DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)

vartan
post 14 Jul 2005, 07:15
Post #241

Membru incepator

Group: Members

--Dj 17 Pac --- de unde spui ca ti-ai luat husele?...banuiesc ca aveau pe toate culorile?..masina mea este alba si cred ca ar merge un alb cu negru in loc de albastru-negru...Imi spui si mie te rog de unde le-ai luat?...suportul lombar se poate detasa?...merci

--------------------
...Sanatate sa avem ca......Restu' se cumpara....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
L O G A N
post 14 Jul 2005, 22:47
Post #242

Membru

From: craiova

este oferta la metro 120 lei RON Huse speciale de logan+presuri...

Husele se potrivesc de minune nu am ce reprosa...dar presurile sunt cam mici...cel putin cel de la sofer...ce este de apreciat ca au scai si nu se mai misca.

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4MPI - DJ-YY-XXX
+
kostyq
post 14 Jul 2005, 23:16
Post #243

President

sunt de calitate husele si presurile sau le astept degeaba?

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate
+
L O G A N
post 14 Jul 2005, 23:33
Post #244

Membru

From: craiova

Sunt de calitate in sensul ca au un material bun nu transpiri...si se asaja super bine pe scaune...

Parerea mea grabeste-te....In Craiova pana la ora 12 se terminase un balot cu huse de Logan....

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4MPI - DJ-YY-XXX
+
bunicu
post 15 Jul 2005, 10:49
Post #245

Membru autentic

QUOTE(L O G A N @ 15 Jul 2005, 00:33)
Sunt de calitate in sensul ca au un material bun nu transpiri...si se asaja super bine pe scaune...

Parerea mea grabeste-te....In Craiova pana la ora 12 se terminase un balot cu huse de Logan....
*

eu am vazut ca scrie pe cele de la metro 100% polyester si nu am luat de teama sa nu transpir. ale tale din ce sint facute ?

--------------------
Renault Megane 2.1 Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
+
soryn
post 15 Jul 2005, 11:44
Post #246

Membru

From: Cluj-N

QUOTE(L O G A N @ 14 Jul 2005, 23:47)
este oferta la metro 120 lei RON  Huse speciale de logan+presuri...

Husele se potrivesc de minune nu am ce reprosa...dar presurile sunt cam mici...cel putin cel de la sofer...ce este de apreciat ca au scai si nu se mai misca.
*

Acum vin din metro,pot doar sa spun ca am gasit trei combinatii:una cu rosu pe centru,alta neagra si pe centru o combinatie de negru cu triunghiuri mici albastre,iar a treia o combinatie de doua materiale gri.Am fost dezamagit crezand ca voi gasi modelul din oferta.Oricum presurile sunt din cele la 18-19 RON,deci marfa slabuta.
LOGAN ai putea sa-mi spui ce combinatii de materiale ai gasit,fiinca mi s-a spus ca vor mai primi un lot.

--------------------
renault megane 2016 - cj xx xxx
+
dany_el
post 15 Jul 2005, 18:52
Post #247

Membru incepator

From: Bucuresti

Cum montez husele in spate?E novie sa desfac ceva pe acolo?Husele trebuiesc prinse undeva pe burta banchetei , dar si pe spatar.Cum procedez?Maine vreau sa le pun si poate ma ajuta cineva cu un sfat sa nu stau sa ma uit la ele pana ...ma prine ploaia...ca sa zic asa.Mersi anticipat!

--------------------
DACIA LOGAN LAUREATE FICUS 1.6 - B-XX-UYJ
Am Logan...deci am probleme???
+
Sony
post 15 Jul 2005, 19:46
Post #248

Membru autentic

From: Ban Land

Gasesti in manualul masinii cum se desface bancheta daca este nevoie.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
djvibecmc
post 19 Jul 2005, 23:38
Post #249

Upgrade

From: Ploiesti

Eu mi-am luat huse de la reprezentanta Dacia.. adica de unde am cumparat Loganul... Husele sunt facute in Franta...sunt pentru logan.. adica au 5 tetiere.. au gauri pentru reglajele scaunelor, inclusiv pentru sofer cel lombar ( bine ca e facut un semn asa sa tai tu cu un cutit gaura respectiva.. dar e facut semnul unde trebuie taiat) .. se potrivesc la fix...materialul cred ca este poliester ( nu stiu cum se scrie exact) sunt foarte multumit de ele.. multi au crezut ca e tapiteria originala...
aaa si am uitat pretul smile.gif 2.700.000 lei vechi... noroc ca au o eticheta cu Logan by Renault pe fiecare scuan din fata ca altfel nu dadeam smile.gif) ( glumesc).. eh in concluzie sunt foarte multumit de ele.. nush daca merita sau nu banii.. dar am gasit numai prostii parerea mea... si la piele nu ma bag...ca e foarte scumpa (una ca lumea ma refer)

