Cine mai iubeste pisicutele?
![]() ![]() ![]() |
Cine mai iubeste pisicutele?
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag0025.jpg ( Size: 408.26k ) Number of downloads: 314 |
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si mie imi plac matsele. Caut de cativa ani buni o pisica ca in reclama de la wiskas.... Am aflat ca e British Short Hair. M-am interesat de pret si ca am vrut sa cumpar una si cand mi-a spus ala ca e 200 de euroi m-a luat cu tremurici... Nevasta-mea avea pana acu cativa ani o birmaneza si puii ii dadea gratis... si ala imi cere 200 de euro
![]() P.S. Imi plac si pisicutele da' vorba lu' vijelie... epilate Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 17 Oct 2006, 11:37 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@pastrama: Fac pariu ca iti place sa le si mangai
![]() Ala seamana cu sifonierul meu. Si tampita din avatar se mai baga pe acolo. De fapt se baga peste tot. Si mai am una acas. Se mai baga si ea cred. This post has been edited by Cornel001: 17 Oct 2006, 13:42 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce atatea pisicute si motanei ma???
Na!!! Luati d-aici!!! Attached thumbnail(s) Booba_103.jpg ( Size: 535.41k ) Number of downloads: 190 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si ei ii plac pisicutele............la cina
![]() This post has been edited by ady77: 17 Oct 2006, 16:34 Attached thumbnail(s) HPIM1102.JPG ( Size: 199.94k ) Number of downloads: 69 |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si mie imi plac pisicutele!!!
![]() Attached thumbnail(s) Rvan.jpg ( Size: 50.34k ) Number of downloads: 199 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 17 Oct 2006, 12:26) QUOTE(Alydor @ 17 Oct 2006, 12:36) Nu prea inteleg de ce va place asa ceva, da' acu' fiecare cu gustul lui.. Attached thumbnail(s) sphynx.jpg ( Size: 6.07k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Esti proxenet cumva
![]() ![]() |
--------------------
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ave di' toate
Attached thumbnail(s) 05_10_22_024.jpg ( Size: 180.15k ) Number of downloads: 128 05_06_05__65_.JPG ( Size: 226.03k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Pedro |
![]()
|
Tarzi, eu cred ca tu vrei sa ne pacalesti. Adica ce e cu ursul ala polar?
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai io daca gaseam mâța in dulap pe haine o rupeam in doua, nu suport hainele pline de par, e chiar scarbos, urasc matele, sunt paroase, parsive si proaste, nu te cunosc decat cand au interes, am avut una si am facut-o friptura, sa nu le mai vad ! LA curte merge dar la bloc nu .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Decat prosti, cersetori, lingai ca si cainii....mai bine pisica. Nu sunt proaste deloc. Doar ca fac ce vor ele. Oricat de bine ar stii ca risca muuuuult daca face prostia X. Dar cum cineva a mai zis pe forum, desi stie ca ceva e rau, nu are grija sa nu repete prostia ci are grija cum sa isi asigure o cale de a scapa si a se ascunde.
Sunt mai independente, daca tie iti plac animalele care tot dupa curu tau stau sa le sufli in fund, treaba ta, e chestie de optiune pana la urma....dar pisicile numa' proaste nu sunt. In schimb sunt uituce rau...Cainii au memorie mai buna din ce am vazut eu.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ultima patanie: aveam in baie provizoriu pusa chiuveta cu picior, prinsa doar intr-un surub, si pisica ca de obicei s-a pisat in chiuveta(si a voastre fac la fel cand nu le vedeti) si dupe ce face trebuie sa grebleze vreo 5 minute cu laba, si atat a frecat chiuveta pana a picat cu totul , s-a spart si piciorul si chiuveta..mâța binenteles nu a patit nimic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Pedro |
![]()
|
QUOTE(argon @ 18 Oct 2006, 12:25) Pai io daca gaseam mâța in dulap pe haine o rupeam in doua, nu suport hainele pline de par, e chiar scarbos, urasc matele, sunt paroase, parsive si proaste, nu te cunosc decat cand au interes, am avut una si am facut-o friptura, sa nu le mai vad ! LA curte merge dar la bloc nu . Nu mai fa mai nene rau la animale ca e ilegal in primul rand, in americi se fac ani buni de puscarie pentru asta si nu o sa mai dureze mult sa fie si la noi la fel! Si mai e ceva argon, asa tampit cum spui tu se poarta doar alea salbatice, astea domestice, tinute in casa stiu rostul la fiece si nu darama sau strica sau ma rog, mai rar. This post has been edited by Pedro: 18 Oct 2006, 11:44 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
argon |
![]()
|
Nu fac rau dom'le, ca nu-s genu, da mai las si eu geamu deschis, mai o sperii cand sta pe pervaz , anu asta in februarie am uitat-o o noapte pe balcon la -25 de grade, da' a dracu lighioana creca are vreo 200 de vieti..a umblat 2 zile intr-o parte si mai teapan, da' si-a revenit
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
argon, pisica mea iasa singura afara sa-si faca nevoile, si stau la etajul 3
![]() This post has been edited by EUROPE_: 18 Oct 2006, 11:52 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 18 Oct 2006, 12:29) Eu prefer cainele. Cand ai sa imi arati o pisica care face asta http://www.220.ro/stuff/Cainele_istet.htm poate imi schimb preferinta. |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
Daca tu crezi ca acel caine chiar intelege ce zice omu..........atunci mergem amandoi la gradinita sa ne jucam cu cuburi.
Este un dresaj ca multe altele. Ba chiar unul naspa as spune de fapt, pentru ca cainele pare destul de traumatizat. Pisicile sunt diferite. Mai greu sa poti face o pisica asa "ascultatoare" ca si cainele ala, nu neaparat ca ar fi proasta, ci pentru ca nu pune botul la toate comenzile tale. Sa vezi tu pisicile cand le strigi, nu iti raspund, stau ascunse, si chiar fac sport si distractie sa te vada cum tu o cauti.....eu cred ca se distreaza pe seama noastra. A mea aude, ma urmareste, eu ma fac ca nu o vad, ea crede ca nu am vazut-o si jocul continua. Cand ii dau de inteles ca am vazut-o.....o tuleste repede de acolo, mai ales daca ma simte suparat pe ea. "Desteapta".....nu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Pedro |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 18 Oct 2006, 13:57) Eu prefer cainele. Cand ai sa imi arati o pisica care face asta http://www.220.ro/stuff/Cainele_istet.htm poate imi schimb preferinta. Mie imi place animalu' sa fie cat mai natural si cat mai el insusi , un caine dresat nu e un caine mai destept decat altii , e doar un animal chinuit si constrans sa faca niste miscari absolut mecanice . Bineanteles ca o sa sariti la mine ca trebuie dresat sa se pise unde trebe sau sa nu manance oamenii pe strada dar eu vorbesc de aia de sunt constransi sa faca fel si fel de giumbuslucuri. Iubesc si caini si pisicile mai putin caini in haita care noaptea ataca pe la spate , pe astia nu ma feresc sa ii rasplatesc cu cate o caramida-n cap, eu nu sunt papa nimanui. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:58 |