DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> despre vanatoare, mistreti, iepurasi si baroni, si evident minicinosul urs

Valentine
post 25 Jan 2005, 02:00
Post #1

Old Timer

Group: Members
From: California

Doar 23 de mistreti neajutorati (manati de catre tarani angajati cu 350,000 lei pe zi catre tovarasu') a reusit sa impuste sambata Nastase, cel care declara la confruntarea electorala cu Basescu ca (citez toata fraza):

"CT Popescu: Domnule Adrian Nastase, sinteti un iubitor si colectionar de arta, de frumos, stie toata lumea lucrul acesta. Eu vreau sa va intreb foarte personal: ce placere estetica va trezeste privelistea unui iepure impuscat, caruia ii curge singele din bot, sau a unei caprioare sfirtecate de glont? Va intreb pentru ca nu concep, eu, ca om, nu concep aceasta idee. Nu am vinat in viata mea si ma intreb ce satisfactie poate sa va trezeasca - nu ma pricep, poate gresesc la chestiunea asta legata de vinatoare - sa omoriti un animal lipsit de aparare. Lupta inseamna ceva ce ma intereseaza si pe mine, dar vinatoarea nu lasa nici o sansa acelui animal.
Adrian Nastase: Domnule Popescu, nu am mai fost de multa vreme la vinatoare si ma gindesc foarte serios daca o sa mai merg de-acum inainte. Sigur, ar fi multe lucruri de spus, sint probabil multi vinatori care vor raspunde la intrebarea asta, dar raspunsul meu este cel pe care vi l-am dat."

Mie personal cand am auzit cati mistreti au impuscat psihopatii aia (ca altfel nu pot sa ii numesc) si anume 185 (!!) intr-o zi aproape ca nu mi-a venit sa cred. Nu exista totusi niste reglementari pentru un numar maxim de animale ce pot fi impuscate? Chiar in halul asta daca esti Tiriac iti permiti sa iti bati joc de ideea de sport, numind sport impuscarea unor mistreti manati de valeti? Si el cica reprezinta Romania in lume, in calitate de presedinte al COR. Rusine down.gif

Inchiei cu spusele lui Florin Tudose, psihiatru de profesie
Nastase si ceilalti ca el descalifica vinatoarea ca sport. Una este cind alergi dupa un iepure sau traiesti din vinat, si alta este cind iei parte la un asemenea carnagiu! Este inacceptabil ceea ce au facut Nastase si ai lui! Sint trasaturile unor oameni slabi. In plus, pentru o bruma de voturi, Nastase a promis ca nu va mai vina. Acum se dovedeste ca minte de ingheata apele! Nastase s-a incarcat de ura si de violenta, dupa ce-a pierdut alegerile! Aceasta partida de vinatoare i-a satisfacut dorinta de violenta, de a ucide. Practic, si-a descarcat agresivitatea! Personajele precum Nastase, care vor sa simta miros de singe, sint periculoase. Fostul premier se simte bine cind are posibilitatea sa traga in cineva fara aparare. Din fericire, romanii au stiu cum sa aleaga in decembrie si sper sa nu-si piarda acest simt. Intr-adevar, exista doua Romanii, dupa cum sustinea chiar Adrian Nastase. Una salbatica, o tara care arunca mii de euro la partide de vinatoare. Si o alta Romanie, cu oameni care se chinuiesc sa stringa, la teledon, bani pentru napastuitii loviti in Asia de furia apelor ...

Daca mai vreti sa mai cititi despre asta, aici o puteti face.

Pana una alta voi ce parere aveti?

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paulp
post 25 Jan 2005, 07:36
Post #2

Bagator de seama!

