imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|||
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
cunosc fenomenul ,,zgomot,, de aceea l-am demontat si eu
cu teava aia (care nu mai e )a fost bine ,spun acu cand am revenit la cele de fabrica insa facea figuri pe ploaie si oricum o vand asa ca .... |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
sal`tare
Pun si eu niste poze cum sa faci jantele sa arate..zic eu mult mai marfa decat cu capace si destul de ieftin ![]() Ma gandeam si eu la un spoiler fatza.Am fost prin vitan mai acu vro luna,si..nimic nu am gasit pentru nova ![]() This post has been edited by Onyx: 24 Oct 2008, 22:47 Attached thumbnail(s) DSC02029.JPG ( Size: 526.67k ) Number of downloads: 1314 DSC02031.JPG ( Size: 598.6k ) Number of downloads: 1532 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
vopseste grila culoarea masinii sau macar neagra ca arata urat
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
arata frumos jantele.felicitari
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Onyx |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
vlahul_2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 08 ![]() |
Au iesit bine jantele. Ai izolat cauciucurile inainte sau le-ai sters dupa? Ca ma gandesc ca tot se gazeaza.
|
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vopsit niste jante si daca le pregatesti cat de cat OK + mascare corespunzatoare nu le gazezi.
Am o poza daca te intereseaza (cea de sus e nevopsita). Partea pe departe ce-a mai obositoare a fost pregatirea jantei si anume luarea ruginii care e destul de inflorita cu hartie abraziva. Attached thumbnail(s) DSCF0127.JPG ( Size: 204.05k ) Number of downloads: 1581 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
vlahul_2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 08 ![]() |
Nu de pregatit spumean eu, ci de "mascare".
|
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Fara suparare dar jantele alea arata a "kitch".Nu-mi plac......poate si din cauza ca la mine la bunici la tara toti si-au facut asa la dacii.Va rog sa nu va suparati.....dar asta e parerea mea.Mai bine baga niste capace.
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Arata foarte bine. Eu sunt anti capace, pe fata iti dezechilibreaza rotile si la 100 la ora nu sti de ce tremura.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Onyx |
![]()
|
Capace nu am vrut pentru ca toata lumea are...am zis macar dak pana imi pun ceva de aliaj sa fie asa mai diferit.
QUOTE(vlahul_2004 @ 30 Oct 2008, 15:04) Au iesit bine jantele. Ai izolat cauciucurile inainte sau le-ai sters dupa? Ca ma gandesc ca tot se gazeaza. Pe cauciuc am pus niste scoci de hartie si astfel nu prea s-a asezat vopseaua si pe ele. Doar f putin pt k la cele de pe fatza m-a prins noaptea si nu se mai vedeam bine ![]() Acum ce asi fi vrut sa fac...faza cu spoilerele.Ma gandeam sa le fac dreapte (sa acopar toate dungiile alea si ce mai e cu kit) si dupa sa dau cu spray.Ma gandesc ca ar arata destul de bine. Intrebarea e...e bine sa dau cu kit?? Si o nova care arata prea marfa (cu spoilerele "drepte"). -si ce mai imi place...pragurile astea cand sunt lipite de caroserie(ca si cum ar fi dintr-o singura bucata) This post has been edited by Onyx: 9 Nov 2008, 01:25 Attached thumbnail(s) nova1.jpg ( Size: 213.72k ) Number of downloads: 1635 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
Al3XxX |
![]()
|
![]() Incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 26 October 08 ![]() |
QUOTE(Onyx @ 9 Nov 2008, 01:16) Capace nu am vrut pentru ca toata lumea are...am zis macar dak pana imi pun ceva de aliaj sa fie asa mai diferit. Pe cauciuc am pus niste scoci de hartie si astfel nu prea s-a asezat vopseaua si pe ele. Doar f putin pt k la cele de pe fatza m-a prins noaptea si nu se mai vedeam bine ![]() Acum ce asi fi vrut sa fac...faza cu spoilerele.Ma gandeam sa le fac dreapte (sa acopar toate dungiile alea si ce mai e cu kit) si dupa sa dau cu spray.Ma gandesc ca ar arata destul de bine. Intrebarea e...e bine sa dau cu kit?? Si o nova care arata prea marfa (cu spoilerele "drepte"). -si ce mai imi place...pragurile astea cand sunt lipite de caroserie(ca si cum ar fi dintr-o singura bucata) Ar arata super din cate vad eu in poza, dar, slabe sanse sa reziste chitul pe bara..sunt cam multe trepidatii plus ca trebuie sa dai un strat destul de gros. Oricum, sper sa ma insel pentru ca m-ai bagat la idei cu poza aia ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
98 / 1,6
- DJ 07 TEL
|
|
Onyx |
![]()
|
sa stric pragurile sa imi pun dalea false?
