imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
adyyxp |
![]()
|
||
![]() Aditzu Group: Members Posts: 133 Joined: 23 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA-SUPERNOVA
CLIMA
2001
- B-xxx-ADY Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile,pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza !!!
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
numai la dezbembrari
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
salut tuturor , sunt si eu un membru nou , am o dacie nova gt din '99 cu bord de SN , am si eu o intrebare : vreau sa ii montez bordul original de nova , acela cu turometru si vitezometrul pe margini , si sunt nelamurit daca se potrivesc mufele... ma poate ajuta cineva?
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
QUOTE(Razvan_Ionut @ 31 Mar 2009, 21:02) salut tuturor , sunt si eu un membru nou , am o dacie nova gt din '99 cu bord de SN , am si eu o intrebare : vreau sa ii montez bordul original de nova , acela cu turometru si vitezometrul pe margini , si sunt nelamurit daca se potrivesc mufele... ma poate ajuta cineva? Asta nu e imbunatatire. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
pai pentru mine este o imbunatatire
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Este o mare prostie,bordul de Nova nu are iluminare ca cel de SuperNova este la fel ca la vechile Dacii spui ca este bord de tractor.Toate masinile noi au iluminare in cifre nu pe lateral.O sa arate ffffff naspa cu vechiul bord .Tu ce vrei sa faci este sa ii strigi designul.Oricum bafta!
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Miria, poate detaliezi si tu despre ce iluminare "pe lateral" vorbesti .
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
tutankmon |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 91 Joined: 7 March 09 From: Mangalia ![]() |
Eh uite ca te contrazic..Eu am bord vechi si is tare multimit de el. Am scos dispersoarele de la iluminare bord, iar becurile le-am inlocuit cu leduri clare. Urmeaza ace transparente si voi pune si poze. Deja nu mai seamana noaptea cu bordul atat de criticat de dacie. Si vezi ca iluminarea e din spate nu din lateral.
Uitati o poza dar revin cu alta mai de calitate. Numa' bine. This post has been edited by tutankmon: 1 Apr 2009, 20:30 Attached thumbnail(s) Poza208.jpg ( Size: 161.59k ) Number of downloads: 1185 |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Pai se compara cum se vede bordul asta cu cel de SN?Eu zic ca arata de 10000000 de ori mai frumos cel de SN decat cel vechi.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu sunt multumit cum este luminat bordul la nova mea
In realitate se vede mult mai bine Acum nu stiu cum arata cel de super nova...dar nu cred ca are ace luminate ![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 3 Apr 2009, 22:02 Attached thumbnail(s) DSC00834.JPG ( Size: 392.66k ) Number of downloads: 1317 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Parerea mea este ca bordul de Nova e OK asa cum e. Orice alt bord adaptat e un chici. La "imbunatatiri" bord ar fi potrivite acele si cadranele luminate.
|
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
am vazut parerile voastre despre bordul de nova , dar tot nu m-a lamurit nimeni daca se potrivesc mufele
![]() |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Razvan_Ionut spune-mi si mie te rog,fiindca vad la avatar ca ai pleoape,de unde le-ai cumparat,asta in cazul in care esti din Bucuresti.
|
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
nu se portivesc
nova are 4 mufe dsn parca 3 si chiar daca se potrivesc sunt alte conexiuni pentru ca ai si alti martori / ace in minus si alta pozitionare ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
accxdru pleoapele nu sunt cumparate , sunt create de un prieten .... le-a facut temporar din izolir , urmatoarea miscare e cu vopsea neagra/rosie mata.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
Ar!X |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 January 09 ![]() |
Cine stie de unde pot sa achizitionez si eu fete noi de portiera pentru nova? In Iasi ma refer ( am fost la Bras | Verona si alte mici magazine.. si cica nu mai au.. si daca stie cineva unde sunt in prezent , puteti sa imi dati si mie un pret pentru toate 4 fetele (panourile) ? .. daca nu se mai gasesc.. puteti sa imi spuneti si mie unde pot sa le captusesc?.. ma intereseaza sa le imbrac in material.. sau macar sa le schimb culoarea.. plus ca plasticul e zgariat in draci de la manerele proaste de la geamuri care erau inainte..multumesc anticipat
|
--------------------
DACIA
NOVA
2000/ GTI
- IS 03 YFF
|
|
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am citit pe forum am observat ca cei mai multi ori si-au captusit singuri fetele usiilor ori si-au pus de SuperNova.Posibil sa nu mai gasesti,incearca si tu la sectiunea Bursa dupa forum,poate gasesti pe cineva care dezmebreaza o dacie Nova si are fetele in stare buna.
