Zgomote si scartaieli Logan
![]() ![]() ![]() |
Zgomote si scartaieli Logan
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
nenea ironick, consideră-mă prietenul tău!
![]() LE: driverx - să mai râdeți de mine că am obsesie ”despre” mașina asta. Mai am câteva zgomote și mă pot declara mulțumit. ![]() PS: E de muncă nană să conduci mulțumit un logan - asta pentru disperați! ![]() This post has been edited by Lostboy: 22 Oct 2007, 09:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Va plangeti ca niste muieri... Va zic cu mana pe inima: loganul era parfum la greieri fata de 206. Asta ca sa mai creasca pipota in voi...
Legat de scartaitul balamalei capotei portbagajului (care scartaie cand deschizi/inchizi portbagajul, presupun, nu in mers) trebuie data jos polita spate si se unge cu incredere. Eu as unge cu vaselina, nu cu ulei, ca uleiul mai curge din cand in cand. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
S-a strans muschiu pe el ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(klaus @ 22 Oct 2007, 11:44) Legat de scartaitul balamalei capotei portbagajului (care scartaie cand deschizi/inchizi portbagajul, presupun, nu in mers) trebuie data jos polita spate si se unge cu incredere. Eu as unge cu vaselina, nu cu ulei, ca uleiul mai curge din cand in cand. Multumesc ca ai rotit cutitu in rana. Ma gandeam io ca nu am access altfel. Da' daca ajung vreodata si pe acolo, sigur o sa dau cu vaselina. Uleiul e pentru motor si gatit. ![]() Ma termina cupla aia de la centura mea. La variatii mici ale fortei cu care e trasa de catre centura scartaie usor. Cum o ating nu mai face. Am bagat ulei in ea, o saptamana a tacut, acuma iarasi canta. Sa mai bag ? Ca n-as vrea sa imi exersez talentele in design de haine. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
Baga alta cupla pe garantie. Simplu.
This post has been edited by IRONICK: 22 Oct 2007, 10:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
nu stiu ce are loganul asta al meu. se aud tot felul de zdranganeli ,in partea din spate in special, de zici ca e caruta, zdranganeli care insa dispar complet o perioda dupa ce o spal sau atunci cand circul pe ploaie.
|
--------------------
RENAULT
Koleos
- nt05***
2018
|
|
zegetin1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 October 07 ![]() |
kid-u' meu are 47000,si nu sint singurul sofer care a mers cu ea..nu-mi "agata" si nici nu ciraie,decit in cazul in care dintii de la angrenajele alea dinnauntrul cutiei nu au pozitia necesara!
![]() asa ca problema cu "nu-mi intra in viteza inapoi(nu stiu sa scriu marsarier),nu e ceva de speriat.De fapt nici nu prea e o problema,atita timp cit faci manevrele astea din pozitia oprit.Pentru cei ce nu stiu;tot cu ea oprita baga intr-o alta viteza,si apoi marsarier..intra fest! |
--------------------
dacia logan 1.6
ambition
- db 73 kid
2004 full
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
de ceva vreme in scartie ff deranjant si tare in partea dreapta fata cam in zona unde se imbina bordul cu parbrizul daca apas tare pe plasticul bordului nu mai face am incercat sa remediez strangand suruburile bordului si punand o bucata de de cauciuc intre bord si parbriz(dar dupa 2-3 ore se aude iar).
Ce as putea sa fac fara sa demontez bordul? |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
- IS-07-XXX
2006
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Sa dai cu silicon pe la imbinari. Fara mila!
|
--------------------
Dacia Logan
Preference
- CV 03 XXJ
2005
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Unde gasesc suruburile de fixare al bordului, ca azi am tot pipait pe acolo, in partea dreapta, dar nu am gasit nimic. Din nefericire a aparut aceasi problema ca la tine. Nu renunt la ideea ca siliconul dat pe la aeratorul central va rezolva problema, dar si bordul are un pic de joc.
Ideea fica cu siliconul imi vine de la VW Golf in trecut si Polo in prezent, ambele de serviciu, unde imbinarea consolei centrale cu bordul trosnea de ma scotea din minti si s-a rezolvat excelent cu silicon. La tine s-a remediat problema? 18 Nov 2007, 00:37: QUOTE(florinel_lva @ 22 Oct 2007, 19:56) nu stiu ce are loganul asta al meu. se aud tot felul de zdranganeli ,in partea din spate in special, de zici ca e caruta, zdranganeli care insa dispar complet o perioda dupa ce o spal sau atunci cand circul pe ploaie. Trebuie sa ungi broasca de la usi si balamalele. Dupa spalare intra apa si lubrifiaza pana ce se evapora, dupa care... This post has been edited by G.R: 17 Nov 2007, 23:37 |
--------------------
Dacia Logan
Preference
- CV 03 XXJ
2005
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am o bataie pe partea pasagerului ! Cu cat maresc viteza cu cat se aude mai rau .Ca si cum as avea pana sau as merge pe drum denivelari.Cam asa se aude.Pasagerul cica simte si el la picior bataia...pe podea.