From: Iasi

Valentine, desi stii ca nu sint deloc un fan al lui Bombo, sint 2 probleme pe care inca nu le-ai sesizat.
1. N-are nici o legatura nr de mistreti impuscati cu pasiunea personajului pentru vinatoare. O vinatoare organizata pentru o anumita specie, are in principal un scop ecologic, de a limita nr exemplarelor dintr-un anunit areal, mai ales atunci cind respectiva specie face destule daune locuitorilor din acea zona. Si te asigur ca mistretii au un ritm de inmultire fantastic, cam ca iepurii comparativ cu masa lor.
Asta sa zicem ca ar fi aspectul din pct de vedere al AJVPS.
2. Din punct de vedere moral, intr-adevar Bomno minte cu nerusinare, dar asta nu ne mai mira, ca deja stim ce-i poate pielea. Insa ca pescar inrait ce sint te asigur ca pasiunea de a iesi undeva, de a umbla de nebun pe cimpuri, (de a mai scapa de gura nevestei, amantei, copiilor), nu va disparea niciodata. Si eu am participat ca haitas la vinatori de fazani, iepuri, mistreti si ce alte animalute or mai fi umblat pe acolo, si adrenalia pompata in singet e mult mai mare decit orice meci de fotbal.
Incearca o data si o sa-mi dai dreptate.

Parerea mea, hic wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
costi
post 25 Jan 2005, 09:40
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

N-o fi legatura intre numar si pasiunea pt vinatoare dar asta numai vinatoare nu a fost.
Domeniul de 11.000 ha este imprej.muit iar multi dintre "vinatori" si-au adus armele cu luneta ca de ..... vederea mai scade cu virsta.
Asa se face ca rimatoarele nu au avut nici o sansa ceea ce mie nu mi se pare fair play.
Dar cine mai da doi bani pe fair play today in Romaniaca.
In plus mie mi se pare ca toata povestea s-a petrecut in curtea lui Tiriac (teren concesionat pe 40 de ani si repopu.lat tot de el) asa ca nu prea avem ce-i reprosa.
Profesionist vorbind insa, baietii au dovedit ca habar n-au de spiritul vinatoresc si puteau sa traga la fel de bine intr-un poligon.
Asa se face ca Tiriac nu a ratat ocazia sa puna de niste contracte babane, Bombonel si-a descarcat furia ca a pierdut alegerile iar Ilie Sirbu a rememorat vremile cind avea doua.

--------------------
DSN/SLZ
+
AL
post 25 Jan 2005, 09:51
Post #4

Member

Eu am o intrebare, ca tot s-a facut valva pe tema asta.... Tiriac a concesionat teren....buuunnnn..... ce zice insa legea despre fondul cinegetic...adica despre vanat mai pe romaneste.... acesta al cui este de drept?....al celui care poseda terenul sau al statului?..... eu cred ca al statului! (in RO bunurile subsolului, animalele padurii si pestii lacurilor sunt bunuri ale statului).... deci, daca e asa cum stiu eu, dl. Tiriac NU ARE DREPTUL sa dispuna de animale dupa bunul plac, deci nu poate organiza vanatoare si impusa animalele decat in cantitatile aprobate... oare de aia sa fi fost implicat si bombonel?.... Pe de alta parte, participarea la asemenea evenimente COSTA...si COSTA MULT.... din nou se pare ca avem de-a face cu o afacere facuta de un privat (si nu oricare) in dauna buzunarelor statului... cu complicitatea celor care dau aprobari (AGVPS)....

AAALLLOOOO .... PNA-ul...se aude?.... nu amaratii care baga un tir de blugi contrafacuti in RO sunt de competenta domniilor voastre sau cei care pun mana pe BucurObor in dauna altor mici actionari/proprietari pe care-i ameninta si-i santajeaza.

P.S. o imagine sugestiva la stiri, pe un oarece post TV, arata cum se vede dincolo rin teava unei pusti de vanatoare.... apoi cadrul urmator infatisa o poza cu Bombo in straie de prim vanator al tzarii.... stimabila televiziune oare nu a aflat ce efecte spectaculoase se pot obtine prin suprapuneri de imagini!?....

P.P.S. se poate vana si cu aparat foto montat pe arma, fara a folosi glontul...aceea este adevarata vanatoare sportiva!!!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
paulp
post 25 Jan 2005, 09:53
Post #5

Bagator de seama!

