Telefoane mobile. Generalitati
![]() ![]() ![]() |
Telefoane mobile. Generalitati
bj |
![]()
|
||
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Liviu @ 25 May 2005, 12:11) Valentine ... nu e chiar asa cum spui tu in ceea ce priveste disponibilitatea unui telefon ![]() Eu dupa ce mi-am cumparat 9300-le am scris un mail la Nokia USA sa ii intreb de ce nu pot face conexiunea Cable internet (sa folosesc cablul de sincronizare pentru a naviga folosind conexiunea computerului; manualul spunea ca se poate). Stii ce mi-au raspuns ? Uite aici : " ...... I'm sorry but this Nokia phone has not been released yet. We are still in Beta status with it and we are expenting to release it on the market in Q2 2005 ...." ![]() Asta in conditiile in care deja era in magazine de vreo 3-4 luni ![]() Liviu, cred ca confunzi Global Availability si Local Availability! In USA este posibil sa nu se fi lansat telefonul!! Sa nu uitam ca pentru USA de obicei sunt versiuni speciale (pe benzile 850/1800/1900). Nu o sa vezi pe site-ul Global asa ceva! Eu ti-am dat link pe site-ul global al Motorola. Sa fim seriosi, telefonul asta d-abia a fost anuntat acu 2-3 luni la CEBIT! Poate monsieur AND confunda telefonul cu fratele lui mai batran E1000. Mai erau unii care vindeau w800, k600, si alte telefoane care nu au aparut inca. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Din USA l-am cumparat .. mai trebuie sa spun si altceva ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Liviu @ 25 May 2005, 12:41) Poate erau aia cretini care ti-au dat reply (a fost o persoana care ti-a raspuns). Oricum eu pe site-ul Nokia (global) am vazut de fiecare data tot ceea ce trebuia exact cand a aparut. La fel si la SE. AND te tine un pariu? Sunt 100% sigur ca nu ai E1120, cu atat mai mult sa ai de vanzare asa ceva!! |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Luat azi Sagem myx-7 (3 milioane cu ab. Orange). Camera vga, ecran imens 65k culori, face si film cu sunet (vreo 10 sec hihihi). Dragoste la prima vedere. E un telefon cam "sucit" ca meniuri si design (zic altii) dar mie imi place.
![]() Urmeaza sa vad cat il tine bateria (1000 mAh). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Stapani-l-ai sanatos!
![]() ![]() Valentine, mersi de sfaturi, dupa o ora de butonat, pot sa zic ca e cel mai superb exemplar pe care l-am pipait. Numai ca o sa-mi trebuiasca vreo 2 luni sa invat sa-l folosesc cum trebuie... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(C.M. @ 26 May 2005, 23:20) Stapani-l-ai sanatos! There is still much to be learned young padawan ![]() ![]() Valentine, mersi de sfaturi, dupa o ora de butonat, pot sa zic ca e cel mai superb exemplar pe care l-am pipait. Numai ca o sa-mi trebuiasca vreo 2 luni sa invat sa-l folosesc cum trebuie... ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Buuun, dupa ce lecturai vreo 2 pagini de posturi despre smartphone-uri, si dupa ce ma joc de vreo doua zile cu un z720i de la Zapp, pot sa zic ca sunteti cei mai mofturosi oameni!