Ce poate fi?Presiunea in roata dreapta? Masina a stat ceva neumblata.Sau faptul ca ploua afara sa arunce apa? Sa ma duc in service? Aveti idee la service cum e pt chestia asta? te programezi sau te duci direct? Mersi This post has been edited by Sudsemnatu: 18 Nov 2007, 19:48 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pietre in cauciuc
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
se aude si cu geamul inchis .destul de enervant.stiam ca pietricelele se aud doar cu geamul deschis
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...sa nu ai cumva vreo galma-n cauciuc, verifica vizual integritatea cauciucului si daca e o.k. dar tot se mai aude, du-te la service fara programare prealabila.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
galma? dupa doar 4000 de km? o sa ma uit dar totusi nu cred.daca persista ma duc la service sa vad ce zic si ei
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, chiar si dupa prima suta se poate daca e sa ai ghinion.
Sa rotesti volanul la maxim, astfel incat sa te uiti la cauciuc si inspre interiorul rotii, sa nu fie taiat (de aici poate aparea si galma) sau altceva. Ce cauciucuri ai? This post has been edited by Kojak: 18 Nov 2007, 21:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 18 Nov 2007, 19:47) Am o bataie pe partea pasagerului ! Cu cat maresc viteza cu cat se aude mai rau .Ca si cum as avea pana sau as merge pe drum denivelari.Cam asa se aude.Pasagerul cica simte si el la picior bataia...pe podea. Ce poate fi?Presiunea in roata dreapta? Masina a stat ceva neumblata.Sau faptul ca ploua afara sa arunce apa? Sa ma duc in service? Aveti idee la service cum e pt chestia asta? te programezi sau te duci direct? Mersi la volan simti vreo trepidatie? |
--------------------
Honda
Civic 140HP
- SV-XX-XXX
2010 Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
la volan nu simt sau cel putin nu imi dau eu seama .
kormoranurile alea le am dar vreau neaparat sa le schimb! Alte pareri?Mi-e scarba sa ma duc in service iar ![]() This post has been edited by Sudsemnatu: 19 Nov 2007, 12:31 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
suruburile de fixare a rotii sa fie stranse-f important
roata sa fie echilibrata,posibil sa fi zburat vreun plumb-cel mai probabil poate ai dat in gropata si janta e deformata,sau cauciucul lovit a facut galma pietricica infipta in cauciuc si pe asfalt face galagie kormoranuri am si eu la 23.000km si nu au nimic. This post has been edited by Mich@el: 20 Nov 2007, 17:30 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- TM-Marine Blue
2005
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
da, mersi de sfaturi .
ieri nu se mai auzea asa tare zgomotul .fata de duninica cand am mers pe ploaia aia..dar tot se auzea un uruit . oricum ma duc maine cu ea in service( m-am programat) sa vad care e treaba.ba ca aud ...ba ca nu aud..ma duc totusi sa verifice baietii ce si cum ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu inca am montanele din 2004
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
Ai incercat sa schimbi cu roata de rezerva sa vezi daca mai face?
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
nu, nici asta nu am facut !
dar daca e o galma care eu nu am observat-o imi schimba cauciucul nu? am pana in 6 luni de cand am luat-o. m-am dus iar la meridian.destul de scarbosi dar in fine. nu era nimic.a strans un pic scutul .dar am gasit un cui in cauciuc care s-a dovedit dupa aia la vulcanizare nu asa de infipt cat sa gaureasca . dar cica mi-au zis astia de la service cand sa plec....ati vazut? nu avea nimic! trebuia sa platiti dar acum nu platiti , lasati. cum adica trebuia sa platesc? astia sunt cretini? This post has been edited by Sudsemnatu: 21 Nov 2007, 16:01 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
niky2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 December 07 ![]() |
sunt posesorul unui prestige. am facut pana acum 11.000km si nu am decat o problema, un zgomot sacaitor la centurile de siguranta, undeva deasupra se aude un zgomot, o bataie usoara. se poate face ceva ptr a inlatura zgomotul asta?
|
--------------------
logan
prestige
2007
|
|
niky2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 December 07 ![]() |
salut! sunt posesorul unui logan prestige 1,6 16v, am facut pana acum 11.000km, fara probleme, de fapt am o problema , daca pot sa/i spun asa. am un zgomot la centurile de siguranta undeva in partea de deasupra.daca mai sunt posesori de logan care au aceeasi problema sau daca au reusit sa o remedieze va rog sa ma ajutati cu un sfat. va multumesc!
|
--------------------
logan
prestige
2007
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am schimbat in garantie centura mijloc spate acum 3 luni pentru zgomote si scartaieli
QUOTE(niky2007 @ 21 Dec 2007, 21:20) salut! sunt posesorul unui logan prestige 1,6 16v, am facut pana acum 11.000km, fara probleme, de fapt am o problema , daca pot sa/i spun asa. am un zgomot la centurile de siguranta undeva in partea de deasupra.daca mai sunt posesori de logan care au aceeasi problema sau daca au reusit sa o remedieze va rog sa ma ajutati cu un sfat. va multumesc! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
la scaune ca scartaie exista vreun remediu ? se face ceva pe garantie ?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Depinde la ce service te duci, in Constanta de exemplu nu...teoretic da.
This post has been edited by bobo77: 28 Dec 2007, 18:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
decrvl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 24 February 05 ![]() |
Salutare!M-a indrumat liviu2004 sa intreb.Imi vibreaza ceva intre plafon si mocheta aia tare.Stie cineva cum ma poate sfatui sa dau jos acea mocheta ca sa vad ce este acolo fara sa stric ceva?Sau sa-mi dea alta solutie!
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:09 |