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008 - PH 11 CYD
Get rich or.... get Diesel!
+
vartan
post 20 Jul 2005, 06:19
Post #250

Membru incepator

poate pti sa pui si tu niste poze cu cele de logan originale....sa ne facem si noi o idee. blink.gif

--------------------
...Sanatate sa avem ca......Restu' se cumpara....
+
dany_el
post 20 Jul 2005, 16:35
Post #251

Membru incepator

Lasa liber si buzunarele de pe spatarele scaunelor din fata?

--------------------
DACIA LOGAN LAUREATE FICUS 1.6 - B-XX-UYJ
Am Logan...deci am probleme???
+
djvibecmc
post 21 Jul 2005, 00:26
Post #252

Upgrade

Ok.. o sa le fac niste poze maine....sa le postez aici..cat despre buzunurele de pe spatare... au ele buzunare la fel ca tapiteria originala... maine seara pozele...ca sa vedeti mai bine...

--------------------
+
djvibecmc
post 22 Jul 2005, 23:02
Post #253

Upgrade

Imi pare rau ca am intarziat cu pozele... am avut ce prb cu aparatul.. dar iata-le.. am facut si cateva acolo...sa-mi spuneti daca vreti si din alte unghiuri...am modificat pozele la 640X480.

Attached thumbnail(s)
tetiere1.jpg ( Size: 53.57k ) Number of downloads: 1187
tetiere2.jpg ( Size: 47.01k ) Number of downloads: 1018
tetiere3.jpg ( Size: 64.82k ) Number of downloads: 828
tetiere4.jpg ( Size: 39.65k ) Number of downloads: 1047
tetiere5.jpg ( Size: 56.78k ) Number of downloads: 1055
tetiere6.jpg ( Size: 37.93k ) Number of downloads: 764

--------------------
+
Manuel
post 22 Jul 2005, 23:16
Post #254

Membru autentic

From: VASLUI

Dragute smile.gif Sa le stapanesti sanatos!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
gheghe
post 23 Jul 2005, 08:02
Post #255

Membru autentic

From: Campina, PH

Imi plac si husele wink.gif si semnatura ta!!! laugh.gif radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - PH 99 xxx
Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
+
leinad
post 23 Jul 2005, 10:23
Post #256

Membru dacionist

From: Constanța

salut
mi-am luat si eu din selgros huse Pufi Gitane la 115 RON
am o nelamurire: la ce folosesc cele 12 rozete pe care le-am gasit in pachet? din cate mi-am dat seama cred ca se cupleaza doua cate doua si ar rezulta 6 perechi. Prima data m-am gandit ca sunt pt. tetiere, dar de ce 6? Ar fi nevoie de cel putin 8 (pt modelele cu 4 tetiere)
Ma poate ajuta cineva? Astazi dupa amiaza as dori sa le montez
Multumesc anticipat

--------------------
Logan Preferance 75 ponei
+
catalin1paul
post 23 Jul 2005, 11:12
Post #257

Membru

QUOTE(leinad @ 23 Jul 2005, 10:23)
salut
mi-am luat si eu din selgros huse Pufi Gitane la 115 RON
am o nelamurire: la ce folosesc cele 12 rozete pe care le-am gasit in pachet? din cate mi-am dat seama cred ca se cupleaza doua cate doua si ar rezulta 6 perechi. Prima data m-am gandit ca sunt pt. tetiere, dar de ce 6? Ar fi nevoie de cel putin 8 (pt modelele cu 4 tetiere)
Ma poate ajuta cineva? Astazi dupa amiaza as dori sa le montez
Multumesc anticipat
*

Aceleasi huse le am si eu... rozetele sunt pt. tetierele din spate adica cate doua perechi pt fiecare tetiera. Sfatul meu este sa montezi intai husele apoi rozetele pe pozitie dupa care gauresti materialul. Gaurile prin material eu l-am dat cu Tigarea, pt a nu se destrama materialul, dar sa fi foarte atent sa nu arzi si altceva...

