DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Telefoane mobile. Generalitati

viulian
post 13 Nov 2004, 20:12
Post #61

Que ?

Group: Members
From: Bucuresti

Interesant - ma uitai de A780 si lumea se plange ca e greu ca o caramida si ca are cam putina memorie.

Oricum, te rog sa nu uiti sa iei in considerare ca daca ai nevoie de ssh critic, totusi un amarat de GPRS + tastatura cu 3 litere inseamna ca o sa reusesti sa obtii un top si apoi o disgosticare rapida a sistemului iiiiiiinnn... ohmy.gif 30 de minute.

Ca sa nu mai vorbim de VNC sau Remote Desktop Connection - ca acolo mori langa el.

Stiu ca am avut un emergency din asta si aveam T3-u si tastatura pentru el, si BT prin 6310i. Ca sa nu zic ca daca ai nevoie sa stai mai mult de juma de ora, ar cam trebui sa ai si incarcatoarele pe langa tine, ca bateria se duce destul de repede si (murphy wub.gif ) evident ca situatia critica va apare cand bateriile sunt pe terminate.

Inca nu a aparut telefonu care sa-mi placa.. poate un treo 650 am zis. Nu are camera de 1Mp, in rest mai tot ce trebuie.
E fain sa faci o poza (cu toate ca nici prea mare nu prea poti sa o faci ca stai mult s-o trimiti - si nu prea poti s-o trimiti decat pe mail, ca MMS te limiteaza la 100Kb. La K700i tre sa fac poze in 320x... ca sa pot sa expediez pe mms, altfel trebuie doar email si poza ca atasament - si dureaza mult sa trimiti vreo 2-300Kb cat o fi o poza de 1.3Mp).

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 13 Nov 2004, 22:45
Post #62

Old Timer

From: California

QUOTE(viulian @ 13 Nov 2004, 21:12)
Interesant - ma uitai de A780 si lumea se plange ca e greu ca o caramida si ca are cam putina memorie.

Oricum, te rog sa nu uiti sa iei in considerare ca daca ai nevoie de ssh critic, totusi un amarat de GPRS + tastatura cu 3 litere inseamna ca o sa reusesti sa obtii un top si apoi o disgosticare rapida a sistemului iiiiiiinnn...  ohmy.gif 30 de minute.

Ca sa nu mai vorbim de VNC sau Remote Desktop Connection - ca acolo mori langa el.

Stiu ca am avut un emergency din asta si aveam T3-u si tastatura pentru el, si BT prin 6310i. Ca sa nu zic ca daca ai nevoie sa stai mai mult de juma de ora, ar cam trebui sa ai si incarcatoarele pe langa tine, ca bateria se duce destul de repede si (murphy  wub.gif ) evident ca situatia critica va apare cand bateriile sunt pe terminate.

Inca nu a aparut telefonu care sa-mi placa.. poate un treo 650 am zis. Nu are camera de 1Mp, in rest mai tot ce trebuie.
E fain sa faci o poza (cu toate ca nici prea mare nu prea poti sa o faci ca stai mult s-o trimiti - si nu prea poti s-o trimiti decat pe mail, ca MMS te limiteaza la 100Kb. La K700i tre sa fac poze in 320x... ca sa pot sa expediez pe mms, altfel trebuie doar email si poza ca atasament - si dureaza mult sa trimiti vreo 2-300Kb cat o fi o poza de 1.3Mp).
*

Are card Transflash care e la inceput. O sa apara f. curand (daca nu deja a aparut) de 512Mb, si apoi de 1Gb. Cred ca 1Gb este deocamdata suficient smile.gif
Are EDGE / care inseamna 177kbps, deci departe de un amarat de GPRS, ca e aproape la fel de rapid decat cablul pe care il am eu acuma wink.gif asa ca e-mailul ala va mere foarte repede (exista deja EDGE in Rom, abia astept sa iau un tel. cu EDGE).
Telefonul are 130gr, deci cu 7 grame mai mult decat 6600, si mult mai putin decat P900, P910, S700 sau S710 de la SE care au ecrane de 208x320 (si asta are 240x320!). Plus ca e mult mai mic ca volum si e touch screen.

