Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
chiar asa Harys?ne minti????
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
skylike |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 July 07 ![]() |
@FireChief
@angel Ma fratilor cind se afiseaza rezultatele si pe Net ? |
--------------------
Kawasaki
Ninja 250 R
2005
- d(^_^)b
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
nu nu!!!!cred ca m-am exprimat gresit,poate!!!
ISU,cauta sa vada ultimul loc de munca se intereseaza de pers intrate!!! scuze!!!! 21 Aug 2007, 17:03: dar intradevar,asa mi-a zis pers la care am sunat de la isu,ca ei cerceteaza candidatii intrati,sa afle mai multe despre ei!!! sa nu intelegeti altceva!!! cred ca mai multe stiu cei care se afla in sistem!!! This post has been edited by HARYS: 21 Aug 2007, 17:03 |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
am picat cu 5,95 la scris ,pacat de sport luasem 9
intradevar a fost greu testu....... poate le mai schimba data viitoare , aveti idee ?sau tot asa raman 5variante cu 1 sau 2 corecte ? niste magarii sau mai facut la scris cu rude ale angajatilor igsu... This post has been edited by ionutzmi: 21 Aug 2007, 21:52 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(skylike @ 21 Aug 2007, 15:32) Rezultate afisate pe net ???!!! ![]() In mare testul va ramane acelasi cu mici modificari in formularea si ordinea intrebarilor, singurul zvon plauzibil ar fi ca se va scade putin stacheta pt. nota obtinuta la proba scrisa, in loc de 7 sa ramana la 6, iar nota pt. proba practica la soferi sa ramana valabila cea obtinuta la examenul anterior (cei care la-u sustinut).......dar sunt doar zvonuri momentan ! |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
Angel FF, nu dormi? Ca maine mergi la munca.
Mie chiar nu imi vine sa cred nici acum sa am reusit sa intru, parca mai astept sa se intample ceva. Si o intrebare, cand trebuie sa ne prezentam la inspectorat, pe 28 aug sau pe 3 sept? |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
cind incepe noua sesiune de examen ???
ceva formalitati in plus ptr cei ce au dosaru depus de prima data? dac ae careva angajat ne poate da niste detalii la cald .... near fi de mare folos {noua celor picati in prima sesiune la scris} am inteles ca doar o cerere de inscrire si atat .... This post has been edited by ionutzmi: 22 Aug 2007, 08:47 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
HARYS |
![]()
|
chiar angel,cand trebuie sa ne prezentam la unitate?
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skylike |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 July 07 ![]() |
Hmmm, eu unu am dat la Bucuresti si mai toate informatiile le-am luat de pe site-ul :http://pompieribucuresti.mai.gov.ro si ma gindeam ca se afiseaza cel putin mediile celor care au luat examenele( adica la servanti 71 din 900
![]() |
--------------------
Kawasaki
Ninja 250 R
2005
- d(^_^)b
|
|
ionut232 |
![]()
|
eu incep de pe 3... si cica o sa facem 8 saptamani de instructie...
as vrea sa stiu(am mai intrebat de vreo 4 ori aici pe forum,dar se pare ca daca nu ma cert cu nimeni, nu sunt bagat in seama) cam in ce consta instructia?armata curata?tragem cu arma? ![]() si eventual si salariul pe aceasta perioada... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
boy24 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 June 07 ![]() |
Perioada de instructie va fi de 2 luni pentru cei care nu au armata facuta si cei care o au dar nu la pompieri.Nu se va trage cu arma,perioada fiind compusa din pregatire fizica specifica si invatarea utilajelor,procedeelor si elementelor cu care se va lucra pentru stingerea incendiilor sau descarcerarilor.Salariul va fi mai mic deoarece nu vor fi incluse sporurile.
