DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Telefoane mobile. Generalitati

claus
post 22 Oct 2004, 13:07
Post #31

private spice

Group: Members
From: Bucuresti

pai .. de ce sa il iau din magazin cand pot sa il iau mult mai ieftin? .. al meu a fost 300$, fata de magazin, .. unde.. am uitat cat era
oricum.. unde fac update la soft, si cam la ce bani?
stiu ce "neajunsuri" are softul nou ... am urmarit o discutie pe esato ...

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 22 Oct 2004, 13:40
Post #32

Old Timer

From: California

QUOTE(claus @ 22 Oct 2004, 14:07)
pai .. de ce sa il iau din magazin cand pot sa il iau mult mai ieftin? .. al meu a fost 300$, fata de magazin, .. unde.. am uitat cat era
oricum.. unde fac update la soft, si cam la ce bani?
stiu ce "neajunsuri" are softul nou ... am urmarit o discutie pe esato ...
*

1) ca sa nu incurajezi hotii de mobile
2) tot la service-urile astea si atunci evident scoti banu (colac peste pupaza daca faci 2 upgrade-uri ajungi la pretul din magazin, btw!)

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
claus
post 22 Oct 2004, 13:47
Post #33

private spice

avand in vedere ca in magazin e in jur de 400 .. pot spune ca de 100$ (diferenta) .. fac cam 10 upgradeuri
chiar .. de unde fac rost si eu de un adaptor bluetooth ?

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
Valentine
post 22 Oct 2004, 14:00
Post #34

Old Timer

ai noroc. am eu unul de vanzare chiar azi. tocmai discutam cu cineva, dar e cam nehotarat .. te intereseaza?

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
GeorgeB
post 22 Oct 2004, 14:00
Post #35

the 7 stars of Pleiades constellation

incearca la magazinele de computatoare.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Valentine
post 22 Oct 2004, 14:18
Post #36

Old Timer

lol, se transforma intr-un topic de bursa. vezi ca ai MP pentru bluetooth-ul ala care il am de vanzare biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
madalina
post 11 Nov 2004, 13:46
Post #37

Membru autentic

Ma ajutati si pe mine sa leg un telefon, va rog?

Eu sunt complet paralela.

Vreau de la telefon:

- sa coste pana in 15.000.000 lei inclusiv TVA
-sa aiba o camera decenta
- sa aiba semnal si baterie buna (sa ma tina macar 3 zile la un stil de vorbim nu foarte intensiv- pentru asta am Zapp-ul!!! biggrin.gif )
- sa aiba bluetooth si/sau infrarosu
- sa pot descarca jocuri si alte aplicatii pe el
- ecran color si sunete polifonice

Am vrut sa-mi iau 6260, dar desi e pe siteul Germanos, in magazin nu l-am gasit. La Nokia shop nu il au si nici oameni amabili nu au.

Am mai vrut samsung, dar cunosc 5 persoane ce au avut si au renuntat rapid la telefoane, desi aveau cele mai bune telefoane din gama.

This post has been edited by madalina: 11 Nov 2004, 13:56

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
adso
post 11 Nov 2004, 13:50
Post #38

Membru autentic

am eu un om amabil care are 6230. vrei nr. de tel?

--------------------
Call me Ishmael...
+
madalina
post 11 Nov 2004, 13:55
Post #39

Membru autentic

Multumesc, dar prefersa cumpar un telefon din magazin din motive de garantie si factura.

--------------------
+
Liviu
post 11 Nov 2004, 14:08
Post #40

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

http://www.vegastel.ro/oferta_sonyericsson.html

Vezi K700i : 12.699.000 Lei

Are TOT ce ai cerut smile.gif

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
madalina
post 11 Nov 2004, 14:12
Post #41

Membru autentic

Multumesc. K700 e o alternativa, dar mai astept pareri. (nu prea imi place designul blush.gif ).

Eu il voi folosi numai pe connex. Intrebare stupida pentru majoritate, probabil, dar cei care sunt dealeri orange au toate telefoanele blocate pe orange sau numai cele din oferta, luate cu conectare?

Altul care imi place ca design dar habar n-am de caracteristicile tehnice e Siemens SX1.

