DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

altec_lansing
post 9 Jul 2007, 16:28
Post #331

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Deja imi cam scade "seva" de pompieri. Mai bine nu deschideam calculatorul dry.gif . Ma apuc de recitit Legea 80 din 11 iulie 1995 smile.gif . Hai spor la invatat si vom vedea ce va fi. Daca si maine e omor la GL nu ma inscriu. Decat sa-mi pierd jumatate de zi( sau mai mult) pe acolo mai bine invat. Pana pe 20 e timp.

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
il_re
post 9 Jul 2007, 16:39
Post #332

este valabila regula si pt oras...eu vreau sa ma inscriu pt ivesti avand in vedere k in oras cele 8+11 locuri sunt date deja...sa mai vedem ce o fi...ar mai fi inca o posibilitate: sa iei examenul cu o nota, insa nu poti ocupa postul datorita faptul ca altul a fost mai bun ca tine cu 10". in acelasi timp la BR nu au fost candidati...si at sa te cheme si sa te bage cu "japca" acolo....insa este doar o teorie frumoasa...

--------------------
dacia 1300 2000 - gl 10 xxx
+
angel_from_fire
post 9 Jul 2007, 17:10
Post #333

Ufff...my lord...am trecut pe la Det.Obor (Bucuresti), langa aceasta subunitate se afla sediul I.G.S.U. Ilfov, la poarta lor se "luptau" exact ca in "Gladiatorul" o gramada imensa de viitori pompieri.....chiar priveam cum se formasera "bisericute" peste "bisericute" cu discutii care de care mai aprinse, oare cati din ei vor deveni pompieri ???

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
IC3
post 9 Jul 2007, 22:08
Post #334

From: Craiova

La Craiova e crima. Se intra dupa liste, liste care incep sa se faca pe la 3 noaptea....e nebunie curata. Cand fusei de dimineata la 8 deja era lume cat cuprinde, nici aia de se scrisesera pe lista pe la 4 nu intrasera inca. E incredibil ce se intampla. Sa nu mai vb-im de aia care intrau intr-un mod "preferential"...deja incepura sa se vada pilele. Si toate astea doar pt a lua o fisa medicala, cu care trebuie sa ma duc la clinica lor unde voi da de alta coada si ca sa fie setul complet va urma si cazierul care e o adevarata "placere".

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
xilin_01
post 10 Jul 2007, 08:14
Post #335

From: Alexandria

am 30 de ani impliniti imi trebuie derogare? fac 31 in octombrie

--------------------
dacia logan 2006
+
altec_lansing
post 10 Jul 2007, 08:47
Post #336

Membru incepator

Arde Romania....de vor atatia sa sa faca pompieri.

@xilin_01 cel mai bine intrebi la inscriere ca sa nu te dezinformam aiurea.

10 Jul 2007, 08:50:

@xilin_01 cel mai bine intrebi la inscriere ca sa nu te dezinformam aiurea.

This post has been edited by altec_lansing: 10 Jul 2007, 08:50

--------------------
+
driverx
post 10 Jul 2007, 09:05
Post #337

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(altec_lansing @ 10 Jul 2007, 09:47)
...
...
*

...si io cand ziceam ca e ceva bolnav in spate, lumea sarea pe mine. Pe bune, numa' in Rromania pot sa apara asemenea fenomene tampite.....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
C@talin
post 10 Jul 2007, 09:23
Post #338

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Am trecut ieri prin fata sediului de pompieri,vai ce era acolo lume in draci,peste 100 de persoane smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
rue
post 10 Jul 2007, 09:25
Post #339

Membru autentic

From: Internet

deci la cate locuri (sute la fiecare judet) e normal sa vezi tot cateva sute la inscriere si documentare.
asa ca nu va speriati.
nu toti au pile, nu toti sunt apti, nu toti se pregatesc.

totusi recunosc, e un spectacol!

