DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 37 38 39 40 41 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

whois
post 9 Sep 2007, 22:12
Post #1141

Group: Members

pai in timpul cand nu ai alta misiune nici nu ai altceva de facut decat de jucat table smile.gif))) Deci alte pareri trebuie poza aia?radiografia aia sau doar de la doctor adeverinta ca esti sanatos cu plamanii

--------------------
opel astra 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FireChief
post 9 Sep 2007, 22:14
Post #1142

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

daca ai intra te vei convinge ca ai atitea de facut dry.gif
despre plamini habar nu am sad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
L O G A N
post 10 Sep 2007, 13:14
Post #1143

Membru

From: craiova

Fire Chief daca esti amabil, imi poti spune ce face un telefonist mai exact... se duce la interventii? Are aceleasi sporuri ca si servantii? Sau are salariul de incadrare si sta la un birou cu telefonul in mana....?

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4MPI - DJ-YY-XXX
+
angel_from_fire
post 10 Sep 2007, 14:41
Post #1144

QUOTE(L O G A N @ 10 Sep 2007, 13:14)
Fire Chief daca esti amabil, imi poti spune ce face un telefonist mai exact... se duce la interventii? Are aceleasi sporuri ca si servantii? Sau are salariul de incadrare si sta la un birou cu telefonul in mana....?
*

Dupa terminarea cursurilor veti sti cam ce trebuie sa faceti, ori cum nu vei sta la un birou, "biroul" se numeste "Centrala Telefonica", scopul tau este acela de a realiza legaturi telefonice in si din interiorul unitatii sau subunitatii, preiei alarmele date de dispeceratul I.S.U. prin statia cu care este dotata Centrala telefonica (ESTI TELEFONIST-RADIST) preiei si transmiti ordine telefonice transmise de catre comandamentele grupurilor, in momentul declansari alarmei dupa ce primesti datele locului interventiei ai indatorirea ca in max. 2 minute sa comunici traseul echipei/echipelor de interventie de la unitate pana la locul interventiei (ai la dispozitie o harta detaliata a raionului), notezi orele rapoartelor (pe care le face .S.G.I.S. sau telefonistul de pe masina de interventie) cu privire la sosirea la locul indicat, localizarea,lichidarea incendiului etc., total pe centrala sunteti 3 telefonisti, serviciul il veti indeplini in schimburi: unul este principal (planton), al 2-lea este considerat la supraveghere (il ajuta pe primul) iar al 3-lea este considerat la odihna, asta se executa in serviciu de 3-4 ore prin roatatie (depinde de organizare) timp de 24 ore cat dureaza serviciul operativ ! Salariul momentan este acelasi ca al unui servant, diferenta momentan fiind data de o infima norma numita 12 B (servantul beneficiaza de aceasta norma in valoare de 2Ron doar la interventie (nu conteaza daca are mai multe interventii intr-o tura, telefonisti si cei care executa serviciul de garda sunt alocati permanent la aceasta)!

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
pompi
post 10 Sep 2007, 16:03
Post #1145

Membru incepator

Apropos de subiectul cu biserica in curtea pompierilor...mie mi se pare un gest nobil faptul ca acei angajati platesc din salariul lor pt a ajuta la construirea ei.""""

Acei bani le sunt opriti din salariu , fara nici o hartie la mana, fie ca vor sau nu. Asa ca....

--------------------
dacia logan 2007
+
tarzy
post 10 Sep 2007, 17:10
Post #1146

aroist

QUOTE(pompi @ 10 Sep 2007, 16:03)
.................

Acei bani le sunt opriti din salariu , fara nici o hartie la mana, fie ca vor sau nu. Asa ca....
*

vorbesti serios

sa inteleg ca sunt angajati numa ortodocsi?

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
angel_from_fire
post 10 Sep 2007, 17:38
Post #1147

QUOTE(pompi @ 10 Sep 2007, 16:03)
Apropos de subiectul cu biserica in curtea pompierilor...mie mi se pare un gest nobil faptul ca acei angajati platesc din salariul lor pt a ajuta la construirea ei.""""

*

Se pare ca vorbesti in necunostinta de cauza, dupa angajare primesti niste fluturasi tip formular , daca esti de acord sa cotizezi cu sumele respective pt. biserica sau asociatia sportiva + fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.) semnezi acele harti, nimeni nu te obliga sa dai acei bani, singurul diferend ar fi ca nu se elibereaza chitante pt. fiecare in parte, dar totul este centralizat si trimis pe baza de semnatura la comandamentele grupurilor iar de acolo in brigada !

