Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
whois |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
2005
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ai intra te vei convinge ca ai atitea de facut
![]() despre plamini habar nu am ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
Fire Chief daca esti amabil, imi poti spune ce face un telefonist mai exact... se duce la interventii? Are aceleasi sporuri ca si servantii? Sau are salariul de incadrare si sta la un birou cu telefonul in mana....?
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(L O G A N @ 10 Sep 2007, 13:14) Fire Chief daca esti amabil, imi poti spune ce face un telefonist mai exact... se duce la interventii? Are aceleasi sporuri ca si servantii? Sau are salariul de incadrare si sta la un birou cu telefonul in mana....? Dupa terminarea cursurilor veti sti cam ce trebuie sa faceti, ori cum nu vei sta la un birou, "biroul" se numeste "Centrala Telefonica", scopul tau este acela de a realiza legaturi telefonice in si din interiorul unitatii sau subunitatii, preiei alarmele date de dispeceratul I.S.U. prin statia cu care este dotata Centrala telefonica (ESTI TELEFONIST-RADIST) preiei si transmiti ordine telefonice transmise de catre comandamentele grupurilor, in momentul declansari alarmei dupa ce primesti datele locului interventiei ai indatorirea ca in max. 2 minute sa comunici traseul echipei/echipelor de interventie de la unitate pana la locul interventiei (ai la dispozitie o harta detaliata a raionului), notezi orele rapoartelor (pe care le face .S.G.I.S. sau telefonistul de pe masina de interventie) cu privire la sosirea la locul indicat, localizarea,lichidarea incendiului etc., total pe centrala sunteti 3 telefonisti, serviciul il veti indeplini in schimburi: unul este principal (planton), al 2-lea este considerat la supraveghere (il ajuta pe primul) iar al 3-lea este considerat la odihna, asta se executa in serviciu de 3-4 ore prin roatatie (depinde de organizare) timp de 24 ore cat dureaza serviciul operativ ! Salariul momentan este acelasi ca al unui servant, diferenta momentan fiind data de o infima norma numita 12 B (servantul beneficiaza de aceasta norma in valoare de 2Ron doar la interventie (nu conteaza daca are mai multe interventii intr-o tura, telefonisti si cei care executa serviciul de garda sunt alocati permanent la aceasta)! |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
Apropos de subiectul cu biserica in curtea pompierilor...mie mi se pare un gest nobil faptul ca acei angajati platesc din salariul lor pt a ajuta la construirea ei.""""
Acei bani le sunt opriti din salariu , fara nici o hartie la mana, fie ca vor sau nu. Asa ca.... |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(pompi @ 10 Sep 2007, 16:03) Apropos de subiectul cu biserica in curtea pompierilor...mie mi se pare un gest nobil faptul ca acei angajati platesc din salariul lor pt a ajuta la construirea ei."""" Acei bani le sunt opriti din salariu , fara nici o hartie la mana, fie ca vor sau nu. Asa ca.... Se pare ca vorbesti in necunostinta de cauza, dupa angajare primesti niste fluturasi tip formular , daca esti de acord sa cotizezi cu sumele respective pt. biserica sau asociatia sportiva + fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.) semnezi acele harti, nimeni nu te obliga sa dai acei bani, singurul diferend ar fi ca nu se elibereaza chitante pt. fiecare in parte, dar totul este centralizat si trimis pe baza de semnatura la comandamentele grupurilor iar de acolo in brigada ! |
--------------------
BMW
320
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
Tarzy, mai facut sa rad. Ce zic eu si ce intelegi tu. Normal ca nu are legatura cu religia.
