DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema loc de parcare

tribunul
post 19 Sep 2007, 08:49
Post #151

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

Group: Members
From: Micul Paris

Ai vrun contract, vro hartie la mana, sau mergi pe vorbe?
Ca de vorbe sunt satul.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
router
post 19 Sep 2007, 09:54
Post #152

Recalcitrant

oricum e o bataie de joc din partea ADP-urilor de sector ceea ce se intampla acum cu parcarile de resedinta

-inchiriaza locuile de pacare doar intre anumite intervale orare
-nu iti asigura locul liber de parcare macar in intervalul din contract

E ca si cum eu inchiriez un apartament cuiva si il las sa stea numai noaptea cand doarme si nici atunci nu e sigur omul ca il gaseste liber ca poate mai vine un vecin si doarme acolo din greseala radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by router: 19 Sep 2007, 17:50

--------------------
Fost Supernovist Actualmente fan Gillette Mach 3 2007 - B-81-XXX
Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
+
argon
post 19 Sep 2007, 09:57
Post #153

Mesaj semiautomat

aiurea comparatia, locul nu e inchiriat propriuzis ca apartamentul, nu e totuna.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
AL
post 19 Sep 2007, 11:48
Post #154

Member

From: Bucuresti

QUOTE(Sudsemnatu @ 18 Sep 2007, 17:10)
Pai daca deja ai dat declaratie la politie ca a sarit piatra...
Asta e .Legea nu te apara deloc in Romania.Ideea e ca nu ai nici martori , nimic...cum vei dovedi ca el l-a spart.
Iti  mai ramane o arma..Razbunarea.Cu toate ca e arma prostului...e singura arma de care detii !
Dar nu stiu daca vei rezolva ceva..sa nu ti-o intoarca si el ..si astfel veti ajunge intr-un razboi continuu.
Unii nu stiu frate cum sa isi complice viata.Sa iti ridice stergatoarele sau sa iti dezumfle cauciucurile nu putea...
Presupun ca ti l-a spart cu o piatra sau cu bujie/?
*

Inteleg ca pe locul inchiriat/concesionat de tine de la ADP parcheaza frecvent alta persoana. E simplu... faci o hartie ctre Directorul ADP-ului spunand ca in mod frecvent locul iti este ocupat abuziv de <numarul masinii, numele proprietarului, datele sale de buletin daca le ai> desi tu l-ai instiintat... ADP-ul ii va transmite in prima instanta o notificare sa-ti elibereze locul... vei afla de la ADP cand i-a fost trimisa... apoi scrii o noua scrisoare la ADP prin care instiintezi ca in continuare acela parcheaza acolo... ADP-ul il amendeaza contraventional cu 15 milioane lei fara posibilitate de plata la 1/2 din minim... in tot acest timp tu parchezi in alta parte, cu rabdare.... pentru a avea mai multa credibilitate in demersul tau, il provoci odata pe vecin cerandu-i ferm sa isi ia masina de acolo.... cand va face scandal sau la prima amenintare sau injuratura vei chema politia prin 911 > comutat la circa de sector pentru a aplana scandalul facut de acea persoana, vei declara ca ai fost injurat si amenintat (ambele pot fi transformate in plangere penala depusa apoi la sectie) si ca vrei sa fie legitimata si sa se consemneze/constate cele spuse de tine... dupa legitimare poti depune sau nu plangere penala, mai ales daca respectivul a injurat sau amanintat de fata cu politia (adica iei ca martor agentul de politie)... daca nu depui, in scrisorile care ADP vei mentiona ca la data x politia a fost chemata de tine si a constatat ca locul iti era ocupat... adica iei de martor politia pentru mai multa credibilitate la ADP

P.S. atentie si la ce au zis colegii... anumite sectoare inchiriaza locurile de parcare DOAR INTRE ANUMITE ORE... e cazul mai ales in zona centrala a orasului... in cartirele marginase, locurile care sunt strict pe aleile dintre blocuri sunt inchiriate, de regula, fara vreo limita de timp... asta scrie in contract sau in documentele (HCL sau Deciziile) invocate in acesta.

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
gibonu
post 19 Sep 2007, 13:03
Post #155

Membru autentic

QUOTE(argon @ 19 Sep 2007, 11:57)
aiurea comparatia, locul nu e inchiriat propriuzis ca apartamentul, nu e totuna.
*

De ce nu acelasi lucru, ca pana la urma tot un bun imobil inchiriat este, indiferent ca e loc de parcare sau apartament?
Ca la apartament platesti intretinere si daca vrei iti faci si mutatie, asta stiu si eu.
Poate ne zici tu mai multe?