--------------------
Audacia et Devotio
+
pompi
post 10 Sep 2007, 17:38
Post #1148

Membru incepator

Tarzy, mai facut sa rad. Ce zic eu si ce intelegi tu. Normal ca nu are legatura cu religia.
Asa mi-a zis si mie cineva.

10 Sep 2007, 17:40:
Daca acel cineva m-a mintit, va mint si eu. Scuze pt dezinformare.

This post has been edited by pompi: 10 Sep 2007, 17:40

--------------------
dacia logan 2007
+
tarzy
post 10 Sep 2007, 17:51
Post #1149

aroist

QUOTE(angel_from_fire @ 10 Sep 2007, 17:38)
Se pare ca vorbesti in necunostinta de cauza, dupa angajare primesti niste fluturasi tip formular , daca esti de acord sa cotizezi cu sumele respective pt. biserica sau asociatia sportiva + fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.) semnezi acele harti, nimeni nu te obliga sa dai acei bani, singurul diferend ar fi ca nu se elibereaza chitante pt. fiecare in parte, dar totul este centralizat si trimis pe baza de semnatura la comandamentele grupurilor iar de acolo in brigada !
*

auzi .... da .... daca nu esti de acord sa cotizezi ptr "fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.)" ce se intampla?

faci cerea de CO pe cale orala? ..... nu mai primesti fluturas de salariu .... iti scriu astia ordinele cu pixu'?

la capitolul "sectoare" nici macar nu vreau sa ma gandesc .... probabil ca o sa trebuiasca sa faci sectorul cu mainile goale

QUOTE(pompi @ 10 Sep 2007, 17:38)
Tarzy, mai facut sa rad. Ce zic eu si ce intelegi tu. Normal ca nu are legatura cu religia.
Asa mi-a zis si mie cineva.

<span class='edit'>10 Sep 2007, 17:40:</span>
Daca acel cineva m-a mintit, va mint si eu. Scuze pt dezinformare.
*

am inteles EXACT ce ai scris tu - ca bani ptr biserica sunt opriti indiferent daca tu vrei sau nu. si scuza- ma .... nu este deloc de ras, iar dupa partea cu "administrativele" este de plans .... da de plans in hohote ...

imi aduce aminte de .... "fondul scoli" cand .... toti incompetentii de directori de scoli strangeau bani de la copii mai mult sau mai putin cu japca

This post has been edited by tarzy: 10 Sep 2007, 17:54

--------------------
Aha
+
kaspersky
post 10 Sep 2007, 18:01
Post #1150

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

lecturam si io pe aici da' nu ma pot abtine ( radmasa.gif ), cica fondul de cheltuieli al unitatii! As fi curios daca toata treaba asta are vreun substrat legal. Adica eu cistig banii mei, statul mi-i impoziteaza si din ce mi-a mai ramas sa dau inapoi pt firma la care lucrez radmasa.gif . Incet, incet daca nu deschideti ochii la chestii de-astea o sa va puna sa va aduceti si autospecialele de-acasa radmasa.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
FireChief
post 10 Sep 2007, 20:22
Post #1151

radmasa.gif radmasa.gif kaspersky si tarzy idolii mei radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
e greu de explicat unui cap patrat ca pamintul e rotund

--------------------
+
whois
post 10 Sep 2007, 22:49
Post #1152

da tare radmasa.gif Chief fiecare unitate are propia ei sala de antrenamente ? adica ma refer din cand in cand sa mai fac o tractiune sau un piept un triceps biceps are?

--------------------
opel astra 2005
+
tarzy
post 10 Sep 2007, 22:52
Post #1153

aroist

vai ... domnu' Fire .... ne magulesti

dar ... te rugam frumos ... nu e nevoie

cel putin mie ... imi repugna ideea sa mai "idolatizeze" cineva atat de "inteligent" incat sa vina cu bani de acasa ptr fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.). radmasa.gif

pur si simplu ideeile astea altruiste nu prea se lipesc de capul meu asa patrat cum il vezi matale

PS: auzi da la toaleta .... hartia cum e? tot asa din "cotizatii" ... sau se folosesc actele date la "reforma"?