Asa mi-a zis si mie cineva. 10 Sep 2007, 17:40: Daca acel cineva m-a mintit, va mint si eu. Scuze pt dezinformare. This post has been edited by pompi: 10 Sep 2007, 17:40 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 10 Sep 2007, 17:38) Se pare ca vorbesti in necunostinta de cauza, dupa angajare primesti niste fluturasi tip formular , daca esti de acord sa cotizezi cu sumele respective pt. biserica sau asociatia sportiva + fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.) semnezi acele harti, nimeni nu te obliga sa dai acei bani, singurul diferend ar fi ca nu se elibereaza chitante pt. fiecare in parte, dar totul este centralizat si trimis pe baza de semnatura la comandamentele grupurilor iar de acolo in brigada ! auzi .... da .... daca nu esti de acord sa cotizezi ptr "fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.)" ce se intampla? faci cerea de CO pe cale orala? ..... nu mai primesti fluturas de salariu .... iti scriu astia ordinele cu pixu'? la capitolul "sectoare" nici macar nu vreau sa ma gandesc .... probabil ca o sa trebuiasca sa faci sectorul cu mainile goale QUOTE(pompi @ 10 Sep 2007, 17:38) Tarzy, mai facut sa rad. Ce zic eu si ce intelegi tu. Normal ca nu are legatura cu religia. Asa mi-a zis si mie cineva. <span class='edit'>10 Sep 2007, 17:40:</span> Daca acel cineva m-a mintit, va mint si eu. Scuze pt dezinformare. am inteles EXACT ce ai scris tu - ca bani ptr biserica sunt opriti indiferent daca tu vrei sau nu. si scuza- ma .... nu este deloc de ras, iar dupa partea cu "administrativele" este de plans .... da de plans in hohote ... imi aduce aminte de .... "fondul scoli" cand .... toti incompetentii de directori de scoli strangeau bani de la copii mai mult sau mai putin cu japca This post has been edited by tarzy: 10 Sep 2007, 17:54 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
lecturam si io pe aici da' nu ma pot abtine (
![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e greu de explicat unui cap patrat ca pamintul e rotund |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
whois |
![]()
|
da tare
![]() |
--------------------
opel
astra
2005
|
|
tarzy |
![]()
|
vai ... domnu' Fire .... ne magulesti
dar ... te rugam frumos ... nu e nevoie cel putin mie ... imi repugna ideea sa mai "idolatizeze" cineva atat de "inteligent" incat sa vina cu bani de acasa ptr fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.). ![]() pur si simplu ideeile astea altruiste nu prea se lipesc de capul meu asa patrat cum il vezi matale PS: auzi da la toaleta .... hartia cum e? tot asa din "cotizatii" ... sau se folosesc actele date la "reforma"? This post has been edited by tarzy: 11 Sep 2007, 14:05 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
FireChief |
![]()
|
e prea mult de explicat si nu merita efortul
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tarzy |
![]()
|
de asta sunt aproape sigur .... pai apoi .... pe langa "memoriile" facute la minster ptr branturi > 40 va trebui facute unele si ptr galeti, mopuri, maturi pt. sectoare, coli de scris pt.diferite rapoarte, incarcare de consumabile imprimanta etc.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(whois @ 10 Sep 2007, 22:49) da tare ![]() Am sa raspund eu in locul colegului meu, exista un mic proiect pe aceasta tema in care se prevede ca fiecare unitate sa aiba o sala de forta, dotarea fiecarei unitati cu 1 masa de tenis (cele care sunt prezente acum sunt cumparate din bani donati de noi sau M.T.), porti de handbal si cosuri de baschet, aceste aspecte ale proiectului au fost dezbatute in cadrul unei sedinte prin luna martie daca nu ma insel prea mult, momentan se afla banuiesc in acelasi stadiu din cauza derulari celei de a doaua etape de profesionalizare . Cei interesati de sala de forta, pot sa beneficieze de dotarile celei existente in acest moment in cadrul sediului I.S.U."D.S."M.B. ! This post has been edited by angel_from_fire: 11 Sep 2007, 14:36 |
--------------------
BMW
320
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 10 Sep 2007, 22:52) .......... cel putin mie ... imi repugna ideea sa mai "idolarizeze" cineva atat de "inteligent" incat sa vina cu bani de acasa ptr fondul de cheltuieli al unitatii (galeti, mopuri, maturi pt........... Cred ca era vorba de verbul ''a idolatriza '' , ''idolatrizeze''. Fiecare avem cate cevea de invatat...din greseli. |
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
tarzy |
![]()
|
am corectat
multzam phain kery23k |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(FireChief @ 10 Sep 2007, 21:22) asa e, daca ti se pare situatia respectiva ok atunci n-ai ce sa ne explici btw, "la noi la firma" ne-am hotarit sa urmam exemplul dat de vajnicii pompieri asa ca ne-apucam de constructia de biserici in curte. Pina acum avem pe lista una ortodoxa, una catolica si una reformata. Mai avem inca un coleg evreu si unul ateu sa vedem ce mai vor si astia. ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FireChief |
![]()
|
la bucuresti s-au inscris 2 700 de candidati
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tm16ccc |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 August 07 ![]() |
stie cineva in timis cati s-au inscris?