In plus exista tastaturi ultraplate, mici, pe bluetooth, care se pot folosi cu asta daca vrei wink.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
viulian
post 13 Nov 2004, 23:41
Post #63

Que ?

QUOTE(Valentine @ 13 Nov 2004, 22:45)
Telefonul are 130gr, deci cu 7 grame mai mult decat 6600, si mult mai putin decat P900, P910, S700 sau S710 de la SE care au ecrane de 208x320 (si asta are 240x320!). Plus ca e mult mai mic ca volum si e touch screen.

In plus exista tastaturi ultraplate, mici, pe bluetooth, care se pot folosi cu asta daca vrei wink.gif
*

Saliveeeez wub.gif vreau!

Cand iti iei EDGE ?!

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
GeorgeB
post 14 Nov 2004, 00:21
Post #64

the 7 stars of Pleiades constellation

si voi chiar platiti pt GPRS ? sau nu va ganditi cat o sa coste EDGE ?

eu unul prefer un zapp , ca ies mai ieftin la navigare decat cu un GPRS sau in curand EDGE wink.gif

iar la cat de ieftin ies , imi permit sa dau si un litru de benzina din cand in cand daca nu am semnal unde trebuie

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Valentine
post 14 Nov 2004, 01:35
Post #65

Old Timer

GeorgeB, sunt niste mici neintelegeri aici si diferente. La ce ma refer: EDGE nu se plateste separat. EDGE este ca si GPRS un mod de transmisie a datelor. Ca sa fiu mai explicit CSD (vechiul wap, la care suni la un numar, nu esti conectat permanent si e f. incet) = dial-up, GPRS = CATV (cablu normal) si EDGE = DSL smile.gif

La Orange (si oriunde de fapt) platesti pentru cat transferi (mai putin la CSD la care mai si platesti timpul cat stai pe net! smile.gif ) nu conteaza ca transferi prin GPRS sau EDGE. Concret daca ai un telefon cu EDGE o sa iti downloadeze mult mai repede chestii de pe net, o sa se incarce paginile WAP instant etc.

Tot la Orange eu am un abonament WAP Unlimited, 4$ pe luna, si am transfer nelimitat prin gate-way-urile lor wap. Pana acuma de 3 luni de cand am k700i am facut 60 MB transfer smile.gif ...

Nu se compara acest serviciu cu Zapp pentru ca: este pentru mobil (se poate folosi si pe laptop de exemplu, dar atunci trebuie sa renunti la gateway-ul WAP si te costa in jurul 1$ / 1MB transferat, depinde daca iti iei sau nu dinainte un pachet, si e foarte rapid pana la 377kbps) iar cel de la Zapp este pentru computer, si trebuie sa cari oricum calculatorul cu tine, etc. si mai trebuie sa cari si modemul, ceea ce unii incearca sa evite biggrin.gif (a cara alteceva inafara de mobil biggrin.gif).

Tu parca aveai un 6230, daca esti pe Orange poti sa testezi EDGE smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
Liviu
post 15 Nov 2004, 16:04
Post #66

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Eu unul mi-am luat un P800 SH ...
E o jucarie noua asa ca inca nu pot da un review obiectiv smile.gif.

Oricum, daca vreti portabilitate la maxim, recomand ceva din seria P800/900/910.

Momentan cel mai bun raport pret/facilitati/standby => P800

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Valentine
post 15 Nov 2004, 17:33
Post #67

Old Timer

QUOTE(Liviu @ 15 Nov 2004, 17:04)
Eu unul mi-am luat un P800 SH ...
E o jucarie noua asa ca inca nu pot da un review obiectiv smile.gif.

Oricum, daca vreti portabilitate la maxim, recomand ceva din seria P800/900/910.

