practicate de service-ul Caremil din Iasi pentru montaj: - montat mp3+4 boxe+realizat montaj cablaj pe spate 70 RON - banda izolatoare FEK 38640 2.5 RON |
--------------------
Logan
Ambiance 1.5 dci
- is -- ---
|
|
milu |
![]()
|
A luat careva din voi vre-un amplif de aici?
http://amplificatoareauto.go.ro/ Tipu' are preturi bune, as fi curios cum suna! |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
edyus |
![]()
|
QUOTE(milu @ 23 Feb 2006, 06:36) A luat careva din voi vre-un amplif de aici? http://amplificatoareauto.go.ro/ Tipu' are preturi bune, as fi curios cum suna! hmm intresante jucariile ... dar nu da multe caracteristici din pacate... |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
O stie majestic am si eu in masina(pentu bass) si sunt multumit de ea. E un produs bunicel si nu costa o gramada de bani.
|
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|
milu |
![]()
|
L-ai luat de la tipu' cu site-ul?
Daca da, poti sa dai ceva detalii, cum l-ai comandat, in cat timp a venit, cum l-ai primit(posta, curierat rapid, etc) Multumesc anticipat! |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
PB 66 700W @ 2 OHMS
Amplificatore Di Potenza 4 Canali Alta Efficienza Mosfet Con Crossover Hi-Pass, Low-Pass, Subsonic E Bass Boost Massima Potenza D’uscita @ 2 Ohm 175w X 4ch = 700w Massima Potenza D’uscita @ 4 Ohm 130w X 4 Ch = 520w Filtro Low Pass Variabile (30hz 300hz) Filtro High Pass Variabile (50hz 2khz) Filtro Subsonic Variabile (10hz 120hz) Amplificatore Bassi Variabile (0 12db) Logo Centrale Illuminato Risposta Di Frequenza 18hz-22khz +/- 1db Dimensioni 215mm(L) X 60mm(H) X 330mm(P) PB 65 640W @ 2 OHMS Amplificatore Di Potenza 2 Canali Triplo Sistema Di Collegamento Altoparlanti Alta Efficienza Mosfet Con Crossover Hi-Pass, Low-Pass, Subsonic E Bass Boost Massima Potenza D’uscita @ 2 Ohm 320w X 2ch = 640w Massima Potenza D’uscita @ 4 Ohm 240w X 2ch = 480w Filtro Low Pass Variabile (30hz 300hz) Filtro High Pass Variabile (50hz 2khz) Filtro Subsonic Variabile (10hz 120hz) Amplificatore Bassi Variabile (0 12db) Logo Centrale Illuminato Risposta Di Frequenza 18hz-22khz +/- 1db Dimensioni 215mm (L) X 60mm (H) X 330mm (P) |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
Are cineva asa pus pe masina si daca da chiar are efect?
Dynamat Xtreme Speaker Kit Attached thumbnail(s) product263.jpg ( Size: 5.9k ) Number of downloads: 77 |
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
- SV 10 EML
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Poza pe care ai pus-o este la o rezolutie joasa si nu prea se intelege nimic... daca poti sa ne dai detalii ... ce e cu chestia aia??
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
luci974 |
![]()
|
Uite informatii:
http://www.dynamat.com/products_car_audio_speaker_kit.html |
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
- SV 10 EML
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
din cate vad, dynamat-ul are grosimea de 3mm in varianta cea mai subtire, fata de aluband care are 1mm grosime
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
eduardve |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ce parere aveti despre un subwoofer activ Pioneer TS-WX206A?
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_det...onomy_id=25-130 |
--------------------
Logan
Pref
- BV-11-EDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:38 |