|
--------------------
nu am
nu am
-
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(boy24 @ 22 Aug 2007, 17:24) Perioada de instructie va fi de 2 luni pentru cei care nu au armata facuta si cei care o au dar nu la pompieri.Nu se va trage cu arma,perioada fiind compusa din pregatire fizica specifica si invatarea utilajelor,procedeelor si elementelor cu care se va lucra pentru stingerea incendiilor sau descarcerarilor.Salariul va fi mai mic deoarece nu vor fi incluse sporurile. eu sunt la Centrul operational, ce sporuri sunt aici? si cam cu cat va fi mai mic? deja nu prea ma mai incanta ideea cu pompierii...dar o sa vad ce si cum e... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
ionutzmi |
![]()
|
primele 2luni se ia 10 mil/luna
iar dupa minim 14mil/luna si in functie de vechime si copii in intretinere poti ajunge si la 15-17mil /luna la soferi se ajunge si la 18mil/luna dac ati se pare putin renunta cit mai ai timp ca instructia se anunta grea... ceva noutati despre noul examen stie careva ?eu sint interesat sa dau iar |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
HARYS |
![]()
|
vineri la 16 tre sa fiu la unitate,iar pe 3 sept,la ora 7.30,la munca tata!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() 23 Aug 2007, 09:21: as fi curios daca stie cineva care ar fi prog de munca in primele 2 luni!!! This post has been edited by HARYS: 23 Aug 2007, 09:21 |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(HARYS @ 23 Aug 2007, 09:21) O sa iti treaca curiozitatea dupa primele zile de instructie ! La ora 07:45 trebuie sa va aflati in cadrul unitatilor, echipati cu echipament sportiv....programul va fi comunicat in fiecare dimineata la ora 08:00.....asa ca pregatitiva "welcome in the HELL" !!! ![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Oricum in cea mai mare parte a timpului stau si dau lustru la tulumba.
Macar 2 luni sa simta si ei ca sunt pompieri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(ionutzmi @ 23 Aug 2007, 08:40) primele 2luni se ia 10 mil/luna iar dupa minim 14mil/luna si in functie de vechime si copii in intretinere poti ajunge si la 15-17mil /luna la soferi se ajunge si la 18mil/luna dac ati se pare putin renunta cit mai ai timp ca instructia se anunta grea... ceva noutati despre noul examen stie careva ?eu sint interesat sa dau iar adica asta ar fi salaru la Centru operational?ca in cazul asta nu ar fi rau...cel putin pt zona in care ma aflu eu... 10 mil la inceput si apoi daca e vreo 14... e bun...merge...mai ales pt inceput... eu am auzit ca ar fi mai putin si ca asta ar fi salaru la servanti. la Centru operational ar fi mai mic cu vreo 200-250ron,deci ar ajunge pe undeva pe la 12 milioane maxim... ceva de bani pt cazare/naveta se dau?in cazul in care sunt din alt oras? ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Confund eu userul....sau ti-am mai raspuns pe tema salariului destul de detaliat....."rasfoieste" forumul si vei gasi raspunsul garantat ! Bani de naveta.....nu confunda "privatizati" cu M.I.R.A.... se acorda compensatie de chirie in conformitate cu prevederile H.G. nr. 1867/22.12.2005 modificata si completata de H.G.R. nr. 1362/31.10.2006, H.G. nr. 561/26.04.2006 si O.M.A.I. 1306/15.06.2006..... din pacate voi nu beneficiati de acesti bani, cand ati depus cererea de incadrare ati primit si un formular pe care semnand-ul ati renuntat la aceasta plata compensatorie.