Momentan cel mai bun raport pret/facilitati/standby => P800
*

Frumos smile.gif Intr-adevar tri-raportul ala este excelent la seria Pxx0 de la SE. Din pacate stau f. prost la greutate, volum si camera smile.gif in rest jos palaria.

--------------------
Ford Focus 2009

+
GeorgeB
post 15 Nov 2004, 18:52
Post #68

sunt la connex , iar daca vreau date, ti-am spus ca am zapp + laptop . meseria mea cere conectivitate tot timpul , iar zapp + laptop este excelent wink.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
costi
post 15 Dec 2004, 09:06
Post #69

Membru autentic

Vad ca aici se discuta de telefoane "grele". Problema mea este alta: vreau sa-i iau cadou consoartei un Siemens SL 55-telefon de fite. Ea saraca n-are nici o vina, ca nu face decit sa sune si sa raspunda. A si il incarca. Cind e ceva de facut intru eu in actiune smile.gif
Intrebarea mea este: are cineva (sau prin familie) ?
Cit de fiabil e sistemul asta de "slide". O impresie generala ar ajuta also.

--------------------
DSN/SLZ
+
viulian
post 15 Dec 2004, 10:28
Post #70

Que ?

Man, nu lua SL55; am un amic bun ce-l are, si SL55 sufera de o problema mare. Zice "card error" (nu se stie de ce). Am tot cautat pe net si se pare ca foarte multa lume se plange de acelasi mesaj - singura reparare fiind sa stergi cardul pierzand asltfel toate datele (sau o reparatie ar fi sa ii faci upgrade de firmware).

Pare avantajos pretul dar sa stii ca nu mi se pare o afacere buna, lumea pe toate forumurile (pe care le-am citit) plangandu-se de el..
Cauta pe net:

sl55 "card error"

si o sa te convingi..

This post has been edited by viulian: 15 Dec 2004, 10:29

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
viulian
post 15 Dec 2004, 10:51
Post #71

Que ?

Mi-am luat Nokia 6630.

Dupa multe cautari pe net apropos de telefoane si dupa ce am avut vreo 2 luni un K700i (un reprezentant destul de bun al SE) - mi-am dat seama ca am mai multa nevoie de ergonomicitate la telefon, decat de chestii in plus, mai ieftine.

Am sentimentul ca SE sunt inaintea Nokia la ce inseamna tehnologie inclusa in aparat, dar sunt nematurizati in legatura cu softul; in timp asta m-a facut sa renunt la SE si sa ma reintorc la Nokia.

Probleme imature:
- daca, in lista de apeluri efectuate ma duc pe pozitia a 4-a (de exemplu) si vreau sa sun pe cineva pe care sunasem mai devreme apas More -> Call Contact; cateodata realizez ca ori e inoportun sa sun, ori momentan n-o sa mai pot vorbi, asa ca dau cancel urmand sa sun in juma de minut cu acelasi More -> Call contact. Dar nu se mai poate. Pentru ca softul a resortat lista, numarul la care voiam eu sa sun este acum PRIMUL (caci doar ce l-am apelat), dar cursorul mi-a ramas in continuare pe pozita a 4-a - evident pe alt numar. Trebuie sa ies din lista si a intru iar, sau sa fac iar scroll up pana sus. ENERVANT.
- evident, a trebuit sa astept luni ca sa apara un firmware pentru telefon sa pot cauta si eu in phone book si dupa a doua litera. Nu totdeauna cand sun pe cineva am timp(sau pot) sa ma uit juma de minut la telefon pana ajung cu cursorul pe numele persoanei respective. URASC ASTA. SI pe langa pretul mare ce l-am platit trebuia acum sa mai dau sute de mii ca sa imi upgradez firmware-ul.. si dadusem 390$ pe telefon. Si avea search in bhonebook exact ca Nokia 5110..
- baterie foarte proasta. Daca doar vorbeam la el - putin - sa zicem nu mai mult de 20 de minute pe zi, atunci aveam noroc si bateria ma tinea 2 zile. Daca insa vorbeam mai mult de o ora pe zi - foloseam camera de cateva ori, mai trimiteam un mail -> trebuia musai sa incarc noaptea, caci a doua zi mi se ducea bateria pe la vreo 12... Iar trebuia upgrade de firmware, dar in ritmul meu sunt convins ca trebuia s-o incarc la 2 zile (asta din cate am citit pe forumuri si situ cu cat se imbunatateste durata).
- o alta chestie de soft tampita mi s-a parut si faptul ca nu puteam sa schimb tipul unui numar de telefon. Daca il bagam in memorie ca "Mobile" nu puteam sa zic undeva "More -> Change Type" si sa ii zic Home, sau Office. Nu. Trebuia sa notez numarul undeva, sa-l sterg pe cel vechi si sa-l readaug cu noul tip. DE CE ?