--------------------
Logan Laureat 1.4 - B12XXX
Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
+
YipMan
post 3 Aug 2005, 15:15
Post #258

Membru incepator

Am vazut azi niste huse frumoase prin targu vitan. si la 650 mi (cam naspa), la 750 mi (asa si asa), iar unele care miau placut mie la 1100 sau 1300, sorry dar nu mai retin, cu un cap de caine (parca PUFI).
mai erau unele STIL cam prin jur a 1200 dar nu miau placut.
altele la 1800 din piele falsa (nu mai stiu ce marca)dar cred ca mori in ele, parerea mea

--------------------
Logan Laureat 1.4 Egee - provizoriu
+
YipMan
post 6 Aug 2005, 14:26
Post #259

Membru incepator

Am revenit cu noutati.
Miam luat joi 4 august din Targ Vitan niste huse MEMO la 1300 000 si leam pus, si concluziea este urmaotarea: cele de pe spate merg perfect ; cele de pe fata vin frumos nu perfect ; in schimb tetierele toate cele 5 sunt mari, dar cu o masina de cusut se rezolva smile.gif . Husele nau gauri pt prinderea tetierelor dar cu un pistol de lipit (sau ceva fierbinte ) se rezolva , mare atentie sa fie date dupa fixarea perfecta a huselor ca sa naveti surpeize.
Eu sunt multumit de huse.

--------------------
Logan Laureat 1.4 Egee - provizoriu
+
vladimir
post 16 Aug 2005, 09:17
Post #260

Membru incepator

In selgros se gasesc huse care se potrivesc. La al nostru sunt identice cu tapiteria. Aceeasi culoare, model , totul e la fel. Costa 120-140 RON.
Masina e cameleon.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,4 - B xx xxx
+
BAB
post 27 Aug 2005, 22:27
Post #261

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Din ce am vazut este clar pentru mine. Voi proceda ca si cu presurile, adica voi concepe huse "custom", adicatalea asa cum vrea encefalul meu, am sa cumpar stofa de tapiterie cu cat mai putin poliester, iar apoi voi purcede la croitor sa mi le "traga" la masina. Cand voi termina "amenajarile", voi incerca sa postez imagini.

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
RobinHood
post 30 Aug 2005, 09:59
Post #262

Membru tipic

Si-a luat cineva husele din cora de la oferta (100RON) imitatie de piele, combinatie de 2 culori, diverse? pe ele scrie ca sunt si pentru logan, ar fi interesant de vazut cum se potrivesc..

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambition - B-xx-yyy
+
Slider
post 30 Aug 2005, 11:57
Post #263

Membru autentic

From: Cernavoda

Da' imitatia asta de piele ii chiar asa de buna? Ma refer vara....transpiratie...

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
RobinHood
post 30 Aug 2005, 13:54
Post #264

Membru tipic

Slider, poate fi solutia salvatoare atunci cand familia ta cuprinde bebici smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambition - B-xx-yyy
+
djvibecmc
post 3 Sep 2005, 22:19
Post #265

Upgrade

Am un prieten care are .....dar nu pe logan.. ci pe o supernova.. si se exofliaza... nu stiu daca e termenul potrivit...mai ales scaunul soferului...

--------------------
+
Smudo
post 13 Sep 2005, 18:26
Post #266

Membru autentic

Am citit si eu tot ce s-a postat aici despre huse, si am tras cu ochiul putin si la poze. Sincer, eu nu vad rostul la huse, cred ca scaunele se pot pastra curate si fara huse daca esti cit de cit atent, si in caz ca se murdaresc se pot curata, doar sint o gramada de spray-uri.
Din 2 motive sint total impotriva huselor:
1. Strica aspectul interiorului masinii, greu gasesti ceva care sa nu se vada ca e husa...
2. Unele huse, si ma refer aici la cele care mai au si burete bagat in ele, (fara rea intentie) cum sint cele ale lui M@nuel, "te fac" sa stai si mai sus la volan, primesti de la ele o diferenta de 2-5 mm fata de cum ai sta normal pe scaun fara huse. Eu chestia asta o vad ca pe un disconfort, faptul ca iti pui ceva pe scaun care sa te faca sa stai si mai sus. Sigur ca e doar chestie de gust, la toate masinile pe care le-am avut (inafara de dacie) era scaunul reglabil pe inaltime si mereu era (si e) dat in jos la maxim, prin chestia asta eu vad un plus de confort oferit de masina, iar daca as pune huse care sa fie chiar si 2 mm grosime ar insemna pentru mine ca imi bat joc de ala care a inventat scaunele reglabile pe inaltime.
Clar, sint si huse "foita", adica doar o foaie de pinza acolo, dar alea intra la motivul nr. 1. Credeam ca poate e un sfat bun pentru cei care vor sa-si cumpere huse mai "grosute" sa le probeze pe scaun mai intai, sa vada cum stau la volan pe scaunul cu si fara huse, si abia dupa aceea sa se hotarasca. Sper sa nu-mi fie luat in nume de rau ce am postat, am spus ca e chestie de gust folosirea (sau ne-) a huselor, si e doar o parere, sper sa nu se simta nimeni jignit. Daca totusi am jignit fara sa vreau, imi cer scuze de pe acum.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Manuel
post 13 Sep 2005, 19:38
Post #267

