imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
B 31 BRE |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|||
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
a mai avansat nova mea cu 1Nivel
-Jante. Urmeaza sa fac spoler-ul + fustitza in culoarea masinii. Asi vrea mai intai cu kit de fibra sa acopar dungiile alea de pe spoiler sa-l fac drept. ce ziceti rezista? si cu spray-ul vopsit oare cum o sa iasa??Astept pareri. MS ![]() Attached thumbnail(s) DSC06439.JPG ( Size: 574.85k ) Number of downloads: 940 DSC06440.JPG ( Size: 521.15k ) Number of downloads: 997 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
foarte frumoase.......sa le stapanesti sanatos
![]() sunt cumva pe 15" sau ![]() bafta in continuare |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
QUOTE(Onyx @ 10 Feb 2009, 16:21) a mai avansat nova mea cu 1Nivel -Jante. Urmeaza sa fac spoler-ul + fustitza in culoarea masinii. Asi vrea mai intai cu kit de fibra sa acopar dungiile alea de pe spoiler sa-l fac drept. ce ziceti rezista? si cu spray-ul vopsit oare cum o sa iasa??Astept pareri. MS ![]() frumoasa masina felicitari!!!!! eu am reparat spoilerul cu chit (o gaura in urma unui acident ) si asa am vandut masina de asemenea am modificat grila si tot cu chit am rectificat daca smirgheluiesti bine ,si degresezi cu diluant o sa tina ![]() |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Onyx |
![]()
|
sunt 185/60 R14 Nu am vrut sa fac nici o modificare si nici sa exagerez cu marimea.
>eu vreau sa le si vopsesc sper sa nu iasa in pete sau eu stiu :-S *pentru vopsit am si spray pentru plastic ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
MIHAI8888 |
![]()
|
fosta mea ,dupa cum vezi avea aceiasi culoare ca a ta
eu am folosi un spray tectane de la denbraven ,retus auto (are si lac in el) gri metal scrie pe capac culoarea e identica, mie nu mi-a curs si nu mi-a iesit in pete spor la vopsit!!! P.S. nu lua sprayuri din carrefour sau alte mag de genu, de cele mai multe ori culoarea de pe capac nu e la fel in tub , si sunt foarte proaste oricum le-ai da tot curg This post has been edited by MIHAI8888: 10 Feb 2009, 19:36 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Onyx |
![]()
|
am un spray si e aproape identic
![]() ![]() *un prieten nu a reusit sa-si vopseasca bara tuning pe fatza. zicea ca se imblanzeste vopseaua.Dar sper sa nu faca si asta vro problema. This post has been edited by Onyx: 10 Feb 2009, 19:47 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
MIHAI8888 |
![]()
|
daca e spoilerul original ,slefuieste tot cu smirghel de 250-300 ,apoi chituie ce vrei smirghel din nou incepand dela 250 pana la 400 apoi smirghel cu apa
dupa smirghel degresat bine cu diluant ,stratul de grund pt plastic si apoi vopseaua in cateva straturi perpendiculare reusita garantata!!!! cauta spray de asta care am zis eu la piese auto si nu o sa-ti para rau ![]() This post has been edited by MIHAI8888: 10 Feb 2009, 21:49 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Onyx |
![]()
|
tre sa cumpar dala mai fin...am P150 2 bucati una de 120 si una 220
![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
B 31 BRE |
![]()
|
In sfarsit am reusit sa-mi fac si eu angel-eyes
![]() [attachmentid=1627500627] [attachmentid=1627500626] [attachmentid=1627500625] |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(Onyx @ 10 Feb 2009, 20:46) am un spray si e aproape identic ![]() ![]() *un prieten nu a reusit sa-si vopseasca bara tuning pe fatza. zicea ca se imblanzeste vopseaua.Dar sper sa nu faca si asta vro problema. dar de ce trebuie jmilgheruit cu apa? :-S |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
EX NOVA GTi |
|
MIHAI8888 |
![]()
|
pt ca smirghelul fin (in speta cel de 400) se infunda imediat cu praf si freci degeaba ca nu se intampla nimic
de asemenea porii se mai infunda cu praf si nu ii vezi decat dupa ce ai dat cu vopsea asa ca .... mai bine ma crezi pe cuvant ![]() |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
Razvan007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 March 07 ![]() |
cum ai facut de ai pus engel eyes pe nova?sunt marfa rau B-31 BRE
|
--------------------
Dacia nova
nova gti
1999
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
Angel-eyes-ii i-am facut eu din bagheta de plexiglas si leduri,am incalzit bagheta am curbat-o,i-am facut niste striatii,am dat gauri la capete pt. leduri
[attachmentid=1627506190] apoi am demontat farurile,le-am bagat in cuptor pt. a se incalzi masticul acela si pt. a putea dezlipi sticla,am lipit cerculetele pe sticla si asta a fost tot ![]() Si eu sunt multumit de ele ![]() [attachmentid=1627506191] This post has been edited by B 31 BRE: 7 Mar 2009, 10:24 |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Chiar arata f bine.De fapt toata masina arata bine,felicitari.
