Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
![]() ![]() ![]() |
Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
vartan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 January 03 ![]() |
|
||
-------------------- ...Sanatate sa avem ca......Restu' se cumpara....
|
|||
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
este oferta la metro 120 lei RON Huse speciale de logan+presuri...
Husele se potrivesc de minune nu am ce reprosa...dar presurile sunt cam mici...cel putin cel de la sofer...ce este de apreciat ca au scai si nu se mai misca. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
sunt de calitate husele si presurile sau le astept degeaba?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
Sunt de calitate in sensul ca au un material bun nu transpiri...si se asaja super bine pe scaune... Parerea mea grabeste-te....In Craiova pana la ora 12 se terminase un balot cu huse de Logan.... |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
QUOTE(L O G A N @ 15 Jul 2005, 00:33) Sunt de calitate in sensul ca au un material bun nu transpiri...si se asaja super bine pe scaune... Parerea mea grabeste-te....In Craiova pana la ora 12 se terminase un balot cu huse de Logan.... eu am vazut ca scrie pe cele de la metro 100% polyester si nu am luat de teama sa nu transpir. ale tale din ce sint facute ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
QUOTE(L O G A N @ 14 Jul 2005, 23:47) este oferta la metro 120 lei RON Huse speciale de logan+presuri... Husele se potrivesc de minune nu am ce reprosa...dar presurile sunt cam mici...cel putin cel de la sofer...ce este de apreciat ca au scai si nu se mai misca. Acum vin din metro,pot doar sa spun ca am gasit trei combinatii:una cu rosu pe centru,alta neagra si pe centru o combinatie de negru cu triunghiuri mici albastre,iar a treia o combinatie de doua materiale gri.Am fost dezamagit crezand ca voi gasi modelul din oferta.Oricum presurile sunt din cele la 18-19 RON,deci marfa slabuta. LOGAN ai putea sa-mi spui ce combinatii de materiale ai gasit,fiinca mi s-a spus ca vor mai primi un lot. |
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
dany_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum montez husele in spate?E novie sa desfac ceva pe acolo?Husele trebuiesc prinse undeva pe burta banchetei , dar si pe spatar.Cum procedez?Maine vreau sa le pun si poate ma ajuta cineva cu un sfat sa nu stau sa ma uit la ele pana ...ma prine ploaia...ca sa zic asa.Mersi anticipat!
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE FICUS 1.6
- B-XX-UYJ Am Logan...deci am probleme???
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Gasesti in manualul masinii cum se desface bancheta daca este nevoie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu mi-am luat huse de la reprezentanta Dacia.. adica de unde am cumparat Loganul... Husele sunt facute in Franta...sunt pentru logan.. adica au 5 tetiere.. au gauri pentru reglajele scaunelor, inclusiv pentru sofer cel lombar ( bine ca e facut un semn asa sa tai tu cu un cutit gaura respectiva.. dar e facut semnul unde trebuie taiat) .. se potrivesc la fix...materialul cred ca este poliester ( nu stiu cum se scrie exact) sunt foarte multumit de ele.. multi au crezut ca e tapiteria originala...
aaa si am uitat pretul ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
vartan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 January 03 ![]() |
poate pti sa pui si tu niste poze cu cele de logan originale....sa ne facem si noi o idee.
![]() |
-------------------- ...Sanatate sa avem ca......Restu' se cumpara....
|
|
dany_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa liber si buzunarele de pe spatarele scaunelor din fata?
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE FICUS 1.6
- B-XX-UYJ Am Logan...deci am probleme???
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Ok.. o sa le fac niste poze maine....sa le postez aici..cat despre buzunurele de pe spatare... au ele buzunare la fel ca tapiteria originala... maine seara pozele...ca sa vedeti mai bine...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Imi pare rau ca am intarziat cu pozele... am avut ce prb cu aparatul.. dar iata-le.. am facut si cateva acolo...sa-mi spuneti daca vreti si din alte unghiuri...am modificat pozele la 640X480.