Si alte maruntisuri, care in timp m-au facut sa vreau sa ma intorc la Nokie, unde am certitudinea ca nu o sa ma lovesc de amaraciuni din astea.
Telefonul pur si simplu ma impiedica sa interactioez cu el, atat de stangaci mi s-a parut softul. Pana si ca sa schimb un profil trebuia sa apas nu stiu cate butoane..
La 5110 puteam sa vad si sa sterg un SMS cu apasari succesive pe acelasi buton. Era Read -> Options -> Erase -> Are you sure -> si gata (pe butonul acela mare din mijloc). Well, la K700i puteam sa vad si sa sterg un SMS cu 3 apasari de buton, dar butoane DIFERITE. Fiecare apasare trebuia sa mut degetul de pe un buton pe altul, si daca nu puteam sa ma uit la mobil (cand conduceam de exemplu) cateodata nu nimeream butoanele caci sunt inghesuite.. si nici nu mai stergeam sms-urie, asteptam sa ajung seara si sa dau delete all.. Dar eu voiam sa imi tin Inbox-ul curat si sa fie trivial sa fac asta! Uffffffff.

Asa ca neputand sa ma adaptez unui soft imatur, am decis sa fac upgrade la 6630. Ma multumeam si cu 6600 dar e foarte lent..
Si deja ma simt magulit, la cateva ore de interactiune cu mobilul.
Are senzor de lumina, si daca e intunecat aprinde tastatura singur si face dimming la lumina ecranului. Daca e lumina, stinge tastatura si intensifica ecranul. SUPER!

Ma bucur ca m-am intors la Nokia smile.gif

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
GeorgeB
post 15 Dec 2004, 11:07
Post #72

welcome back . u little traitor u laugh.gif

sa nu zici acum ca : i told u so wink.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
viulian
post 15 Dec 2004, 11:45
Post #73

Que ?

Daaa - GerogeB ai zis de la inceput smile.gif

O sa pun un review pentru 6630 aici - numa sa mai ma joc nitel cu el. Singuru dezavantaj (stiam de el ca de cateva zile am rontait toate reviewurile pe net) e ca se mai reseteaza din cand in cand. Dar nu se stinge, ci se rebooteaza. I can live with that smile.gif

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
SYL
post 15 Dec 2004, 20:05
Post #74

doc

From: IF, Balotesti

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
Valentine
post 15 Dec 2004, 21:22
Post #75

Old Timer

E haideti sa nu comparam un telefon symbian de ultima generatie de 2 (!!) ori mai scump cu k700i. Cateva precizari totusi:

1) Firmware upgrade-ul e GRATIS. Daca te-ai pacalit si te-au taxat asta e partea a II-a, dar el e gratis si se poate face chiar si de pe net daca ai cablu.

2) Avand in vedere ca se poate face usor un firmware update, in acest moment bateria si faza cu cautatul in phonebook nu mai este o problema smile.gif

3) Bateria va fi o mare problema la 6630 in cazul tau. O sa vezi repede smile.gif ... oricum felictari pentru achizitie tongue.gif

Sa comparam daca vreti P910 cu 6630 ... ca acuma au cam acelasi pret. E cam clar cine castiga ... tongue.gif

Pacat de 6630 ca are UMTS dar nu are camera pentru video-phone (pierzand astfel tot sensul 3G-ului). Plus ca se reseteaza din senin, fapt care poate sa fie deosebit de deranjant ...