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
Giurisici Fabian
post 10 Jul 2007, 09:37
Post #340

Membru autentic

moama ce era la unitatea de la vitan parca era coada de pe vremea lu' impuscatu cand aducea pui la alimentara

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
kery23k
post 10 Jul 2007, 09:38
Post #341

M-am apucat sa editez PDF-urile la astia , sa modific articolele si alineatele . Sper sa imi fie mai usor de invatat ! Eu am si rau de multime , nu prea imi vine sa ma duc din cate aud de la voi ! smile.gif

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
Sony
post 10 Jul 2007, 09:40
Post #342

Membru autentic

From: Ban Land

Angajarile au intrat in linie dreapta. Va rugam sa nu mai pomeniti de spagi! Sponsorizarile pentru FireChief le strange l@u. 243.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Giurisici Fabian
post 10 Jul 2007, 09:43
Post #343

Membru autentic

ce m-am ,distrat era unu' sa se inscrie si venise cu bunica-sa ,zicea baba:Lasa maica ca e loc si pentru tine......m-am uitat la ea blink.gif si la el huh.gif si m-a bufnit un ras de nu mai puteam radmasa.gif

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
Sony
post 10 Jul 2007, 09:47
Post #344

Membru autentic

From: Ban Land

De ce nu ai mers si tu cu doamna din avatar?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Giurisici Fabian
post 10 Jul 2007, 09:59
Post #345

Membru autentic

ca mie imi place sa merg singur sa imi rezolv problemele nu cu mamica sau bunica tongue.gif
de fapt nu am fost singur am fost cu pretena ca se se inscrie si dumneaei dar la vederea cozii am plecat repede si am venit acasa

This post has been edited by Giurisici Fabian: 10 Jul 2007, 10:01

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
musicall
post 10 Jul 2007, 10:35
Post #346

musicall

From: Braila

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila scoate la concurs 180 de posturi, dintre care 98 de servanti pompieri si protectie civila, 36 subofiteri conducatori autospeciale, 32 posturi subofiteri alte specialitati, 20 posturi subofiteri punct control acces si supraveghere obiectiv si 4 posturi de personal contractual. Angajarile vizeaza atit subunitatea din Braila, cit si pe cele din Ianca, Faurei si Insuratei.
Dosarele de candidat se pot depune la sediul ISU, de pe B-dul Dorobantilor, nr. 468, pina pe 20 iulie.
Se impun citeva conditii generale, cum ar fi cetatenia romana si domiciliul in Romania, minim studii liceale cu diploma de bacalaureat, lipsa antecedentelor penale sau inaltimea minima de 1,65 metri. Limita de virsta este 30 de ani, pentru servanti, si 40 ani, pentru conducatori auto.
Concursul este deschis atit pentru barbati, cit si pentru femei.
Cu exceptia celor care vizeaza posturi de personal contractual, toti ceilalti candidati trebuie sa treaca peste o proba obligatorie de evaluare a performantelor fizice.

Conducatorii auto vor mai sustine un test scris pentru verificarea cunostintelor de legislatie specifice situatiilor de urgenta si o proba practica de conducere a autovehiculelor.
Servantii vor da un test de verificare a cunostintelor de legislatie specifice situatiilor de urgenta, iar subofiterilor pentru alte specialitati le vor fi testate cunostintele de specialitate necesare indeplinirii atributiilor postului. Mai multe detalii se pot obtine la sediul ISU "Dunarea" sau pe site-ul www.igsu.ro.

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
ionut232
post 10 Jul 2007, 10:42
Post #347

Membru autentic

am si eu cateva intrebari pt aceasta problema rolleyes.gif

eu vreau sa ma bag la centru operational sau la logistic.

1.aici se cere atestat profesional.eu am terminat liceul de info.e de ajuns acel atestat?pe el scrie 'ajutor programator'.

2.pe aceste posturi se lucreaza tot 24/48??

3.eu am facut o facultate(domeniul calculatoare).si dupa facultate am lucrat.trebuie sa aduc recomandare de la ultimul loc de munca sau e de ajuns si de la liceu?ca de la facultate iese din schema...

4.la aceste domenii(c.o. si logistic) sportul se da la fel ca la servanti?inclusiv toate probele?

