Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
altec_lansing |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|||
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
QUOTE(ionut232 @ 10 Jul 2007, 12:42) am si eu cateva intrebari pt aceasta problema ![]() eu vreau sa ma bag la centru operational sau la logistic. 1.aici se cere atestat profesional.eu am terminat liceul de info.e de ajuns acel atestat?pe el scrie 'ajutor programator'. 2.pe aceste posturi se lucreaza tot 24/48?? 3.eu am facut o facultate(domeniul calculatoare).si dupa facultate am lucrat.trebuie sa aduc recomandare de la ultimul loc de munca sau e de ajuns si de la liceu?ca de la facultate iese din schema... 4.la aceste domenii(c.o. si logistic) sportul se da la fel ca la servanti?inclusiv toate probele? 5.idei despre concurenta pe aceste posturi... sunt pile mai multe ca la servanti?eu sunt de prin moldova... ![]() astept raspunsuri cu drag ![]() multumesc pt raspunsurile primite(zero)...dar totusi poate se gaseste cineva sa imi raspunda... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
1. Se cere curs de de operare calculator. Nu stiu daca se echivaleaza cu liceul sau facultatea de informatica(ar trebui). Dute mai bine si vezi tu.
2. Nu stiu. 3. Trebuie recomandare de la ultimul loc de munca sau de la ultima unitate unde ai lucrat. 4.Sportul e la fel. Tematica e diferita un pic( nu cu mult). De asemenea trabuie vazut la fata locului. 5. Nu stiu. Cel mai bine verifici la fata locului. <span class='edit'>11 Jul 2007, 13:27:</span> Majoritatea chestiilor care te interesau pe tin erau la avizier. Nu trebuia sa stai la nici o coada. This post has been edited by altec_lansing: 11 Jul 2007, 13:28 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionut232 @ 11 Jul 2007, 14:18) sau cel mai bine renunta la ideea sa dai la locurile de birou, singurele sanse fara "cunostinte" sunt la operativ. Si eu sunt student la info am liceu de info atestat, vroiam si eu la logistic dar din surse sigure in a doua zi de inscrieri in c-ta locurile de birou erau deja ocupate ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
kenuryos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 August 06 From: tgv/bv/buc ![]() |
marti ma duc la sediu din str breaza nr 79 (calea vitan) sa fac primu pas:)
(aici e pt cei din sectoru 4) ![]() mai multe info pe: http://pompieribucuresti.mai.gov.ro/ |
--------------------
dacia
logan
laureate ar fi un dezastru sa ne placa la toti acelasi lucru
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
mai fratilor nu sunteti deloc organizati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am fost azi sa depun cererea la pompieri---bucuresti--grozavesti.................. am ajuns la ora 8.30 si deja la ora 8:00 intrasera 200 oameni in curte,trecusera de poarta pt a li se completa cererile si a li se elibera foile pt rude si biletelul cu actele pt.dosar..... si................... pana la ora 15 nu aveau completate cereri decat 100 din cei 200 intrati la ora 8:00.. plus ca mai erau dincolo de poarta inca 200......... +++++ca intre timp au mai intrat in fata cel putin 50 persoane diferite pile....... noi cei 200 dupa poarta stateam ca oile!!!!!!!!!!!!!! ce atat birocratie atata greutate cand folie se puteau completa de fiecare dupa dictare si gata balciul! 11 Jul 2007, 17:16: mai fratilor stati sa terminam cu inscrierea sa ne inscriem toti ceii doritori si nu i mai chemati in urmatoarea zi pe cei ce si au depus cererea pt. a si depune dosarul!!!!!!!!! intai depunem cererile pana pe 20 iulie si apoi dosarul pana pe 3 august ++ca fratilor nu mai dati banii p fisa medicala ca s ar putea sa nu luati testul psihologic care e de pe 27---pana pe 3 august! voi cam cat preconizati ca o sa coste testul psihologic????????? This post has been edited by cipriandrc: 11 Jul 2007, 16:16 Attached thumbnail(s) DSC00301.JPG ( Size: 132.66k ) Number of downloads: 113 DSC00302.JPG ( Size: 132.14k ) Number of downloads: 105 DSC00307.JPG ( Size: 146.96k ) Number of downloads: 107 |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