This post has been edited by madalina: 11 Nov 2004, 14:19

--------------------
+
vv
post 11 Nov 2004, 14:24
Post #42

dilbert.com

Madalina, s-ar putea sa-ti placa v500-ul (Motorola), are tot ce ai cerut tu. Habar n-am insa care e pretul smile.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Valentine
post 11 Nov 2004, 14:38
Post #43

Old Timer

Madalina 6230 devine mai rentabil acuma pe Orange ca au bagat baietii EDGE, din pacate k700 nu are sad.gif asa ca go for it.

Daca vrei sa dai un ban in plus la 450$ pe bursa este 7610 nou in tipla care este exceptional din punct de vedere photo, si nu numai. Dar n-ai garantie decat cuvantul aluia.

P.E. : Eu am luat pe abonament k700 si nu a fost blocat pe Orange.

This post has been edited by Valentine: 11 Nov 2004, 14:39

--------------------
Ford Focus 2009

+
madalina
post 11 Nov 2004, 14:52
Post #44

Membru autentic

Eu vroiam 6260 si ca o noua dovada a cat de "bine" ma pricep la telefoane am scris initial 6230.

Nu vreau 6230 ca nu imi place designul, e prea serios. Desi am si carduri de memorie pentru el de la camera foto...

Il folosesc numai pe connex, asa ca ce au bagat cei de la orange nu ma avantajeaza. Am acelasi numar de aproape 4 ani pe connex si nu vreau sa renunt la el. Am cent 500, 30 minute gratis is zappul cu supertarife pentru convorbiri dese si lungi.

--------------------
+
viulian
post 11 Nov 2004, 17:59
Post #45

Que ?

K700i nu are EDGE, dar pentru cat costa - chiar ar fi necesar ?

7610 pare mai interesant decat K700i, dar! la magazin e mai scump.
M-am jucat cu unul odata: sunetele se aud nashpa (rezoneaza, si se aude mai urat decat K700i), si nici ecranele de la Nokia nu sunt cine stie ce (au rezolutia mai mica, dar de dimensiuni mai mari decat K700i -> luminozitate/contrast mai mici). Nu mai zis de joypadul acela ce l-am gasit foarte inconfortabil.

Ca nu are card, nu prea conteaza..
Oricum ti s-ar duce bateria repede si si asa astea color in mers normal abia tin 2 zile (6310i-ul vechi, alb negru, ma ducea o saptamana si vorbeam la el cam 900 de minute pe luna).

Oricum, eu m-am saturat de Nokii/Sony-uri, etc. S-au fastacit cu totii.. vreau sa am iar sentimentul acela de "cat de bestial poate fi!!!" atunci cand am avut prima data 6210; dar cand vad "grosolaniile" astea de telefone babane dry.gif

Am un K700i si ceva mai incolo ii fac upgrade la Treo 650 (cand va apare). Pana atunci, e satisfacator si asta. K700i vad ca are putere mai mare decat Nokia - caci la birou nu prea am semnal si la 6310i abia ma intelegeam cu omu (trebuia sa stau la geam) pe cand cu K700i vorbesc de oriunde.

Iar pentru Madalina - vad ca nu prea te intereseaza cine stie ce features. Cauti design si sa fie aparte probabil.
SX1 e asa ceva, si cum zici ca nici n-o sa prea vorbesti la el, n-o sa te streseze tastatura aceea. Banui ca nr. de telefon ti le vei introduce folosind sincronizarea cu PC-ul.. Daca nu prea le ai si vrei fashion, totusi parca nu se merita sa dai ataia bani pe un telefon nu ? Adica o sa-l folosesti ca pe un 3210... (ma rog, eu personal nu as da).

This post has been edited by viulian: 11 Nov 2004, 18:03

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
madalina
post 11 Nov 2004, 18:20
Post #46

Membru autentic

Am acces la net de pe Zapp, smsuri am gratis pe zapp, am tarife mult mai bune pe zapp, de ce sa imi iau neaparat un telefon ale carui functii nu le folosesc?!?

Dar: voi folosi camera foarte mult, telefonul il iau intotdeauna dupa mmine, camera foto nu intotdeauna, vreau sa am semnal foarte bun, pentru ca in cele mai multe week-enduri plec din Bucuresti in zone cu semnal mai puternic sau mai slab si am connex cent, iar eu termin cele 500 minute aproape lunar, au fost si luni in care le-am depasit. Si nu vreau ca de dimineata pana seara sa mi se termine bateria.