![]() Alta metoda de prindere? This post has been edited by Onyx: 10 Nov 2008, 22:31 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
bytzu11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 September 08 ![]() |
O nova putin colorata...modificari exterior..se vad din poze
![]() -motorul:segmenti,filtru de ulei+ulei(castrol gtx),filtre benzina,kit ambreiaj ,filtru sport,carb monocorp(cu cel original nu ma intelegeam la consum>16%<),aprindere tranzistoriala,garnituri pompa servo si astazi va primi bujii cu 4 electrozi ![]() -suspensie si roti:telescoapte bilstein pe gaz,arcuri spate ,placute frana+etrieri,bielete directie complete,planetare verificate,bucsa caseta directie,unghiu de fuga+echilibrat roti si cat de curand pivoti si discuri de frana noi!!! ...alte imbunatatiri ar fi inchiderea centralizata si toba sport! urmatorul upgrade va fi un motor mai puternic ![]() ![]() 11 Nov 2008, 10:47: Masina a fost dezechipata total de mine,incusiv motorul,iar dupa vopsire a fost izolata cu folie pee 3mm in 3 straturi pe podea si in portbagaj si pe fetele de usi care sunt de SN...diferenta se cuoaste mai ales la izolarea termica!!! Intregul proiect a durat aprox o luna si masina e lucrata in mare parte de mine...ce nu am facut eu este vopseaua!!!si am mai avut nevoie de ajutor la "aruncarea" motorului pe masina... This post has been edited by bytzu11: 11 Nov 2008, 10:47 Attached thumbnail(s) DSC01038.JPG ( Size: 399.3k ) Number of downloads: 1691 DSC01033.JPG ( Size: 442.67k ) Number of downloads: 760 25_10_08_1618.jpg ( Size: 396.58k ) Number of downloads: 779 25_10_08_1626.jpg ( Size: 541.11k ) Number of downloads: 842 25_10_08_1623.jpg ( Size: 519.4k ) Number of downloads: 802 |
--------------------
Dacia Nova
Dacia Nova
1998
- DJ 08 JYS
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
sa-ti "traiasca masina".E frumoasa............ dar de ce galben?
Ps:acel model de prag nu cred ca da prea bine pe masina.In rest ok This post has been edited by ahyle_blue_eyes: 11 Nov 2008, 18:49 |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Onyx |
![]()
|
pargurile de pe masina de mai sus sunt marfa
![]() Si cele cu GTi sunt bune. Dar nu stiu ce sa fac...k dupa un timp arata urat...si poate le mai si sparg iarna asta prin zapada/gheatza/borduri. + ca trebuie sa mai dau si gauri in pragurile masinii ![]() Pe nova ta ar arata bine niste jante..sau macar alea vopsite alb..dar sa fie curate ![]() This post has been edited by Onyx: 11 Nov 2008, 19:04 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
Al3XxX |
![]()
|
e cumva renault?
Schimba stema aia si culoarea la jante, in rest e misto masina ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
98 / 1,6
- DJ 07 TEL
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Parerea mea este ca masina e OK, dar ar arata si mai bine cu:
- roti din aliaj - grila radiator fara traversa - capota plonjata peste faruri (nu sparancene, nu vopsea sau altele) - paravant hayon |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
Onyx |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
codrin_ando |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 6 March 07 From: Sv ![]() |
...pai doar un tinighigiu care sa sudeze niste "prelungiri" +chit + vopsea le poate face, dar la cate trepidatii sufera capota, nu stiu cat poate sa tina, depinde de tehnica fiecaruia de lucru
This post has been edited by codrin_ando: 12 Nov 2008, 16:04 |
--------------------
DACIA
NOVA
1999 GT, 1,6l
- SV 04 PMU <<CODRIN_A>>
|
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
onyx:am incercat eu treaba cu acoperitul dungilor de pe bara fata cu chit de fibra,initial am fost multumit dar la scurt timp f dezamagit pt ca nu rezista chitul,trebuia sa ii bag niste banda de rost ca la rigps(sau plasa de fibra) ca sa il armez un pic.eu am montat si un spoiler pe care il chituisem acolo unde se prinde de bara ca sa para ca bara e dintr-o bucata.daca totusi vrei sa o faci nu o face data jos de pe masina pentru ca la montare o sa iti crape chitul.
pun si cateva poze ca sa iti faci o idee in poze se poate observa si capota plonjata Attached thumbnail(s) Imagine_0995.jpg ( Size: 428.83k ) Number of downloads: 811 Imagine_0996.jpg ( Size: 355.24k ) Number of downloads: 658 Attached File(s) |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
Onyx |
![]()
|
maine o sa pun si poze cu spatele novei.