In legatura cu angel eye unde exact sunt prinsi ,pe sticla dinspre exterior?Incomodeaza faza scurta?Cum se vede ziua cu ei stinsi? |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
Mersi mmi&g
![]() Da cerculetele sunt lipite pe sticla nu pe oglinda,si nu incomodeaza deloc cu faza aprinsa, ziua nu se vad mai deloc ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
cristigalos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 16 October 08 ![]() |
'b 31 bre' cat a costat afacerea?(angel eyes)
|
--------------------
dacia
nova
gt 1999
|
|
cris2dum |
![]()
|
![]() Bayerische Motoren Werke AG Group: Members Posts: 68 Joined: 17 July 06 From: Constanta, U.E. ![]() |
Salut ! 2 recomandari am daca-mi permiti , "B 31 BRE" : - scapa de "chestiile" pe care le-ai lipit pe stopuri ![]() - renunta la lumina albastra de pe pozitie ![]() in rest imi place , felicitari si fara incidente ! ![]() 9 Mar 2009, 21:27: QUOTE(Onyx @ 10 Feb 2009, 17:21) a mai avansat nova mea cu 1Nivel -Jante. Felicitari pentru jante ![]() This post has been edited by cris2dum: 9 Mar 2009, 20:27 |
--------------------
BMW
E39
523iA
- CT**CMY Ex. Dacia Nova GTi (2000) , ex. Renault Laguna 2200d cmc (1994) , ex.BMW E36, ex.VW Golf 1,6, e39 523iA
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
o sa merg si eu maine sa cumpar bagheta de plexiglass...dar sunt curios km le-ai curbat, cu feonul sau la cuptor,km era in clipul ala??cred k trebuia sa pui niste folie de Al lipita p spatele cerculetelor,sa dea lumina catre fata.ai scos becurile din pozitie,si ai pus p pozitie angel eyes,nu?? dak nu, sa faci o poza te rog fara becurile de pozitie,k sunt curios.ms
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Fratilor cum reusiti sa izolati usile cu folie ca eu stau si ma gandesc ca e destul de greu tinand cont de pozitie si mod de lucru????? Niste poze care are?!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
QUOTE(cristigalos @ 8 Mar 2009, 22:00) pai toata afacerea a costat in jur de 10 lei QUOTE(cris2dum @ 9 Mar 2009, 20:19) Salut ! 2 recomandari am daca-mi permiti , "B 31 BRE" : - scapa de "chestiile" pe care le-ai lipit pe stopuri ![]() - renunta la lumina albastra de pe pozitie ![]() in rest imi place , felicitari si fara incidente ! ![]() <span class='edit'>9 Mar 2009, 21:27:</span> Felicitari pentru jante ![]() -acele "chestii" ![]() ![]() QUOTE(cristi87 @ 9 Mar 2009, 22:19) o sa merg si eu maine sa cumpar bagheta de plexiglass...dar sunt curios km le-ai curbat, cu feonul sau la cuptor,km era in clipul ala??cred k trebuia sa pui niste folie de Al lipita p spatele cerculetelor,sa dea lumina catre fata.ai scos becurile din pozitie,si ai pus p pozitie angel eyes,nu?? dak nu, sa faci o poza te rog fara becurile de pozitie,k sunt curios.ms bagheta vezi ca gasesti in Practiker...bagheta am incalzit-o in cuptor,apoi an curbat-o de capacul unui borcan...chiar am pus folie de al. pe spate...am scos becurile de la pozitii,dar nu merg legate cerculetele in locul la pozitii fiindca se arde siguranta,nu stiu de ce ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
accxdru |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
B 31 BRE:vad ca ai pleoape;spune-mi si mie de unde le-ai cumparat ca m-ar interesa.P.S.-in vitan am gasit numai dintre acelea care sunt de jur-imprejur.
Si inca o intrebare "BRE":pe fata ai fusta sau bara cu totul,si de unde l-ai luat.Danke'soson This post has been edited by accxdru: 17 Mar 2009, 14:05 |
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ai gasit pleoape in vitan???de nova??????
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
am gasit dar sunt exact asa ca in poza postata de ahyle_blue_eyes.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...l=pleoape&st=30 |
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
zi si tu de la ce taraba.acum ma duc sa-mi iau
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
accxdru |
![]()
|
Cum intrii in partea dreapta,acolo unde sunt si cateva tarabe cu difuzoare si alarme,nu acolo unde sunt randurile care te duc la masini.
|
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
|
|
and_rei |
![]()
|
dupa taraba cu difuzoare e baiatu cu ledurile.dupa el?ce pret aveau?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
accxdru |
![]()
|
Nu am intrebat de pret,era multa lume pe acolo am intrat si leam vazut in vitrina aia dupa care am plecat ca nu cautam de genul ala.Am mai citit pe forum ca sunt in jur de 25-30Ron.Problema e ca le-am vazut prin vara acum depide si de ce noroc ai.
![]() |
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
|
|
cris2dum |
![]() ![]()
|
![]() Bayerische Motoren Werke AG Group: Members Posts: 68 Joined: 17 July 06 From: Constanta, U.E. ![]() |
QUOTE -acele "chestii" tongue.gif oricum vreau sa le dau jos fiindca vreau sa-mi fac stopuri transparente(sa-mi fac eu nu sa le cumpar icon_mrgreen.gif ) Nu vreau sa intru in polemica cu tine dar , parerea mea este ca la Nova , nu-i sta bine cu stopuri transparente . Mai gandestete putin ; face sa-i para tot spatele a fi gol . Acum fiecare face cum crede mai bine . Am spus ! Salutare ! ![]() Attached thumbnail(s) untitled_2.JPG ( Size: 41.54k ) Number of downloads: 904 |
--------------------
BMW
E39
523iA
- CT**CMY Ex. Dacia Nova GTi (2000) , ex. Renault Laguna 2200d cmc (1994) , ex.BMW E36, ex.VW Golf 1,6, e39 523iA
|
|
and_rei |
![]()
|
lui i-ar sta bine pentru ca are masina inchisa la culoare.daca ai masina alba cum e cea din poza atunci iti dau dreptate
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:32 |