Acest telefon costa 5.700.000. Vine cu camera VGA, un LCD de 128x160.. din pacate acest telefon nu are nimic special ![]() 0. Tastele nu sunt iesite in relief. Sunt la acelasi nivel toate, nu le simti cand dai cu mana peste ele fiindca sunt mulate perfect pe relieful carcasei. Asa ca orice intearactiune cu telefonul te obliga sa te uiti la taste, si nu la ecran. Bweak. 1. Tasta CLR (care in limbaj Qualcomm nu inseamna numai clear, ci si Back atunci cand navighezi in meniuri) este pus fix sub tasta de in jos. Deci.. daca e sa cutezi sa nu te uiti la tastatura cand apesi "in jos", risti sa iesi din meniul curent apasand CLR. 2. Dupa 5 minute de vorbit (sau transferat prostioare pe cablu) telefonul se incinge bine. 3. Fonturile au o calitate penala, si sunt asa de prost facute incat te chinui sa citesti ce scrie pe ecran. W de exemplu are barele din lateral subtiri, iar cele din centru groase. 'm' de asemenea are prima bara groasa, iar urmatoarele doua subtiri. De asemenea, toate literele au o dimensiune egala pe orizontala (cum ar fi Courier, nu mai stiu denumirea exacta a felului), adica litera 'i' ocupa pe orizontal la fel de mult precum 'm'. 4. Are niste butoane sus care se cheama "Menu", "Web" si un "Email/SMS". Ai feelingul ca daca apesi pe ele, de oriunde ai fi te duce inapoi in Meniu, sau pe Web sau sa scrii un SMS. Dar nu e asa. Acelea sunt active doar in meniul principal si nici nu poti sa le asignezi shortcuturi. 5. La ecran daca ii dai contrastul prea mic, de fapt se vede din ce in ce mai negru si mai spalacit. Ca si cum s-ar manji de la culori, nu stiu cum sa exprim mai bine. 6. Ecranul are o viteza infernal de mica. Orice chestie care se misca mai repede putin, lasa umbre in urma.. 7. Te-ai gandi ca singurul motiv pentru care l-ai lua e ca are o viteza frumusica de download, ceea ce insa e departe de a fi adevarat. Mie mi se deconecteaza in draci dupa nici 5-10 secunde conectat. Lumea zice ca ar fi de la semnal prost, insa n-am vazut niciodata semnalu scazut, sau sa zici ca nu pot sa vorbesc la telefon. So.. semnal este. Dar se deconecteaza ![]() Asa ca oameni buni.. pentru mine telefonul asta e un moment sa celebrez totusi perfectiunea la care au ajuns smartphonurile in ziua de azi. Chiar daca sunt buguri, lente, n-au toate touch screen si querty si bateria tine 2 zile in medie, sunt EXCEPTIONALE ![]() |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(viulian @ 2 Jun 2005, 22:06) Asa ca oameni buni.. pentru mine telefonul asta e un moment sa celebrez totusi perfectiunea la care au ajuns smartphonurile in ziua de azi. Chiar daca sunt buguri, lente, n-au toate touch screen si querty si bateria tine 2 zile in medie, sunt EXCEPTIONALE ![]() Ai mai ca si k750, k700, s700, 6230, 6230i sunt ok ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da .. dar nu sunt smartphoneuri
![]() |
--------------------
.
.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
P910i POWER !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Valentine |
![]()
|
Iti zic eu ce poate sa il irite: ca nu are EDGE, ca nu are MPx, si ca nu are UIQ 3. Cam atata
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
viulian |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 3 Jun 2005, 00:42) Stai ma ca si astea tot generalitati sunt ![]() Eu vreau sa aflu chestii din acelea subtile: :cate butoane tre sa apesi ca sa incepi sa scrii un SMS :daca inchizi clapetutza, totusi se inchide convorbirea telefonica? :cat exact tine bateria? :cat de usor e sa folosesti telefonul daca NU ai chef sa folosesti stylusu :daca merge sa apesi si cu degetu pe ecran etc. Adica ma intereseaza lucrurile annoying, sa stiu macar daca as putea convietui cu P910i.. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
As avea si eu nevoie de sfatul unui cunoscator referitor la o alegere intre doua telefoane cu pret similar.
Motorola E398 sau Siemens CX70 ? Plusuri E398 fata de CX70 : - Calitatea fizica a telefonului este MULT mai buna! (CX70 e facut din plastic ieftin) - Bluetooth - Mp3 player - Mpeg4 player - Card memorie 64 sau 65 mb (Fata de 9mb cat are CX70) - Flash Plusuri CX70 fata de E398 : - Camera Foto si Video! (E398 nu are decat foto) - Ecran sesizabil mai mare! (Are printre cele mai mari ecrane de pe piata)..fapt care ma atrage in mod special. - Functii 3D (jocuri 3D , 3D assistant etc) As dorii parerea unor cunoscatori ale celor doua modele ...poate asa ma decid si eu mai repede ![]() Multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Valentine |
![]()
|
Fara discutie E398
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
un telefon in primul rand este UN TELEFON . vrei video iti iei camera digitale separat
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() ![]() si DA este o afirmatie. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Inca o rugaminte!
