DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 15 16 17 18 19 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

altec_lansing
post 20 Jul 2007, 17:07
Post #481

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

In cazul in care aveai 10-11 mil inainte si un servici cat de cat lejer la 8 ore unde numai un atentat israelian te putea rani era mai bine acolo decat la foc pe 14-15 mil. Parerea mea...

--------------------
Daewoo Espero 1996 1.8 CD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CIPTUNING
post 20 Jul 2007, 20:39
Post #482

Membru autentic

Anuntat la stiri: Buzau 6 candidati per loc. sad.gif

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
angel_from_fire
post 21 Jul 2007, 07:39
Post #483

PT. VALERI
QUOTE(angel_from_fire @ 16 Jul 2007, 15:36)
In privinta salarizarii sunt mai multi factori cum ar fi vechimea in campul muncii, compartimentul unde lucrezi etc. in general un subofiter nou incadrat care nu a mai lucrat absolut de loc are un salariu de incadrare de aproximativ 950-1000 ron, la acestia se mai adauga norma de hrana si cateva sporuri (pt.interventi sau misiuni se plateste 2 ron dry.gif ), cei din Bucuresti beneficiaza si de un spor de brigada care ridica salariul cu cca 70-80 ron, per total salariul ar fi de 1500-1550 ron. Din acestia incepi sa scazi darile catre unitate, biserica, club etc. cca. 40-50 ron  mad.gif
*

Cei care au vechime in campul muncii au salariul undeva la 1800-1900 ron, ori cum salariile sunt peste medie....riscul....hmmm...urmezi un ciclu de instructie unde esti "dadacit" sa nu te arunci cu capul inainte la interventii pt. ca viata ta este mai presus de o amarata de casa, sunt suflete care te asteapta acasa si poate ca esti singurul lor sprijin, nimic din lumea asta nu va acoperi pt. ei golul lasat de tine !

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
danS22
post 21 Jul 2007, 10:25
Post #484

Membru autentic

Dar e adevarat ca pompieri vor iesi din MAI si vor trece sub ordinea primariei?

--------------------
dacia,vw scirocco gt,kr,Li 1984,1988,2001 - bh...
Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
+
HARYS
post 21 Jul 2007, 11:14
Post #485

Membru incepator

mare dreptate are angel!!!!

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
ionut232
post 21 Jul 2007, 11:37
Post #486

Membru autentic

chiar nu are nimeni formularele alea tip?sa le puna aici?

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
angel_from_fire
post 21 Jul 2007, 16:13
Post #487

Ehh se discuta de ceva timp ca vom fi demilitarizati, adica sa devenim functionari publici cu statut special, dupa unele zvonuri trebuia sa se intample cu data de 01.01.2007....nu cred ca primariile sa poata gestiona o asemenea indatorire, cca.95% nu pot sa faca fata problemelor populatie locale, bugetele lor...ufff...abia supravietuiesc cu ce au, daca mai venim si noi......ori cum forurile superioare stiu mai bine ce este indicat pt. noi....sper. dry.gif
P.S.
Daca astepti formularele alea pe aici, exista posibilitatea sa participi la concursul de anul viitor ! tongue.gif

--------------------
Audacia et Devotio
+
IC3
post 21 Jul 2007, 22:47
Post #488

From: Craiova

S-au afisat listele pentru psihologic. In Dolj sunt 2028 de candidati pe 317 locuri ...asta inseamna mai mult de 6 candidati pe loc. Anul trecut au fost 600 de candidati pe 350 de locuri....ce diferenta....Oricum mai dispar 200-300 de candidati pe la psihologic ca au de unde sa elimine....sa vedeti ce-o sa se pice la psiho....mai vb-im dupa testul psihologic sa vedem cine mai ramane in cursa.

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
altec_lansing
post 22 Jul 2007, 09:00
Post #489

Membru incepator

Cand s-au afisat listele? Ieri sau vineri. In pdf-ul de pe igsu.ro privind angajarile zice ca de pe 23 incepe testul psihologic(adica de luni). Intreb ca sa ma duc si eu astazi sa vad ce si cum sa nu am vreo surpriza luni. Oricum daca se ia in oridine alfabetica nu ar trebui sa am probleme pentru ca eu sunt pe la sfarsitul alfabetului.

--------------------
+
IC3
post 22 Jul 2007, 09:55
Post #490

Ieri s-au afisat la Craiova...adica sambata. Sunt in ordine alfabetica, asa ca daca esti pe la sfarsitul alfabetului poti sta linistit. Eu sunt tot pe la sfarsitul alfabetului si intru la psiho tocmai pe 31 iulie.

