Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
Giurisici Fabian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|||
cipriandrc |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
baieti pai nu mai ramane decat sa ne uram succs si nu uitati tot ce tine de bibliografie gasiti pe http://www.igsu.ro/legislatie.htm
|
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
il_re |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 June 07 ![]() |
QUOTE(cipriandrc @ 5 Jul 2007, 00:06) baieti pai nu mai ramane decat sa ne uram succs si nu uitati tot ce tine de bibliografie gasiti pe http://www.igsu.ro/legislatie.htm am scos legile la imprimanta, mai putin legea 80 din 11 iulie 1995. nu ma lasa sa o printez. cred ca e protejata de dreptul de autor. stie cineva unde o pot gasi? tot asa actualizata...10x |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
h) caracterizarea de la ultimul loc de munc ă (institu ț ie de înv ăță mânt sau unitate
militar ă ); Sa inteleg ca daca nu am lucrat in invatamant sau unitate militara , nu mai imi trebuie caracterizare !? Sau e obligatorie , oriunde as fii lucrat !? |
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
boy24 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 June 07 ![]() |
Unitate de invatamant sau unitate militara---se refera de la ultima scoala unde ai terminat sau daca ai facut armata caracterizare de la unitatea unde ai facut.
![]() |
--------------------
nu am
nu am
-
|
|
kery23k |
![]()
|
Maine ma duc sa imi scot cazierul judiciar , si sa imi ridic cartea de munca de la ITM. O sa trec si pe la sediul lor sa vad ce imi spun ei . Incepe febra !!!
![]() |
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
il_re |
![]()
|
QUOTE(kery23k @ 5 Jul 2007, 21:18) Maine ma duc sa imi scot cazierul judiciar , si sa imi ridic cartea de munca de la ITM. O sa trec si pe la sediul lor sa vad ce imi spun ei . Incepe febra !!! ![]() am sunat la IGSU GL si mi au zis sa ma prezint luni cu C.I. bft tuturor. sa aveti examen usor... This post has been edited by il_re: 5 Jul 2007, 21:56 |
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pentru cei care veti pica examenul: Sa mergeti sa il linsati pe FireChief ca v-a aburit cum ca ar fi pe corecte examenu'!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
o sa vedeti niste situatii ca in anul trecut:
-anul trecut in judetele mai manjite s-a picat cu note de 9. aia inseamna ca nenea spagarii pt a fi siguri ca intra au adus lucrarile la perfectiune. dupa ce va angajati pe bune o sa aflati mai multe probabil de la vechii colegi. - deci inveti ca prostul, nu esti perfect, iei un 8.50, nota buna zici ca nu poti sa inveti teoretic de 10 ca altfel faceai si o facultate poate sau doua minim si tot PICI ca cei pilosi stiu de 9.50. - comandantii din teritoriu sunt cei care taie si spinteca si ma tem ca si un inspector de la centru nu poate face mare lucru in controlul unui examen de acest fel. - pot de exemplu pe pilosi sa i bage in aceiasi sala de clasa si acolo sa se faca totul perfect. LA EXAMEN SA FITI ATENTI SI SA VA BATETI PENTRU LOCURILE ASTEA SI NU VA LASATI PACALITI DE NISTE MANJITI! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
AM O NELAMURIRE:POTI LUCRA SI LA POMPIERI SI IN LAT LOC DE MUNA?P.S.:LA POMPIERI LA INCADRARE SE SOLICITA CARTEA DE MUNCA SAU ESTI INCADRAT IN BAZA UNUI CONTRACT DE MUNCA?MA GANDESC DACA POT LASA CARTEA DE MUNCA LA LOCUL ACTUAL DE MUNCA SI LA POMPIERI SA FIU CU CONTRACT!!!!!!S O PUTEA?MS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
NU SE POATE!
![]() ca subofiter de interventii esti personal cu statut militar si nu poti avea niciun alt loc de munca. chiar si cei de la logistica si orice angajat al MI nu poate sa faca alt loc de munca part time. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
rue |
![]()
|
pai ai raspuns singur, in judete unde s-a picat cu 9.20... foarte probabil.
nici la calculatoare nu se pica avand 8.50 poate. sau asa era candva. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Adica la GL s-a picat anul trecut cu 9.20 ?????????????
![]() Inseamna ca tre' sa visez tematica. ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
A inceput agitatia....hmmm....si deja vorbim de mijloace neortodoxe de a ocupa un post. Sunt convins ca nu se va ezita sa se apeleze la astfel de mijloace...
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca ne gandim ca FC a disparut de cand cu evenimentele astea, io cred ca este ocupat pana peste cap cu stransul spagii.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
rue |
![]()
|
sony, ce faceti voi si tu mai ales anterior este atac la persoana si daca se uita moderatorii eu zic ca meriti un avertisment.
ati atacat pe FC direct cu asemenea acuzatii dar modul tau este urat mai ales cand ai vazut reactia lui FC la asemenea insinuari. poti ataca institutia dar nu si pe un coleg de pe forum care a aprticipat decent la discutii. eu zic sa inveti si sa te antrenezi si sa acuzi atunci cand ai dovezi de al examen. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, daca te-ai uita la acel smiley care insoteste mesajul ai intelege ca este o afirmatie cu caracter bascalios. Il cunosc personal pe FireChief si nu cred ca se preteaza la joc dublu! Impresia mea este ca FC e un tip corect cu reale aptitudini de conducator!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
rue |
![]()
|
acum te lauzi ca ai si pile!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, io ii intaratam p-astia care dau spaga din principiu. S-au cam dus vremurile cand trebuia sa platesti ca sa intri intr-o structura militara. Dar unii preferea sa dea bani peste tot. Nababi, dom'le.