testul psiho-pupu e vreo 20-30 ron cam asa (asa stiu de anul trecut)
azi am fost din nou si la fel ![]() fisa aia medicala cat mai costa? ca e o foaie nenorocita This post has been edited by Giurisici Fabian: 11 Jul 2007, 17:16 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(cristiV @ 11 Jul 2007, 17:19) sau cel mai bine renunta la ideea sa dai la locurile de birou, singurele sanse fara "cunostinte" sunt la operativ. Si eu sunt student la info am liceu de info atestat, vroiam si eu la logistic dar din surse sigure in a doua zi de inscrieri in c-ta locurile de birou erau deja ocupate ![]() cum adica sa fie vandute toate? uite,eu sunt din moldova...sper sa fie mai putine locuri vandute... oricum...cred ca ar trebui facut ceva in privinta locurilor vandute...nu credeti?si nu cred ca e prea greu de luat atitudine... si inca o intrebare:se da test psihologic?se da cumva la bucuresti?adica toti din toata tara tre sa vina la bucuresti??si cam cat costa? si fisa medicala? sa ne auzim de bine... This post has been edited by ionut232: 11 Jul 2007, 17:39 |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Testul psihologic e pana in 30-40, maxim 50 de roni oricum. Problema e ca am auzit ca se cam pica. Fisa medicala( o foaie) costa 160 de roni pana in 170( cel putin la GL) la spitalul militar. Problema ca se pierde mult timp pe acolo pe la cabinete si ganditiva ca puhoiul de la inscrieri se va muta acolo asa ca inarmativa cu apa si rabdare.
This post has been edited by altec_lansing: 11 Jul 2007, 17:50 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
si inca o intrebare:se da test psihologic?se da cumva la bucuresti?adica toti din toata tara tre sa vina la bucuresti??si cam cat costa?
![]() <span class='edit'>11 Jul 2007, 17:40:</span> ![]() <span class='edit'>11 Jul 2007, 17:40:</span> ![]() This post has been edited by Braveheart: 11 Jul 2007, 17:53 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Vesel esti nu gluma...zi sa radem si noi..
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(Braveheart @ 11 Jul 2007, 19:39) si inca o intrebare:se da test psihologic?se da cumva la bucuresti?adica toti din toata tara tre sa vina la bucuresti??si cam cat costa? ![]() <span class='edit'>11 Jul 2007, 17:40:</span> ![]() <span class='edit'>11 Jul 2007, 17:40:</span> ![]() pai asa am auzit si eu... maine sau vineri ma duc sa ma inscriu...si o sa ma lamuresc si eu mai bine... si o chestie:decat sa pui emoticonurile alea...mai bine mai scriai si raspunsu... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Uite astia intra
![]() No offence This post has been edited by altec_lansing: 11 Jul 2007, 18:06 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
pai da...
e mafie mare frate... eu cred ca ar trebui pus un pret...ca sa stie macar omu... ceva de genu:10000 euroi pt post de birou(secretara blonda/bruneta inclusa) asadar?un flagrant ceva?cine se baga? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
no offence..normal..doar o gluma..cine se prinde bine..cine nu..si mai bine..