Membru autentic

From: VASLUI

Smudo, dupa cum zicei, e chestie de gust. Mie, de exemplu, nu-mi place tapiteria de Logan; imi placea in schimb cea de velur de pe DSN (de la Rapsodie in sus) si Solenza (de la Clima in sus). Pe alea n-as fi pus huse.
In alta ordine de idei, pozitia de condus inalta mi se pare un avantaj si iti ofera o vizibilitate mult mai buna decat o pozitie joasa. Din punctul meu de vedere, bataie de joc de ala care a inventat scaunele reglabile pe inaltime este sa lasi scaunul jos si sa nu profiti de faptul ca se poate ridica smile.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
BAB
post 13 Sep 2005, 19:39
Post #268

@Smudo:
Jignitoare este doar insiruirea de obscenitati inscrise in subsolul mesajului si semnate Marty. Probabil, cand a emis aceste "teorii" se gandea la el insusi.
Cu toate scuzele de rigoare, dar a considera ca o husa chiar cu burete, care nu poate fi mai groasa de 5mm (exagerat), te ridica in scaun, desi sub greutatea corpului, grosimea se reduce catre 1mm si un pic, este absolut deplasat.
Pe de alta parte, o pozitie relativ joasa la volan, poate fi confortabila (multi spun asta, dar eu nu sunt de acord), dar o pozitie mult prea joasa, afecteaza pozitia mainilor pe volan mai ales daca se rabate spatarul scaunului pe spate si poate fi periculoasa, datorita limitarii grave a campului vizual al soferului. Multi sustin ca a conduce "tolanit", cu scaunul tras spre inapoi, spatarul dat pe spate, cu mainile si picioarele intinse spre comenzi, este ca si cum ai conduce o masina de competitie sau sport. Respectivii nu au observat ca in masinile sport, chiar daca pilotul sta aproape intins pe spate, totusi mainile si picioarele sunt flexate, tocmai pentru a permite actionarea prompta si eficienta a comenzilor. Dar in viata de zi cu zi vezi fel de fel de "minunatii", inclusiv "piloti" "intinsi" pe scaunele devenite seslong-uri, "pilotand" din buricele degetelor si din bombeuri si privind drumul printre partea superioara a volanului si marginea tabloului de bord, de zici ca masina merge singura.
Revenind la necesitatea huselor pentru scaune, la Dacia Logan, datorita calitatii mediocre a tesaturilor pe baza de poliester, din care este confectionata tapiteria scaunelor, este imperios necesar a se face ceva pentru protejarea acesteia. Motivez aceasta afirmatie, prin constatarea facuta de un amic, si vazuta de catre mine. Marginea sezutului scaunelor si a banchetei din Loganul sau (Laureate), prezenta, dupa folosirea masinii pe parcursul a 6 luni, un aspect pufos, scamosat, iar firele din tesatura erau rarite. Cauza: contactul direct cu pantalonii jeans ai propietarului si ai sotiei acestuia. Masura imediata a fost achizitionarea in regim de urgenta a unui set de huse. Consider acest argument ca fiind unul foarte puternic si obiectiv, in sprijinul ideii de a folosi huse pentru scaune.
Concluzia la care am ajuns este aceea ca tesaturile folosite de Dacia nu sunt de calitate similara cu, de exemplu VW, la aceasta, din subiectivismul meu, adaugandu-se neplacerea de a sta pe poliester. Astfel a rezultat decizia mea de a achizitiona tesaturile adecvate (din fibre naturale) pentru confectionarea huselor, intr-un atelier specializat, dupa modelul conceput de mine.

