Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
cipriandrc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|||
adela |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 July 07 ![]() |
multumesc pentru raspuns, am intrebat deoarece sotul meu a fost sa se inscrie si asa i-au cominicat cei de acolo
|
--------------------
dacia
1310
2000
- tr 01 hyg
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Fisa medicala costa 177 de roni facuta de mine azi. Mai am maine dimineata sange si oftalmo ca era omor si se sictirise doctorita.Sper ca maine sa o si inchei. Cuvantul general astazi la vizita medicala a fost "haos". Dupa ce ai platit cei 177 de roni te duci unde vezi cu ochii si unde te taie capu. La spitalul cfr de exemplu fisa se plimba de la cabinet la cabinet de catre asistente care au asta ca datorie. Aici frate....haos..care cum apuca...Pentru incheierea fisei mai trebuie dati la cabinetul de la politie de unde s-a luat fisa inca 51 de roni. Cam atatea ar fi costurile totale ale fisei+ nervi si timp mult pierdut.
La GL aseara erau 700 inscrisi si azi se va dapasi lejer 1000. Am trecut pe la igsu si tot erau vreo 50 persoane. This post has been edited by altec_lansing: 12 Jul 2007, 13:11 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Nu stiu cum o fi la voi, dar la Craiova eu am platit 153 RON pt analizele facute la politie (dentitie, biochimice, si neuro) si am mai platit 32 Ron la o clinica particulara pt restu'. Deci un total de 185 Ron pt fisa medicala, am mai pltit 41 Ron pt legalizarea diplomei, certificatului de nastere si a declaratiei care se face la notar si 5 Ron la cazier.
Oricum...vreau sa va zic ceva....la Craiova nici nu s-a reusit sa se intre pe poarta (desi s-a facut lista) daca nu cunosteai pe cineva, chiar si pe unu mai "de jos" ca sa zic asa.... e mafie mare...poate sa zica oricine ce-o vrea...nu cred ca vor intra 10 % pe drepte. Nu credeam nici eu pana nu am vazut cu ochii mei ce se intampla. Se preconizeaza ca o sa fie cam 20-25 pe loc la Craiova...interes mult prea mare. Eu va urez succes, dar aveti grija mare!!! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
cate analize se fac in total ?
le stie careva |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
deci fisa medicala depinde de la oras la oras....sau de la cabinet la cabinet....banuiesc....
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Militari angajati pe baza de contract (M.A.B.C.) pe care ii avem in cadrul unitatilor de pompieri, platesc in fiecare an analizele pt. fisa medicala, anul acesta suma se ridica la cca 400 Ron ! Personalul angajat anul trecut la inceputul actiuni de profesionalizare a platit in momentul completarii acestei fise intre 160-250 Ron !
Testul psihologic se sustine intr-o locatie pusa la dispozitie de catre I.S.U. unde ai depus cererea & dosarul de angajare, nu este nevoie sa te deplasezi la Bucuresti (a fost un caz anul trecut, solicitantul a venit cu "pile" si contra sumei de 600 ron a obtinut mult ravnitul test psihologic cu gir favorabil, sa prezentat la sediul I.S.U. unde avea dosarul depus si........a fost RESPINS ![]() |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
mai am auzit eu de cineva (nu la pompieri) care la intrebarea daca ii e frica de lei a raspuns ca NU.
si a si fost angajat. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(Giurisici Fabian @ 12 Jul 2007, 14:56) 1. Aparatul respirator: radiologie pulmonara( poza din aia la plamani) 2. Examen oftalmologic: acuitate vizuala, simt cromatic 3. Examen ORL 4. Examen neurologic: sensibilitate, motilitate, reflexivitate, nervi cranieni, coordonare, echilibru 5. Examen psihiatric: antecedente familiale, antecedente personale, comportament, limbaj 6. Analize biochimice: VDRL, hemoleucograma ![]() Astea sunt toate "probele" la vizita medicala. La GL se pot face numai la spitalul militar. Fisa a costat cum am spus si mai sus 177 ron. Pentru a o incheia medicul de la politie mai trebuie 51 de roni, cat sa puna o stampila si o semnatura ![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
Thanks!!!
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
cipriandrc |
![]()
|
multumim!daca a facut cineva fisa medicala la bucuresti sa ne spuna cat a costat pret total?
si daca are cineva idee cati sau inscris pana acum la bucuresti? |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
|
|
altec_lansing |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Ieri la ora 16:00 sa efectuat o semicentralizare a cererilor de inscriere de la cele 3 comisi din Bucuresti, rezultatul este unul mult peste asteptarile inspectoratului, au fost inregistrate aproximativ 1700 de cereri !
![]() Tot ieri dar la ora 18:00 se centralizasera si cererile pt. I.G.S.U. Ilfov - 291 cereri valide ! This post has been edited by angel_from_fire: 12 Jul 2007, 22:48 |
--------------------
BMW
320
|
|
cipriandrc |
![]()
|
incepand de pe data de 16-17 (luni-marti) se vor afisa grupele pt examenul psihologic care sper ca va incepe din data de 27 cum era trecut in desfasurae si nu mai devreme!!!!!!!!!!!!!
are cineva teste psihologice pt mai sau ceva asemanator?tot caut pe net si nu gasesc nimic !!!!mersi |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pfui, drace! Unii vor sa se antreneze pentru testarea psihologica.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Asta e. Unii nu sunt siguri pe ei. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Domnu', va antrenez io pentru testu' de intelijenta!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
M-am inscris in cursa si eu astazi. am pierdut 4 ore, in fine , asta e. Impresii..mi-a placut disciplina , mai putin fetele unora, dar asta e..nu te insori cu ei..in rest..fisa medicala de completat luni sau vineri, si restul dosarului..