Sa zicem ca nu e fair play, dar asa nici taierea porcului in gospodarie nu e fair, ca ala chiar are si mai putin sanse wink.gif
Pina la urma e o chestie organizata in scopul asta, legala, fara probleme.
Nu vad rostul acestui topic, decit in perspectiva aratarii rahatului de pe Bombo, care minte ca de obicei, dar asta e altceva.

Apropo, cind eu ma duc la pescuit in balti amenajate, crapii aia au vro sansa? Ma indoiesc profund... Ca daca scapa, cumpar de la METRO 243.gif

--------------------
+
Mihai_E
post 25 Jan 2005, 09:58
Post #6

Membru autentic

le doresc tuturor acestor "vinatori" sa pateasca ce-a patit sirbu.

una e sa vinezi pentru a tine sub control numarul animalelor, si alta e sa masacrezi zeci de animale "just for fun". parerea mea este ca acesti oameni sint frustrati din diferite motive si refuleaza ucigind animale.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
maddan
post 25 Jan 2005, 09:59
Post #7

Speedy Gonzales

Si mie mi-ar placea sa merg la vanatoare! smile.gif

Dar de vanatori! icon_twisted.gif

Din pacate, nu se deschide niciodata sezon la asa ceva. Ar trebui macar o data sa se dea liber la impuscat vanatori. As fi primul care m-as inscrie. Ce inseamna "sport" din haituirea unui animal cu cele mai performante arme si cu o armata de haitasi, chiar nu inteleg.

A, da, sa fii doar tu singur, cu pusca si in mijlocul padurii, sa stii sa te iei dupa urme si sa pandesti trei zile un mistret, apoi sa-l impusti si sa-l duci acasa, asta poate ar insemna vanatoare, poate ar insemna sport. Mai ales daca este facut si in interes propriu, pentru a pune hrana pe masa sau blana pe tine. (La fel si la pescuit...)

Harmalaia aia organizata si lasata cu macel de mistreti, caprioare si alte animale este ceva pur si simplu abject. Sexul este frumos, de exemplu, dar cand il faci in grup si impotriva vointei celeilalte persoane, se numeste viol in grup. Asa si vanatoarea moderna cu haitasi.

Iar daca tot vorbim de adrenalina, repet, cred ca sentimentul de a impusca un vanator ar fi mult mai interesant si mai puternic decat cel resimtit cand impusti un animal. Mai ales ca vanatorul poate sa-ti si raspunda cu arma, deci aici chiar avem de-a face cu un sport....icon_twisted.gif.... sau nu? 04.gif

Rog inchideti subiectul pana nu ma dezlantui cu injuraturi la adresa celor care pretind ca fac sport ucigand organizat animale care nu absolut nici o sansa, si de a caror carne/blana nu au nici o nevoie. mad.gif

P.P.S. se poate vana si cu aparat foto montat pe arma, fara a folosi glontul...aceea este adevarata vanatoare sportiva!!!

Mare adevar ai grait!!! Si adrenalina este aceeasi, iar rezultatul este VIU!

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
costi
post 25 Jan 2005, 10:54
Post #8

Membru autentic

Al poti sa fii sigur ca totul a fost perfect legal. Nu asta-i problema.
Tiriac e un tip hirsiit prin multe si are grija sa fie intotdeuna in interiorul legii chiar si cind este la marginea ei.

Asta este confirmat si de ceea ce am citit, cum ca numarul de mistreti ucisi a fost inclus in "cota" aprobata pt aceste animale si o mare parte din ei au fost adusi de el (adica si-a taiat proprii porci cum ar veni).
Poti sa fii sigur ca legal a fost acoperit 200%.
Dupa mine nu asta este insa problema ci modul cum vinatoarea s-a transformat dintr-o iesire la iarba verde (sau zapada alba) intr-un macel greu de inteles si mai ales de acceptat chiar si de catre vinatori.
Despre cei din societatile de protectia animalelelor ce sa mai vorbim....