5.idei despre concurenta pe aceste posturi... sunt pile mai multe ca la servanti?eu sunt de prin moldova... biggrin.gif

astept raspunsuri cu drag wink.gif

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
angel_from_fire
post 10 Jul 2007, 10:48
Post #348

Pt. Bucuresti cererile de inscriere si dupa aceea dosarele se vor depune dupa cum urmeaza :

Comisia nr.1 - Constituita in cadrul Grupului de interventie nr.1 la
Detasamentul Mihai Voda, aceasta comisie valideaza cererile de incadrare
si dosarele aferente, pt. sectoarele 1 si 2 .

Comisia nr.2 - Constituita in cadrul Grupului de interventie nr.3 la
Detasamentul Vitan, aceasta comisie valideaza cererile de incadrare
si dosarele aferente, pt. sectoarele 3 si 4 .

Comisia nr.3 - Constituita in cadrul Grupului de interventie nr.4 la
Sectia Grozavesti, aceasta comisie valideaza cererile de incadrare
si dosarele aferente, pt. sectoarele 5 si 6 .

*Pt. cei care vin din provincie pot depune cererile si dosarele la ori care din comisiile mentionate mai sus.

--------------------
Audacia et Devotio
+
altec_lansing
post 10 Jul 2007, 17:46
Post #349

Membru incepator

M-am inscris si eu azi. Eram al 385-lea biggrin.gif in ziua a doua de inscrieri. Pana s-a terminat programul se inscrisesera peste 400. M-am pus pe lista de asteptare pe la vreo 12 parca si am intrat la 15:00 in ultima serie. Nu am stat acolo, mi-am mai facut treburile prin oras si am luat un nr de tel de la cineva care era pe langa mine ca sa nu stau acolo aiurea.

Impresii:
1. Unii cred ca tot ce zboara se mananca. Era un grup care numa de stouri se tineau...numa chef de munca nu aveau aia mai ales la pompieri unde tre' sa fii spirt in cazul interventiilor.
2. Am vazut si eu unu cu bunica, mai multi cu tati si cativa cu mame. Ca sa fiu drept eram si eu cu taicamiu dar am avut de rezolvat mai multe treburi impreuna asa ca l-am carat si pe el.
3. Vorbeau cativa....."bag lecitina in mine si invat legile alea imediat" laugh.gif , altu: "lasa ma ca iau un red bul inainte si vezi ce rup la sport" blink.gif .
3. Unii faceau misto de cei care mai aveau nelamuriri si il intebau pe cel care ne dadea informatii: "hai ma odata sa plecam si noi ca ne' foame, stam de azi dimineata "
De maine incepe calvarul cu vizita medicala si toate care mai trebuiesc aduse la dosar.

Cat am stat pe acolo au avut o interventie. Vreau sa spun ca au fost spirt baietii, parca erau bagati la socuri. Nu cred ca a trecut 1 min de cand a sunat alarma si pana a iesit masina pe poarta. Erau ca niste furnici nu alta. Mi-a placut enorm cum au reactionat cei de la poarta, ne-au imprastiat imediat sa faca loc autospecialei da asa la foc automat de era sa dea cu poarta peste multime. Super nu alta.

Mai sunt atatea zile pana la terminarea inscrierilor si lume o sa mai vina ca se mai afla din gura-n gura. Maine daca am timp am sa trag o fuga sa vad daca e la fel de multa lume( presupun ca o sa fie la fel de multa), chiar sunt curios. Nu zic ca toti o sa ajunga la examenul final dar oricum va fi concurenta enorm de mare. Numai bine si spor la invatat.

--------------------
+
Braveheart
post 10 Jul 2007, 18:05
Post #350

Membru autentic

From: BT

QUOTE(xilin_01 @ 10 Jul 2007, 08:14)
am 30 de ani impliniti imi trebuie derogare? fac 31 in octombrie
*

din cate stiu eu poti fi linistit..esti okay.

in oradea - http://www.crisana.ro/?stire=42781
si am inteles ca era intradevar omor la poarta..tot nu inteleg de ce..oricum intr-o sapt rezolvi fisa aia medicala.. cu sau fara sponsorizari...biggrin.gif atunci care e poanta ca nu ma prind..de ce ar trebui sa ma inghesui ca nebunul in primele 2-3 zile ? excl.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
FireChief
post 10 Jul 2007, 18:14
Post #351