|
--------------------
opel
astra 1.6 16v
2001
|
|
whois |
![]()
|
Sper ca la constanta sa se fii inscris doar 14 pe 14 locuri Domne Ajuta !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
opel
astra
2005
|
|
mikimanaiute |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 March 07 From: Bucuresti ![]() |
citeaam si eu acest topic si ma intrebam in sinea mea
Cati membri de daciaclub sunt sau au fost intr-o interventie si daca cineva ( din cei care nu stiu cu ce se mananca ), aceasta meserie au vazut urmarile dupa stingerea unui avion sau unitatea de dezasfaltare dintr-o rafinarie poate multii nu stiu ce inseamna sa fi pompier , eu unul inca o simt pe pielea mea desi nu mai fac parte din randul lor Imi cer scuze daca deranjez |
--------------------
hyundai accent
1,5 crdi
2007
- b 39 hyu
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
QUOTE(FireChief @ 11 Sep 2007, 19:47) sint si eu unu dintre ei ![]() tura trecuta la servanti au fost 1300 insi si 400 la soferi la proba sportiva (inscrisi peste 4000) iar sint mutli inscrisi cu totul servanti cu soferi si logistica ? servanti mar interesa o cifra dar mai dureaz acum dau psiho si fac fisa med. cei inscrisi noi This post has been edited by ionutzmi: 12 Sep 2007, 11:34 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
whois |
![]()
|
Am inteles ca dupa ce se intra se face instructaj 4 luni care se plateste 14 mil.....e zi de zi sau numai cum e programu 24/48 sau 24/72?....
|
--------------------
opel
astra
2005
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(whois @ 12 Sep 2007, 21:34) Am inteles ca dupa ce se intra se face instructaj 4 luni care se plateste 14 mil.....e zi de zi sau numai cum e programu 24/48 sau 24/72?.... Ai inteles gresit...in primul rand nu se face instructaj 4 luni, ci 2 luni pt cei fara armata sau cu armata facuta in alta parte (adica nu la pompieri) si 1 luna de instructie fac cei care au armata facuta la pompieri. Salariul nu ajunge la 14 milioane in perioada de instructie, iar programul in perioada de instructie este zi de zi timp de 8 ore fara sambata si duminica, iar dupa perioada de instructie se trece la program 24/72. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
La multi ani de ziua noastra !!! Hmmm....ciudata ceremonie......cei de la carma tarii au preferat alte activitati in locul festivitatii noastre...doar ministrul si-a facut aparitia, destul de plictisit si cenusiu...exact ca si timpul de afara ! In rest atractia principala a fost oferita de noile uniforme si ..... noile colege....destul de zglobi si gurese au oferit o pata de culoare in negrul intunecat al uniformelor, uniforme demne de un rewiev la un film hollywoodian de succes
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
La multi ani de ziua voastra si vai de noi toti!Pe viitor fara acte de bravura!Localizat si stins incendiul cu minimum de risc din partea voastra si cei care nu au bunurile asigurate sa fie sanatosi!Poate se va schimba macar legislatia in vigoare cu alta mai buna daca tot nu sunt bani pentru tehnica.Ce sa-i mai criticam pe alesii neamului ca suntem toti o apa si un pamant.Trist foarte trist!!!
bulan. |
--------------------
a
b
c
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
La Multi Ani !!!
ceva poze de la ceremonie ? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
whois |
![]()
|
Care aveti teste d la pompieri din sesiuena trecuta sau din alti ani va rog sa le psoatti aici va rog sa avem si noi idee cum suna un test
|
--------------------
opel
astra
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 01:52 |