Ceva a fost insa la mijloc. Tiriac nu face nimic , niciodata, fara un motiv serios. Cred ca a vrut sa incheie niscaiva afaceri si nimic nu a mai contat.
El este in general un tip cu "arici" in buzunar asa ca trebuie sa urmarim "Ziarul Financiar" ca sa descoperim daca investitia lui de peste 1 mil de EUR in domeniul de vinatoare si vinatoarea in sine, a produs efecte.
Oricum acum va face oricum economii stind si impuscind in RO in loc sa se duca in Kenya la vinat de lei (ceea ce facea in general iarna).

--------------------
DSN/SLZ
+
luxcor
post 25 Jan 2005, 11:26
Post #9

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

doar ca gluma ...

au fost 23 de mistreti pentru ca si noii ministrii, secretari de stat, ... sunt cam tot atat si de aceea fiecare dintre el a avut chiar si o placuta cu nume pe ea ... sunt frustrati sigur ca sunt frustrati doar li s-a furat TARA LOR ...

This post has been edited by luxcor: 25 Jan 2005, 11:26

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
mil
post 25 Jan 2005, 11:27
Post #10

ocupat

From: x

mie mi se pare ca are legatura:

http://www.paginiweb.com/blog/index.php?p=30

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
michimaus
post 25 Jan 2005, 11:27
Post #11

Membru incepator

QUOTE(maddan @ 25 Jan 2005, 09:59)
Si mie mi-ar placea sa merg la vanatoare! smile.gif

A, da, sa fii doar tu singur, cu pusca si in mijlocul padurii, sa stii sa te iei dupa urme si sa pandesti trei zile un mistret, apoi sa-l impusti si sa-l duci acasa, asta poate ar insemna vanatoare, poate ar insemna sport. Mai ales daca este facut si in interes propriu, pentru a pune hrana pe masa sau blana pe tine. (La fel si la pescuit...)

*

pai asa ceva nu e voie cu toate ca ar fi frumos.
la fiecare specie e admisa o anumita tehnica.
sunt si eu vanator si ma bate si pe mine gandul sa ma las de sportul asta.sport in ghilimele ca si din vanatoare a disparut orice urma de etica.
nu mai e cum era acum 50-100 de ani cand vanatorul se plimba cu cainele si cu pusca prin padure.acum vanatoarea s-a transformat in golaneala.
referitor la vanatoarea pe fondul lu tiriac...parca nici ceausescu nu impusca atatia la o iesire.dupa revolutie au sarit toti cu gura ca ceausescu iesea la macel nu la vanatoare.acum imi dau seama ca ala era mic copil...

This post has been edited by michimaus: 25 Jan 2005, 11:29

--------------------
+
madalina
post 25 Jan 2005, 11:34
Post #12

Membru autentic

Nu va asteptati sa ia AJVPS vreo masura. AJVPSartrebui sa fie doar un ONG si o institutie a statului sa stabileasca regulile si pentru vanat si pentru pescuit (ministerele agriculturii si mediului, de exemplu).

Presedintele AJVPS este ...Adrian Nastase.

Printr-un ziar citisem ca s-a depasit numarul total de mistreti ce trebuiau vanati intr-un an.

@Paul: in orice tara civilizata pescuitul Spotiv inseamna: se prinde pestele, se fac fotografii cu exemplarul , se pupa (eventul) si i se da drumul (neaparat).

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
AL
post 25 Jan 2005, 11:35
Post #13

Member

QUOTE(costi @ 25 Jan 2005, 10:54)
Al poti sa fii sigur ca totul a fost perfect legal. Nu asta-i problema.

Ceva a fost insa la mijloc. Tiriac nu face nimic , niciodata, fara un motiv serios. Cred ca a vrut sa incheie niscaiva afaceri si nimic nu a mai contat.

