Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
xilin_01 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 June 07 From: Alexandria ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006
|
|||
il_re |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 June 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Din informatiile mele....si eu stiu ca se asteapta sa vina ceva oficial (poate chiar saptamana asta) si ca e posibil sa se dea drumu' la inscrieri de pe 9.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
il_re |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 June 07 ![]() |
atunci o sa asteptam cu entuziasm data de 9..la fel cum am asteptat si celelalte dati...poate se intampla ceva acum
![]() |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
boy24 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 June 07 ![]() |
angel sincer nu stiu cum de tu faci parte din sistem.Sincer....Pai cum naiba nu sti tu pe nime care sa fi picat din cauza cariilor?Intai documenteaza-te te rog un pic si dupa aia poti sa spui una si alta.Sau daca vrei iti pot da si numele meu,judetul si localitatea sa te uiti pe dosarul meu sa vezi cam din ce cauza am "picat".Daca nu ne puteti spune ceva care sa ne ajute macar nu ne mai dezimformati,doar dandu-va cu parerea fiindca sunteti in sistem.
|
--------------------
nu am
nu am
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cine da bani pentru angajare sau alte lucruri e cel mai mare dobitoc
este la fel de idiot si minjit si meschin ca cel care cere sau primeste cine da bani pentru o slujba,in esenta umanitara ,ca dealtfel ca si idiotul care cere asa ceva,nu are ce cauta in sistem vorbiti de bani de sume exorbitante ,care mie imi ridica parul in cap mi se pare incredibil sunteti convinsi de asta????????????????????????????? sunteti dispusi sa dati atitia bani sau ma rog oriciti bani pentru a corupe pe cineva???? intrati si voi in mocirla in care se zbat acesti oligofreni?? nu pot sa cred ca lucrurile astea se intimpla.... nu cumva confundati cererea de bani pentru angajare cu suma pe care sunteti dispusi voi sa o dati? in sistemul din care fac parte exista enorm de multi oameni cinstiti...sa nu ajungeti la mititica,denuntat de un om care nu i-a spaga...grija mare ...au fost cazuri asa traieste coruptia ....daca exista corupt si corupator.. sunt uluit cine da spaga e un idiot cine da spaga e un meschin cine da spaga e un las aveti curaj si demascati-i pe aceasti oameni daca exista NU DA SPAGA!!!!! daca ti se cere ceva ,pentru a fi angajat solutia e simpla 0800 806 806 D. G .A. acesta e ultimul meu post aici....si fiind ultimul post,va dau o veste INCEP ANGAJARILE! This post has been edited by FireChief: 2 Jul 2007, 15:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
usooooooooor baietiiiiii! sa nu cadeti pe trepte inainte de angajare!
vad ca au plecat toti cum a dat FC vestea. FC, stii bine ca vor intra si pe pile chiar si de aici de pe forum. Mai ales la cata vointa si curiozitate au afisat. FC, nu ai raspuns la intrebarea adresata tie cu domiciliile in judetul unde candideaza daca sunt obligatorii sau musai macar o viza de flotant. va urez bafta la dosar, sanatate la vizita medicala si la sport si noroc la teste! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Incep angajarile, deci, pregatiti cascavalu' baieti.
Si inca ceva, daca trebuie sa-ti platesti o slujba buna, eu nu vad nici un lucru gresit. Asta e sistemul. Daca nu dai tu banu' il da altul, deci nu vei pierde decat tu. Daca trebuie sa dai ca apoi sa ai, asta e. This post has been edited by manelistu romantic: 2 Jul 2007, 16:34 |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Haideti mai baieti, iar l-ati suparat pe Fire, precum in celalalt topic. F***i mama ei de spaga....Fire, ma bucur ca macar ne-ai impartasit si noua vestea
![]() manelistu, iar ai aparrut mah....de abia asteptai sa se amplifice din nou situatia nu??? Te excita asa-i??? Ce face forumu' asta din oameni... Nu va faceti visuri inca....nu se stie niciodata.....traim in Romania nu uitati... |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
QUOTE(altec_lansing @ 2 Jul 2007, 16:46) manelistu, iar ai aparrut mah....de abia asteptai sa se amplifice din nou situatia nu??? Te excita asa-i??? Ce face forumu' asta din oameni... Si ce, te oftici?Vreau sa ma fac si io bre fire man( eventual chief) da' mi-au cerut martalocii astia 1000 de coco. Da nu-i problema, din 2 cantari , gata, iau furtunu' de coarne. |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Pai de ce sa dai 1000 de coco??? Hai cu mine la alergat seara....mai invatam un pic si de 2000 de coco bem juma' de an
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Poti sa alergi tu pana dai kilometrajul peste cap.Daca nu dai ce trebuie la martaloci it's in vain.Acum sa nu generalizez. Sunt sigur ca la pompieri concursul va fi 90% pe bune.Poate pe la alte arme sa fie coruptia mai mare.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
altec_lansing |
![]()
|
La mine kilometrajul e...fara numar...fara numar...
