Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
vladutzzz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
Ce mai fac pompierii de plictiseala... |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
whois |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 September 07 ![]() |
Da mistou
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
opel
astra
2005
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
misto test de intelgenta
![]() poate ne va da unu dasta in loc de alea din legi ![]() pregatitiva sa ne primiti printre voi ... |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
tm16ccc |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 August 07 ![]() |
test grila august
http://isujiasi.directaccess.ro/?q=node/410 15 Sep 2007, 20:19: CHESTIONAR AUGUST http://isujiasi.directaccess.ro/files/fina.../Chestionar.pdf This post has been edited by tm16ccc: 15 Sep 2007, 20:19 |
--------------------
opel
astra 1.6 16v
2001
|
|
whois |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 September 07 ![]() |
Pentru maine 149 de candidati pentru pishologic
![]() ![]() ![]() |
--------------------
opel
astra
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
probleme mari cu limba romana pe aici...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
vrem cu totii sa devenim pompieri , adevaru' ca la incendiu nu prea se cere sa stii lb. romana
![]() This post has been edited by ionutzmi: 18 Sep 2007, 09:45 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vai de noi...
o sa va eliminati singuri daca nu ai notiuni elementare de limba romana e grav...inseamna ca nu ti-a placut cartea daca nu ti-a placut cartea ,inseamna ca nu stii sa inveti daca nu stii sa inveti ...nu o sa poti invata legile si nu o sa ei examenul apropo...corect se scrie da si vrem cu totii sa devenim pompieri , adevarul ca la incendiu nu prea se cere sa stii lb. romana voila! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hmmm.... cam ciudat, nu sunt doritori pt. locurile de ofiteri pe aici ? "Oferta" I.G.S.U. este destul de tentanta :
Art.3 Pentru înscrierea la concurs candidatii trebuie sa detina diploma de licenta în unul din urmatoarele domenii de studii: a) Consilier juridic - drept b ) Pregatire fizica - educatie fizica si sport c) Activitati cu risc de accidente majore (SEVESO) - inginerie chimica, chimie anorganica, chimie organica, chimie industriala, ingineria mediului d) Avizare, autorizare constructii si instalatii - constructii, arhitectura, instalatii pentru constructii e) Secretariat tehnic permanent - filologie, administratie publica, ingineria mediului, tehnic f) Protectia informatiilor clasificate - electronica, automatica, cibernetica, informatica g) Gestionarea situatiilor de urgenta - informatica, chimie, fizica, hidrotehnica, radiologie, ingineria mediului, tehnologia constructiilor de masini h) Centre zonale - informatica, chimie, fizica, hidrotehnica, radiologie, ingineria mediului, tehnologia constructiilor de masini i) Informare publica - filologie, jurnalism, comunicare publica, inginerie j) Servicii publice voluntare - drept, profil tehnic, administratie publica, pedagogie, psihologie sau sociologie k) Achizitii publice - profil tehnic sau economic l) Administrativ - constructii, instalatii pentru constructii m) Protectia muncii - profil tehnic n) Comanda garzilor de interventie - tehnic, juridic, economic, administratie publica, psihologie, sociologie, educatie fizica o) Informatica-Transmisiuni - comunicatii, informatica, electronica, automatica, cibernetica, inginerie electronica si telecomunicatii p) Psihologie - psihologie q) Resurse umane - filologie, economie, drept, psihologie, pedagogie, administratie publica This post has been edited by angel_from_fire: 17 Sep 2007, 20:24 |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
tm16ccc |
![]()
|
FireChief...va fii acelasi sistem de grila la examen? cu 5,4,3 variante de raspuns??
multumesc |
--------------------
opel
astra 1.6 16v
2001
|
|
FireChief |
![]()
|
ce va fi(cu un i) nu am de unde sa stiu
probabil tot 5 variante de raspuns cu una sau doua corecte subiectele se fac la igsu pentru toata tara This post has been edited by FireChief: 17 Sep 2007, 21:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
In sfarsit mai da cineva lectii de gramatica pe forumul acesta ca m-am saturat sa ma chinui sa-mi dau seama ce vor unii sa spuna de fapt din cauza greselilor gramaticale pe care le fac.
Consider ca nu merita sa ajunga pompieri cei care nu poseda nici macar notiuni elementare de gramatica a limbii romane. This post has been edited by IC3: 17 Sep 2007, 22:46 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
"""In sfarsit mai da cineva lectii"""
Pai lectii dam toti!Ca este usor de dat lectii!Numai ca atunci cand primim lectii ne cam:basicam,oparim,enervam,ripostam,dam contra lectii si ETC. Sa vezi ce lectii dau eu in CONGO,barul ala din Ferentari,la primate!Sunt un ZEU pentru ei daca dau un rand moca la tot barul si ma asculta cu gura cascata cand le spun:ba nenorocitilor,beti ma mai putin,asigurativa ma casele,verificati ma acasa sobele,instalatia electrica,gazele,apa,daca va ia casa foc deschideti usa cand vin pompierii ma redusilor mintali.Si dupa lectia mea vine imediat replica in cor:du-te ma in p..a noastra! Se pare ca traim ca in CONGO si asta ne ocupa tot timpul. |
--------------------
a
b
c
|
|
ionutzmi |
![]()
|
>> ofiterii la pompieri <<
au bareme si mai usoare ca subofiterii, diferentiate pe varste , femeile dau 800m in loc de 1km rezistenta , sa nu fie salariu destul de motivant ??? sau ptr. ca se cer studii superioare (care daca le ai esti mult mai bine platit in alte parti ) la subofiteri stie toata lumea ce aglomeratie a fost... This post has been edited by ionutzmi: 18 Sep 2007, 09:51 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ..... ce nevoie de conditie fizica iti trebuie numa ca sa dai ordine la altii?