This post has been edited by angel_from_fire: 23 Aug 2007, 14:53 |
--------------------
BMW
320
|
|
ionut232 |
![]()
|
este adevarat ca mi-ai mai raspuns...ai zis ceva ca salariul este mai mic cu 200-250ron asa cum am scris eu mai sus...ca tot de la tine stiam,si intrebarea care am pus-o acuma se referea si la salariul pe perioada de instructie...
intreb chestiile astea aici,pt ca nefiind un salar negociabil, consider ca trebuia sa ni se comunice si asta, nu doar ca va fi greu si ca sa nu credem ca e cine stie ce... dar asta e...sper sa nu semnam o panarama de contract, la semnarea caruia am ajuns cu greu,trecand prin destule examene/bani cheltuiti...ca sa ne dam seama acuma ca nu se merita...si sa ajungem la vorba: ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca... deci nu beneficiem de nici un ban in plus cei din "provincie",ca sa zic asa... asta e... sper ca in cazul in care ma razgandesc,contractul pe care o sa il semnez...sa nu fie pe durata prea mare, o sa il citesc acolo...si o sa mai vedem cum merg treburile...poate nu o sa fie asa naspa pana la urma... dar mai ramane un 'poate' pana la proba contrarie... bafta This post has been edited by ionut232: 23 Aug 2007, 17:05 |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
contractul va fi pe perioada nedeterminata...vestea buna e ca poti pleca oricind prin demisie fara alte obligatii....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, da' nu e ilegal sa ii pui inainte de examen sa semneze ca nu vor bani pe transport? Ca altfel nu candideaza?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
orice firma isi pune niste conditii de angajare
s-a dat posibilitatea oricui sa candideze oriunde in tara...conditia a fost sa nu ceara compensatie de chirie nu a obligat nimeni pe nimeni sa semneze...a fost un act propriu de vointa |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Act propriu de vointa este cand decid neconstransi. Dar ei au fost constransi pentru ca altfel nu puteau candida.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
te faci ca nu intelegi sau ce
daca se punea conditia ca sa poata da in localitatea de domiciliu doar ,cum era...?? au fost niste conditii pe care ,cine a vrut le-a acceptat ,cine nu a vrut nu a semnat... sau ti se pare normal ca daca tu ai o fantezie si vrei sa candidezi la caracal desi locuiesti in bucuresti ,eu ,stat roman ,trebuie sa decontez citeva milioane de caciula pentru fanteziile tuturor This post has been edited by FireChief: 23 Aug 2007, 19:37 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, e dreptul lor prin lege!
Ti s-ar parea normal sa vrei sa te angajezi la o firma si aia sa te puna sa semnezi cum ca nu vrei concediu? Ca nu au cu cine sa te inlocuiasca pentru ca esti cel mai capabil. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 23 Aug 2007, 19:29) orice firma isi pune niste conditii de angajare s-a dat posibilitatea oricui sa candideze oriunde in tara...conditia a fost sa nu ceara compensatie de chirie nu a obligat nimeni pe nimeni sa semneze...a fost un act propriu de vointa io-te-te .... s-o privatizat pompierii ..... bha ce-a ajuns tara asta .... nenea Fire .... eu cand am canditat prin 98 ptr Michelin .... aia s-or oferit sa-mi deconteze biletul de tramvai .... ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
FireChief |
![]()
|
nu e vorba de concediu aici...prin aceasta masura s-a dorit angajarea pe plan local...si e normal cind ai o interventie sa cunosti in mare macar localitatea,pentru a ajunge mai repede
oricum , nu eu am stabilit conditia asta,dar mi se pare normala altfel toti se duceau la un judet cu concurenta mica,unitatea le dadea compensatie de chirie si dupa un timp faceau raport de mutare ,desi unitatea care ii angajase platise pentru ei plus cheltuielile legate de instruire si finalul...ramas cu ochii in soare si cu banii luati asa macar nu se cheltuie inutil niste bani,care pot fi folositi pentru echipamente de interventie si aia ca e dreptul lor,nu e asa e dreptul subofiterilor din scoala care sunt repartizati de igsu in tara...nu e optiunea lor si oamenii aia au contract ca 10 ani nu pleaca nicaieri la cei noi angajati din viata civila nu e conditia asta This post has been edited by FireChief: 23 Aug 2007, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
O fi fost buna motivatia, dar aplicarea acestei decizii mi se pare ilegala.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 22:00 |