Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
![]() ![]() ![]() |
Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
heartb2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,6
- SV .. ...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ideea era ca eu n-am inteles mai nimic din pozele alea. Cea din lateral e luata prea de departe iar in cealalta se reflecta lumina in parbriz. Dar poate sunt eu mai chior...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
heartb2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 05 ![]() |
...aham...sorry,e tot ce am deocamdata....nu sunt facute de mine....
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,6
- SV .. ...
|
|
Jarrive |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 May 05 ![]() |
Am citit tot threadu asta si concluzionand nu sunt decat doua tipuri de huse bune:
-cele "originale" 2,5 mil -huse Pufi 1.500 Carrefour. Altceva??? PS..In targ Vitan...1 mil...cum se numesc?? |
--------------------
Logan
Logan
- ph-08-jyl
|
|
Manuel |
![]()
|
Am ramas dator cu niste poze
![]() Attached thumbnail(s) IMAG0001.JPG ( Size: 378.76k ) Number of downloads: 2469 IMAG0003.JPG ( Size: 373.13k ) Number of downloads: 2562 IMAG0004.JPG ( Size: 351.04k ) Number of downloads: 2694 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Jarrive |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 May 05 ![]() |
Am vazut intr-un magazin din Ploiesti niste huse "speciale" pt Logan care erau facute de o firma din Pitesti si costau 1 mil. Materialul mi s-a parut bun. Din pacate nu am luat numele fiemei, dar cred ca se gasesc si in Bucuresti.
|
--------------------
Logan
Logan
- ph-08-jyl
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Super, arata bine... chair imi place cum ti-ai dotat masina.. ![]() dar... sunt mai scurte in parte de sus (la tetiera)..? nu sunt inalte cat tetiera ca s-o acopere in partea din fata..? cat au sostat si de unde le-ai luat ? (am impresia c-ai mai spus.. dar nu mai tin minte unde.. ![]() mercic.. si scuze pt atatea ontrebari... ![]() QUOTE(C.M. @ 27 May 2005, 18:59) |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Manuel |
![]()
|
Multumesc, sunt foarte comode
![]() Da, sunt un pic mai scurte, dar in poza de prezentare tot asa arata. Le-am luat de la Cridem Tuning, cu 1.600.000. Mi le-au trimis prin posta, dupa ce au primit confirmarea de plata. Uite si linkul: http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...&product_id=624 p.s. in poza de la Cridem apar ca fiind din imitatie de piele. In realitate, sunt dintr-un material textil. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt decis sa-mi comand si eu, dar as avea o rugaminte.. ai putea sa pui o poza, cu partea din spate a scaunului ?, sa vad si cum se prinde in apate, cum arata... etc..
Cum ai procedat.. ai facut comanda, ai platit intr-un cont... si apoi ai primit coletul? in cat timp? mercic, o zi buna... |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
gap |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Jarrive @ 26 May 2005, 10:20) Am citit tot threadu asta si concluzionand nu sunt decat doua tipuri de huse bune: -cele "originale" 2,5 mil -huse Pufi 1.500 Carrefour. Altceva??? PS..In targ Vitan...1 mil...cum se numesc?? vezi ca Pufi au o gama foarte larga.... sunt diverse modele cu nume care de care mai japonez sau maltez ![]() eu mi-am luat unele Mikado la 1,8 mil din Metro. Astea mi s-au parut ca fiind best of al celor de la Pufi...(erau cele mai scumpe) Mai erau si M. Schumacher,alea de top parca erau de 2,3 milioane, insa mi s-au parut mai slabe calitativ, ca astea. (le-am testat si pipait pe ambele si mi-am luat Pufi) Dupa 3 luni nu regret alegerea. Poze parca sunt pe pagina 3 sau 4... ![]() |
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|
Manuel |
![]()
|
QUOTE(thesys @ 30 May 2005, 18:49) Sunt decis sa-mi comand si eu, dar as avea o rugaminte.. ai putea sa pui o poza, cu partea din spate a scaunului ?, sa vad si cum se prinde in apate, cum arata... etc.. Cum ai procedat.. ai facut comanda, ai platit intr-un cont... si apoi ai primit coletul? in cat timp? mercic, o zi buna... Am sa fac maine poze cu spatele scaunului. Am facut comanda, mi-au trimis factura proforma prin e-mail, am platit-o la banca si le-am trimis confirmarea de plata tot prin e-mail. La mine a durat vreo 4-5 zile dar eu am prins Pastele. QUOTE(soryn @ 30 May 2005, 20:18) Soryn, aveam deja huse Michael Scumacher. Astea le-am pus pe deasupra. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Cliff |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva sau a auzit de huse STIL (sau ceva de genu asta)? Am vazut la mai multe masini si mi-au placut cum aratau, cele din fata au un fel de aripioare pentru sustinere laterala si tot pe alea am vazut si o eticheta micuta pe care scria STIL. As fi curios sa aflu unde gasesc...