Eu sunt mai conservatoare cu telefoanele. Pe cel actual il am de aproape 3 ani. Nici pe urmatorul nu il voi schimba repede.

Vreau jocuri - ca sa am ce face in momentele in care ma plictisesc si nu pot plecade undeva, vreau sa sune "frumos", vreau un to do list, ca uit anumite lucruri.

Sincer, cati folosesc 100% din functiile de la telefoanele nou aparute, mai ales ca sunt unele ce nu sunt disponibile tehnic in retelele mobile din Romania.

--------------------
+
vv
post 11 Nov 2004, 18:50
Post #47

dilbert.com

N-ai zis nimic de v500: http://www.gsm4all.ro/main.php?id=554
n-am gasit pretul sad.gif - nu cred ca e peste 15 mil, dar probabil ca se apropie foarte tare de suma asta.

BTW - semnalul e excelent (la parte de RF Motorola sunt cele mai tari), meniurile sunt poate "neobisnuite" - incearca-l intai sa vezi ca te impaci cu meniurile, camera e ok pentru un tel. mobil zic eu - dar sincer nu stiu ce pretentii ai tu de la o camera de telefon. Pe mine bateria m-a tinut 3 zile (inclusiv vorbit destul de mult) cand am fost in America (am primit unul de la firma, nu e al meu).

This post has been edited by vv: 11 Nov 2004, 18:53

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Valentine
post 11 Nov 2004, 22:41
Post #48

Old Timer

QUOTE(madalina @ 11 Nov 2004, 19:20)
Am acces la net de pe Zapp, smsuri am gratis pe zapp, am tarife mult mai bune pe zapp, de ce sa imi iau neaparat  un telefon ale carui functii nu le folosesc?!?

Dar: voi folosi camera foarte mult, telefonul il iau intotdeauna dupa mmine, camera foto nu intotdeauna, vreau sa am semnal foarte bun, pentru ca in cele mai multe week-enduri plec din Bucuresti in zone cu semnal mai puternic sau mai slab si am connex cent, iar eu termin cele 500 minute aproape lunar, au fost si luni in care le-am depasit. Si nu vreau ca de dimineata pana seara sa mi se termine bateria.

Eu sunt mai conservatoare cu telefoanele. Pe cel actual il am de aproape 3 ani. Nici pe urmatorul nu il voi schimba repede.

Vreau jocuri - ca sa am ce face in momentele in care ma plictisesc si nu pot plecade undeva, vreau sa sune "frumos", vreau un to do list, ca uit anumite lucruri.

Sincer, cati folosesc 100% din functiile de la telefoanele nou aparute, mai ales ca sunt unele ce nu sunt disponibile tehnic in retelele mobile din Romania.
*

Pentru jocuri, camera moderata, design misto, clar k700i este alegerea. Eu am 75 de jocuri pe el actualmente, si inca nu m-am plictisit. Plus ca este dotat cu joystick special pentru gameri tongue.gif

viulian, m-am jucat si eu cu 7610-le si ecranul era impecabil ca brithness. Ideea e ca oricum astia de la Nokia folosesc exact acelasi ecran la toate telefoanele lor ca sa scada din costul productiei... lucru bun, dar puteau totusi sa il upgradeze si ei la un 176x220 sau ceva chiar mai mare smile.gif

abia astept sa vad cum arata first hand un 6630, pana acuma, inafara ca e un pic cam mare, telefonul ala e exceptional.

--------------------
Ford Focus 2009

+
viulian
post 12 Nov 2004, 00:37
Post #49

Que ?

6630 ? Nu-i rau!

Mai rapid ca 6600, tastatura mai normala ca 7610, camera sewuper sweet - mda!

Nu stiu daca sa iau 6630 sau Treo 650. Ce crezi Valentine ? Camera la treo e VGA doar.. dar in rest, ai qwerty, 320x320 TFT (am T3 si e impecabil ecranul) + tona de aplicatii + suport de card, etc. Si ca sa nu zic de design, cum arata treo 650 si cum arata 6630 care zici ca numa a telefon nu arata, ci a para - oricum ciudata burta aceea de la taste (din punctul meu de vedere).

Mmmm ?