Attached thumbnail(s) tetiere1.jpg ( Size: 53.57k ) Number of downloads: 1187 tetiere2.jpg ( Size: 47.01k ) Number of downloads: 1018 tetiere3.jpg ( Size: 64.82k ) Number of downloads: 828 tetiere4.jpg ( Size: 39.65k ) Number of downloads: 1047 tetiere5.jpg ( Size: 56.78k ) Number of downloads: 1055 tetiere6.jpg ( Size: 37.93k ) Number of downloads: 764 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Dragute
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Imi plac si husele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
salut
mi-am luat si eu din selgros huse Pufi Gitane la 115 RON am o nelamurire: la ce folosesc cele 12 rozete pe care le-am gasit in pachet? din cate mi-am dat seama cred ca se cupleaza doua cate doua si ar rezulta 6 perechi. Prima data m-am gandit ca sunt pt. tetiere, dar de ce 6? Ar fi nevoie de cel putin 8 (pt modelele cu 4 tetiere) Ma poate ajuta cineva? Astazi dupa amiaza as dori sa le montez Multumesc anticipat |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(leinad @ 23 Jul 2005, 10:23) salut mi-am luat si eu din selgros huse Pufi Gitane la 115 RON am o nelamurire: la ce folosesc cele 12 rozete pe care le-am gasit in pachet? din cate mi-am dat seama cred ca se cupleaza doua cate doua si ar rezulta 6 perechi. Prima data m-am gandit ca sunt pt. tetiere, dar de ce 6? Ar fi nevoie de cel putin 8 (pt modelele cu 4 tetiere) Ma poate ajuta cineva? Astazi dupa amiaza as dori sa le montez Multumesc anticipat Aceleasi huse le am si eu... rozetele sunt pt. tetierele din spate adica cate doua perechi pt fiecare tetiera. Sfatul meu este sa montezi intai husele apoi rozetele pe pozitie dupa care gauresti materialul. Gaurile prin material eu l-am dat cu Tigarea, pt a nu se destrama materialul, dar sa fi foarte atent sa nu arzi si altceva... |
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
YipMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
Am vazut azi niste huse frumoase prin targu vitan. si la 650 mi (cam naspa), la 750 mi (asa si asa), iar unele care miau placut mie la 1100 sau 1300, sorry dar nu mai retin, cu un cap de caine (parca PUFI).
mai erau unele STIL cam prin jur a 1200 dar nu miau placut. altele la 1800 din piele falsa (nu mai stiu ce marca)dar cred ca mori in ele, parerea mea |
--------------------
Logan
Laureat 1.4 Egee
- provizoriu
|
|
YipMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
Am revenit cu noutati.
Miam luat joi 4 august din Targ Vitan niste huse MEMO la 1300 000 si leam pus, si concluziea este urmaotarea: cele de pe spate merg perfect ; cele de pe fata vin frumos nu perfect ; in schimb tetierele toate cele 5 sunt mari, dar cu o masina de cusut se rezolva ![]() Eu sunt multumit de huse. |
--------------------
Logan
Laureat 1.4 Egee
- provizoriu
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
In selgros se gasesc huse care se potrivesc. La al nostru sunt identice cu tapiteria. Aceeasi culoare, model , totul e la fel. Costa 120-140 RON.
Masina e cameleon. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Din ce am vazut este clar pentru mine. Voi proceda ca si cu presurile, adica voi concepe huse "custom", adicatalea asa cum vrea encefalul meu, am sa cumpar stofa de tapiterie cu cat mai putin poliester, iar apoi voi purcede la croitor sa mi le "traga" la masina. Cand voi termina "amenajarile", voi incerca sa postez imagini.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
RobinHood |
![]()
|
Membru tipic Group: Members Posts: 51 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si-a luat cineva husele din cora de la oferta (100RON) imitatie de piele, combinatie de 2 culori, diverse? pe ele scrie ca sunt si pentru logan, ar fi interesant de vazut cum se potrivesc..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambition
- B-xx-yyy
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' imitatia asta de piele ii chiar asa de buna? Ma refer vara....transpiratie...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
RobinHood |
![]()
|
Membru tipic Group: Members Posts: 51 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Slider, poate fi solutia salvatoare atunci cand familia ta cuprinde bebici
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambition
- B-xx-yyy
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Am un prieten care are .....dar nu pe logan.. ci pe o supernova.. si se exofliaza... nu stiu daca e termenul potrivit...mai ales scaunul soferului...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Am citit si eu tot ce s-a postat aici despre huse, si am tras cu ochiul putin si la poze. Sincer, eu nu vad rostul la huse, cred ca scaunele se pot pastra curate si fara huse daca esti cit de cit atent, si in caz ca se murdaresc se pot curata, doar sint o gramada de spray-uri.