22 Jul 2007, 09:55:
Ieri s-au afisat la Craiova...adica sambata. Sunt in ordine alfabetica, asa ca daca esti pe la sfarsitul alfabetului poti sta linistit. Eu sunt tot pe la sfarsitul alfabetului si intru la psiho tocmai pe 31 iulie.

This post has been edited by IC3: 22 Jul 2007, 09:55

--------------------
+
altec_lansing
post 22 Jul 2007, 11:06
Post #491

Membru incepator

La GL nu e afisat nimic. Tocmai am venit de la igsu...liniste si pace pe acolo.

--------------------
+
car rox
post 22 Jul 2007, 11:19
Post #492

QUOTE(altec_lansing @ 22 Jul 2007, 13:36)
La GL nu e afisat nimic. Tocmai am venit de la igsu...liniste si pace pe acolo.
*

Am intrebat eu cand se vor afisa. Raspunsul a fost ca marti.
Cum stai cu probele sportive? Eu am febra musculara si nu reusesc inca sa scot timpii mad.gif Azi am fost pe stadionul Dunarea si mai erau 2 persoane care se antrenau pt. concurs. Tipul cred ca va reusi sa scoata si viteza si rezistenta, dar ea, ca si mine, nu cred ca reusea sa scada sub 5'30'' la 1000m down.gif . Singura mea consolare a fost ca eu am 37 ani, iar ea doar 25 si am reusit sa scot cateva secunde in fata ei 124.gif . Totusi, nu stiu cum noi fetele vom reusi sa trecem probele death.gif .

--------------------
logan logan 2005
+
IC3
post 22 Jul 2007, 12:43
Post #493

Intr-adevar....e foarte greu pt o fata sa scoata timpii aia la viteza si la rezistenta. Dar de abdomene nu zice nimeni nimic.....cum stati la capitolul asta? Ca eu am facut 45 acum o saptamana si jumatate si de-atunci nu mai pot sa fac nici 20 ca ma dor muschii la burta de inebunesc.
Oricum....mare atentie la subsolul neiluminat !

--------------------
+
altec_lansing
post 22 Jul 2007, 14:02
Post #494

Membru incepator

Eu cel mai bun timp am scos 4:30( pe faleza pe la 22:15, mai pe racoare). Abdomene fac 42-45 si la viteza nu stiu prea exact. Ultima data am scos 7.8.

IC3, fa abdomene doar o data pe zi. Muschii abdominali sunt foarte pretentiosi, cum ii fortezi un pic cum fac nazuri. Trebuie sa-ti treaca neaparat febra ca pe febra( mai ales la abdomen) nu iese treaba buna. Daca nu trece nu mai fa cateva zile. Incearca sa iei o aspirina(pentru febra musculara) sau dusuri calde in zonele cu febra....la mine a avut efect mai demult.

22 Jul 2007, 14:13:
Tocmai am vazut Ladder 49. Frumos film....pacat de final. E bine de vizionat.....mai ales pentru servanti...pentru a sti mai exact in ce se baga.

This post has been edited by altec_lansing: 22 Jul 2007, 14:13

--------------------
+
IC3
post 22 Jul 2007, 14:17
Post #495

Mercy pt sfat altec_lansing...faza cu dusul am incercat-o si nu prea a mers....o sa incerc si cu aspirina sa vad cum merge. La rezistenta cel mai bun timp am scos 4'20", dar tot seara pe racoare...chiar mi-am pus un semn de intrebare cum o sa fie in mijlocul zilei pe caldura aia insuportabila si dupa ce dai toate celelalte probe la care mai acumulezi oboseala. La viteza am scos 7.2...oricum viteza e cam greu s-o imbunatatesti. Daca la rezistenta iti mai faci putin antrenament...la viteza mi se pare mai complicat.
altec......la abdomene ai zis ca faci 42-45....dar le faci corecte 100 % adica cu mainile la ceafa?

--------------------
+
altec_lansing
post 22 Jul 2007, 14:21
Post #496

Membru incepator

QUOTE(IC3 @ 22 Jul 2007, 14:17)
la abdomene ai zis ca faci 42-45....dar le faci corecte 100 % adica cu mainile la ceafa?
*

Da, cu mainile la ceafa si cat mai pe spate posibil(mainile). Din cate am mai auzit nu se puncteaza daca aduci prea mult coatele in fata. O sa vedem la fata locului ce si cum. Daca ar puncta si cele chinuite...cu coatele lipite de cap ar fi bine...dar vom vedea.

