masini vs. insecte, pasari, animale (toata fauna in general)
![]() ![]() ![]() |
masini vs. insecte, pasari, animale (toata fauna in general)
sod |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Sint muste peste tot. Si la mine la masina trag de numa'. Dupa un drum mai lung trebuie sa duc masina la spalatorie... :vmad: Ca sa nu mai spun ca pe drum ma mai opresc de vreo 2-3 ori sa spal parbrizul!!! Nu se mai vede nimic prin el. S daca ar fi numai muste... Foarte multe insecte de tot felul si de toate marimile :vmad: precum si kaka de la pasari, care nu stiu cum, dar cade la greu la mine pe parbriz, indiferent de viteza cu care merg... :shock:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
da, corect, stiu ca sunt muste peste tot, dar mutatii de astea genetice ca aseara nu am mai vazut. Suculente pana la extrem, mari si multe. Practic am plecat din Iasi cu o solenza cameleon si am ajuns inapoi cu una maro inchis cu nuante verzui smile.gif
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Eu am intrat acum ceva vreme intr-un nor de bondari/gindaci, cind veneam in Oradea dinspre Cluj. Asa se auzea cum loveau tabla/parbrizul, de parca erau pietre! :shock: A trebuit sa reduc viteza cam la 50-60 in afara localitatii (eu merg de regula repede, peste 130), de teama sa nu aiba ceva efect impactul cu gindacii la viteza aia. Cind am ajuns acasa am vazut si ceva gindaci prinsi in spoiler, erau si de 3-4 cm bucata!!! :shock:
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
AM vazut la Carrefour o chestie, un fas cu o substanta care se dadea pe botul masinii (ma rog, ei spuneau ca pe TOATA masina, dar, la dracu..costa 350k un kk de fas cu care nu acopereai decat botul, nu si capota!) un fel de ceara/parafina ...naiba stie, care are efectul ca se pune pe masina si orice ganganie s-ar busi de ea nu ajunge sa zemuiasca pe tabla.
Chestia aia se spala la spalatorie, bine...intrebarea mea e dar daca ploua pe drum??? Varianta 2: gasiti si voi niste paianjeni... Varianta 3: stiti ce-i trece unei muste prin cap in timp ce izbeste parbrizul? FUNDUL! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
smile.gif)
Ar fi buna o "botnitza" de aia de musama cum am vazut la unele masini straineze... Pleci la drum, pui botnita, ajungi, o dai jos, scuturi kilu' de muste... voila Pe mine ma enerveaza cand se zdrobeste cate o gâza obeza de parbriz ca tre' sa consum juma' din lichidul de spalare sa o curat (plus ca trebuie sa incetinesc... nu mai vad aproape nimic atunci cand actionez spalarea parbrizului). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu am masina parcata intr'un spatiu cu iarba. Painajenii shi cu mine avem parteneriat. Mashina mea e shi a lor. Cred ca ii cam trage curentul din cand in cand dar le dau un antinevralgic shi le trece smile.gif.
Apropo mai plangaretilor, dar de spalat parbrizul nu ati auzit, nu aveti lichid in stropitoare sau ce?! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Muste ca muste, da' eu am latit o vrabie cu masina. Norocul meu e ca am luat-o cu bara/farul ca erau urme prin zona aia. Am avut noroc, ca daca o luam pe parbriz trebuia sa mai fac ceva vizite pe la Casco. Nu stiu daca in astfel de cazuri mai trebuie drum la Politie, ca doar nu e infractiune.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
asarban |
![]()
|
Hihi...eu am patit-o acu doua ierni cand am bubuit o cioara la 130km/h...la -15 grade!
Am avut bafta ca am lovit-o cu bara. Urmarea? O pata de sange inghetat pe capota de se uita lumea la mine ca la un asasin. Cand am oprit la Roman pt benzina am vazut ca mai era un motiv: capul ciorii infipt in masca masinii... Oricum, am un prieten care a intrat cu 160 intr-un stol de ciori care se ridicasera doar 1m de pe autostrada. Frumosul lui Opel Vectra proaspat adus din "Jermania" arata de parca scapase din ghearele lui Godzilla! Asa ca...ce bine ca mustele sunt mici si nu de dimensiunile unei ciori |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Daca nu stiati mesajele cu caracter rasist si xenofob sunt interzise pe acest forum. Deci in loc sa spui "am lovit un stol de ciori cu masina" poti spune "am acrosat accidental un grup de cetateni de etnie rroma care circulau pe carosabil" !!
|
-------------------- |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Salutare!
