Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
Albert Einstein |
![]()
|
||
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@albert - ai gaura deja in bord pentru butonul "brake"? - sau vrei sa il pui in plus?
sonda in capacul borcanului banuiesc ca ai daca iti pui problema becului martor ![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am tot "ansamblul" imi trebuie doar butonul acela....
|
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Albert Einstein @ 13 Jun 2008, 10:14) din pacate ce am eu arata asa: 14062008.jpg ( Size: 61.94k ) Number of downloads: 1910 ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am gasit si eu unul ca-n poza lui Ov dar nu cred ca intra in locul ala. Daca-l vrei e al tau moka, eu gasesc cu ce sa acopar locul ala gol pentru care l-am si pus.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Multumesc Ov si Merced dar nu e ce caut eu....Este prea mare si nu incape in locul de pe bord. Butonul care-mi trebuie este ca cel din poza pusa de B-75-UAP de pe pagina anterioara. Multumesc inca odata pentru efort
![]() |
--------------------
-
-
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
any news?
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
soon.....
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
hadi bre;) mai ia piese;)
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Albert Einstein |
![]()
|
Am 2 intrebari:
1- Au vreo semnificatie seriile scrise pe cutia de viteze? Din cate stiu exista mai multe rapoarte pe cutiile de Dacia...La mine scrie pe spate TIP 1-352-00 si 149975 iar pe lateral 7700515518. 2- Ce stiti despre amortizoarele belgiene, ![]() ![]() Urmeaza lista de piese ce se vor schimba zilele urmatoare: (cu dedicatie pentru ydaniel ![]() Furtune frana toate cele 3 buc Planetare Amortizoare fata+teuri Bucse tirant+bara stabilizatoare+bascula inf Bielete antiruliu+Bielete directie Pivoti inf+superiori Burduf cremaliera (ambele) Cilindri frana (ambii) Conductele de frana in totalitate Tendoane+mosorel Saboti frana De asemenea va fi desfacuta pompa (dublu circuit cu 4 conducte), verificata si schimbate garniturile Din cate se pare repartitorul de frana e ok iar discurile de frana sunt bune. Caseta de directie e perfecta. Mai am o problema cu chederul pentru portbagaj, cel nou este prea inalt si nu se inchide portbagajul. Cel original era mai mic....E posibil sa se mai aseze de la capota sau va trebui sa-l reconditionez pe cel vechi? (cu care se inchidea incredibil de bine si usor) This post has been edited by Albert Einstein: 10 Jul 2008, 11:45 |
--------------------
-
-
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Amortizoarele Monroe(belgiene) am avut si eu, erau subtiri si rosii, au fost destul de bune la viata lor dar pentru ca erau capsulate le-am aruncat, nu se pot repara!
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Chederul se aseaza in timp. Ai grija cum l-ai montat, in sectiune, acel U care se fixeaza pe muchia caroseriei are un brat mai lung si unul mai scurt. Cel lung vine spre interiorul portbagajului.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
madkat |
![]()
|
stai ca o chestie nu o inteleg...
ai zis pompa de frana cu 4 conducte - asta nu inseamna repartitor dublu pe spate? deci in total pe masina 4 racorduri flexibile? daca zic prostii nu dati cu parul ![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
nu contrazic ce spune muttley, dar as cauta la dezmembrari un cheder original de 1300....am avut si eu model nou si nu se inchidea....mi-a facut cadou cineva un cheder original frantuzesc si nu mai am probleme
![]() |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
Albert Einstein |
![]()
|
Am chederul vechi, cel care era pe masina, e inca in stare bunicica dar am vrut sa pun unul nou...O sa verific daca e pus asa cum zicea Muttley iar in cel mai rau caz o sa incerc sa-l "intineresc pe cel vechi...
|
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai si acuma se fabrica/gasesc amortizoare monroe pt dacie.dar costa de 2,5-4ori mai mult decat cele facute la krupp compa arcuri sibiu.
indiferent de cate conducte exista la sistemul de franare,tot 3 racoarde elastice sunt. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
madkat |
![]()
|
pai logic... daca e repartitor dublu - nu trebuie doua racorduri pentru rotile spate?
asa imi aduc aminte ca avea SuperNova - ca dacia 1310 pe care am avut-o avea dublu circuit cu trei conducte - si intr-adevar avea trei racorduri flexibile... in fine, am cam dat-o in offtopic... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
emircea |
![]()
|
![]() membru cu Te-FiSI Group: Members Posts: 756 Joined: 14 June 04 From: Timisoara ![]() |
Off: probabil ca cele 2 conducte ajung doar in repartitor (daca cumva-mi amintesc bine!!!), iesirea din repartitor catre puntea spate fiind doar cu o conducta... Daca nu e asa, my bad!
|
--------------------
Dacia 1300, 1981;
Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009;
1981 / 1977 / 2009
- MH / TM / B Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
|
|
ydaniel |
![]()
|
asa e:)aim dreptate;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
sfatu meu:uitati-va cu atentie la planetarele marca :dePART,SPART si general ricambi.prezinta joc inca din ambalaj,dupa 10km deja scot sunete si la 50km se rup-asa a patit un prieten cu planetare dePART.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
frate unde vine pus senzorul ala de la butonul brake ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
in vasul cu lichid de frana:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nimic nou?
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 19 Jul 2008, 21:43) Offtopic: Da se poate pune.Te duci in targ si cumperi capacul cu senzor,il desfaci,il cureti si faci o instalatie(tragi 2 fire si un bec in bord).Ca idee de montaj eu am legat firele ce vin din sonda in serie cu cele de la sonda de ulei astfel incat daca raman fara lichid mi se aprind becurile rosii de avarie in bord. |
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Am urmarit cu foarte mare interes acest topic inca de cand a fost creat. Ceva noutati despre masina ? Sunt curios in ce stadiu au ajuns lucrarile.
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
inca nu.in curand va mai urma o sesiune de achitizie de piese;)
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
intreb aici ca sa numai deschid un topic nou, puteti sa-mi ziceti niste preturi si niste marci la urmatoarele piese?
1- set motor , pt motor de 1,4 2- kit de distributie 3- pompa de apa 4- kit de ambreaj de 200 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
set de uzina-500lei.kit distributie-150lei.pompa apa-100lei.kit ambreiaj 300lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:34 |