--------------------
+
rue
post 22 Jul 2007, 14:45
Post #497

Membru autentic

From: Internet

eu ultimul film cu pompieri a fost unul cu jena j-son ;-)....
ah, si mai era parca unul cu patrick sw.

baieti, bafta mare sa aveti!

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
angel_from_fire
post 22 Jul 2007, 16:39
Post #498

Ufff slabut , slabut rau eu la 30 si ceva de ani si scot la rezistenta 1000m 3`40" lejer, iar abdomene in 2`20" fac 60 asa la taca paca, la viteza 50m mai slabut 6"8, hmmm dar eu alerg zilnic dimineata la 5:30 in parc la Titan cam 2 km.
Abdomenele se pot face si cu genunchi la piept, ori cum nimeni nu va va gasi nod in papura daca dati dovada ca executati cat de cat regulamentar toate cele 45 de abdomene ! Fetelor trageti tare, am avut la academie fete care se jucau cu timpi la 1000 de metri.

--------------------
Audacia et Devotio
+
car rox
post 22 Jul 2007, 17:20
Post #499

QUOTE(angel_from_fire @ 22 Jul 2007, 19:09)
Ufff slabut , slabut rau eu la 30 si ceva de ani si scot la rezistenta 1000m 3`40" lejer, iar abdomene in 2`20" fac 60 asa la taca paca, la viteza 50m mai slabut 6"8, hmmm dar eu alerg zilnic dimineata la 5:30 in parc la Titan cam 2 km.
Abdomenele se pot face si cu genunchi la piept, ori cum nimeni nu va va gasi nod in papura daca dati dovada ca executati cat de cat regulamentar toate cele 45 de abdomene ! Fetelor trageti tare, am avut la academie fete care se jucau cu timpi la 1000 de metri.
*

Spune-mi, te rog, cate fete de 30 si ceva de ani scot timpii astia. Iar student la academie presupun ca ai fost la 20 si ceva de ani. In studentie dansam si eu cate o noapte intreaga si a doua zi eram la pregatirea militara (in '89 studentele faceau armata). Acum, insa, dupa 17 ani, doar dimensiunile mi le-am pastrat. Rezistenta s-a dus 256.gif .

--------------------
logan logan 2005
+
altec_lansing
post 23 Jul 2007, 09:35
Post #500

Membru incepator

Stie cineva pe unde gasesc oridinul 1489/2006 privind principiile care guverneaza etica si deontologia profesionala a personalului igsu si reguli de conduita a personalului igsu?

<span class='edit'>23 Jul 2007, 09:41:</span>
Am gasit biggrin.gif . Sper sa fie asta...Ordinul 1489/2006

23 Jul 2007, 10:46:
QUOTE(angel_from_fire @ 15 Jul 2007, 17:32)
Mai, mai, mai chiar sunteti culmea ! Nu se fac diferentieri mari la barem(momentan sunt aceleasi cu ale soferilor) pt. ca atunci ar deveni discriminant, ganditiva de ce au acceptat personal feminin pt. incadrari ca subofiteri servanti, subofiteri comunicatii,transmisiuni etc. din sursa externa  ? In M.Ap.N. personalul feminin beneficiaza de acelasi regim cu personalul masculin, singurele separatisme se fac in privinta dormitoarelor, dusurilor si wc-urilor ! In loc sa va lamentati mai bine va pregatiti, sunt doar niste simple probe, la testul scris o parte chiar nu au relevanta pt. meseria de pompier ! Ce ar putea spune cei care au urmat facultatea de pompieri sau scoala de subofiteri pompieri, cum au putut rezista stresantelor nopti cand te pomeneai cu alarma dupa alarma, sau faceai o mica greseala aiurea si nu mai pupai permisie cateva saptamani, sa nu mai pomenesc de orele exasperante de pregatire sportiva pe un soare naucitor sub comanda unui loctiitor frustrat care iti da dea comenzi care de care mai hilare si mai prostesti !  mad.gif
PT. MAI MULTE DETALI http://pompieribucuresti.mai.gov.ro/angaja..._09_07_2007.pdf

"c) Pentru posturile de subofiter în alte specialitati:
- evaluarea performantelor la pregatirea fizica generala cu baremele conducatorilor
auto (vezi pagina 32 );
- test scris pentru verificarea cunostintelor de specialitate necesate îndeplinirii
atributiilor postului;"
*

@angel, esi ai mai spus o data....se va respecta treaba din link..adica pentru subofiteri neoperativi se va lua baremul sportiv de la conducatori auto? Intreb pentru ca vad ca face fiecare ce vrea...pe unii ii controleaza la dinti...pe unii nu?
Eu concurez pe 4 posturi la Centrul Operational, asta presupun ca e neoperativ nu?

