Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(L O G A N @ 21 Sep 2007, 09:51) La Craiova din 8 obiecte posibile au bagat 4 dintre ele in cort. Nu mi se pare corect ca in unele parti sa le bage pe toate 8. Stie cineva concret daca au fost 8 obiecte in cort?? As dori sa te corectez...daca esti din Craiova si ai sustinut probele fizice la Detasamentul 2 ai sti ca au fost 7 obiecte, nu 8 cum zici tu. Ti le si enumar: manechinul, cauciucul, tabloul electric, mingea, extinctorul,furtunul si butelia. Si bagau doar cate 4...asta puteai sa vezi la final cand ieseai din cort ca restul erau afara. This post has been edited by IC3: 21 Sep 2007, 14:56 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
ai dreptate, scuze....
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
si in giurgiu au bagat 8 obiecte in tunel , dar eu am dat in bucale ca la mine in giurgiu erau locuri putine
in bucuresti au bagat 4 ob. mingea in punga ,sac cu sticle ,bidon de 5l cu apa ,cauciuc auto. se speculeaza vreun nr de candidati ptr posturile de servanti (pe buc)?? stie careva din cei angajati ca voi mai aflati cite ceva din interior... This post has been edited by ionutzmi: 22 Sep 2007, 14:51 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
A avut cineva curaj sa se inscrie pt posturile de ofiteri? Si ce sanse cred ca au sa intre? De abea astept sa aud despre organizare si desfasurarea examenului, si alte informatii, fireste.
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
whois |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 September 07 ![]() |
Ptr sanse la ofiteri banu jos
![]() |
--------------------
opel
astra
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(whois @ 11 Sep 2007, 20:27) Am aflat ca un coleg cu un an mai mare ca mine de la fostu liceu a luat fara sa dea bani ![]() Hmmm..."long, long time ago".... timpul a trecut....candidatul este batran ![]() ![]() |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
whois |
![]()
|
Bai pana nu stiu....aud in fiecare zi ceva nou in legatura cu pompieri...ma cam sperie ca nimik numia e pe bune pe aici, ma enerveaaza ca nu gasesc corectitudine
|
--------------------
opel
astra
2005
|
|
yuss |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 07 ![]() |
am auzit ca sau schimbat baremurile la probele sportive pe varste, vei peste 32 de ani au alte baremuri poate cineva sa-mi confirme? va multumesc anticipat
23 Sep 2007, 20:01: am auzit ca sau schimbat baremurile la probele sportive pe varste, vei peste 32 de ani au alte baremuri poate cineva sa-mi confirme? va multumesc anticipat This post has been edited by yuss: 23 Sep 2007, 20:01 |
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
nu la subofiteri ,
ofiteri au bareme diferentiate dupa varsta si sex ... |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(yuss @ 23 Sep 2007, 20:01) am auzit ca sau schimbat baremurile la probele sportive pe varste, vei peste 32 de ani au alte baremuri poate cineva sa-mi confirme? va multumesc anticipat Tare de tot acest zvon daca face referire la concursul de incadrare pt. subofiteri !!! ![]() Una din conditiile concursului este varsta candidatilor, viitorii subofiteri trebuie sa fie in varsta de max. 30 ani (varsta implinita in anul organizarii examenului) ! |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
|
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
whois |
![]()
|
Am dat...probele de rezistenta
![]() ![]() |
--------------------
opel
astra
2005
|
|
ionutzmi |
![]()
|
ba cumetre dute inapoi
![]() la ce dai tu la birouri sau soferi ? au picat multi la sport azi ? maine sint alti candidati adik servantii de la A la M This post has been edited by ionutzmi: 24 Sep 2007, 13:43 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
yuss |
![]()
|
Care au fost probele la care au picat cei mai multi? Apropo ai avut dreptate cu baremurile la sport erau pt ofiteri .Eu dau maine proba la sport bafta la toti de pe forum
|
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
skylike |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 July 07 ![]() |
Sa aveti bafta toti cei care dati maine si poimaine probele sportive. Nu stie nimeni cam citi candidati sunt ?
|
--------------------
Kawasaki
Ninja 250 R
2005
- d(^_^)b
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
la craiova 350 candidati pe 34 locuri...
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
azi macel la probele fizice....
dar asta nu e o noutate am mai vazut filmul urmeaza sute de teste de 3 si 4 si luna viitoare ...alt examen...si alt examen |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ionutzmi |
![]()
|
man FireChief nuti convine sa se termine odata circu asta sa treceti si voi la 24 / 72 ????
acu o sa se ocupe multe locuri , au mai invatat legile candidatii . succes la toti care dam azi sportu am dat azi si am luat media 9 .1 la sport dece vai de noi ? lamureste-ne This post has been edited by ionutzmi: 25 Sep 2007, 20:39 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
FireChief |
![]()
|
vai de noi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
L O G A N |
![]()
|
ceva noutati de la cei care au dat sportul.....
Bafta tuturor! |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
yuss |
![]()
|
azi am dat probele sportive in slatina,au fost foarte corecti fata de data trecuta au fost in comisie de la SRI de la Politie si Jandarmerie am luat 7.80 media generala, bafta pt cei care dau maine
|
--------------------
dacia supernova
2002 rapsodia
rapsodia
- OT-20-MNN
|
|
ionutzmi |
![]()
|
http://pompieribucuresti.mai.gov.ro/angaja...isa%20subof.pdf >>> proba scrisa soferi si servanti
|
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ce ii aia ..."rachete si auto" ? cum adicatelea rachete?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
L O G A N |
![]()
|
Am dat azi probele fizice am reusit cu 10. Foarte corecti, dupa fiecare proba semnezi, martor la proba cu cortul etc. Se schimba ceva... Pentru telefonisti sunt aceleasi subiecte ca si la servanti? |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
prin alte judete cat dureaza instructia la servanti cu armata la alte arme?
in C-ta de la 8 sa redus la 4 saptamani, azi am dat testele |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
Felicitari tuturor celor care au trecut de proba sportiva si bafta multa de maine incolo la proba scrisa. Sper ca a-ti invatat si nu mai veniti ca data trecuta cu scuze aiurea ca nu stiu ce.... Dupa ce terminati, va asteptam cu impresi, cum au fost subiectele si altele....BAFTA MULTA!!!
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
mama ei de limba romana
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 13:56 |