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Sa ai bafta la examene si sa ajungi acolo unde iti doresti.Daca te vrei fireman atunci go for it.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Mersi mersi. Eu insist...Sper sa ma vad acolo cat de curand.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Eu am dat telefon la Pitesti si au zis ca nu stiu nimic inca despre angajari . Mi-au zis ca anul asta s-ar putea sa nu se mai faca angajari ...
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
la timis la fel.
cred ca a hackerit cineva pagina IGSU si a pus liniile cu rosu. Sau poate erau mai de ceva timp si nu le a observat lumea pana acum, |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Eu nu m-am deranjat in nici un fel. Nici nu am sunat si nici macar nu m-am dus. Ma duc dupa 9 poate poate. Oricum se misca destul de greu la noi informatia de la judet la judet desi avem internet, faxuri si toate mijloacele posibile. Poate ne mai spun cei din interior ceva Fire si angel. Macar asa sa mai treaca timpul, chiar daca nu mai au alte informatii...
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
mai baieti..lua-v-ar mita sa va ia ca va incalziti degeaba..rabdare fara tutun va recomand celor mai naravasi, postati daca aveti info. cat de cat relevante, iar aberatiile mai lasati-le si voi pe acasa ca e satula lumea de ele..pt. cine a intrebat despre domiciuliu stabil in orasul in care da examenul, ii recomand sa citeasca putin mai in urma prin pag. forumului si veti vedea rasp. lui fire la aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o.. succes !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
boy24 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 June 07 ![]() |
pai legat de chestia ca a-ti sunat la inspectoratele judetene si v-au spus ca nu stiu nimic...pana acum la inspectorate se tot auzea ca ba peste o saptamana,ba peste doua se da drumu...las ca poate acu ca nu se stie nimic de la inspectorate e un semn de bun augur...
![]() |
--------------------
nu am
nu am
-
|
|
IC3 |
![]()
|
cata agitatie domne
![]() ![]() Si oricum....acolo nu s-ar intra pe spaga ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
mda si eu am auzit ca data de 9 e cea mai plauzibila pt inceperea depunerii dosarelor..dar stie cineva cand va incepe concursul propriu-zis? nu de alta dar vreau sa incep maine un tur mic prin tara, o scurta vacanta...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
xilin_01 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 June 07 From: Alexandria ![]() |
intrati pe igsu ca s-au afisat posturile pe fiecare judet examenul e pe 8 08 2007
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
rue |
![]()
|
suntem atat de orbi incat tu vezi si altii nu?
da linkul daca e ascuns bine si l-ai gasit numai tu, te rog! multam! |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.igsu.ro/doc/ordin_angajari.pdf
anexa 5 Bafta baieti! ![]() This post has been edited by FireChief: 4 Jul 2007, 17:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Braveheart |
![]()
|
Multumim !!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
altec_lansing |
![]()
|
In sfarsit....Multumim mult Fire
4 Jul 2007, 18:26: Da putine s-au mai scos la Gl ![]() ![]() This post has been edited by altec_lansing: 4 Jul 2007, 18:26 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]()
|
In sfarsit asteptarea noastra a luat sfarsit. Sunt convins ca o sa purtam discutii pe forum si dupa concurs, dar din alta postura....aceea de angajati cu acte-n regula
![]() ![]() This post has been edited by IC3: 4 Jul 2007, 21:26 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Cu ocazia asta sa-i multumim si lui angel care si el ne-a ajutat cu informatii de prisos pe parcursul asteptarii. Numai bine la toti si multa bafta
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Braveheart |
![]()
|
sa vedeti povesti dupa examen..de se va bloca forumul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:48 |