This post has been edited by altec_lansing: 23 Jul 2007, 10:46

--------------------
+
guliver
post 23 Jul 2007, 14:27
Post #501

No title

In zilele astea de foc cei mai incercati sunt lucratorii IGSU. Cred ca e greu sa fii pompier in conditiile in care inceindiile de vegetatii, paduri, etc. au cam luat-o razna. Nu spun asta sa ii descurajez pe cei care isi doresc sa faca meseria asta.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
altec_lansing
post 23 Jul 2007, 14:29
Post #502

Membru incepator

Stim stim....la GL se aude zilnic sirena pompierilor.....astazi de fapt nu am auzit-o , dar ultimele 4 zile au fost interventii.

--------------------
+
HARYS
post 23 Jul 2007, 14:51
Post #503

Membru incepator

cum a fost la psihologic? a dat cineva azi?
wink.gif

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
altec_lansing
post 23 Jul 2007, 14:57
Post #504

Membru incepator

Pai la GL nici nu cred ca s-au afisat listele.@car rox spunea ceva de marti( maine). Ma duc mai pe dupa-amiaza sa vad care-i treaba, daca a afisat ceva.
Daca a dat cineva testul psihologic sa ne impartaseasca si noua ce si cum.

--------------------
+
Sony
post 23 Jul 2007, 15:05
Post #505

Membru autentic

From: Ban Land

Inca nu a dat nimeni psihologicul. Se mai antreneaza. wink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Braveheart
post 23 Jul 2007, 17:20
Post #506

Membru autentic

From: BT

uite ca a dat cineva "bziho".. adikatelea mandelu'... nu e mare scula baieti, singura chestie e ca te tine in sala asa de sanchi o ora pana incepe examenul, si abia apoi incepe. Impresii : - nu e absolut de loc greu, ideea e sa cititi cu atentie si sa va miscati repede. Personal nu cred ca am prea multe greseli dar am fost cam lent (am vrut sa fiu sigur) si sper sa nu o imbuctez din cauza asta ! la unele teste abia am terminat peste 50-60 % sad.gif

Mi-a venit sa rad de faza cu acel copac..pe care o facusem de nenumarate ori in studentie.. biggrin.gif asa ca..daca sunteti pe faza si nu dormiti pe voi e ok ! Atentie insa ca nu aveti tot timpul din lume si va vor opri cand va va fi lumea mai draga !

P.S. Era sa pic examu' prin neprezentare..pt. ca m-am miscat alene abia pe la 07.45 iar de intrat in sala s-a intrat la 07.00. Noroc ca pana la 08.00 nu a inceput examu' ca eram pe tusa..asa ca beliti ochii bine inainte la ce ora sunteti programati !

This post has been edited by Braveheart: 23 Jul 2007, 17:22

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
altec_lansing
post 23 Jul 2007, 17:55
Post #507

Membru incepator

@Braveheart, multumim de relatare. Programarea pentru psihologic era in ordine alfabetica? La frontiera am dat si eu cu copacul. Din cate imi mai amintesc trebuie in primul rand sa-i faci delimitare adica sa-i tragi linie sub el, sa nu il faci cu scorburi, veverite si pasarele(se condidera ca esti prea trili...), sa nu faci f multe frunzulite( ca iar esti trili). Daca gresesc cu ceva in privinta copacului corecteaza-ma te rog.

si in rest e bine. Daca gresesc corecteaza-ma te rog.

--------------------
+
Sony
post 23 Jul 2007, 17:57
Post #508

Membru autentic

Bre, aia sunt misogini, de nu accepta veveritele!

--------------------
+
Braveheart
post 23 Jul 2007, 17:57
Post #509

Membru autentic

From: BT

nu gresesti..copacul il faceti cu tulpina dreapta..cateva crengi fara ramurele multe..si cu coroana wink.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
Sony
post 23 Jul 2007, 17:59
Post #510

Membru autentic

Mai, monarhistule! biggrin.gif

--------------------
+
59 Pages « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 04:30
Forum Renault