Inca o problema de care inca probabil ca nu stii la el: nu functioneaza cu carduri MMC normale (nici rsMMC) ci un tip nou, din care deocamdata cel mai mare card este de 128 Mb si este destul de scump.

--------------------
Ford Focus 2009

+
viulian
post 15 Dec 2004, 22:18
Post #76

Que ?

Interfata la P910 mi se pare stangace.. la fel ca la P900 de fapt.

- Jog dial-ul care pare ca te-ar ajuta sa navighezi in toate cele nu poate sa faca asta (te ajunta sa te plimbi intre itemii din tabul curent, dar nu si intre taburi)..
- Majoritatea aplicatiilor solicita ca sa ai clapetzica deschisa ca sa functioneze corect.
- Daca vorbesti cu clapetica deschisa, convorbirea nu se inchide automat dupa ce inchizi clapetica, trebuie sa mai apesi un buton!
- Arcul de ajutor la deschiderea clapetei (de la P900) a disparut la P910 si e mai greu acum sa desfaci aia..

Pe scurt, cred ca lumea se imparte in doua categorii (power userii). Cei care dau bani pe tehnologie (P910 - ecran mare, 256Kb, querty + stylus + phone keypad) si care tolereaza usor micile stangacii software si cei care dau bani pe interfata si utilitate.. Adica e clar ca sunt o gramada de telefoane out there cu ecran mare, culori multe, standby time fain, radio, etc, dar ..... cand vezi menurile alea si tre sa apesi 5 chestii ca sa faci una singura mai bine te lasi pagubas.

E drept ca la P910 bateria tine mai mult, dar pe de alta parte nu ma derajneaza sa ii infig incarcatorul la 3 zile, decat sa ma enerveze constant la fiecare juma de ora ca interfata e stangace (interactionez cu mobilul cel putin odata la jumatate de ora).
Sunt incapabil a ma adapta la altceva decat interfata asteia de la Nokia.. Si este obositor pentru mine sa ma uit la mobil cand lucrez cu el. La k700i trebuia sa ma uit mereu si asta is a big no no for me..

- Camera la 6630 nu ma deranjeaza ca nu e indreptata catre mine, caci 95% din cunoscutii mei au telefoane sub 6210 - deci nici de MMS nu stiu dara-mi-te UMTS si streaming video.
- P910 nu are edge, si eu mai am nevoie sa intru cateodata sa fac remote admin urgent si daca main ISP was down ma descurc mult mai bine cu o medie de 10-15Kb/s decat cu 3Kb/s pe GPRS
- Camera de 1.23mp e echivalata (poate putin depasita chiar) de S700i nu de P910.
- Interfata foarte ergonomica la Nokia..

Nu stiu, dar unele chestii de la Sony chiar sunt stangace rau (la interfata ma refer) si nu vreau sa ma enervez pe banii mei sad.gif

Imi pare rau ca nu am ecran sensibil, nu am rezolutie, si nici adancime de culoare, imi pare rau ca se rebooteaza odata pe zi (poate mai des o face-o, dar eu l-am surprins de doua ori pana acum - nu stiu ce sa zic), dar telefonul asta, acum, ma lasa sa respir wub.gif

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Valentine
post 15 Dec 2004, 23:28
Post #77