This post has been edited by Cliff: 2 Jun 2005, 15:41 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
- ____________
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(Cliff @ 2 Jun 2005, 15:40) Stie cineva sau a auzit de huse STIL (sau ceva de genu asta)? Am vazut la mai multe masini si mi-au placut cum aratau, cele din fata au un fel de aripioare pentru sustinere laterala si tot pe alea am vazut si o eticheta micuta pe care scria STIL. As fi curios sa aflu unde gasesc... Metro...Selgros...le-am vazut si eu....dar nu stiu cat de bine se potrivesc |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
Eu din ce huse am vazut, cele mai misto si care se aseaza cel mai bine sunt cele originale la 1.9 milioane.
|
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Mi-am luat si eu huse din "Selgros" - Timisoara.
Se numesc "huse auto set complet cu tetiere" producator Firenze, o firma din Ploiesti. Erau la un pret de aproape 1 milion ( 100 lei grei ![]() ![]() Mi-a placut materialul (scrie ca e bumbac) si culoarea (eu am luat albastre). Ce nu inteleg este de ce erau atat de multe seturi verzi. Aratau bine ce-i drept pentru cei cu masini verzi, dar la alte culori eu zic ca nu prea merg. Era bine sa fie mai multe culori si nuante. Erau si huse Pufi, la preturi intre 1.300.000 si 1.600.000 de lei intr-o multime de nuante, insa mie nu mi-a placut materialul. Era cam sintetic si nu stiu daca nu transpiri vara. Dar probabil ca fiind sintetic se aseaza mai bine pe scaune. Pana la urma depinde de gusturi si de bugete. Voi reveni si cu poze, sper ca la sfrsitul lunii. Deocamdata imi lipseste un mic amanunt, nu am pe ce sa-mi pun husele Firenze ![]() ![]() This post has been edited by bendix: 3 Jun 2005, 15:42 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 3 Jun 2005, 08:05) Eu din ce huse am vazut, cele mai misto si care se aseaza cel mai bine sunt cele originale la 1.9 milioane. M-ar tenta si pe mine, dar la Meridian Vest se cer 3 milioane pe husele originale, asa ca dupa ce am citit pe aici probabil o sa imi iau niste Pufi din metro, de peste drum de ei. Dar de chestiile alea cu bile de lemn care fac masaj si lasa spatele sa respire vara, ce ziceti ? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
......"Dar de chestiile alea cu bile de lemn care fac masaj si lasa spatele sa respire vara, ce ziceti ?...........
Atentie! Sunt unele care au bilele colorate si iti fac hainele ca naiba! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
QUOTE(Slider @ 9 Jun 2005, 14:45) ......"Dar de chestiile alea cu bile de lemn care fac masaj si lasa spatele sa respire vara, ce ziceti ?........... Atentie! Sunt unele care au bilele colorate si iti fac hainele ca naiba! si unele care iti lasa vinatai pe spate dupa un drum lung ![]() ![]() au fost anul trecut unele la metro care in loc de bile aveau un soi de paralelipipezi plati, zic ei din bambus. eu am avut si au fost buni, dar sintem off topic, ca nu sint huse sint...nu stiu ce sint ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
dj_17_PAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 June 05 From: craiova ![]() |
09_06_05_1849.jpg ( Size: 27.78k )
Number of downloads: 2290
09_06_05_1850.jpg ( Size: 31.81k ) Number of downloads: 2232 09_06_05_1851.jpg ( Size: 28.98k ) Number of downloads: 506 09_06_05_1853.jpg ( Size: 22.66k ) Number of downloads: 423 09_06_05_1855.jpg ( Size: 23.46k ) Number of downloads: 388 09_06_05_1856.jpg ( Size: 20.65k ) Number of downloads: 356 09_06_05_1858.jpg ( Size: 24.12k ) Number of downloads: 554 huse imitatie piele 1350000 lei.mie imi plac.VOUA? ![]() |
--------------------
logan ambition
ambition
- dj 17 pac
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Sunt frumoase,nu se pot intinde mai bine?
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
sunt de la Metro luate cumva?
Eu am un prieten care are asa ceva in masina pe o solenza.Vara trecuta mureai daca te ajezai dupa ce a stat masina la soare vreo 30 min. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
sapte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 August 04 From: Bucuresti ![]() |
salut, astept un logan cameleon. va rog sa-mi dati cateva idei in legatura cu, culoarea huselor care sa se potriveasca cu cea a masinii.multumesc.
|
-------------------- sdfggjkdghnxfgbhg
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Astea-s husele mele. Scuze pt poza nereusita, insa am avut la dispozitie un aparat slabut
Attached thumbnail(s) dacialogan190tx.jpg ( Size: 67.93k ) Number of downloads: 1200 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
soryn |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am cautat si eu huse pt loganul meu. Am gasit oferte variate intre 60-150 lei noi. Dar ma intereseaza unele care sa aiba:
1) acelasi material si pe spatele scaunelor din fata. Pana acum toate aveau pe spate un material mai subtire 2)sa aiba buzunare, ca sa nu mai fiu nevoie sa le duc la croitor asa cum au scaunele la Laureate 3)pretul in jur de 100 lei noi. Ma poate ajuta cineva macar la primele 2 pc ? A-ti vazut recent asa ceva ? |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
te poti duce sa iti faci pe comanda!! prin baneasa (adica pana in antena 1 cum te ducui spre aeroport pe partea dreapta e o croitorie care face huse auto)!!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:53 |