This post has been edited by tarzy: 11 Sep 2007, 14:05

--------------------
Aha
+
FireChief
post 11 Sep 2007, 05:18
Post #1154

e prea mult de explicat si nu merita efortul

--------------------
+
tarzy
post 11 Sep 2007, 07:03
Post #1155

aroist

de asta sunt aproape sigur .... pai apoi .... pe langa "memoriile" facute la minster ptr branturi > 40 va trebui facute unele si ptr galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.

--------------------
Aha
+
angel_from_fire
post 11 Sep 2007, 08:29
Post #1156

QUOTE(whois @ 10 Sep 2007, 22:49)
da tare  radmasa.gif  Chief fiecare unitate are propia ei sala de antrenamente ? adica ma refer din cand in cand sa mai fac o tractiune sau un piept un triceps biceps are?
*

Am sa raspund eu in locul colegului meu, exista un mic proiect pe aceasta tema in care se prevede ca fiecare unitate sa aiba o sala de forta, dotarea fiecarei unitati cu 1 masa de tenis (cele care sunt prezente acum sunt cumparate din bani donati de noi sau M.T.), porti de handbal si cosuri de baschet, aceste aspecte ale proiectului au fost dezbatute in cadrul unei sedinte prin luna martie daca nu ma insel prea mult, momentan se afla banuiesc in acelasi stadiu din cauza derulari celei de a doaua etape de profesionalizare . Cei interesati de sala de forta, pot sa beneficieze de dotarile celei existente in acest moment in cadrul sediului I.S.U."D.S."M.B. !

This post has been edited by angel_from_fire: 11 Sep 2007, 14:36

--------------------
Audacia et Devotio
+
kery23k
post 11 Sep 2007, 12:07
Post #1157

QUOTE(tarzy @ 10 Sep 2007, 22:52)

..........
cel putin mie ... imi repugna ideea sa mai "idolarizeze" cineva atat de "inteligent" incat sa vina cu bani de acasa ptr fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt...........
*

Cred ca era vorba de verbul ''a idolatriza '' , ''idolatrizeze''.

Fiecare avem cate cevea de invatat...din greseli.

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
tarzy
post 11 Sep 2007, 14:06
Post #1158

aroist

am corectat

multzam phain kery23k

--------------------
Aha
+
kaspersky
post 11 Sep 2007, 15:30
Post #1159

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(FireChief @ 10 Sep 2007, 21:22)
e greu de explicat unui cap patrat ca pamintul e rotund
*

asa e, daca ti se pare situatia respectiva ok atunci n-ai ce sa ne explici

btw, "la noi la firma" ne-am hotarit sa urmam exemplul dat de vajnicii pompieri asa ca ne-apucam de constructia de biserici in curte. Pina acum avem pe lista una ortodoxa, una catolica si una reformata. Mai avem inca un coleg evreu si unul ateu sa vedem ce mai vor si astia. radmasa.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
FireChief
post 11 Sep 2007, 18:47
Post #1160

la bucuresti s-au inscris 2 700 de candidati

--------------------
+
tm16ccc
post 11 Sep 2007, 19:03
Post #1161

stie cineva in timis cati s-au inscris?

--------------------
opel astra 1.6 16v 2001
+
whois
post 11 Sep 2007, 20:27
Post #1162

Sper ca la constanta sa se fii inscris doar 14 pe 14 locuri Domne Ajuta !!!! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Am aflat ca un coleg cu un an mai mare ca mine de la fostu liceu a luat fara sa dea bani happy.gif ce bine inseamna ca am sanse

--------------------
opel astra 2005
+
mikimanaiute
post 11 Sep 2007, 20:52
Post #1163

Membru incepator

citeaam si eu acest topic si ma intrebam in sinea mea
Cati membri de daciaclub sunt sau au fost intr-o interventie si daca cineva ( din cei care nu stiu cu ce se mananca ), aceasta meserie au vazut urmarile dupa stingerea unui avion sau unitatea de dezasfaltare dintr-o rafinarie
poate multii nu stiu ce inseamna sa fi pompier , eu unul inca o simt pe pielea mea desi nu mai fac parte din randul lor
Imi cer scuze daca deranjez

--------------------
hyundai accent 1,5 crdi 2007 - b 39 hyu
+
ionutzmi
post 12 Sep 2007, 11:32
Post #1164