Tocmai aici e buba... ca el obtine profituri in afaceri folosindu-se de bunuri ale tuturor, cu concursul AGVPS (adica al lui Bombonel care e presedinte al acestei institutii).... e corect?....e legal?... e de domeniul PNA?.... de ce nu ma pot eu duce sa organizez vanatoare sau alti vanatori? de ce acest vanat e "rezervat" doar unora, care vaneaza dupa bunul plac (si cantitativ si calitativ vorbind)?
In al doilea rand, el, tiriac, se declara un fel de stapan peste acest vanat, dispunand de el dupa cum doreste....vezi gardul electric prezentat la TV, care imprejcenzuratste "domeniul de vanatoare"!...si care tine la distanta atat vanatul cat si.... alti oameni!... e oare legal acel gard?

adminii....chiar nu putem renunta la cenzura aia automata ???.... sau faceti ceva ca ajungem sa nu mai putem scrie... uitati si voi ce iese : am scris "i m p r e j m u i e s t e" si a iesit "imprejcenzuratste" .... ca-mi vine sa cant melodia aia a carcotasilor! "larga..."

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
mil
post 25 Jan 2005, 11:43
Post #14

ocupat

From: x

alo, oricum sunt morti...ce va mai inflamati atata!!!

ce? ati aflat ca tara nu va apartine si ca bogatiile naturale nu mai sunt ale intregului popor? Pai relaxarea...nu au fost niciodata asa! Intodeauna poporul si-a manifestat autoritatea prin reprezentantiii sai...care ne scuipau dun balcon...domnuuuu' Nastase...bine ca v-a tras-o poporul.

Daca un 'nea si-a luat o balta in proprietate si o populeaza cu crap si te lasa sa iti moi undita in ea contra cost? Nu e acelasi lucru?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
costi
post 25 Jan 2005, 11:51
Post #15

Membru autentic

Am impresia ca unii care nu au cititi ziarele nu stiu ca de fapt au fost macelariti 185 de mistreti din care 23 au avut onoarea sa simta glontul gloriosului fost PM.

--------------------
DSN/SLZ
+
LucVer
post 25 Jan 2005, 11:54
Post #16

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

QUOTE(mil @ 25 Jan 2005, 11:43)
Daca un 'nea si-a luat o balta in proprietate si o populeaza cu crap si te lasa sa iti moi undita in ea contra cost? Nu e acelasi lucru?
*

Mil, tu il vezi pe 'nea Tiriac sa te lase sa-ti "moi" glontu' in porcu' lui?

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
madalina
post 25 Jan 2005, 11:55
Post #17

Membru autentic

Mil, nu este acelai lucru! Dintr-o pereche de pesti obtii cateva sute de kilograme de puiet. Cu 10 femeele de peste si 2 masculi populezi o balta cu puiet.

Bine, ca si cei ce au baltile pentru pescuit sportiv isi bat joc de ele, si cei ce vin la pescuit sportiv iau si puiet, nu numai pestii mari.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
paulp
post 25 Jan 2005, 12:00
Post #18

Bagator de seama!

Mada, din 2 familii de iepuri distrugi o padure la ce ritm de inmultire au, dar nu asta e subiectul discutiei.