Tocmai din cauza mostelor evit sa mai merg cu motocicleta! Ultimul drum mai lung (Arad - Ineu, adica 70 km dus) m-a determinat sa merg numai cu masina la drum lung. Adica mie imi place sa merg fara viziera aia de plastic de la casca, deci pun ochelari de soare si deschid viziera... si la 80 km/h am luat o goanga in plin ca daca n-aveam ochelari ramaneam chior! Asa ceva n-am mai patit pana acum... adica pleosc cu goanga la mine pe lentila si apoi intuneric la un ochi... asa s-a spart de lentila mea ca nu am mai vazut, a trebuit sa opresc sa sterg ochelarii de soare. Alta goanga mi-a lasat urma pe tibie... nu stiu ce dracu a fost, cert de ca am simtit ca m-a lovit ceva la piciorul drept si m-a durut cateva minute bune... ajuns acasa am gasit un punct vanat pe tibie Dupa ultimul drum la Ineu, geaca mea de piele arata ca dupa bombardament: ramasitze de muste si goange, pete minuscule de sange etc. Cred ca vreau sa-mi vand motorul! Si io am intrat cu vre-o 2 ierni in urma in stoluri de vrabii cu oltcitul la 60 -80 km/h, le auzeam cu se zrobeau efectiv de masca si de capota masinii... Nu stiu ce au avuut in ziua aia, parca le atragea soseaua ca erau cu miile, topaiau pe asfalt in asteptarea masinilor. Mi-a fost mila de ele, da nu prea aveam ce sa fac. Desi clacsonam ca disperatul cand le vedeam, tot mai luam in plin cateva cand treceam prin ele. Cred ca in total, la drumul ala am facut peste 20 de victime. Tot ce mi-au stricat la masina a fost sita aia care e in spatele grilei. In rest fulgi si pete de sange. Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Marius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum ai reusit ? :twisted: Ai mers cu geamurile deschise ? laugh.gif |
||
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
Hehe, daca e vorba de vrabii... Aveam cam 90-100km/h, cind un stol de vrabii (vreo 30) s-au inaltat din iarba uscata (era in noiembrie trecut) cind am fost cam la 1m de ele :vmad: Nu le-am vazut in iarba, iar cind s-au inaltat era prea tirziu... Am luat vreo 10 in plin, in masca. Noroc ca nu au stricat nimic la masina... S-a intimplat in Ungaria.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
sod |
![]()
|
am vrut sa zic pe bot, nu pe bord smile.gif
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Oare fluiericile alea de la Carrefour or face ceva?
(fluierica = ceva divais care cica indeparteaza ginganiile). |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
sod |
![]()
|
nu are cum sa faca nimic. La viteze mari probabilitatea sa lovesti muste creste enorm. Si daca aia zic ca mustele fug speriate din calea masinii care se deplaseaza cu 150 la ora cand aud acel sunet, mint cu nerusinare. Then again, dupa cati si-au bagat dura lube, ce mai conteaza o teapa de asta.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io am auzit ca dura lube-ul ar fi bun si pt combaterea mustelor: zgomotul motorului tratat cu duralube, alunga mustele :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
andu77 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu si bombonel! Va duceti in tara vacina si prietena sa distrugeti echilibrul ecologic! Pai e frumos?! biggrin.gif |
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|||
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o problema cu vrabiile: sincer trebuie sa recunosc ca imi este mila de ele cind le lovesc. Nu stiu cum as putea sa-mi spal pacatele fata de ele. Serios, nu e caterinca! Asa sunt eu mai milos.... :oops:
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
FLEX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai cre' ca o sa ma tzepuiesc eu de 80.000ROL cit costa divaisul si va comuic impresiile mele profund subiective ... dar intii ar trebui sa-mi curat grila radiatorului de cadavre si abia apoi sa vad ce efect are ... |
||
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Topicul se chema "muste" ... ce legatura este intre muste si vrabii .. numai voi stiti .. .. oricum eu am modificat numele topicului ..
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum.. nu e clar? Vrabiile stau in drum pentru ca mananca mustele... Eu n-am luat in bot nici o pasare, dar saptamana trecuta pe la Mihailesti am trecut peste o pisica, (probabil prindea vrabiile...). A scapat . Doamne fereste sa nu iau vre-un caine care prinde pisici, ca astia nu se duc de pe bara decat cu spray de tinichigerie. Apropo de Mihailesti. Aprope toate lunile de vara in zona Buzaului e invazie de lacuste (sau greieri-ceva verde oricum). si opresc de fiecare data de cel putin doua ori sa sterg parbrizul. nu se duc cu nici o solutie de spalat-am incercat si cele f.f. scumpe- (eu cred ca ce a intalnit sod erau lacuste nu muste) |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
||
Cum ce legatura? Nu se flecesc si unele si altele de... masina? laugh.gif :twisted: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Gata, acum am vazut ca se cheama muste si vrabii. Propun sa bagam aici si eventualele intalniri cu iepuri, caini, pisici si alte animale nefericite. Vad ca deja s-au facut ceva tentative. Si atunci sa se numeasca ceva ingenul "animale vs. masina". tongue.gif
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
Ma, daca ma apuc sa zic ce am storcit eu cu masina...iar va luati de mine ca sunt o bestie fara suflet...dar adearul e ca mi se rupea inima de masina in timp ce de caini mi se rupea...mi se rupea.
|
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu te-ai putut abtine :mrgreen: :vmad:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Asa sunt eu cinstit pana in ultima clipa!
Dar pisicile le feresc! Asa e mai bine? |
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu "am storcit" un fazan odata. Da' numa' asa cit sa pot sa-l pun la tava. N-am avut nici cea mai mica intentie sa-l lovesc, chiar am vrut sa-l evit dar s-a repezit chiar in fata masinii...A fost delicios!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
asarban |
![]()
|
Bai..braconierule!
AM un unchi care a busit de 2 ori un porc mistet (Altul de fiecare data!) Prima oara cu LAda 1200! Rezultatul, lada un pic sifonata, porcul mort A doua oara cu Dacia 1410 Break Rezultatul? Dacia vraf, astia au stat PE masina vreo ora pana s-a calmat porcul care din cand in cand bubuia masina.... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:37 |