Old Timer

viulian,

- nu este adevarata faza cu majoritatea aplicatiilor la P910 (read esato tongue.gif)
- nu trebuie sa discutam de calitatea camerei pentru ca pentru tine se pare ca nu asta e important (tot camere de mobile sunt)
- P910 are mult mai mult RAM (foarte foarte important)!! pentru multitasking.
- ecranul mai mare iti permite sa faci muuult mai multe chestii, mai ales la document imaging, si web-browsing
- qwerty te ajuta sa bagi mesaje la greu fata de 6630
- nu mai zic de touch screen cand faci browsing
- 1GB mem. maxima fata de (momentan) 128 MB la 6630
- 13 ore standby time fata de 3 ore talk time la 6630 (!!) - si ca fapt divers datele oficiale arata ca k700 are 7 ore talk time, deci mai mult decat dublu decat 6630, asa ca daca la k700 ti s-a parut ca se duce bateria repede, sa vezi aici nebunie smile.gif
- multe alte chestii pe care nu le mai stiu acuma (mult software care iti vine cu P910 si nu iti vine cu 6630! - organizer, care si pe k700 se sincronizeaza perfect cu outlook, etc.)

Intr-adevar singurele avantaje ale lui 6630 asupra lui P910 sunt (in ordine): UMTS (dar fiindca n-are video-call e cam useless - EDGE ajungea smile.gif ), camera de 1.3 Mpixeli (pe care stim cu totii ca oricum nu prea o sa o folosim smile.gif ), sunete polifonice pe 48 de canale (fata de 24 la P910), si (cica) meniurile, desi nu sunt convins ca P910 nu poate fi customizat dupa placere (au acelasi OS primar totusi!).

Oricum sa-l stapanesti sanatos smile.gif E clar ca orice as zice acuma, 6630 e mai bun tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
viulian
post 16 Dec 2004, 01:32
Post #78

Que ?

Sarumana!

Nu zic ca 6630 e mai bun, tu compari evident ce scrie pe hartie - si acolo totdeauna a castigat Sony.. Eu compar cum folosesc day to day telefonul mobil, si cat de usor imi e sa fac lucrurile de care am eu nevoie cu telefonul.

1. Eu _chiar_ folosesc camera (si mi se par super pozele). Numa azi am trimis vreo 2 megi de poze pe email wub.gif
2. RAMul nu mi se pare important caci nu tin foarte multe aplicatii, doar cateva esentiale + ceva joculete sa mai ma amuz. Nici MP3 nu ascult..
3. SMS-uri scriu dar mai putine (mai bine dau un telefon si explic ce si cum - deci daca dau SMS dau unu scurt sau numa daca stiu ca nu poate fi primit un eventual apel).
4. Browsing nu fac de pe telefonul mobil (sau nu am pretentia sa fac, oricum am facut browsing de pe ecrane mai mari decat P910 (la T3 este 320x480 si tot nu se compara cu un ecran de 14'' orice ai face ala nu e browsing e pierdere de timp)).
5. Comparatia cu standby time cred ca e cumva neadevarata, caci cu telefonu asta ma jucai juma de zi ca disperatu si tot mai are baterie, pana acum K700i-ul s-ar fi descarcat deja odata.. si acum iar era la jumate.

E adevarat deci ca la aceiasi bani Sony vine cu o oferta mai bogata tehnologic. Cum ai zi si tu.. limita maxima a memoriei (probabil buna pentru cei care vor mp3 playing la greu), querty (care e faina - asta mi-ar place si mie pe 6630), ecranul da - totdeauna rezolutie mai mare inseamna detalii mai multe.. bateria care tine foarte mult.

Dar... uite din ce zice unul pe un forum:

( http://www.mobile-phones-uk.org.uk/sony-ericsson-p900.htm )

- nu poti sa stingi ledul acela care e foarte luminos si noaptea ai lumina intermitenta in tot dormitorul. Nu stiu daca au remediat la P910.
- daca foloseste casca BT, bateria i se duce in cateva ore..
(si mai zice el cateva..).