--------------------
+
Ant
post 25 Jan 2005, 12:05
Post #19

Utilizator resuscitat

Din cate stiu eu majoritatea baltilor sunt "concesionate" pe un numar de ani (10-99). Concesionarii sunt obligati, daca practica pescuitul industrial sau deschid balta pescuitului sportiv, sa populeze cu cantitati de peste bine delimitate (populari pentru care trebuiesc pastrate facturile) . In baza acestor populari (fictive sau nu ) au dreptul sa dispuna de pestii din balta dupa bunul plac. Sunt foarte multe balti care au fost obtinute prin diverse metode "neortodoxe" si la preturi de nimic .
Ecologia acestor lacuri a fost data peste cap deoarece se fac populari cu specii " comerciale" fara nici o preocupare pentru asigurarea unui echilibru al biotopului existent.
Oricum , o parte din vina o poarta si pescarul de rand , cel care plateste pentru a practica pescuitul sportiv (are dreptul la x kilograme de peste la dimensiunile legale in contul taxei platite ) dar cei mai multi inteleg sa ia absolut tot ce are ochi si coada , nu mai conteaza distanta dintre ele ... ca deh ... ei au platit ... Incercati sa atrageti atentia unui astfel de specimen ca pestele pe care doar ce l-a introdus in sac nu are dimensiunile minime sau sa-i dati ca exemplu eliberarea pestilor capturati ...o sa te creada nebun !
Plus sa nu uitam braconajul si lipsa implicarii AJVPS-ului .... toate astea duc la o degradare a fondului piscicol foarte ingrijoratoare ... Nimeni in tara asta (hai sa spun aproape nimeni ca sunt si cateva cazuri in care se urmareste intr-adevar obtinerea unor lucruri bune) nu vrea sa astepte dupa achizitionarea/concesionarea unui lac sa obtin profit pe termen lung - vor sa-si recupereze investitia imediat si un mic profit dupa care renunta la ea - si asa se duc una cate una toate baltile in care exista ceva peste ...

PS : cred ca v-ati dat seama ca sunt pescar ?!

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
Valentine
post 25 Jan 2005, 12:36
Post #20

Old Timer

Pescari ca pescari, da mie nu mi se pare nimic sportiv sa stai pe o pozitie prestabilita (atentie cititi ca scria ca Tiriac le-a cedat pozitiile mai bune invitatilor sai) si sa vina animalul in raza haituit de niste acoliti platiti cu 350k care isi riscau saracii viata p-acolo (avand in vedere antecedentele lui Nastase la vanatoare, ultima oara impuscand mai multi oameni decat animale smile.gif ). Una e sa stai, sa fugi dupa vanat, sa-l pandesti, etc. si alta e sa stai parca ai sta la un joc video, si tragi, si singura satisfactie e ca ii vezi sangele live, si ca o sa il mananaci mai pe seara la masa (si nici aia). Mai grav e ca nimeni oficial nu a comentat nimic pana acuma ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
asarban
post 25 Jan 2005, 12:39
Post #21

Membru autentic

Group: Banned

Mdea..unde sunt ONG-urile cu apararea animelelor...doar caini exista in RSR:?

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Valentine
post 25 Jan 2005, 12:43
Post #22

Old Timer

pai doar caini au mai ramas, dupa vanatoarea lui Nastase biggrin.gif tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
Mache
post 25 Jan 2005, 12:52
Post #23

Chibiț autorizat

Cred ca ar trebui lecturata si lista participantilor la vantoare. Cu exceptia lui Tiriac, Nastase si Sarbu sunt singurii romani invitati. Iar cum la noi, inca, afaceriel mari nu se incheie la o partida de golf, se pare ca vanatoarea ofera o buna ocazie.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
adso
post 25 Jan 2005, 13:07
Post #24

Membru autentic

Ce ne facem, ca baronii de acu' nu mai sunt locali, sunt... regionali, sau poate chiar globali.

Noi stam si ne lamentam, ultragiati in virtuoasa noastra iubire a interesului si mistretului national, iar bajetii aia de acolo au incheiat probabil de fro' doo miliarde de euroi contracte...

si culmea este ca bombo nu mai are nici o vina, ca doar tiriac a organizat totul, pe domeniul lui... PRIVAT. sau si asta e monstru pesedist? conserva pesede in germania, inca din anii '70?

da' daca tot e sa dam in cineva din toate directiile... e in regula. bombo e de vina si cu tsunami, si cu caderea turnurilor... si eventual cu proximul atac martian.

mai ingrijorator e faptul ca desi forta economica a baietilor invitati acolo este absolut indiscutabila, nici unul dintre reprezentatii actualei puteri nu a fost acolo... spune multe de distributia fortei economice in romania.