Jon

From: G I U R G I U

QUOTE(FireChief @ 11 Sep 2007, 19:47)
la bucuresti s-au inscris 2 700 de candidati
*

sint si eu unu dintre ei smile.gif
tura trecuta la servanti au fost 1300 insi si 400 la soferi la proba sportiva (inscrisi peste 4000)
iar sint mutli inscrisi
cu totul servanti cu soferi si logistica ?
servanti mar interesa o cifra
dar mai dureaz acum dau psiho si fac fisa med. cei inscrisi noi

This post has been edited by ionutzmi: 12 Sep 2007, 11:34

--------------------
RENAULT Laguna 2003
+
whois
post 12 Sep 2007, 21:34
Post #1165

Am inteles ca dupa ce se intra se face instructaj 4 luni care se plateste 14 mil.....e zi de zi sau numai cum e programu 24/48 sau 24/72?....

--------------------
opel astra 2005
+
IC3
post 13 Sep 2007, 11:03
Post #1166

From: Craiova

QUOTE(whois @ 12 Sep 2007, 21:34)
Am inteles ca dupa ce se intra se face instructaj 4 luni care se plateste 14 mil.....e zi de zi sau numai cum e programu 24/48 sau 24/72?....
*

Ai inteles gresit...in primul rand nu se face instructaj 4 luni, ci 2 luni pt cei fara armata sau cu armata facuta in alta parte (adica nu la pompieri) si 1 luna de instructie fac cei care au armata facuta la pompieri. Salariul nu ajunge la 14 milioane in perioada de instructie, iar programul in perioada de instructie este zi de zi timp de 8 ore fara sambata si duminica, iar dupa perioada de instructie se trece la program 24/72.

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
angel_from_fire
post 13 Sep 2007, 11:29
Post #1167

La multi ani de ziua noastra !!! Hmmm....ciudata ceremonie......cei de la carma tarii au preferat alte activitati in locul festivitatii noastre...doar ministrul si-a facut aparitia, destul de plictisit si cenusiu...exact ca si timpul de afara ! In rest atractia principala a fost oferita de noile uniforme si ..... noile colege....destul de zglobi si gurese au oferit o pata de culoare in negrul intunecat al uniformelor, uniforme demne de un rewiev la un film hollywoodian de succes biggrin.gif (multe domnisoare au intors privirile admirative la tinutele superbe ale ofiterilor blush.gif , dar nici ale subofiterilor nu au fost neglijate de aceleasi priviri languroase si galese smile.gif ) in rest, o defilare a tehnici de lupta foarte saraca, chiar desculta, un ATV de interventie rapida, un Iveco-Magirus , o autoscara etc. slabut rau, de ziua noastra a pompierilor am aratat foarte putin din cea ce aveam...sau poate ca batranele doamne APCA-R sau A.Sc.M.-uri frizau privirile destul de aiurite ale celor care sau ocupat de "organizarea" festivitati....de "remarcat" calitatea sunetului si stangaciile celei care prezenta diferitele momente ale ceremoniei, condimentate din plin prin "indicatiile" acide primite de respectiva in fata unui microfon semideschis !

--------------------
Audacia et Devotio
+
bulan
post 13 Sep 2007, 11:49
Post #1168

Membru autentic

La multi ani de ziua voastra si vai de noi toti!Pe viitor fara acte de bravura!Localizat si stins incendiul cu minimum de risc din partea voastra si cei care nu au bunurile asigurate sa fie sanatosi!Poate se va schimba macar legislatia in vigoare cu alta mai buna daca tot nu sunt bani pentru tehnica.Ce sa-i mai criticam pe alesii neamului ca suntem toti o apa si un pamant.Trist foarte trist!!!
bulan.

--------------------
a b c
+
wo_name
post 13 Sep 2007, 15:15
Post #1169

Membru

From: Timisoara

La Multi Ani !!!

ceva poze de la ceremonie ?

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6 8v 2011 - TM ?? ???
Parerea mea ...
+
whois
post 13 Sep 2007, 15:21
Post #1170

Care aveti teste d la pompieri din sesiuena trecuta sau din alti ani va rog sa le psoatti aici va rog sa avem si noi idee cum suna un test

--------------------
opel astra 2005
+
59 Pages « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd June 2025 - 01:52
Forum Renault