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
argon
post 19 Sep 2007, 13:37
Post #156

Mesaj semiautomat

daca e totuna de ce nu va puneti T-uri, lanturi, tarusi, etc pe locul de parcare? aa..ca nu va da voie? de ce nu va da voie? pentru ca e pe domeniul public. Normal ca in apartamentul inchiriat nu-ti pui lanturi si T-uri, si nu pentru ca nu iti da voie cineva , ci pentru ca are incuietoare, ceea ce e similara lanturilor , tarusilor si T-urilor.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
tribunul
post 19 Sep 2007, 14:07
Post #157

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Argon tu ai si nu ai dreptate. Dar vezi cum e cu legea la noi, se aplica doar pt. prosti.

Depinde de persoana care isi ingradeste locul de parcare. Daca ai observat toate carciumile, magazinele, firmele, au locuri de parcare "protejate" direct pe strada, ba cu navete, ba cu capre de metal...etc.
Pe aia nu-i mai amendeaza nimeni, si nici macar ce "protejaza" ei nu este loc de parcare autorizat de la primarie.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Sudsemnatu
post 19 Sep 2007, 15:16
Post #158

Membru Huligan

Da.AL.ai dreptate si iti multumesc ca mi-ai scris .
Dar din pacate toate lucrurile astea care mi le-ai zi tu deja le-am facut fara nici un rezultat din pacate.
Ultima sesizare depusa la Adp ...a arata faptul ca locul era gol cand au verificat ei .( binenteles ei au verificat cand vecinul era plecat in concediu si eu la fel).
Plus ca in raspunsul de la sesizare au scris ca locul 10 era liber cand au verificat ei ,...pe cand eu am locul nr 20 ( inchiriat de la ei).
Politia am chemat-o de 2 ori si mereu seara.S-au dus la ea la usa dar le-a spus ca nu vrea sa mute masina.Mai rau mai ma si vorbeste de rau..ca ma in judecata .etc etc.
Politia nu are ce sa ii faca.Au fost de altfel foarte politicosi cand mi-au spus asta .Nu avem cum sa ii dam amenda.Depuneti sesizari la Adp ca ei va pot ajuta.
In prima sesizare a venit inspectorul de zona si a verificat ..masina lui era parcata pe locul meu.S-a dus si el la el la usa dar i-a spus la fel ca nu vrea sa mute masina si ca eu sunt un nenorocit ca i-am luat locul ( parca am eu am vina ca el nu a mai platit de 2 ani si mie adp-ul mi-a dat locul lui dupa ce depusesem cerere cu ceva timp inainte).

Mi-au zis ca ii vor trimite sesizari ( vreo 2-3 ) si in final ii vor da o amenda.Dar cum zicea si ea..sesizarile ajung sau nu ajung...semneaza de primire sau nu semneaza...drumul e anevoios si asta e.Dar am uitat sa va zic sau probabil stiti ...jegosul e avocat .Si prin barou..deci stie legile bine de tot .
In fine...
Nu prea am ce ii face .asta e cert.

Acum de 2-3 saptamani...nu am mai mutat masina..ca umblu cu alta.Si cand o mai iau in weekenduri o mut pe locul meu pe asta cu care umblu in timpul saptamanii.
O sa imi cumpar o a doua masina...una mai mica de oras...altfel nu vad cum pot rezolva problema..sa pot beneficia de locul meu gol.

Ce va pot sfatui ..sa il votam pe Liviu Negoita .primare genera..asta in caz ca candideaza ...poate ne da el aceeasi lege in tot Bucurestiul ca in sectorul 3..prinvind parcarile.
Adica amenda pe loc de la politia comunitara cand te-a prins ca ai parcat pe locul altcuiva.
Si ii ridica si masina

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
bogdan10
post 19 Sep 2007, 15:33
Post #159

Membru

Locul de parcare, taxat in functie de zona

Parcarile de resedinta sunt inchiriate de la Administratiile Domeniului Public din fiecare sector si sunt taxate anual cu sume variabile, in functie de zona in care se afla. Conform hotararilor locale in vigoare, dar si contractelor incheiate intre cetateni si primarie, parcarea de resedinta poate fi folosita non-stop de platitor, desi exista voci care incearca sa acrediteze ideea ca, intre 8.00 si 20.00, parcarea ar putea fi folosita si de altcineva, posesorul fiind la serviciu.

Zona I.............. 76,6 lei/an
Zona II ..............58,4 lei/an
Zona III ............47,4 lei/an
Zona IV ...........36,5 lei/an

--------------------
DACIA LOGAN 2005 1.6 MPI AMBITION - 1-B-101
+
Sudsemnatu
post 19 Sep 2007, 15:45
Post #160

Membru Huligan

Zona A la mine.Cu toate ca stau semicentral..nu central.