![]() ![]() This post has been edited by Braveheart: 11 Jul 2007, 18:22 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu mai cereti preturi ca le cereti degeaba
mi-e scirba de oamenii care vor sa dea spaga si de cei care primesc v-am mai spus daca aveti informatii despre coruptie in acest proces apelati DGA RESTUL SUNT VORBE GOALE ALE UNOR OAMENI FRUSTRATI CARE VOR SA DEA SPAGA SI NU AU CUI mare rusine domnilor! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(Braveheart @ 11 Jul 2007, 20:21) no offence..normal..doar o gluma..cine se prinde bine..cine nu..si mai bine.. ![]() ![]() fara suparare...dar eu tot un am inteles ce vrei sa zici... banuiesc ca ma prindeam, daca stiam raspunsul... lucrezi la pompieri? ![]() 11 Jul 2007, 20:33: QUOTE(FireChief @ 11 Jul 2007, 20:27) nu mai cereti preturi ca le cereti degeaba mi-e scirba de oamenii care vor sa dea spaga si de cei care primesc v-am mai spus daca aveti informatii despre coruptie in acest proces apelati DGA RESTUL SUNT VORBE GOALE ALE UNOR OAMENI FRUSTRATI CARE VOR SA DEA SPAGA SI NU AU CUI mare rusine domnilor! pai tocmai asta e problema:ca eu nu vreau sa dau bani. si ma tem ca din cauza celor care au cumparat locurile, altii, care ar merita sa intre,nu o sa intre. sunt frustrat doar de faptul ca toate locurile sunt vandute,cum zicea un coleg mai sus...deci sansele sunt minime daca nu chiar zero. This post has been edited by ionut232: 11 Jul 2007, 18:33 |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Vreti preturi:
5000 de coco- personal auxiliar( electrician, zugrav, faiantar)....ai renume...lucrezi in armata 10000 de coco- servant 13000 de coco- economist, telegrafist...ca de... la birou 15000 de coco- la centrul operational unde chiar e boierie frate [SIZE=7]Reusita garantata Depuneti banii astia in contul 142158524526512645 din Insulele Virgine, trimite-mi chitanta prin fax la nr de mai sus si puteti sa plecati in concediu linistiti. Cand va veti intoarce veti fi angajat IGSU cu acte in regula. Pentru nelamuriri ma puteti contacta la 0744xxxxxx sau mail spaga_pompieri@xxxx.com This post has been edited by altec_lansing: 11 Jul 2007, 19:00 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Poate se nimereste naibii vreun cont....
![]() |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
batmanuele |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 July 07 ![]() |
BUNA! ma ajutati si pe mine va rog cu niste informatii? pentru personalul civil care este salariul? si ce se da la examen de exemplu pentru cameraman? e doar interviu cum am citit si o proba practica?
multumesc |
--------------------
opel
corsa
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Vrei cameraman?Pregatestete sa te iei la bataie cu cei pe care ii vei filma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
batmanuele |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 July 07 ![]() |
lucrez deja ca si cameraman la o televiziune
![]() |
--------------------
opel
corsa
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Inseamna ca esti antrenat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ionut232 |
![]()
|
mda....subiectul e deviat clar...
deci nu vrea sa zica nimeni ce e cu psihologicu ala... am sunat la informatii la ei...si aia ca cica sa ma duc la sediu pompieriei... la sediul pompieriei...aia fac misto de oameni... nici nu mai stiu ce sa cred... ma gandesc la un sigur lucru:daca o sa intru la pompierie...o sa am niste colegi cam retardati...fara suparare... numai bine |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Braveheart |
![]()
|
sa inteleg ca de buna voie si nesilit de nimeni accepti sa lucrezi alaturi de oameni pe care tu ii consideri "cam retardati" ? atunci e jale !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
ionut232 |
![]()
|
![]() mai omule...da esti culmea culmilor... ![]() tot nu vrei sa imi raspunzi la intrebare? de ce raspunzi numai pe langa?chiar nu inteleg...din rautate???? p.s.:sper sa ma insel... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
cipriandrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 June 07 ![]() |
astazi m am inscris si tin sa va anunt oficial despre urmatoarele:
1 pt testul psihologic trebuie sa avem in buzunare 10 ron; 2 pt fisa medicala ni s a spus la inscriere ca ,costa 400 ron 3 noua ne a recomandat sa nu facem fisa medicala si celelate acte legalizate pana nu luati psihologicul 4 examenul psihologic dat anul trecut de cei care au candidat e valabil si pt acest concurs succes tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
dacia logan 1.4
1.4
2007/preference
- GLY [COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier][B]
|
|
adela |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 July 07 ![]() |
sunt membru nou pe forum si as avea si eu o intrebare.Pentru posturile de la centrul operational, logistica ca specializare pompieri si protectie civila, nu se poate opta decat daca ai mai lucrat ca pompier civil sau daca ai curs de protectie civila?
|
--------------------
dacia
1310
2000
- tr 01 hyg
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(cipriandrc @ 12 Jul 2007, 13:48) astazi m am inscris si tin sa va anunt oficial despre urmatoarele: 1 pt testul psihologic trebuie sa avem in buzunare 10 ron; 2 pt fisa medicala ni s a spus la inscriere ca ,costa 400 ron 3 noua ne a recomandat sa nu facem fisa medicala si celelate acte legalizate pana nu luati psihologicul 4 examenul psihologic dat anul trecut de cei care au candidat e valabil si pt acest concurs succes tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 400 ron??????????ai scris corect???? ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:41 |