Din 2 motive sint total impotriva huselor: 1. Strica aspectul interiorului masinii, greu gasesti ceva care sa nu se vada ca e husa... 2. Unele huse, si ma refer aici la cele care mai au si burete bagat in ele, (fara rea intentie) cum sint cele ale lui M@nuel, "te fac" sa stai si mai sus la volan, primesti de la ele o diferenta de 2-5 mm fata de cum ai sta normal pe scaun fara huse. Eu chestia asta o vad ca pe un disconfort, faptul ca iti pui ceva pe scaun care sa te faca sa stai si mai sus. Sigur ca e doar chestie de gust, la toate masinile pe care le-am avut (inafara de dacie) era scaunul reglabil pe inaltime si mereu era (si e) dat in jos la maxim, prin chestia asta eu vad un plus de confort oferit de masina, iar daca as pune huse care sa fie chiar si 2 mm grosime ar insemna pentru mine ca imi bat joc de ala care a inventat scaunele reglabile pe inaltime. Clar, sint si huse "foita", adica doar o foaie de pinza acolo, dar alea intra la motivul nr. 1. Credeam ca poate e un sfat bun pentru cei care vor sa-si cumpere huse mai "grosute" sa le probeze pe scaun mai intai, sa vada cum stau la volan pe scaunul cu si fara huse, si abia dupa aceea sa se hotarasca. Sper sa nu-mi fie luat in nume de rau ce am postat, am spus ca e chestie de gust folosirea (sau ne-) a huselor, si e doar o parere, sper sa nu se simta nimeni jignit. Daca totusi am jignit fara sa vreau, imi cer scuze de pe acum. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Smudo, dupa cum zicei, e chestie de gust. Mie, de exemplu, nu-mi place tapiteria de Logan; imi placea in schimb cea de velur de pe DSN (de la Rapsodie in sus) si Solenza (de la Clima in sus). Pe alea n-as fi pus huse.
In alta ordine de idei, pozitia de condus inalta mi se pare un avantaj si iti ofera o vizibilitate mult mai buna decat o pozitie joasa. Din punctul meu de vedere, bataie de joc de ala care a inventat scaunele reglabile pe inaltime este sa lasi scaunul jos si sa nu profiti de faptul ca se poate ridica ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
@Smudo:
Jignitoare este doar insiruirea de obscenitati inscrise in subsolul mesajului si semnate Marty. Probabil, cand a emis aceste "teorii" se gandea la el insusi. Cu toate scuzele de rigoare, dar a considera ca o husa chiar cu burete, care nu poate fi mai groasa de 5mm (exagerat), te ridica in scaun, desi sub greutatea corpului, grosimea se reduce catre 1mm si un pic, este absolut deplasat. Pe de alta parte, o pozitie relativ joasa la volan, poate fi confortabila (multi spun asta, dar eu nu sunt de acord), dar o pozitie mult prea joasa, afecteaza pozitia mainilor pe volan mai ales daca se rabate spatarul scaunului pe spate si poate fi periculoasa, datorita limitarii grave a campului vizual al soferului. Multi sustin ca a conduce "tolanit", cu scaunul tras spre inapoi, spatarul dat pe spate, cu mainile si picioarele intinse spre comenzi, este ca si cum ai conduce o masina de competitie sau sport. Respectivii nu au observat ca in masinile sport, chiar daca pilotul sta aproape intins pe spate, totusi mainile si picioarele sunt flexate, tocmai pentru a permite actionarea prompta si eficienta a comenzilor. Dar in viata de zi cu zi vezi fel de fel de "minunatii", inclusiv "piloti" "intinsi" pe scaunele devenite seslong-uri, "pilotand" din buricele degetelor si din bombeuri si privind drumul printre partea superioara a volanului si marginea tabloului de bord, de zici ca masina merge singura. Revenind la necesitatea huselor pentru scaune, la Dacia Logan, datorita calitatii mediocre a tesaturilor pe baza de poliester, din care este confectionata tapiteria scaunelor, este imperios necesar a se face ceva pentru protejarea acesteia. Motivez aceasta afirmatie, prin constatarea facuta de un amic, si vazuta de catre mine. Marginea sezutului scaunelor si a banchetei din Loganul sau (Laureate), prezenta, dupa folosirea masinii pe parcursul a 6 luni, un aspect pufos, scamosat, iar firele din tesatura erau rarite. Cauza: contactul direct cu pantalonii jeans ai propietarului si ai sotiei acestuia. Masura imediata a fost achizitionarea in