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

la mine azi 400 de inscrisi...ca sa nu stea ca oile la poarta i-am bagat pe toti in unitate,la umbra in parculetul facut de noi...cu banii nostri si munca noastra...
rezultat,gazonul calcat in picioare,florile strivite,urme de talpi pe pereti mad.gif
drept urmare spre seara i-am scos din parculet sa stea in soare daca asa inteleg ei sa ne respecte

in rest ce spune altec_lansing,ca a fost la galati ,identic in bucuresti,mistouri de 2 lei etc...
asa erau si subofiterii mei anul trecut la inscriere ...niste smecherasi pusi pe sotii dry.gif ...acum sunt bravi pompieri si merg brici la interventii
ieri admiram efectiv evacuarea ca la carte facuta de baietii mei la incendiul de la morarilor... aplauze.gif aplauze.gif aplauze.gif

ca o comparatie ,anul trecut,in prima zi de inscriere am avut 4 candidati,am lipit afise prin metrou,scari de bloc,autobuze,complexe comerciale...am scos de trei ori posturile si cu chiu cu vai spre sfirsitul anului am reusit sa angajam 1200 de oameni
anul asta ne-au coplesit insa dry.gif

la mine se lucreaza si acum ...s-a mers pina cind ultimul candidat care a intrat a fost inscris....daca si la celelalte doua centre din bucuresti a fost la fel ,va anunt ca din prima zi e posibil sa avem deja un candidat pe loc
pentru voi e rau ca va fi concurenta,pentru noi e bine ca avem certitudinea ca in urma unei asemenea concurente vor intra oameni foarte buni

This post has been edited by FireChief: 10 Jul 2007, 18:33

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
angel_from_fire
post 10 Jul 2007, 18:35
Post #352

O sa le iasa mishtoul prin piele in perioada de pregatire, sunt tineri uni dintre ei abia au terminat examenele de bacalaureat..... ii vom vede peste 2-3 luni cat de capabili si devotati sunt !

--------------------
Audacia et Devotio
+
Giurisici Fabian
post 10 Jul 2007, 18:36
Post #353

Membru autentic

azi pe la ora 14 am mai fost o data la unitatea de la Vitan si cand ajung in fata am ramas stupefiat doar cativa. in sinea mea ce bine ca am scapat de coada,intru in unitate sa ma inscriu la poarta si cand ma intorc si ma uit in curte sa imi pice fata ohmy.gif nu crede.gif toti cei de la poarta erau inauntru, am facut stanga inprejur si am plecat la alte treburi.
O sa revin saptamana asta sa ma inscriu si eu cand o sa fie mai liniste dar ma gandesc cu groaza la analizele medicale ca acolo o sa se mute coada mad.gif .
dar poate o sa se miste si ei mai repede sa nu ne tina pe holurile policlinicii pana o sa ne iasa pe nas.

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
FireChief
post 10 Jul 2007, 20:24
Post #354

pompierii mai mor citeodata

cineva spunea ca asta nu se intimpla la noi...
eu am doi colegi care au murit la incendii ,un coleg de unitate care avea doi copii si un coleg de academie mort intr-o explozie la un siloz in constanta...sotia lui era insarcinata in 6 luni
in memoria lor...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

au fost oameni de linga mine...
de la inceputul anului am avut in jur de 10 baieti internati in spital dupa incendii...
ne ridicam si mergem mai departe,privind de fiecare data moartea in ochi
ne temem de fiecare data la interventii,dar de fiecare data ne invingem teama si mergem inainte...
la un moment dat s-ar putea sa fie drumul spre moarte...

sunteti pregatiti pentru asta????

