imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
Georginho |
![]()
|
||
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
|
|||
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
|
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Oelash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 07 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Georginho @ 4 Mar 2008, 21:18) pai am luat o toba sport care mi-a zis baiatul de acolo ca se potriveste la nova...si am montat-o numai ca e cam scurta....de vine exact pana in bara din spate...dar mi se pare ca se aude incet rau....adica nu prea scoate zgomot:) |
--------------------
dacia
nova
1.6 2000
- ph-69-plm
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
pana se ard sitele
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
Georginho |
![]()
|
Nici la 2000-3000 rpm nu se aude cum trebuie? (Cu toate ca nu te-ar avantaja asta la consum, sa ai "luxul" sa o auzi =>> consum mare)
|
--------------------
|
|
Oelash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 07 From: Ploiesti ![]() |
se aude dar nu chiar asa puternic...adica daca trec pe langa tine nu cred ca iti dai seama ca am toba sport
![]() |
--------------------
dacia
nova
1.6 2000
- ph-69-plm
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă-i pui și un abțibild, tot sport, se rezolvă...
Nu îți dai seama că e penibil? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Oelash |
![]()
|
|
--------------------
dacia
nova
1.6 2000
- ph-69-plm
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tu vrei zgomot. "sport" e altceva, și oricum e ineficient la acea mașină, cu acel motor.
Iar zgomotul îl vrei ca să atragi priviri. Numai că privirile alea vor fi ironice. |
--------------------
-
-
|
|
Oelash |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 6 Mar 2008, 16:47) Tu vrei zgomot. "sport" e altceva, și oricum e ineficient la acea mașină, cu acel motor. Iar zgomotul îl vrei ca să atragi priviri. Numai că privirile alea vor fi ironice. sport e altceva? ia zi-mi si mie cu ce se difera o toba sport fatza de ceea ce am zis eu?oprindu-ne strict la ceea ce am zis eu...fara sa t legi de o intreaga evacuare sport sau bla bla... |
--------------------
dacia
nova
1.6 2000
- ph-69-plm
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E un rahat.
|
--------------------
-
-
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
am auzit azi o soenta cu toba schimbata
se auzea dragut insa mult mai misto e sa nu se auda deloc... nu iti dai seama daca te duci pana la mare cu huruiala aia in cap? oricum la motorul de 1.6 nu se aude cine stie ce trebuie sa scoti catalizatoru ca sa se auda mai gros si mai tare si daca faci asta pa pa itp si rar mobil cheers |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
*SouL*PAnaIT* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 08 ![]() |
Multi nu stiu cum sa scape de zgomot iar alti au probleme ca nu i se aude evacuarea cat mai tare
![]() Attached thumbnail(s) ioo.JPG ( Size: 377.17k ) Number of downloads: 1050 |
--------------------
DACIA
NOVA
GT 1.6L 1997
- IF89PAN
|
|
danyut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 23 September 06 ![]() |
Revin si eu cu cateva modificari aduse la interior :fetele de usi si polita din spate [am dat detali cum am facut polita la in alt topic]
Pe langa boxele care se vad mai am unele de 13 langa ele [pe spate] in locul facut de fabrica. Le-am eliminat de pe usi ca era curent . :-)))) Attached thumbnail(s) DSC00610.JPG ( Size: 207.33k ) Number of downloads: 1323 DSC00617.JPG ( Size: 257.21k ) Number of downloads: 1349 DSC00616.JPG ( Size: 324.98k ) Number of downloads: 1283 |
--------------------
dacia nova
dacia nova
gt 2000
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am o intrebare. Tu din ce oras esti pentru ca mie, in Bucuresti, mi-au sutit niste boxe puse tot acolo in spate la 2 sapt dupa ce-am luat
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde in ce zona a bucurstiului stai
eu si in colentina si in berceni unde stau , cand colo cand colo , nu mi-a disparut nimic din masina , in schimb au incercat sa o sparga , se vede la usi fortata , desi am alarma tot se incearca , asta nu infata blocului dar undeva in pantelimon au incercat in max 15 min cat am lipsit ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Stau prin spate la Iancului (zona Avrig). Se fura bine de aici, mai ales din Dacii, am observat. De-a lungul timpul mi-au luat cam doua baterii.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda zona aia o stiu si eu este cam naspa acolo
![]() ![]() Alarma pe 4 usi si motor si hayon , demontat articulatia care actioneaza cheia (masina nu mai poate fi deschiata decat electronic ) si regleaza usile sa se inchida pe treapta 2 la iala cand o trantesti mai tare , inacest fel nu merg fortate si trase spre exterior de sus ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
danyut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 23 September 06 ![]() |
initial am avut niste jafuri pe spate ,pe cele din poza [panasonic cdn 6920 parca] le-am pus pt o proba,a vrut sa le cumpere cineva, si au ramas acolo .Cat a stat masina in buc am avut un parasolar peste ele.
