Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, tarzy, ai dreptate, dar esti prea sarcastic! Dupa aceea te miri de ce nu te inghit ceilalti.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
au fost cautati cei mai competenti din cei competenti
dovada e ca media pe tara la angajari a fost sub 10 % din locuri in conditiile in care a fost o concurenta de citiva pe loc s-a dat posibilitatea in conditiile date sa concureze oriunde in tara atunci unde e problema domnule tarzy? cit despre" subtilitatea " legata de avansarea mea va informez ca avansarea la exceptional este altceva decit avansarea inainte de termen asta ca sa stiti despre ce vorbiti eu zic sa va uitati in oglinda si dupa sa faceti aprecieri la adresa celorlalti asa e frumos |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 23 Aug 2007, 19:48) bre Sony (ce fain suna ![]() domn' Colonel - matale bag de seama ca te cam bagi singur in seama .... unde am spus eu ca TU ai fost avansat la exceptional. am spus doar ca-n "domeniu' " se cam practica astfel de avansare, atat tot .... imi pare tare rau ptr dumneavoastra .... insa, cel putin ptr mine, nu-mi sunteti deloc atat de important incat sa va acord asa de multa importnanta. asa ca va rog sa ma lasatri pe mine si oglinda in pace .... nu aveti decat ca maine dimineata sa le frecati ceva mai mult decat de obicei ridichea subalternilor ca poate va mai racoriti. legat de "competentele" candidatilor .... v-ati pus vreodata pba ca poate ptr acel salariu chiar nu puteti avea pretentii mai mari? nu de alta dar in tara asta unora le mai place si munca, nu fug repede la "army" sa frece menta toata viata, da ma rog .... stiu ca nu dumneravoastra personal hotarati asta This post has been edited by tarzy: 23 Aug 2007, 20:12 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pur si simplu ataci omul ca sa te afli in treaba. Poate o fi competent! Sau poate e un betivan notoriu care linge sefii ca sa promoveze! Atata timp cat nu stii cu certitudine e bine sa te aptii de la improscat cu diverse. E preferabil sa vorbim in cunostinta de cauza. Nu am habar ce fel de ofiter este FC si mi se pare de bun simt sa ne limitam doar la aceasta "decizie liber consimtita".
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tarzy |
![]()
|
bha .... Sony .... incepi si tu acum .... ce naiba e asa de greu de inteles .... nu am spus nimic la adresa lui .... am spus doar ca-n "domeniul" ala avansarile de acest fel se practica. iar asta o stiu si-o vorbesc in cunostinta de cauza
te rog mult ... nu ma face sa cred ca userul tau nu vine de la producatorul ala japonez This post has been edited by tarzy: 23 Aug 2007, 20:18 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, daca zici ca stii asa de multe despre pompieri, cred ca daca ti-ar lua foc casa nici nu i-ai chema. Te-ai descurca singur mult mai bine decat incompetentii aia.
Prefer sa ignor acel "bha" al tau. Nu vreau sa ma gandesc la educatia pe care ai primit-o. This post has been edited by Sony: 23 Aug 2007, 20:24 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
ia terminati draq cu cearta aiurea !!!!!!