Pe esato nu prea ma uit, caci acolo toti discuta ce faine sunt specificatiile, putinora le pasa (daca le-ar pasa, n-ar mai ramane la SE) de eficienta si ergonomicitate a telefonului, si nici nu discuta asta..
Ziceai de exemplu ca P910 vine cu ecran mare - avantaj pentru browsing frumos pe net. Dar de ce ni zici de faptul ca totul trebuie sa vina pe canal GPRS care merge doar la 5Kb ? Ca sa nu mai vorbim ca era fain sa poti face un Remote Desktop Connection, pe ecranul SE incapea mai bine! Dar de unde, ca viteza e atat de mica incat faci un click acuma, si abia intr-un minut vezi schimbarea (stiu ca ma chinuiam odata sa fac asta cu T3 + 6310i pe GPRS)

Am nevoie de functionalitate, sa stiu ca nu ma lovesc de balbe din astea.. Carcacteristicile mi-ar place si as da banul pe ele, daca sunt facute cu cap!
La fel sustin si de 9500 sad.gif Ce aiurea imi pare ca au pus dita mai ecranul dar nu e sensitiv sad.gif acolo cu EDGE chiar ar fi fost fain browsing dar sa ma misc cu TAB ? De aceea nu am luat 9500. Nu sunt partas cu nici unul cumva, gafele astea de design ma enerveaza deopotriva.

Nu stiu, poate nu stiu eu sa exprim prea bine legatura asta dintre mine si telefon, imi e greu sa redau artistic si pe intelesul tuturor ce inseamna sa simt ca aparatul nu ma impiedica sa fac cu el ceea ce am nevoie sa fac cu el.. Dar e ceva cu Nokiile astea..

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Valentine
post 16 Dec 2004, 01:56
Post #79

Old Timer

Sunt pasiuni si pasiuni. De exemplu eu am trecut de la extaz la agonie si acuma inpoi mai inspre extaz cu k700i.

Concret, desi la inceput eram foarte preocupat de feature-urile lui, la 4 luni de folosinta o sa iti spun ce folosesc eu cel mai des:
- telefon (logic)
- alarma
- jocuri java
- browse-ing wap (cand e nevoie)
- radio / mp3
- poze / filmulete
- calendarul / outlook / imps
- sms-uri

Mai exact am cam renuntat la ideea de smartphone deocamdata, caci nu am descoperit programe (inafara de jocuri, care nu ma intereseaza) de care sa am nevoie si sa nu existe pe modelele high-end ne-smartphone de la SE si Motorola.

Probabil ca urmatorul telefon o sa fie urmasul lui k700: k900 cam cu acelasi desing (joystick si bar tongue.gif) ecran 176x220 de 262k, UMTS, camera de 2 Mp CCD, 100 Mb Ram + Memory Stick Duo Slotsi marimi aproximativ egale cu k700 biggrin.gif ...

--------------------
Ford Focus 2009

+
newfireup
post 24 Apr 2005, 18:21
Post #80

QUOTE(Valentine @ 30 Sep 2004, 20:37)
sincer nici eu nu sunt extraordinar de multumit de k700i, dar pana in 700$ este cel mai bun telefon posibil (singurele mai misto mi se pare P910, dar e prea scump pentru mine).
astept cu nerabdare replica mai serioasa de la Motorola. A780 pare o alegere excelenta: linux os, 1,3 Mp camera, dimensiuni acceptabile, ecran 240x320 (!!), taste normale, e clemshell, baterie buna, are toate functionalitatile, IMPS merge perfect, e quad-band ... din pacate este anuntat de 8 luni si inca n-a aparut biggrin.gif
*

Eu am motorola a780 , e cineva interesat sa cumpere si eu nu stiu ? biggrin.gif

--------------------
BMW BMW - CT-00-Yoo
+
Valentine
post 24 Apr 2005, 21:44
Post #81

Old Timer

QUOTE(newfireup @ 24 Apr 2005, 19:21)
Eu am motorola a780 , e cineva interesat sa cumpere si eu nu stiu ? biggrin.gif
*

Ai tu unul pentru tine (folosinta personala) sau ai de vanzare? smile.gif As fi interesat eu. Cel putin sa il vad biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
bogdan_iuly
post 24 Apr 2005, 23:02
Post #82

Membru incepator

Mie imi place 6610i ... In special pt radio FM stereo, aspect (cu toate cele care tin de acesta) ... Dar cand am vazut calitatea pozelor facute cu camera incorporata, am fost dezamagit ...