P.S. Nu exista aberatie mai mare decat sa explici unde ai facut clasele primare, ba chiar mai mult, sa dai si 2 nume de contact al unor persoane care te-au cunoscut in per aia..precizez ca am terminat ciclul primar acu 20 de ani....mare e gradina Ta Doamne !! Cand i-am explicat la tipul ala ca inv meu de acu 20 de ani nu mai iegzista..el mi-a replicat "doar nu ai avut un singur invatator" si m-a lasat fara replica inconstienta lui ![]() P.P.S. Examu psiho va fi in per 23.-03. in ordine alfabetica.. This post has been edited by Braveheart: 13 Jul 2007, 16:47 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Testul psihologic este destul de stresant si greu, nu prin complexitatea sa ci prin timpi alocati fiecarui test in parte (sunt 4 teste).....unde mai pui ca daca il "pici" un an nu ai voie sa susti examene de incadrare in structurile M.I.R.A. !
|
--------------------
BMW
320
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' sa zicem ca o persoana cat de cat echilibrata, care se poate controla macar putin in conditii de stres (sa nu se piarda) are sanse sa pice acele examene pisicologice?
Nu te pune sa plimbi linii ca la examenul auto? ![]() This post has been edited by driverx: 13 Jul 2007, 18:53 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Sunt sanse sa nu treaca examenul psihologic candidati care in mod normal au un psihic de invidiat, in astfel de cazuri, stresul acelui moment isi spune cuvantul ex: murmurul din sala, fosnetul foilor, patrularea supraveghetorilor, atentionarile comisiei asupra timpului ramas etc., inainte de inceperea examinari comisia are datoria de a intreba daca sunt printre concurenti si persoane care au venit din schimb de noapte direct la examen, sau din diferite cauze au facut noapte alba, acestora li-se va acorda o marja de eroare !
La fel de bine poate trece examenul si un concurent care prezinta ceva "smucituri", pana la urma totul este relativ ! ![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 13 Jul 2007, 18:23) Testul psihologic este destul de stresant si greu unde mai pui ca daca il "pici" un an nu ai voie sa susti examene de incadrare in structurile M.I.R.A. ! Si ce ei cred ca dupa un an ii vine mintea la cap? Ala e om dus cu pluta... nu mai are ce cauta ever in MIRA. Daca nu poti da tot din tine... intr-un examen asta e cauta alt job. |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, angel, presupun ca indivizii aia strsati la testarea psihologica se descurca foarte bine la interventii!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 13 Jul 2007, 21:11) Sunt sanse sa nu treaca examenul psihologic candidati care in mod normal au un psihic de invidiat, in astfel de cazuri, stresul acelui moment isi spune cuvantul ex: murmurul din sala, fosnetul foilor, patrularea supraveghetorilor, atentionarile comisiei asupra timpului ramas etc., Tocmai de asta nu e de inteles de ce un an trebuie sa stea pe bara... @ EDIT: Si din ce stiu eu, la teste psihologice serioase (nu gen scoala de soferi), "PIXUL JOS TOATA LUMEA", inseamna ca toti se opresc in acel moment, fara derogari de la regula dupa criterii de nesomn...Specificatia (cel putin verbala) prezentarii la test este: "ODIHNIT,CU PIX, CI/BI SI SUMA DE X LEI". Nu vreau sa speculez ce portita este si a cui, treaba asta cu "ma declar obosit". This post has been edited by CIPTUNING: 14 Jul 2007, 09:24 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
angel_from_fire |
![]()
|
Se descurca baietii si inca foarte bine, dar mai sunt si cazuri (la primele interventii) unde "boboci" raman pur si simplu blocati pret de cateva momente, iar atunci poti face diferenta intre oamenii care au luat examenele pe bune si cei care au intrat pe baza varului care este prieten cu cumnatul etc., primi isi revin imediat
![]() ![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
ca sa fim mai exacti.. cu examu psiho se sta pe bara un an si o zi ! ce putin noua asa ni s-a explicat..
la Oradea sunt deja inscrisi 3000 de "cantindati" si am auzit zvonuri ca se pica pe capete la controlul dintilor..1 trece si 2 nu..in alte parti cum e.. a facut cineva controlul asta ?! ![]() P.S. Au inceput sa apara deja pilosii..la coada pt. fisa medicala (care o primesti la pomp) stateam la rand ca boii in timp ce intra cate un mutunache cu un sul de fise ale altora, care erau si strigati dupa ce asteptasera numai 5 minute..! fraierii..ca mine..au stat numai la coada asta si cate 2 ore..sa peram ca nu au pile si pt etapele urmatoare.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
Mi se pare ceva normal ,doar suntem in Romania
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
sorin22 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 14 July 07 ![]() |
am si eu o intrebare ,este permisa incadrarea la pompieri daca port ochelari,mai precis pot trece vizita medicala
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1988
- HD-06-HGD
|
|
Braveheart |
![]()
|
si eu port ochelari, sper ca daca e dioptria mica sa nu fie probleme, oricum, probabil ca atunci cand mergi la control e bine sa ai ochelarii la tine si hartiile care sa ateste ce dioptrie ai..bafta !
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:40 |