cui nu-i convine s a nu mia posteze sau sa nu mia intre pe site , abtineti-va... va abateti de la subiectu principal mai sint si oameni care au cazut si sint interesati sa dea iar...si astepta cu sufletu la gura informati noi , nici pe departe nu ai intereseaza niste aberatii in genul celor de mai sus This post has been edited by ionutzmi: 24 Aug 2007, 08:16 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
stii ...te pricepi..cunosti
legea 80 din 1995 privind statutul cadrelor militare Art. 64 Ofiterii, maistrii militari si subofiterii in activitate si in rezerva care, in executarea misiunilor sau in alte situatii, savarsesc fapte de eroism si acte exemplare de curaj pot fi inaintati in gradul urmator, in mod exceptional, atat in timp de pace cat si in timp de razboi, chiar daca nu indeplinesc conditiile prevazute la art. 54–56 si 61. imi este greu sa cred ca dumneata cunosti cadre militare care au fost avansate in mod exceptional,adica au savirsit fapte deosebite de curaj...si de fapt nu le -au savirsit e imposibil asa ceva mai mult ca sigur ca te referi la avansarile inainte de termen,lucru evidentiat de mine in posturile de mai sus deci ca sa retii pentru totdeauna ca sa fii avansat inainte de termen trebuie sa ai calificative de foarte bun si exceptional,sa ai jumatate din stagiul in grad indeplinit si sa nu ai abateri disciplinare ca sa fii avansat la exceptional trebuie sa faci fapte deosebite de curaj ,pentru care esti rasplatit in acest mod nu conteaza ce calificative ai,daca ai fost sanctionat sau cind ai primit gradul anterior ionutzmi...dupa 1 septembrie se va da din nou drumul la inscrieri activitate care se va repeta lunar pina la ocuparea tuturor locurilor ramin valabile ,vizita medicala,cazierul,testarea psihologica,practic tot dosarul noi am propus ca cei care au luat sportul si le convine nota sa nu il mai dea inca o data...inca nu stim daca se accepta binenteles se va da posibilitatea sa dea din nou toti cei care doresc nota mai mare al sport sau cei care au picat sau cei nou inscrisi daca vrei sa dai in alta parte faci cerere iti iei dosarul si il depui la unitatea din judetul unde vrei This post has been edited by FireChief: 23 Aug 2007, 20:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sony |
![]()
|
Scuza-ne, ionutzmi! Cred ca esti nervos tare daca ai reusit sa legi cuvintele alea in propozitii! Noi doar aberam si nu reusim sa ne exprimam asa literar ca tine.
This post has been edited by Sony: 23 Aug 2007, 20:28 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 23 Aug 2007, 20:22) multumesc .... ptr ignoranta - sunt conviuns ca nu-ti vine greu deloc macar acum sper insa ca te-ai lamuri si-ai sarit la gatul meu degeaba QUOTE(FireChief @ 23 Aug 2007, 20:26) ...................... imi este greu sa cred ca dumneata cunosti cadre militare care au fost avansate in mod exceptional,adica au savirsit fapte deosebite de curaj...si de fapt nu le -au savirsit e imposibil asa ceva .............. din pacate ... realitatea este ca am de-a face destul de des cu cadre militare .... chiar si de la IGSU, iar printre ele sunt si cateva "exceptionale". |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
tarzy, tu nu reusesti sa scrii doua posturi fara sa te iei de cineva. E bine ca ai si tu un scop in viata.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tarzy |
![]()
|
serios .... mi-ai numarat tu posturile? i-a vezi ca poate pun sa numeri si altceva.
si chiar daca ar fi asa .... care-i pba ta? eu ti-am zis tie ceva ca te bagi in seama aiurea in tramvai? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
sa va zic ceva... ca multa inginerime lucreaza pw 10 -15 mil, ca medicii lucreaza pe 6-7-8 mil... etc si voi care abia cativa ati luat un examen vreti 20 mil cu liceul si nu ii vreti pt ca va straduiti si va calificati in munca voastra sa cresteti in grad.. vreti sa primiti niste bani degeaba.
asta e salariul pt riscul vostru: 15-18 mil ca si servanti, pt mai mult trebuie sa mai si invatati. banii aia de chirie ar insemna ca toata pompierimea sa stea in chirie ca sa ia toti bani... nu vedeti ca profesionalizarea.. inseamna ceva. poate mai bine sa stati gratis in unitati militare si sa plecati in permisii doar. cine vrea 7000 usd pe luna sa mearga in afganistan si irak etc pt misiuni de lupta (desi se zice pasa-protectie etc) |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
FireChief mersi de informatie .
daca mai auzi ceva eu intru zilnic pe forum si mie de folos orice informatie eventual zvon . poate intradevar se adevereste cine stie... din acest moment nu voi mai raspunde aberatiilor sau provocarilor din partea unor useri care nau altceva mai important de facut (doar subiectelor ce ma intereseaza ) ai dreptate RUE CUI NUI CONVIEN SA SE ORINETEZE CATRE ALCEVA !!! This post has been edited by ionutzmi: 24 Aug 2007, 08:20 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
Sony |
![]()
|
Ce faci, bre, cu zvonurile? Esti răspândac?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
O discutie.......foarte antrenanta si instructiva
![]() |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
mda...chestia cu banii de chirie...ca cica ne-a pus sa semnam, inainte de examen... este legala...dar de ce mai exista h.g.-urile alea?