Merita cei 139 euro cu abonament? Stiti cat este fara si de unde poate fi cumparat?

--------------------
Dacia Logan -
It's nice to be important, but
It's more important to be nice!
------------------------- Scooter
+
SilviuB
post 25 Apr 2005, 07:24
Post #83

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

6610i este deja depasit de vremuri. Ecran in 4096 culori pe cand toate care se fac acum au 65k culori.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
free_fiber
post 25 Apr 2005, 21:56
Post #84

Membru autentic

QUOTE(bogdan_iuly @ 24 Apr 2005, 23:02)
Merita cei 139 euro cu abonament?
*

E 135E la liber pe net la baieti. E sigilat.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
SilviuB
post 26 Apr 2005, 08:44
Post #85

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

6610i e la magazin pana in 6 mil. lei (5.8 mil) sau 160E si are si un an garantie.
Deci diferenta e cam 25E pt garantie.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
Sclaud
post 27 Apr 2005, 11:49
Post #86

Status: activ

From: Brasov

Pentru cei mai "priceputi": care baterie credeti ca tine mai mult intre K700i si 6230 ?

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
Valentine
post 27 Apr 2005, 14:07
Post #87

Old Timer

QUOTE(Obscuru @ 27 Apr 2005, 12:49)
Pentru cei mai "priceputi": care baterie credeti ca tine mai mult intre K700i si 6230 ?
*

Intrebarea asta sigur va porni un flame icon_twisted.gif biggrin.gif
Ma rezum sa spun ca depinzand de bulanul personal si modul de intretinere sunt egale, sau un pic mai bun k700 (cu ultimul firmware evident) tongue.gif smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
Sclaud
post 28 Apr 2005, 05:34
Post #88

Status: activ

From: Brasov

QUOTE(Valentine @ 27 Apr 2005, 15:07)
Intrebarea asta sigur va porni un flame icon_twisted.gif biggrin.gif
Ma rezum sa spun ca depinzand de bulanul personal si modul de intretinere sunt egale, sau un pic mai bun k700 (cu ultimul firmware evident) tongue.gif smile.gif
*

Da ... biggrin.gif
Am citit tot de pe aici in legatura cu tel mobile si "ti-am vazut" parerea vizavi la acest subiect wink.gif Stiu ca tu esti pro k700i ... Adevarul e ca si eu as fi din punct de vedere al pretului DAR, un prieten de-al meu are un 6230 si sincer, cum am pus mana pe el si l-am butonat putin ... am vazut diferenta (parerea mea ... nimic mai mult) excl.gif (si eu sunt in general fan SE si nu Nokia) dar ... cu toate astea, nu pot sa ma "pacalesc" spunandu-mi ca imi place mai mult k700i decat 6230 (am incercat dar ... degeaba biggrin.gif )

P.S. Foarte important : nu vreau nici un fel de flame-uri excl.gif Cred ca fiecare poate sa-si spuna o parere in mod civilizat happy.gif

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
MoneyTalks
post 28 Apr 2005, 11:08
Post #89

-

From: Ireland

Care aveti Samsung D500? Cum se aude un ringtone mp3?

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
Valentine
post 28 Apr 2005, 11:13
Post #90

Old Timer

Money, se aude ok. Nu cine stie ce tare, dar nici incet. O auzi cu siguranta. Si este foarte clar sunetul.

QUOTE(Obscuru @ 28 Apr 2005, 06:34)
Da ...  biggrin.gif
P.S. Foarte important : nu vreau nici un fel de flame-uri  excl.gif  Cred ca fiecare poate sa-si spuna o parere in mod civilizat  happy.gif
*

Vezi ca nu ai raspuns la intrebarea omului (si nici nu ai cum cred daca doar le-ai butonat). Era vorba de baterie.

PS In general este evident ca k700 este bun (scuze cacofonia tongue.gif).

--------------------
Ford Focus 2009

+
8 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 21:20
Forum Renault