La nokii asta mi se pare nashpa. Ecranul ala mic. la 6230 care costa cat un k700i ecran de 128x128. Pana si un amarat de C100 are tot ecran de asta!!

Valentine: comparativ cu 660, m-am uitat la soare la amandoua (ca 6600 are un coleg de-al meu) si mie sincer mi s-a parut ca pus alaturi de k700i , ecranul de nokia e mai slab. Ca se vede bine, in sine, da! Dar comparativ, e mai slab (pana si ca rezolutie cum ziceai).
Sony a fost mereu in fata cu chestii din astea, cand palmurile inca aveau ctsn de 160x160, sony-urile scosesera palm cu TFT de 320x320. Pai nu ?

Si inca o chestie Valentine. Ai observat, la nokie daca are ecranul zgariat, deja se vede ciudat ecranul dedesupt. La ecranul sony, daca e zgariat (al meu e) se vede ok inca.
Dar imi lipseste acea multisearch in phonebook mad.gif asa ca nici sony nu-i mai breaz.

Of.

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
viulian
post 12 Nov 2004, 00:45
Post #50

Que ?

v500 - doar ce m-am uitat, costa in jur de 230$ abia folosit.

Suspect, multa lume il da la foarte putina vreme dupa ce l-a cumparat (am vazut cateva anunturi, toate de genul "folosit doar 2 saptamani <sau> aproape nou nout <sau> doar ce l-am luat!)

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Valentine
post 12 Nov 2004, 10:56
Post #51

Old Timer

Deci 6630 are toate functiile posibile. Plus ca are Symbian 8.0 wink.gif e primu' cred si e quad-band. Camera este superba si are si EDGE, ce mai ala e telefonu' smile.gif Ecranul intr-adevar e cel standard, are si asta o logica, pentru ca cei de la SE schimba ecranul la fiecare model, deci de fiecare data ne costa in plus in pretul telefonului tehnologia diferita (fie ea si un pic) pentru noul ecran. Nu stiu cum scartaie spatele lui, ca la k700 a devenit insuportabil smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
adso
post 12 Nov 2004, 11:48
Post #52

Membru autentic

Dumnezeule, dar ce uratel eeeee.......

--------------------
Call me Ishmael...
+
viulian
post 12 Nov 2004, 11:49
Post #53

Que ?

Da, scartie si la mine firar. I-am dat cu niste ulei super fin si nu mai face acuma.

Si Treo 650 e quad band si cu edge - doar nu are super camera in rest tot ce vrei.

In rest are tot..

Pe mine nu ma derajneaza sa platesc mai mult pe ceva mai fain - caci e normal nu ?
Daca ar fi sa iau 6630 (cred ca o sa fie vreo ~600$ initial, si apoi o sa scada la un pret mai normal - vad ca si 7610 intr-o luna si un pic a cazut cu 100$) o sa fie un downgrade la display.

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Marty
post 12 Nov 2004, 11:49
Post #54

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Oarecum off-topic: aveti idee cit costa un 9210i defect (un integrat ars) ?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Ake
post 12 Nov 2004, 15:24
Post #55

Morderator

Group: Moderatori

Stiti ceva despre telefonul asta. Mie mi-a placut cum arata. L-am gasit la 200$ in magazin. Ce ziceti?

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,3162,00.html

NOKIA 6650

This post has been edited by Ake: 12 Nov 2004, 15:44

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Valentine
post 12 Nov 2004, 22:44
Post #56

Old Timer

QUOTE(viulian @ 12 Nov 2004, 12:49)
Da, scartie si la mine firar. I-am dat cu niste ulei super fin si nu mai face acuma.

Si Treo 650 e quad band si cu edge - doar nu are super camera in rest tot ce vrei.

In rest are tot..

Pe mine nu ma derajneaza sa platesc mai mult pe ceva mai fain - caci e normal nu ?
Daca ar fi sa iau 6630 (cred ca o sa fie vreo ~600$ initial, si apoi o sa scada la un pret mai normal - vad ca si 7610 intr-o luna si un pic a cazut cu 100$) o sa fie un downgrade la display.
*

Mai corect vreo 700 euro intial la noi in 2 saptamani smile.gif In afara se vinde la negru la 650 euro momentan.