sustin pe cel care a spus mai sus ca se da salar prea mic pt cat se cere...si nu cred ca isi are locul aici vorba "nu iti convine dute in alta parte"... organizarea a fost asa cum a fost,tocmai din cauza ca nu prea este inteligenta in aceasta institutie...sper ca macar operativitate sa fie,doamne fereste... eu am si facultate... dar am ales totusi pompierii astia...dar observ ca putini oameni deosebiti sunt aici...sau macar putin inteligenti... SI TOTUSI CE SALAR IAU EU?LA CENTRUL OPERATIONAL? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
SLK600SEL |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 4 May 07 ![]() |
pentru cei interesati
http://www.igsu.ro/doc/Locuri_vacante_pentru_concurs.pdf |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002 [COLOR=red][SIZE=1][FONT=Times]
|
|
ionutzmi |
![]()
|
ionut232 ptr uni e o realizare ca au reusit sa intre , ptr tine vad ca te framanta rau salariu ,e simplu nu-ti convine dupa prima luna pleci ca nu te tin cu forta .
nu e nici o vorba cu nota de la sport sau conducerea ptr soferi sa se pastreze sa nu mai dea iar..... ramane doar dosaru valabil asta reiese din hotarare This post has been edited by ionutzmi: 24 Aug 2007, 20:10 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
Mda vad ca nu intelegeti esentialul....AVEM NEVOIE DE OAMENI CAPABILI.....concursul efectuat anul trecut a dovedit ca in mare parte maturitatea personalului incadrat era destul de buna, limita de varsta la servanti a fost ideala (35 ani) anul acesta sa hotarat "intinerirea" personalului (30 ani), se vede treaba ca nu a fost cel mai reusit pas din partea noastra, ne-am bazat pe cei veniti din bancile liceelor si ......rezultatul se vede cu ochiul liber, maturitate ioc, seriozitate ....tot ioc, multi nemultumiti.......incercati si la jandarmi, politie sau armata, nimeni nu va obliga sa veniti in cadrul nostru, ganditiva ca noi suntem un fel de ramura mai saraca a politiei (este mult spus, dar tot cu ajutatul populatiei ne ocupam
![]() |
--------------------
BMW
320
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
QUOTE(angel_from_fire @ 25 Aug 2007, 00:08) Mda vad ca nu intelegeti esentialul....AVEM NEVOIE DE OAMENI CAPABILI.....concursul efectuat anul trecut a dovedit ca in mare parte maturitatea personalului incadrat era destul de buna, limita de varsta la servanti a fost ideala (35 ani) anul acesta sa hotarat "intinerirea" personalului (30 ani), se vede treaba ca nu a fost cel mai reusit pas din partea noastra, ne-am bazat pe cei veniti din bancile liceelor si ......rezultatul se vede cu ochiul liber, maturitate ioc, seriozitate ....tot ioc, multi nemultumiti.......incercati si la jandarmi, politie sau armata, nimeni nu va obliga sa veniti in cadrul nostru, ganditiva ca noi suntem un fel de ramura mai saraca a politiei (este mult spus, dar tot cu ajutatul populatiei ne ocupam ![]() Sunteti ULTIMA ramura a ministerului asta de k.t. PSD-ul vrea cu orice pret sa puna mana pe ministerul asta SI ASA INCAPUSAT . Dar problema este ca Ministerul de Interne si Reforma in Administratie cuprinde mai multe , printre care si prefecturile, adica...cu alte cuvinte daca vor reusii , atunci chiar o sa fie dezastru national . Si asa nu sa facut nimic cu coruptia! Tara asta incepe sa-mi provoace sila. Asa cum se fac manarii la Loteria Nationala , la M.I.R.A ..la fel se fac si in toate celelalte institutii de stat. |
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
Sony |
![]()
|
Dan Diaconescu face dezvaluiri senzationale!