Moto E398 are Display Size : 176 x 220 pixels , 8 lines Siemens CX70 are Display Size : 132 x 176 pixels, 9 lines Asta cum vine? E doar rezolutia?...pt ca ECRANUL CX70 este vizibil mai mare decat cel al E398-ului. Am gasit pe google ca marimea fizica a ecranului la Moto E398 este de 30x38 mm! Acum , rugamintea este daca stie cineva care este marimea exacta fizica si a ecranului la CX70 , pentru a putea face o comparatie mai exacta si sa stiu la cati mm as renunta daca as merge pe moto si nu pe siemens. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(AND @ 11 Jun 2005, 21:50) Inca o rugaminte! Moto E398 are Display Size : 176 x 220 pixels , 8 lines Siemens CX70 are Display Size : 132 x 176 pixels, 9 lines Asta cum vine? E doar rezolutia?...pt ca ECRANUL CX70 este vizibil mai mare decat cel al E398-ului. Am gasit pe google ca marimea fizica a ecranului la Moto E398 este de 30x38 mm! Acum , rugamintea este daca stie cineva care este marimea exacta fizica si a ecranului la CX70 , pentru a putea face o comparatie mai exacta si sa stiu la cati mm as renunta daca as merge pe moto si nu pe siemens. ![]() Tu ai tinut ambele telefoane in mana? Eu nu am tinut in mana un CX70, m-am uitat in vitrina (am tinut in mana un E398). Sincer NU CRED ca ecranul lui CX70 este mai mare fizic. Si chiar daca e, iti dai seama cat de prost se vede pe el?! |
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
Le-am tinut pe ambele in mana , dar din pacate nu in acelasi timp! Unul l-am tinut la connex , altul la mediagalaxy. Insa pot sa spun sigur ca ecranul la CX70 este MULT mai inalt decat la E398. La latime sunt egale. Am reusit sa gasesc masura intr-un review , CX70 are 31 x 42 mm iar E398 30 x 37 mm. D
Desenu din attachmentl este facut in paint cu rigla lipita de monitor ![]() Edit: Pun si doua link-uri cu mai multe specificatii ale celor doua telefoane : http://www.gsmarena.com/siemens_cx70-869.php http://www.gsmarena.com/motorola_e398-690.php This post has been edited by AND: 11 Jun 2005, 22:00 Attached thumbnail(s) displaysizes.JPG ( Size: 17.03k ) Number of downloads: 35 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dragilor,
Am si 2 intrebari: Cum aflu ce varianta am la softul de K700i? Unde gasesc o baterie mai mare pt el; cat costa? Asta e jenibila cu cele 3 zile ale ei. Merge cu o casca de bluetooth Plantronix? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 11 Jun 2005, 22:57) Cum aflu ce varianta am la softul de K700i? Unde gasesc o baterie mai mare pt el; cat costa? Asta e jenibila cu cele 3 zile ale ei. Merge cu o casca de bluetooth Plantronix? 1. Din modul "stand-by" ca sa zic asa, cu tastatura deblocata , formezi urmatorul cod : dreapta, *, stanga, stanga, *, stanga, * (ignora virgula, e doar pentru a separa simbolurile). Stanga si dreapta sunt directiile pentru joystick. Dupa ce bati codul de mai sus o sa intri intr-un meniu de service cu mai multe minuni printre care si firmware version. 2. Cat vrei sa te tina bateria la un telefon multimedia ???? Eu am un smartphone care il pun la incarcat zilnic si nu ma plang .. curent nu se gaseste ? 3. Am in posesie un Plantronics M3000 (de doi ani ![]() A mers perfect cu : T610, T630, P800, P910, Nokia 9300, cateva motorola si alte cateva tipuri de nokia. |
--------------------
.
.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am cumparat un sony ericsson s700i, Se pare ca nu pot sa filmez mai mult de 1,45 min. In cartea lui scrie ca are doua optiuni: limitat si nelimitat pt filmare, dar acest telefon nu are aceste optiuni ci normal si messaging. Pe prima filmeaza 1,45 , iar pe a doua 10 secunde. Am mai gasit aceasta problema pusa si de alte persoane din afara. Are cineva acest telefon sau stie cum ar putea fi rezolvata aceasta problema?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Valentine |
![]()
|
Prin upgrade de firmware. Nu ai ultima versiune.
|
--------------------
Ford
Focus
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
merci , si cum fac acest upgrade?
![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 18 Jun 2005, 07:24 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Radduu @ 18 Jun 2005, 08:02) merci , si cum fac acest upgrade? ![]() ![]() Daca ai statie de docking DKU-25 (cred ca asa se numeste) softul il downloadezi de la www.sonyericsson.com Daca nu ai, atunci trebuie sa te duci la un service autorizat (recomand Radcom - vezi adresa si nr. tel. pe cartea de garantie). E gratis cat timp e telefonul in garantie. |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:43 |