--------------------
Call me Ishmael...
+
bomicabomic
post 25 Jan 2005, 13:19
Post #25

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(adso @ 25 Jan 2005, 13:07)
mai ingrijorator e faptul ca desi forta economica a baietilor invitati acolo este absolut indiscutabila, nici unul dintre reprezentatii actualei puteri nu a fost acolo... spune multe de distributia fortei economice in romania.
*

Si care ma rog ar fi treaba? Adica Porsche si Mangoltd nu vor mai face afaceri in Romania pina cind nu vine Nastase la putere?
Sau Romania sta numai in relatiile pe care Tiriac le are in lume.
Stii care treaba? si Tiriac asta a facut unele afaceri cu muuult sprijin politic. Si de la Roman si de la CDR si de la PSD. Nu e chiar o fecioara Maria.
De ce nu se vorbeste si de Iosif C-tin Dragan, ca tot e om de afaceri si are o girla de relatii si proprietati prin UE. Pentru ca le-a dat cu flit la toti politrcucii din Romania.

--------------------
x x - x
+
costi
post 25 Jan 2005, 13:55
Post #26

Membru autentic

Pai Dragan are doar Butangas aici (il mai are ?) si restul in Italia.
La Tiriac e invers asa ca stiti voi: "fa-te frate cu ..... "
Apoi e partener de afaceri cu Ioan Rus la Cluj....

--------------------
DSN/SLZ
+
LucVer
post 25 Jan 2005, 14:02
Post #27

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

QUOTE(adso @ 25 Jan 2005, 13:07)
si culmea este ca bombo nu mai are nici o vina,
*

... decat ca e seful AJVPS si ca s-au vanat acolo de 3 ori mai multi porci decat planul pe un an, aprobat de AJVPS! (citat din carcotasi, pentru ca articolul de pe site-ul Adevarul a disparut
si au ramas doar comentariile! Oare de ce? 04.gif )

http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=114136

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
bomicabomic
post 25 Jan 2005, 14:04
Post #28

Ex-membru DaciaClub

Are destule in Ro, nu numai Butan Gas, tipografii, nave, imobiliare, universitate.

Buni vinatori alde Nastese, Sirbu & Co. De fapt demonstreaza inca o data ca si-n politica si in viata de zi cu zi nu pot cistiga decit prin mijloace de ingradire.
Daca era sa fie padurea neimprejmuita impusca 23 de mistreti la sfintu asteapta. Asa, dupa o incalzire a mistretilor de catre junele Tiriac, la o liniuta, totul a fost posibil.

This post has been edited by bomicabomic: 25 Jan 2005, 14:04

--------------------
x x - x
+
maddan
post 25 Jan 2005, 15:22
Post #29

Speedy Gonzales

adso, daca tie ti se pare un lucru rau ca nimeni din actuala putere n-a fost pe acolo, incep sa nu te mai inteleg.

Uite, mie imi pare bine. Ba chiar as astepta o ancheta pornita de la ministerul de resort, pentru a se vedea daca s-au respectat cotele.

Cat despre magnatii care au venit aici... Daca impuscau fiecare 3-4 mistreti, nu cred ca ar fi fost atat de comentat. Dar ei au impuscat impreuna peste 100 DE MISTRETI, din care 23 numai bombo, pe care il aperi atat!!!

Tie ti se pare normal la creier un individ care impusca intr-o singura zi, cu haitasi, 23 de porci mistreti?? 23?? Nu unul, nu 5, nu zece, nu 15, ba nici macar 20, ci 23!!!! mad.gif

Are vreo noima toata aceasta macelareala? Daca pentru tine are, atunci eu unul nu mai comentez nimic. 022.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
costi
post 25 Jan 2005, 15:34
Post #30

Membru autentic

185 de mistreti !
Auziti ce are AJVPS cu ce si cit vineaza Tiriac pe terenul lui ?
Daca-i privat intra sub incidenta cotei aprobate ?

--------------------
DSN/SLZ
+
4 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 05:24
Forum Renault