![]() ![]() Amice, ti-am zis ca te tradeaza fizionomia! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vladutzzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 August 07 ![]() |
kery....cred ca esti prea frustrat...daca-ti este sila de Ro, mai bine incearca-ti norocul in UE, acum poti sa iesi numai cu buletinul...daca ai
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
boy24 |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 June 07 ![]() |
Nu stiu de ce o tineti cu prostii in continuare.Ce vreti mai mult de atat ca a fost un examen corect?(dovada ca nici nu s-au ocupat toate posturile in majoritatea judetelor).Poate nu a fost chiar atat de corect la restul probelor dar la scris unde s-a facut si diferenta tptul a fost corect.I-a spuneti-mi sincer acum o luna cate persoane au invatat?Acu pe toti cei care au picat si ii cunosc eu cand ii sun sa i intreb de bine invata de rup foile alea.Acum toata lumea se intereseaza ce au de invatat.De ce pur si simplu nu incercam sa ne uitam si in ograda noastra nu doar sa dam vina pe altii????!!!!La inceput si eu am fost in lupta su sistemul pentru ca nu credeam in corectitudinea examenului,dar asta nu m-a impiedicat sa ma pregatesc atat fizic cat si pentru proba scrisa.De ce unii(majoritatea) am reusit sa intram pe bune fara nici o "pila"?Mai vine am vedea cum putem sa ne ajutam unul pe altul nu sa ne improscam cu noroi.Le urez bafta tuturor celor care vor fi in febra examenului in septembrie.
|
--------------------
nu am
nu am
-
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(ionutzmi @ 24 Aug 2007, 22:07) ionut232 ptr uni e o realizare ca au reusit sa intre , ptr tine vad ca te framanta rau salariu ,e simplu nu-ti convine dupa prima luna pleci ca nu te tin cu forta . nu e nici o vorba cu nota de la sport sau conducerea ptr soferi sa se pastreze sa nu mai dea iar..... ramane doar dosaru valabil asta reiese din hotarare este o realizare si pt mine...nu zic ca nu... o sa traim si o sa vedem ![]() bafta multa celor care mai dau in septembrie si spor la citit ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
angel_from_fire......vorbesti serios?Chiar o sa fie salariu de 800 euro?Pai in cazul asta as candida in alt judet,daca in arges nu mai sunt locuri.Candidez in alt judet ca nu ar mai fi problema cu banii de chirie
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
ionut232 |
![]()
|
800 de euro ar insemna cam 26 de milioane...cred ca e cam exagerat...in cazul in care astia ar fi banii care se iau in mana...
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
ionutzmi |
![]()
|
pana atunci multumitiva cu ce este , ca zvonu sint destule !
poate nati auzit si de zvonul conform caruia din 2008 sar putea sai ia primariile si sa se reduca salariu ca la bugetari in jur de 7-8 mil / luna ...... deasta ce parere aveti ca se cam zvoneste din ce in ce mai des ganditiva bine ..... This post has been edited by ionutzmi: 27 Aug 2007, 15:04 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
QUOTE(ionutzmi @ 27 Aug 2007, 15:03) pana atunci multumitiva cu ce este , ca zvonu sint destule ! poate nati auzit si de zvonul conform caruia din 2008 sar putea sai ia primariile si sa se reduca salariu ca la bugetari in jur de 7-8 mil / luna ...... deasta ce parere aveti ca se cam zvoneste din ce in ce mai des ganditiva bine ..... Indoielnic zvon.....circula de aproximativ 2 ani....tot la fel se zvonea si despre politie ca va trece in subordinea primariilor si asta in contextul in care era vorba sa se demilitarizeze, acum sunt agenti publici cu statut special, nu mai sunt militari si nu sunt ai primariilor, daca vom fi demilitarizati vom avea aceeasi soarta ca mai sus mentionatii ! Nu va minunati de acele salarii, ganditiva ca momentan nu suntem trasi la raspundere de nimeni daca la un incendiu de apartament, unde a ars un simplu aparat tv si o masa refulam "X" m³ apa, o data cu acele salarii vor veni si obligatiile aferente stipulate prin normele aflate in vigoare in acel moment ! |
--------------------
BMW
320
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 23:44 |