Am vopsit stopurile negru cu rosu si mai am maine de pus ornamentul de toba(am avut ceva de muncit la asta).Si cand o sa fie un pic mai cald sa pun si "fustitzele" <span class='edit'>16 Nov 2008, 16:24:</span> au venit si pozele ![]() Cu ornamentu ala m-am chinuit ceva...a trebuit sa tai din el ca iesea prea mult in afara (automat si alte gauri pentru suruburile de prindere) si taiata acea buza de la toba masinii. Stopurile vopsite partea de jos cu negru (mi se pare ca arata bine asa) si se vad si bine pe semnalizari. ![]() Mai trebuie sa pun fustitzele...dar pe frigul asta nu prea imi arde ![]() This post has been edited by Onyx: 16 Nov 2008, 15:25 Attached thumbnail(s) DSC02160.JPG ( Size: 500.16k ) Number of downloads: 666 DSC02162.JPG ( Size: 446.81k ) Number of downloads: 591 DSC02158.JPG ( Size: 524.34k ) Number of downloads: 587 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
Al3XxX |
![]()
|
stopurile le-ai vopsit cu spray? arata destul de bine stopurile, chiar si masina,felicitari.
|
--------------------
Dacia
Nova GT
98 / 1,6
- DJ 07 TEL
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 20 July 07 From: Mioveni ![]() |
QUOTE(barbut_88 @ 14 Nov 2008, 22:26) onyx:am incercat eu treaba cu acoperitul dungilor de pe bara fata cu chit de fibra,initial am fost multumit dar la scurt timp f dezamagit pt ca nu rezista chitul,trebuia sa ii bag niste banda de rost ca la rigps(sau plasa de fibra) ca sa il armez un pic.eu am montat si un spoiler pe care il chituisem acolo unde se prinde de bara ca sa para ca bara e dintr-o bucata.daca totusi vrei sa o faci nu o face data jos de pe masina pentru ca la montare o sa iti crape chitul. pun si cateva poze ca sa iti faci o idee in poze se poate observa si capota plonjata nu vrei sa facem schimb de capote? ![]() Attached thumbnail(s) Fotografii_0011.jpg ( Size: 171.17k ) Number of downloads: 681 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(Al3XxX @ 16 Nov 2008, 22:48) Ca sa vopsesti stopurile iti trebuie un spary/lac transparent.Am vazut ca se mai numeste si MOTIP. Eu l-am cumparat din Vitan(buc). Ca sa ti se vada si stopurile sau semnalizarile trebuie vopsite pe interior (pentru ca are rizurile alea si cand vopsesti,vopseaua se scurge doar pe "sansuri" si astfel nu se acopera toata supraftza stopului si permite sa treaca si lumina - se usuca mai greu!) Pun si o poza cu spray-ul meu 30ron 150ml. Spor la treaba pt cne mai incearca ![]() Attached thumbnail(s) DSC02166.JPG ( Size: 385.79k ) Number of downloads: 677 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Parerea mea este ca arata mai bine daca vopseai tot stopul...acum nu stiu cat de "legal" este si sti cum e...gusturile nu se discuta .Felicitari pt masina arata destul de bine
This post has been edited by Neagu Ionut: 17 Nov 2008, 15:46 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(Neagu Ionut @ 17 Nov 2008, 16:44) Parerea mea este ca arata mai bine daca vopseai tot stopul...acum nu stiu cat de "legal" este si sti cum e...gusturile nu se discuta .Felicitari pt masina arata destul de bine ms...pacat ca mi-au cam facut cainii din fata blocului cateva zgarieturi pe ea ![]() Prima oara asa aveam de gand sa fac tot stopul dar sunt si sansele mai mari sa te opreasca politia si nu stiu sigur daca ar fi artat mai bine . ![]() This post has been edited by Onyx: 17 Nov 2008, 16:05 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
e cel mai bine asa cum le ai.
pozitia trebuie sa fie clara, la fel ca si semnalizarea, dar din poza observ ca se vede destule de bine(semnalizarea) si plus de asta are alta estetica.arata bine..si chiar ma tenteaza sa le fac si eu la fel...de mult timp am asta in cap... Onyx, mersi de info...raman dator |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Onyx |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:21 |