![]() Saptamana trecuta un amic a venit la mine la firma sa cumpere un aer conditionat si i-am obtinut un discount ca pentru un magazin. La plecare ma intreba cui sa dea si el o atentie. ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Io am pregatit deja 1000 de coco si plec in vacanta. Cand ma voi intoarce voi fi angajat al IGSU.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
rue |
![]()
|
eu zic ca daca mai scade cocosul trebuie sa te mai imprumuti!
![]() ma gandesc cum seful igsu MH a fost anchetat recent si a scris in ziare, cum DGA ul a ajuns si la Gorj unde parca seful de la parcul auto ii refacuse la perfectie testul unui cumnat ca sa intre sofer iar DGA ul iar a avut de lucru, poate sansele celor cu spagalache o sa mai scada sau o sa fie foarte finut lucrate. asa ca invatati daca nu sunteti chiar copil de sef de ISU judetean ca poate pe aia ii mai intelege si ministerul. This post has been edited by rue: 7 Jul 2007, 14:21 |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
angajarea poate fi pasaportul pentru moarte...ginditi-va la asta!!! This post has been edited by FireChief: 7 Jul 2007, 16:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
il_re |
![]()
|
daca imi este scris sa mor...pot sa mor si calcat de o masina, nu neaparat la locul de munca. dak este sa mor la locul de munca(ca pompier), sper sa fiu tinut minte ca cel care a salvat cel putin o viata...
|
--------------------
dacia
1300
2000
- gl 10 xxx
|
|
Braveheart |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(Sony @ 6 Jul 2007, 14:23) Pentru cei care veti pica examenul: Sa mergeti sa il linsati pe FireChief ca v-a aburit cum ca ar fi pe corecte examenu'! ![]() ...sa vezi numai ce coada va fi !! ![]() ![]() poate sunt eu mai habauc si nu am citit cu atentie din lipsa de timp..se spunea pe undeva ca nota de admitere obtinuta sa fi o medie aritmetica..ori eu stiam ca e vb in primul rand de nota de la scris..apoi in caz de egalitate celelalte de la sport..poate cineva sa ma lamureasca ?? ( inca o data.. ?) ![]() Bafta la toti forumistii !! |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
kery23k |
![]()
|
In cazul accidentului de mai sus , cred ca este vorba de un comandant din cei intrati pe pile .Un incompetent care si-a trimis servantii la moarte .Ar fii trebuit sa ia masuri sa gestioneze altfel situatia , nu sa puna in pericol viata altora .Probabil ii are pe constiinta.Ar fii trebuit sa isi dea demisia imediat sau sa fie anchetat de tribunalul militar.
8 Jul 2007, 15:14: Pe la mine prin zona , unii oameni care au graul asigurat , se duc sii ii da foc sa isi ia banii pe asigurare .Suna la pompieri exact dupa ce arde tot aproape .Asta se intampla cam des de la un timp si cred ca cineva ar trebui sa sesizeze. As dorii sa vad si eu cam cum ar arata testul grila de anul trecut , daca are cineva scanat, sa imi pot face o imagine despre cum ar fii. Va multumesc This post has been edited by kery23k: 8 Jul 2007, 15:14 |
--------------------
Nu am masina ma'
- CD-658784
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
"incompetentul" de care spui a murit alaturi de oamenii lui.....
si banuiesc ca ai solide cunostinte de "Tactica stingerii incendiilor " de iti permiti sa faci astfel de aprecieri... la dat cu peresupusul si criticat, desi habar nu au, se pricep multi... eu ii numesc ciurli- burli uite alti "incompetenti care au murit pompierii mai mor din cind in cind.... si pentru cultura ta personala "competentule" romania pierde extrem de putini pompieri fata de alte tari,mult mai dezvoltate,in conditiile in care se lucreaza in conditii mult mai riscante datorate lipsei echipamentelor documenteaza -te si te vei convinge...sau ramii in ignoranta ta atotstiutoare... This post has been edited by FireChief: 8 Jul 2007, 19:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Nenea FireChief te rog eu nu mai posta filmulete de astea ca`s triste rau.
Tot respectul pt ceea ce inseamna a fi pompier ! multa "sanatate" totusi vecinului meu, "pomper" de meserie care umbla in uniforma aia de servici non-stop si crede ca face legea prin cartiere. scoala`te baaaaaaaaaaaah !!!1 ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
FireChief |
![]()
|
alex....banuiesc ca stii ca in orice loc se gasesc si ciudati
un coleg avea o vorba ...fel si fel de cazuri ![]() cit despre filmulete consider ca oamenii trebuie sa stie unde vin... si pentru ce se zbat sa dea spaga.... uneori poate fi pentru moarte This post has been edited by FireChief: 8 Jul 2007, 17:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 01:34 |