This post has been edited by FireChief: 10 Jul 2007, 21:15

--------------------
+
Giurisici Fabian
post 10 Jul 2007, 20:31
Post #355

Membru autentic

depinde de mosorul vietii cata ata are pe el si de cum ti-e scris sa dai coltu'
asa bine poti sa mori cand iesi din bloc sa iti cada un ghiveci in cap

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
FireChief
post 10 Jul 2007, 20:47
Post #356

Daca tu spui ca exista aceeasi probabilitate sa mori cu un ghiveci in cap sau sa mori la nenumaratele incendii la care o sa participi ,probabil,e o k
Va stresez cu aceste filme pentru ca unii cred sincer ca nu stiu ce-i asteapta si unde vin...
Despre asta e vorba,despre o meserie cu riscuri extreme,despre o meserie solicitanta nu numai pentru tine ci si pentru familia ta care va sta ingrozita ,stiind ca tu esti la incendiu...dar vorbim si de o meserie cu satisfactii extreme ca ai facut ce trebuia,ca ai salvat vieti,ca ai invins alaturi de colegi...e un sentiment fantastic
de multe ori o sa fiti epuizati dar fericiti...fericiti ca ati facut ce trebuia...

Uneori lucrurile nu merg cum ar trebui,uneori e greu sau imposibil sa cuantifici si sa iei in calcul toate riscurile....incendiul se dezvolta aleator,de fiecare data,sunt enorm de multi factori care intervin..

uneori pur si simplu se intimpla...si atunci mor pompieri...
si a doua zi te urci in masina si pleci la incendiu...stiind ca poti muri...si trebuie sa faci ce ai invatat indiferent de ce simti sau de ce s-a intimplat...si sotia ta si copii tai si parintii si prietenii tai vor astepta ingroziti vesti de la tine...vor rasufla usurati si peste 2 zile o vor lua de la capat....si tu la fel
despre asta vorbim...
in meseria asta stii cind pleci ,nu stii nici cind te intorci nici daca te mai intorci...
Vreau sa am constiinta impacata ca voi ati analizat foarte bine astea...

priviti inca o data filmuletele ,ginditi-va macar 5 minute la asta ,si daca sunteti pregatiti pentru tot ce inseamna meseria asta....mergeti inainte!
va asteptam!
bafta!

This post has been edited by FireChief: 10 Jul 2007, 21:16

--------------------
+
Giurisici Fabian
post 10 Jul 2007, 20:51
Post #357

Membru autentic

ai mare dreptate dar as vrea sa stiu daca macar 1% din cei care erau azi acolo la inscriere s-au gandit la lucrurile astea si le constientizeaza.la multi nici nu li s-a uscat bine cerneala pe diploma de bac si cred ca tot ce zboara se mananca.

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
FireChief
post 10 Jul 2007, 20:56
Post #358

cind faci o alegere care poate insemna viata sau moarte e bine sa cugeti un pic
despre asta e vorba...
eu profit de posibilitatea de a va arata ,cum pot si cu mijloacele de care dispun, o parte a realitatii....realitate prea cruda uneori
nu e vorba numai de un serviciu bunicel ,cu lucru in ture de 24 cu 48....
e vorba de mult mai mult...

acest film ,desi a mai fost ,merita vazut de zece ori...

This post has been edited by FireChief: 10 Jul 2007, 21:17

--------------------
+
altec_lansing
post 10 Jul 2007, 21:01
Post #359

Membru incepator

Ca sa mai schimbam vorba...am vazut in seara asta un Iveco Magirus pe Brailei. Mai tata...ii dadea in gura...deabia puteam sa ma tin dupa el( eu si consum mai bosorogeste, la consum). Fug destul de bine hardughiile...Se cunostea ca ii dadea tare ca la schimbatul treptelor dadea cu un pic de fum. In vale la spital(la MHC, galatenii stiu) tragea cu 80km/h lejer. Apoi cand a urcat spre tiglina nu mi s-a parut ca a retrogradat si a urcat tare. Nu era in interventie nimic pentru ca nu avea aprinse/pornit nimic. Rege creca se simtea soferul...

La filmul de mai sus m-am uitat de cele mai multe ori....

This post has been edited by altec_lansing: 10 Jul 2007, 21:04

--------------------
+
Giurisici Fabian
post 10 Jul 2007, 21:11
Post #360

Membru autentic

nasol cand apare focul in spatele tau pe scara autoscarii

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
59 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 12:38
Forum Renault