|
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Ar!X @ 7 Apr 2009, 23:52) Cine stie de unde pot sa achizitionez si eu fete noi de portiera pentru nova? In Iasi ma refer ( am fost la Bras | Verona si alte mici magazine.. si cica nu mai au.. si daca stie cineva unde sunt in prezent , puteti sa imi dati si mie un pret pentru toate 4 fetele (panourile) ? .. daca nu se mai gasesc.. puteti sa imi spuneti si mie unde pot sa le captusesc?.. ma intereseaza sa le imbrac in material.. sau macar sa le schimb culoarea.. plus ca plasticul e zgariat in draci de la manerele proaste de la geamuri care erau inainte..multumesc anticipat nu cred ca ti-ar fii greu sa le captusesti, eu am avut si am pus imitatie de piele rosie, am lipit-o cu prelandez ( a mirosit cam 3 zile in masina) dar arata chiar bine. This post has been edited by Ingerasu: 9 Apr 2009, 18:24 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
modificarile aduse novei mele
Attached thumbnail(s) P010409_18.32.JPG ( Size: 550.55k ) Number of downloads: 1067 |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
acu vreo jumate' de an la bras erau fete super-nova(set 4 fete) 370 ron....care merg pe nova cu mici modificari si care arata mult mult mai bine decat cele de nova.
30 Apr 2009, 12:48: Daca e cine intetresat sa faca schimb ceasuri bord de super nova cu ceasuri bord nova gti.....va astetpt.Ale mele au iluminarea leduri albastre ca la Golf III(ace portocalii iar ceasurile sunt albe cu scris negru.....foarte,foarte vizibile noaptea) si merg toate functiie(viteza,turometru,baterie,benzina,ulei,apa...etc.)As vrea de super nova.....desi sunt mai putin infromatii la SN imi place mult modelul SN)Va ajut la schimbarea ceasurilor. This post has been edited by ahyle_blue_eyes: 30 Apr 2009, 11:48 |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
cum pot pune si eu poze? k nu reusesc sa le adaug , imi da eroare mereu
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
tutankmon |
![]()
|
Cel mai probabil sunt prea mari. Micsoreaza-le cu un ACDsee si o sa mearga. Bafta.
|
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
nu stiu de ce . .dar vad ca la voi nu e ca la mine.. la mine in bord lumina e alba.. in nici un caz rosie sau verde:| de ce oare ?
![]() ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
tutankmon |
![]()
|
la mine sunt leduri rosii si urmeaza ace luminate albastre.Da nu stiu cand ca nu am timp.In fata becurilor stock sunt filtre verzi. Poate le ai scoase.
This post has been edited by tutankmon: 3 May 2009, 08:19 |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
am urmarit aseara toate pozele de pe toate cele 18 pagini.. si nu am vazut nici macar o nova ca a mea sau ca a lui tutankmon, adica cea din 96, primul model... cu vreo imbunatatire de exterior.. gresesc ?
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
tutankmon |
![]()
|
Nu prea gresesti.Cred ca tre" sa spargem noi gheata.
|
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
sukarmafia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 29 September 07 ![]() |
uite aici dacia mea
Attached thumbnail(s) IM000080.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 943 Attached File(s) |
--------------------
dacia nova
dacia nova
1997
|
|
tutankmon |
![]()
|
Hop si eu
![]() -alarma+inchidere -volan sport -ceasuri iluminate cu led(urmeaza si ace luminate) -mp3 Panasonic 4x50W mosfet -Fata Sony X 100W -spate Sony X 150W -condesator 2 Farad -statie SAL 2x240 ( o folosesc legata in punte ) -tub SAL 350W -kit cablaje alimentare sonorizare SONY -umerase la tetiere Dupa criza umblu si la exterior.Deocamdata urmeaza acele sa le fac(Albastre sau albe) This post has been edited by tutankmon: 3 May 2009, 20:10 Attached thumbnail(s) bord.JPG ( Size: 217.03k ) Number of downloads: 915 bord_2.JPG ( Size: 238.32k ) Number of downloads: 523 scaune.JPG ( Size: 256.1k ) Number of downloads: 541 ceasuri.JPG ( Size: 160.98k ) Number of downloads: 491 boxe_1.JPG ( Size: 260.61k ) Number of downloads: 517 boxe.JPG ( Size: 255.43k ) Number of downloads: 537 |
--------------------
dacia
nova
1997 1.6
- CT-08-ROI
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tutankmon @ 3 May 2009, 12:03) Hop si eu ![]() -alarma+inchidere -volan sport -ceasuri iluminate cu led(urmeaza si ace luminate) -mp3 Panasonic 4x50W mosfet -Fata Sony X 100W -spate Sony X 150W -condesator 2 Farad -statie SAL 2x240 ( o folosesc legata in punte ) -tub SAL 350W -kit cablaje alimentare sonorizare SONY -umerase la tetiere Dupa criza umblu si la exterior.Deocamdata urmeaza acele sa le fac(Albastre sau albe) Nu prea le am cu audio. Explica-mi si mie ce e acel Condensator 2 far, si ultimele 2 poze te rog ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Faradul e unitatea de măsură a capacitații electrice.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 04:54 |