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 17 Sep 2007, 17:45) vai de noi... o sa va eliminati singuri daca nu ai notiuni elementare de limba romana e grav...inseamna ca nu ti-a placut cartea daca nu ti-a placut cartea ,inseamna ca nu stii sa inveti daca nu stii sa inveti ...nu o sa poti invata legile si nu o sa iei examenul apropo...corect se scrie da si vrem cu totii sa devenim pompieri , adevarul ca la incendiu nu prea se cere sa stii lb. romana voila! This post has been edited by LC_TM: 18 Sep 2007, 14:20 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
PepsiK |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 September 07 ![]() |
Buna,
Am o nelamurire, Sunt subofiter servant , am intrat in prima sesiune din etapa a 2-a de profesionalizare. Deci sunt angajat pe aceasta functie de la 1 sept. 2007. Am fost astazi sa-mi depun cerere pt. un post de ofiter , si mi s-a comunicat ca nu am dreptul sa particip la acest examen decat daca renunt la postul actual. Intrebarea mea este, exista o alta cale legala de a participa la acest concurs fara a renunta la postul meu pana nu stiu rezultatul final ? Se poate obtine vre-o derogare ? Daca da , care este procedura ? Multumesc, PepsiK. This post has been edited by PepsiK: 18 Sep 2007, 15:10 |
--------------------
Fiat
Punto
2000 SX
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(FireChief @ 17 Sep 2007, 19:45) vai de noi... o sa va eliminati singuri daca nu ai notiuni elementare de limba romana e grav...inseamna ca nu ti-a placut cartea daca nu ti-a placut cartea ,inseamna ca nu stii sa inveti daca nu stii sa inveti ...nu o sa poti invata legile si nu o sa iei examenul apropo...corect se scrie da si vrem cu totii sa devenim pompieri , adevaru este ca la incendiu nu prea se cere sa stii lb. romana voila! This post has been edited by Braveheart: 18 Sep 2007, 14:55 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(tarzy @ 18 Sep 2007, 12:58) Bey nu stii ca cea mai grea e munca cu oamenii ca sunt refractari si nu inteleg nu stiu si atunci trebe vlaga multa sa explici sa-i faci sa inteleaga sa ii capacitezi si apoi sa comunici(racnesti) cu ei. Pe de alta parte tresele geanta diplomat molecularu` sau mai modern lectocu sunt grele. ![]() Nimic nu stii ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tm16ccc |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 17 Sep 2007, 19:45) vai de noi... o sa va eliminati singuri daca nu ai notiuni elementare de limba romana e grav...inseamna ca nu ti-a placut cartea daca nu ti-a placut cartea ,inseamna ca nu stii sa inveti daca nu stii sa inveti ...nu o sa poti invata legile si nu o sa ei examenul apropo...corect se scrie da si vrem cu totii sa devenim pompieri , adevarul ca la incendiu nu prea se cere sa stii lb. romana voila! ce va fi(cu un i) nu am de unde sa stiu probabil tot 5 variante de raspuns cu una sau doua corecte subiectele se fac la igsu pentru toata tara corect cred ca este: nu o sa iei examenul! ![]() |
--------------------
opel
astra 1.6 16v
2001
|
|
FireChief |
![]()
|
hahaaha...greseala din viteza nu se compara cu greseala din nestiinta
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 18 Sep 2007, 15:09) Bey nu stii ca cea mai grea e munca cu oamenii ca sunt refractari si nu inteleg nu stiu si atunci trebe vlaga multa sa explici sa-i faci sa inteleaga sa ii capacitezi si apoi sa comunici(racnesti) cu ei. Pe de alta parte tresele geanta diplomat molecularu` sau mai modern lectocu sunt grele. ![]() Nimic nu stii ![]() Cu stima bion ![]() asta-mi aminteste ca pe vremea cand serveam patria - adica prin 99-2000, am avut de facut o aplicatie - alarma pe la 3 am + mars de aprox 30 Km per pedes cu toate catrafusele (arma, ranita, etc) la purator. pe la jumatea zilei .... dupa 10 ore de halaiut pe coclauri .... un capitan comandant de companie incepuse sa cam piarda ritmul .... si cand un coleg il intreaba de sanatate ... el cica ..... "pai stii tu ce greu e sa mergi co porthartul asta" ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ionutzmi |
![]()
|
stie careva din cei angajati cite dosare sau depus pana in prezent ?
sau o data concreta cind dam sportul servantii ?(afisat este 24-26 dar ce fac vin 3zile la rand la poligonu ala sa vad cind mie randu ?) |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
Pe 22 se afiseaza lista cu candidatii ce vor sustine proba sportiva.
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
ionutzmi |
![]()
|
de ce a diferit la proba tunel numarul de obiecte dispuse in tunel ?
in unele orase au fost 4 obiecte ca de exemplu BUCURESTI si altele 8 obicete ... (mai usor gasesti 4 din 8 , decit 4 din 4) tot la poligonu ala corneliu stoicheci se va tine proba sportiva ? This post has been edited by ionutzmi: 20 Sep 2007, 21:13 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
La Craiova din 8 obiecte posibile au bagat 4 dintre ele in cort.
Nu mi se pare corect ca in unele parti sa le bage pe toate 8. Stie cineva concret daca au fost 8 obiecte in cort?? |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
salexul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 April 07 From: Braila ![]() |
Stie cineva de unde putem face rost de Tematica si bibliografia pentru posturile de ofiter IT si PIC?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4
- BR 83 USA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 01:54 |