Condusul prin Turcia, inchiriez masina sau iau hautocaru'?
![]() ![]() ![]() |
Condusul prin Turcia, inchiriez masina sau iau hautocaru'?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Depinde cine decontează și ce ai de transportat.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deconteaza nimeni. Tre' sa-mi transport ilustru-mi trup din a in b.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aia 38 de euro includ combustibilul, sau o impingi sa nu ajunga la 55 de euro suma?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu as lua autocarul daca ma duce suficient de aproape de B. In Turcia se conduce cam haotic, decat sa iti faci o gramada de nervi mai bine stai pe un scaun linistit.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
@argon: Pai nujtu, d-aia-ntreb, n-am mai inchiriat masina pina acum.
@bmw: pai cre' ca ma lasa-n fata hotelului. This post has been edited by Marty: 16 Jul 2011, 17:25 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Autocar , clar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Am gasit niste boschetari care te duc cu 15 euro pe traseul dorit de mine, da' cica nu se baga decit pentru pasagerii curselor venite din UK.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mașina închiriată o iei cu rezervorul plin și tot așa o aduci. Deci nu-i inclus carburantul în preț. Ia autocarul. În Turcia se circulă tare și cam fără reguli, așa că te pasc alte belele. În plus la mașină închiriată trebuie să plătești o sumă drept garanție.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Masina sigur tre s-o duci inapoi cu plinul facut. O sa-ti ceara si ceva bani garantie pe care ti-i iei cand o duci inapoi. Pentru diferenta de bani de care e vorba, nici un kil de saibe, vorba aia, nici nu merita sa te chinui. Stai in autocar si admiri privelistea.
L.e.: Catalin a fost mai rapid decat mine. ![]() This post has been edited by Merced: 16 Jul 2011, 17:30 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ia autocarul.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
OK, merci, o sa le zi alora sa puna autocaru' pe numele meu ca-l iau io!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
La intalnirile DC ejti boier.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
'ai c-am gasit cu 55 de dolari dus-intors, pentru doo suflete.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
In ce?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
In fine...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mergi cumva in zona turistica? Daca-i asa, e mult mai simplu si trebuie sa fie mult mai ieftin (cu autocarul). Benzina e 3.6x lire, faci tu o paritate.
Oricum, io zic ca 55 de euro ar trebui sa coste autocarul din ro in tr, nu din tr tot in tr, un pic mai incolo. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
auzi, da masina de inchiriat... o platesti pe zi nene. Deci dus azi, intors peste 7 zile, tu ce crezi, ca platesti 2 zile doar? Plus ca mai mult ca sigur ai suprataxa daca n-o aduci inapoi de unde o iei!
La transferurile de la aeroport te usuca toti de bani, in general, afara de tarile civilizate unde ai transport in comun - autobuz sau tren normal. In Viena m-au uscat de 25 de euro dus-intors, dar, puteam sa iau si autobuzul in loc de tren, si era mult mai ieftin, da nu aveam timp - aveam vreo 3-4 ore intre curse, de schimbat avionul. This post has been edited by neumann: 16 Jul 2011, 20:19 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 16 Jul 2011, 21:17) auzi, da masina de inchiriat... o platesti pe zi nene. Deci dus azi, intors peste 7 zile, tu ce crezi, ca platesti 2 zile doar? Am simulat inchirierea pentru citeva ore pe zi. In plus de asta, exista de ceva vreme posibilitatea sa iei masina de undeva si sa o lasi altundeva (ar fi trebuit sa stii asta, ca esti mai plimbat prin lume decit mine). Am inclus si asta-n simulare. Pretul final a fost de 38 sau 39 de euro. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ok, la avis si altii d'astia, iti baga un surcharge de vreo 20 de euro daca o lasi in alta parte, sau uneori in afara orelor de lucru. Da depinde si de la tara la tara, si de la firma de inchiriat la firma de inchiriat.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Bre, marty, la cate topicuri deschizi, propun sa-ti faca sectiune separata pe dacia club.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Aftacarul pt lipsa de griji.
Te doare la bascheti, savurezi peisajul. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa nu-ti faci griji pentru trafic, sunt destule povesti (gen Bulgaria) care nu se confirma. Doar prin Istambul am auzit ca-i mai rau decat Bucurestiul, in vremurile "bune". In rest nu sunt probleme, iar la infrastructura ne dau clasa lejer. Sunt o gramada de romanasi care merg cu masina pana prin Antalya, si nu i-am auzit sa se planga.
Side cumva? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
E o chestie gen Eforie, Costinesti ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O sida, doua side, samd..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Oludeniz.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:49 |