regim de urgenta a unui set de huse. Consider acest argument ca fiind unul foarte puternic si obiectiv, in sprijinul ideii de a folosi huse pentru scaune. Concluzia la care am ajuns este aceea ca tesaturile folosite de Dacia nu sunt de calitate similara cu, de exemplu VW, la aceasta, din subiectivismul meu, adaugandu-se neplacerea de a sta pe poliester. Astfel a rezultat decizia mea de a achizitiona tesaturile adecvate (din fibre naturale) pentru confectionarea huselor, intr-un atelier specializat, dupa modelul conceput de mine. This post has been edited by BAB: 13 Sep 2005, 19:41 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 13 Sep 2005, 19:38) Smudo, dupa cum zicei, e chestie de gust. Mie, de exemplu, nu-mi place tapiteria de Logan; imi placea in schimb cea de velur de pe DSN (de la Rapsodie in sus) si Solenza (de la Clima in sus). Pe alea n-as fi pus huse. Deci macar intr-o privinta sintem de acord, pe unele scaune e chiar pacat sa pui huse. ![]() QUOTE(BAB @ 13 Sep 2005, 19:39) @Smudo: Jignitoare este doar insiruirea de obscenitati inscrise in subsolul mesajului si semnate Marty. Probabil, cand a emis aceste "teorii" se gandea la el insusi. Pe de alta parte, o pozitie relativ joasa la volan, poate fi confortabila (multi spun asta, dar eu nu sunt de acord), dar o pozitie mult prea joasa, afecteaza pozitia mainilor pe volan mai ales daca se rabate spatarul scaunului pe spate si poate fi periculoasa, datorita limitarii grave a campului vizual al soferului. Multi sustin ca a conduce "tolanit", cu scaunul tras spre inapoi, spatarul dat pe spate, cu mainile si picioarele intinse spre comenzi, este ca si cum ai conduce o masina de competitie sau sport. Dar in viata de zi cu zi vezi fel de fel de "minunatii", inclusiv "piloti" "intinsi" pe scaunele devenite seslong-uri, "pilotand" din buricele degetelor si din bombeuri si privind drumul printre partea superioara a volanului si marginea tabloului de bord, de zici ca masina merge singura. Revenind la necesitatea huselor pentru scaune, la Dacia Logan, datorita calitatii mediocre a tesaturilor pe baza de poliester, din care este confectionata tapiteria scaunelor, este imperios necesar a se face ceva pentru protejarea acesteia. @BAB, sint curios ce obscenitati ai gasit in exprimarea lui Marty si pe care mi-am insusit-o si eu drept semnatura cu copyrightul de rigoare. Eu sint unul din soferii aia despre care spui tu, dupa cum am zis, scaunul la mine in masina e dat in jos la maxim, si tot nu mi se pare ca e lasat destul. Cu toate ca nu sint prea inalt (cam 1,80-1,82 m), nu pilotez cu buricele degetelor, si cimpul vizual nu e prea tare afectat de pozitia scaunului. Te-ai urcat (sau mai bine zis coborit) vreodata in vreun porsche? Sa vezi acolo pozitie la volan scaun lasat si cimp vizual. Atita timp cit stiu cit de lunga e masina, pot aprecia la ce distanta sa ma opresc de cel din fata fara sa fie nevoie sa-mi vad capota de la motor, iar gropi trebuie sa le cam caut ca sa le gasesc. Nu spun ca as conduce uitindu-ma dupa avioane, dar cam in 10 ani de sofat m-am oprit doar o singura data in "fundul" unuia pentru ca ma uitam aiurea pe trotuar (pe vremea cind eram incepator), in rest neavind vreun incident. Deci nu consider pozitia asta de condus ca fiind un pericol, ci dimpotriva un plus de confort oferit de masina. Cred c-am dat-o in OFF. ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
BAB |
![]()
|
Bunul simt ma face sa nu citez ceea ce scrie in campul rezervat semnaturii din caseta ce contine mesajul cu numarul 269. In conceptia mea, este o comparatie absolut deplasata, formulata intr-un limbaj suburban si este o jignire adusa cumparatorilor de automobile Dacia.
Ti-am satisfacut curiozitatea? Povestea cu pozitia la volan este o divagatie pe care mi-o asum si care, probabil, nu isi avea rostul, dar, oricum, nu am facut referire la tine sau alti membri ai daciaclub. In schimb, povestea cu husele pe care nu le vrei pentru ca te ridica in scaun, cu cativa milimetri, este haioasa si demna de bula daciotului. |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:33 |