|
--------------------
dacia nova
dacia nova
gt 2000
|
|
teroristu03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai0070 @ 9 Mar 2008, 21:25) Depinde in ce zona a bucurstiului stai eu si in colentina si in berceni unde stau , cand colo cand colo , nu mi-a disparut nimic din masina , in schimb au incercat sa o sparga , se vede la usi fortata , desi am alarma tot se incearca , asta nu infata blocului dar undeva in pantelimon au incercat in max 15 min cat am lipsit ![]() hmm, acum depinde si de noroc, si daca iti cunosc baietii masina. eu stau in pantelimon in cea mai rea zona, am niste boxe pioneer mari pe spate, niciodata acoperite sau mascate, nici cea mai mica problema nu am avut-o. ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
GTi '98 De cand s-au inventat banii, multumirile ma lasa rece!
|
|
mihai0070 |
![]()
|
pai daca esti din lumea lor . este normal .
nici eu nu am astfel de probleme in colentina ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
refuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 March 08 From: Focsani ![]() |
Am si eu o Nova gti din 2000 interior de SN + bord SN
"Inbunatatiri": Jante aliaj 13 Praguri fibra Eleron fibra Prelungire bara fata, bara spate ( dar o sa renunt la ele ![]() Inca un electroventilator pe radiator pentru o mai buna racire vara, e pus pe buton Un fel de cui care imi tine haionul impins sa nu mai faca zgomot prin frecarea cu chederul mp3 player sony cu usb si ascult muzica dintr`un stick ![]() Neom pus deasupra manetei care permite aerul din afara sa intre (nu stiu cum se numeste ![]() cam atat imi vine acum in minte Alarma + inchidere centralizata Deschidere haion pe buton si ... am si eu o intrebare, se poate adapta vrun aer conditionat la "masina" mea? de la SN, solenta sau alte marci? adik sa ii pun compresorul si sa trag conductele ? a facut cineva? stiu ca s-a mai discutat, dar vreau ceva concret. ah si vreau sa imi pun geamuri electrice, fara sa schimb nimic am gasit motoras cu adaptare pentru toate tipurile de masini, pastrez macaraua de la masina si el vine in loc de maneta:) http://www.compari.ro/ViewImage.php?Id=16604573 ah am uitat sa spun, am gasit o solutie destul de buna pentru zgomotul facut de plasticele din masina ![]() ![]() This post has been edited by refuz: 19 Mar 2008, 13:48 |
--------------------
Dacia
Nova 1.6 GTi
2000 If I have only one life to live, let me live it as a jerk!!!
|
|
*SouL*PAnaIT* |
![]()
|
Sal unde as putea gasi si ieu un spoiler,sau sal fac pe comanda.Poate stiti si cam cat ar costa.
Attached thumbnail(s) P4010120_resize.JPG ( Size: 53.94k ) Number of downloads: 1227 |
--------------------
DACIA
NOVA
GT 1.6L 1997
- IF89PAN
|
|
smecheras |
![]()
|
spoilerul acela este unicat din cate zicea lucian...zicea ca nu mai are matrita...deci trebuie sa cauti pe cineva sa iti faca ceva in genu in fibra
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
Georginho |
![]()
|
Am avut eu ceva asemanator, luat din Vitan.
This post has been edited by Georginho: 16 May 2008, 20:17 Attached thumbnail(s) 6.jpg ( Size: 238.15k ) Number of downloads: 742 |
--------------------
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
da ce,l-ai si dat jos???
|
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
La cum arăta...
|
--------------------
-
-
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
chiar urat nu arata parerea mea
am vazut chestii cu adevarat ciudate montate pe un golf 5 (ala chiar si-a batut joc de masina cu toate ca parea vopsit la mama lui) singura problema si motivul pt care nu mi-as monta asa ceva e slaba lor rezistenta ,iti sare o piatra de la unu din fata si l-ai si gaurit |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Georginho |
![]()
|
QUOTE(MIHAI8888 @ 16 May 2008, 20:49) ![]() Faza cu saritul pietricelelor e basm. La absolut toate masinile care participa la expozitii si au spoilere custom, sunt facute din fibra de sticla. Era facut destul de bine, am fost multumit de el. I-a schimbat total aspectul masinii. Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 262.01k ) Number of downloads: 633 2.jpg ( Size: 218.62k ) Number of downloads: 532 7.jpg ( Size: 511.34k ) Number of downloads: 606 |
--------------------
|
|
*SouL*PAnaIT* |
![]()
|
Ieu parca am citit ca lai luat din vitan,acum cat timp?se mai gasesc?din ce loc in vitan lai luat si cat ai dat pe iel? scz daca pun prea multe intrebari
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
GT 1.6L 1997
- IF89PAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 02:53 |