Nu e chiar downgrade. Sa stii ca 12 pixeli pe verticala nu se observa decat foarte greu. Chiar e un pic mai bine ca e mai mare ecranul. Am citit un text cu java text reader pe 7610 si era super bine. Bine si pe k700 se vede, dar e mai mic, si mai obositor la drum greu.

Meanwhile au aparut cele 2 super telefoane de la Motorola, namely MPx220 cu Windows Mobile 2003 si A780 pe Linux. Deocamdata numai primul in Romania. Al doilea cred ca incepe de la 1000$ smile.gif

Ake, telefonul pare ok, daca nu te intereseaza dimensiunile. Totusi are 145 de grame (suna putin, da' cantareste aproape cat P900 smile.gif ) si antena este externa, deci nasol de carat prin buzunarul la blugi. In rest e ok, mai ales la pretul lui. A, si sa nu te astepti la cine stie ce de la ecran, toata lumea stie ca CSTN-urile cu 4096 de la Nokia sunt niste esecuri lamentabile smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
Ake
post 12 Nov 2004, 23:09
Post #57

Morderator

Group: Moderatori

QUOTE(Valentine @ 12 Nov 2004, 22:44)
Ake, telefonul pare ok, daca nu te intereseaza dimensiunile. Totusi are 145 de grame (suna putin, da' cantareste aproape cat P900 smile.gif ) si antena este externa, deci nasol de carat prin buzunarul la blugi. In rest e ok, mai ales la pretul lui. A, si sa nu te astepti la cine stie ce de la ecran, toata lumea stie ca CSTN-urile cu 4096 de la Nokia sunt niste esecuri lamentabile smile.gif
*

Dupa cum am mai spus, idealul meu de telefon e 6310.Dar cum nu se mai gasesc... Imi plac telefoanele mari, cu butoane MARI, sa nu apas doua deodata. Ce mi-a placut la telefonul asta (care nu apare nici macar pe site-ul Nokia.ro-se pare ca nu prea a fost vandut la noi) e aspectul serios, faptul ca e mare, si are sonerii monofonice, si agenda cat tine memoria de 7M.
Intreb pe forum, pentru ca mi se pare relativ ieftin, si mi-e frica sa nu aiba vreun bug, sau vreo lepsa majora. Alta chestie care m-ar interesa la el, si nu am gasit nici o informatie, daca in agenda poti salva pe mai multe campuri (tel, fax, e-mail, data nasterii, etc)

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Valentine
post 13 Nov 2004, 08:02
Post #58

Old Timer

QUOTE(Ake @ 13 Nov 2004, 00:09)
Dupa cum am mai spus, idealul meu de telefon e 6310.Dar cum nu se mai gasesc... Imi plac telefoanele mari, cu butoane MARI, sa nu apas doua deodata. Ce mi-a placut la telefonul asta (care nu apare nici macar pe site-ul Nokia.ro-se pare ca nu prea a fost vandut la noi) e aspectul serios, faptul ca e mare, si are sonerii monofonice, si agenda cat tine memoria de 7M.
Intreb pe forum, pentru ca mi se pare relativ ieftin, si mi-e frica sa nu aiba vreun bug, sau vreo lepsa majora. Alta chestie care m-ar interesa la el, si nu am gasit nici o informatie, daca in agenda poti salva pe mai multe campuri (tel, fax, e-mail, data nasterii, etc)
*

Pai tocmai este ieftin pentru ca este imens (in comparatie cu celelalte mobile care fac acelasi lucruri) si probabil pentru ca este de generatie veche. Cel mai bine dai search pe net pentru el sa ii vezi bubele.

--------------------
Ford Focus 2009

+
viulian
post 13 Nov 2004, 11:31
Post #59

Que ?

Un telefon de 1000$ nu ma tenteaza - nu de alta, doar daca e musai nevoie sa faca tot ce face ala, poti sa-ti iei laptop. Ca nu o sa stai sa faci ssh din autobuz, sau cand pleci la munte si zapada e pana la genuchi.

Cam unde poti duce telefonul si sa fii nevoit sa faci ssh sau browsing, cam poti sa ai si un laptop dupa tine. Nu ?