This post has been edited by BAB: 13 Sep 2005, 19:41

--------------------
"NOSCE TE IPSUM"
+
Smudo
post 13 Sep 2005, 20:40
Post #269

Membru autentic

QUOTE(M@nuel @ 13 Sep 2005, 19:38)
Smudo, dupa cum zicei, e chestie de gust. Mie, de exemplu, nu-mi place tapiteria de Logan; imi placea in schimb cea de velur de pe DSN (de la Rapsodie in sus) si Solenza (de la Clima in sus). Pe alea n-as fi pus huse.
*

Deci macar intr-o privinta sintem de acord, pe unele scaune e chiar pacat sa pui huse. smile.gif

QUOTE(BAB @ 13 Sep 2005, 19:39)
@Smudo:
Jignitoare este doar insiruirea de obscenitati inscrise in subsolul mesajului si semnate Marty. Probabil, cand a emis aceste "teorii" se gandea la el insusi.
Pe de alta parte, o pozitie relativ joasa la volan, poate fi confortabila (multi spun asta, dar eu nu sunt de acord), dar o pozitie mult prea joasa, afecteaza pozitia mainilor pe volan mai ales daca se rabate spatarul scaunului pe spate si poate fi periculoasa, datorita limitarii grave a campului vizual al soferului. Multi sustin ca a conduce "tolanit", cu scaunul tras spre inapoi, spatarul dat pe spate, cu mainile si picioarele intinse spre comenzi, este ca si cum ai conduce o masina de competitie sau sport. Dar in viata de zi cu zi vezi fel de fel de "minunatii", inclusiv "piloti" "intinsi" pe scaunele devenite seslong-uri, "pilotand" din buricele degetelor si din bombeuri si privind drumul printre partea superioara a volanului si marginea tabloului de bord, de zici ca masina merge singura.
Revenind la necesitatea huselor pentru scaune, la Dacia Logan, datorita calitatii mediocre a tesaturilor pe baza de poliester, din care este confectionata tapiteria scaunelor, este imperios necesar a se face ceva pentru protejarea acesteia.
*

@BAB, sint curios ce obscenitati ai gasit in exprimarea lui Marty si pe care mi-am insusit-o si eu drept semnatura cu copyrightul de rigoare. Eu sint unul din soferii aia despre care spui tu, dupa cum am zis, scaunul la mine in masina e dat in jos la maxim, si tot nu mi se pare ca e lasat destul. Cu toate ca nu sint prea inalt (cam 1,80-1,82 m), nu pilotez cu buricele degetelor, si cimpul vizual nu e prea tare afectat de pozitia scaunului. Te-ai urcat (sau mai bine zis coborit) vreodata in vreun porsche? Sa vezi acolo pozitie la volan scaun lasat si cimp vizual. Atita timp cit stiu cit de lunga e masina, pot aprecia la ce distanta sa ma opresc de cel din fata fara sa fie nevoie sa-mi vad capota de la motor, iar gropi trebuie sa le cam caut ca sa le gasesc. Nu spun ca as conduce uitindu-ma dupa avioane, dar cam in 10 ani de sofat m-am oprit doar o singura data in "fundul" unuia pentru ca ma uitam aiurea pe trotuar (pe vremea cind eram incepator), in rest neavind vreun incident. Deci nu consider pozitia asta de condus ca fiind un pericol, ci dimpotriva un plus de confort oferit de masina. Cred c-am dat-o in OFF. sad.gif

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
BAB
post 21 Sep 2005, 19:42
Post #270

Bunul simt ma face sa nu citez ceea ce scrie in campul rezervat semnaturii din caseta ce contine mesajul cu numarul 269. In conceptia mea, este o comparatie absolut deplasata, formulata intr-un limbaj suburban si este o jignire adusa cumparatorilor de automobile Dacia.
Ti-am satisfacut curiozitatea?
Povestea cu pozitia la volan este o divagatie pe care mi-o asum si care, probabil, nu isi avea rostul, dar, oricum, nu am facut referire la tine sau alti membri ai daciaclub. In schimb, povestea cu husele pe care nu le vrei pentru ca te ridica in scaun, cu cativa milimetri, este haioasa si demna de bula daciotului.

--------------------
"NOSCE TE IPSUM"
+
15 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:33
Forum Renault