Eu la 6600 asta atunci cand ma uit ma dor ochii.. si aproape ca se vede spatiul dintre pixeli daca te uiti atent. Pe TFT-ul de K700i sau sau de T3 n-am nici o problema (nici nu as fi luat daca stiam ca voi avea). Oricum, faza ca Nokia pune aceleasi ecrane ca sa faca economii si profit nu mi-i ridica in ochi. Ca ei se straduie sa le fie lor bine, bravo lor, dar si eu ma stradui sa-mi fie si mie bine; intentionez sa dau >500$ pe un telefon, si voi da banii acelei companii care vine cu ecranul cel mai fain, cu tastatura cea mai misto, cu procul cel mai rapid, si cu interfata cea mai usor de accesat.

Deci nu caut musai sistem de operare, super browsere, etc. Hai sa fim realisti, nu poti sa zici ca e usor sa citesti pe un ecran cu asa rezolutie. Am incercat sa citesc niste carti pe 320x480 de la T3, si mi-a fost tare greu sa ma adaptez. Caut interfata rapida, animata, diferita de standard.

As vrea sa ma joc cu vreo Motorola din asta mai noua, sau un Samsung. N-am pus mana pe asa ceva pana acum.....

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Valentine
post 13 Nov 2004, 19:43
Post #60

Old Timer

QUOTE(viulian @ 13 Nov 2004, 12:31)
Un telefon de 1000$ nu ma tenteaza - nu de alta, doar daca e musai nevoie sa faca tot ce face ala, poti sa-ti iei laptop. Ca nu o sa stai sa faci ssh din autobuz, sau cand pleci la munte si zapada e pana la genuchi.

Cam unde poti duce telefonul si sa fii nevoit sa faci ssh sau browsing, cam poti sa ai si un laptop dupa tine. Nu ?

Eu la 6600 asta atunci cand ma uit ma dor ochii.. si aproape ca se vede spatiul dintre pixeli daca te uiti atent. Pe TFT-ul de K700i sau sau de T3 n-am nici o problema (nici nu as fi luat daca stiam ca voi avea). Oricum, faza ca Nokia pune aceleasi ecrane ca sa faca economii si profit nu mi-i ridica in ochi. Ca ei se straduie sa le fie lor bine, bravo lor, dar si eu ma stradui sa-mi fie si mie bine; intentionez sa dau >500$ pe un telefon, si voi da banii acelei companii care vine cu ecranul cel mai fain, cu tastatura cea mai misto, cu procul cel mai rapid, si cu interfata cea mai usor de accesat.

Deci nu caut musai sistem de operare, super browsere, etc. Hai sa fim realisti, nu poti sa zici ca e usor sa citesti pe un ecran cu asa rezolutie. Am incercat sa citesc niste carti pe 320x480 de la T3, si mi-a fost tare greu sa ma adaptez. Caut interfata rapida, animata, diferita de standard.

As vrea sa ma joc cu vreo Motorola din asta mai noua, sau un Samsung. N-am pus mana pe asa ceva pana acum.....
*

Laptopul este mult mai mare si repet, telefonul il ai in 95% din timp langa tine, deci daca o sa ai vreodata nevoie de SSH (din diverse motive) sansele sa ai laptopul la tine sunt destul de mici smile.gif (legea lui Murphy). Ideea de baza la smartphone-uri este ca oricum telefonul il ai tot timpul cu tine, dar un laptop, sau o camera digitala, sau un mp3 player, sau un usb-pen nu ai tot timpul cand ai nevoie. Asa normal ca un aparat specializat si dezvoltat de cativa ani pentru o singura functie este mai bun, da' nu cred ca stai tot timpul sa te cari cu o valiza care sa contina cate un device dintre cele enumerate mai sus.

Daca cauti interfata rapida si diferita de standard, si proc cel mai rapid, ecran fain, ia-ti fara discutie Motorola. Ori MPx220 (176x220 rezolutie, si fizic este mai mare ca ecranul lui k700i, arata mai bine parerea mea), sau A780 care are un ecran superb (240x320) si mai e si touchscreen.

La http://www.jbenchmark.com/index.html?F=2 se poate observa ca telefoanele motorola sunt de departe cele mai rapide (inafara de un singur phone-PDA de la O2). La http://www.jbenchmark.com/index.html?JB=1&B=All&OR=JB&F=2 (java version 1) se observa ca MPx220 de care vorbeam mai sus pur si simplu mucifica orice alt telefon sau PDA. Daca vrei super viteza la un pret acceptabil ala e telefonul tau smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
8 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 21:15
Forum Renault