--------------------
+
adister
post 19 Sep 2007, 16:18
Post #161

Membru autentic

@bogdan10 - poti sa dai si o sursa a celor mentionate de tine?

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp 2006 - B56...

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
Sudsemnatu
post 19 Sep 2007, 16:45
Post #162

Membru Huligan

dar asta e in functie de sectoare.
de exemplu in sectorul 5...rahova e zona 3 ..ferentari zona 4...13 septembrie zona 2..si cotroceni zona 1...

nu e in bucuresti..ci doar zone definite de cei de la adp-ul de sector

--------------------
+
liviu_lb
post 20 Sep 2007, 10:41
Post #163

Membru incepator

QUOTE(Sudsemnatu @ 19 Sep 2007, 16:16)
Politia am chemat-o de 2 ori si mereu seara.S-au dus la ea la usa dar le-a spus ca nu vrea sa mute masina.Mai rau mai ma si vorbeste de rau..ca ma in judecata .etc etc.
*

Mai cheama o data politia si pregateste-i un pic inainte de a se duce la el. Baga-le una de-alea: "I-am zis ca o sa chem politia si mi-a zis ca nu-i pasa, el face pipilica pe politie ca e mare avocat". Poate reusesti sa-l faci pe garcea sa o ia mai personal.
La o adica, avocat sau nu, un politai capos poate sa-l linisteasca.

Eu am chemat politia (sectia 21) in vreo doua randuri. Prima oara imi ocupase locul un vecin cu o troaca de-aia de nu se misca cu anii din parcare. A venit politia si i-a zis sa o dea la o parte ca de nu ii da amenda. Asta, tare-n gura, zice: "pentru ce?". Politaiul: "vedem noi . . ., spre exemplu pentru ca plimbi cainele fara lesa". Si-a luat troaca de acolo imediat.
A doua oara venind din concediu gasesc un Alfa Romeo pe locul meu. Nu stia nimeni al cui e, dar era nemiscat de acolo de vreo 4 zile. Am chemat politia, a verificat masina si a sunat la proprietar (Autoitalia, probabil era luata in leasing). A doua zi de dimineata a plecat.

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
Sudsemnatu
post 20 Sep 2007, 15:33
Post #164

Membru Huligan

Super tare ! Stii ce e super tare?smile.gif
Ca a doua oara cand am chemat exact asa am si zis.
Ca m-a amenintat, ca m-a injurat si ca i-am zis ca daca mai vorbeste urat si nu muta masina chem politia ...si ca mi-a zis ca pe el il doar doar in cur de politie ..ca stie legile mai bine ca ei ...ca nu are ce sa ii faca etc etc.
Am un prieten care e si el avocat si m-a invatat ce sa fac ..ce sa zic .Probabil de asta au si stat aia la usa lui vreo 20 de minute.Dar stii ce ziceau gaborii cand le ziceam asta? Da..domnule..asta sunt avocatii astia..tari in gura dar e numai gura de ei..dar tot nu avem ce sa ii facem.Cica sa ma duc la sectorist sa vorbeasca el cu el si sa aplaneze conflictul.Am sunat sectoristul dar el a zis ca nu lucreaza decat intre 8 si 4 si ca ar vrea sa ne puna in fata in fata sa ne calmeze dar...el nici nu vrea sa auda .
Asta e.
Oricum mersi de sfaturi .Poate la altii or sa prinda , la mine din pacate nu a prins nimic.

--------------------
+
tarzy
post 20 Sep 2007, 18:07
Post #165

aroist

bre nea Subsemnatu ... eu nu te sfatuiesc sa faci asta dar se pare ca lu' nenea avocat nu i-ar strica deloc ..... eu l-as astepta asa mai pe inserat .... undeva unde nu ar fi prea multi martori .... si dupa ce i-as tranti o coarba/cheie franceza in mecla .... l-as tavali un pic pe jos .... tavaleala asezonata cu cateva sprituri trase in locatii bine alese.

iar dupa toata treaba asta l-as trimite sa depuna plangere la politie .... si bineinteles ca apoi nu as recunoaste nimic

asta daca nu mi-ar iesi faza cu venit cu aro .... agatat masina parcata pe locul platiot de mine cu ceva sufa mai consistenta si apoi tarat pana perpenticular pe ambele sine de tramvai

This post has been edited by tarzy: 20 Sep 2007, 18:09

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
bulan
post 20 Sep 2007, 18:15
Post #166

Membru autentic

Cei care stau la bloc,au apartamentele dobandite,in felul urmator:

-facut cerere pe o foaie A4 cu urmatorul continut:TOVARASE DIRECTOR subsemnatul X,muncitor necalificat la ghena de gunoi a fabricii,ce cu ONOR MUNCII o CONDUCETI,va rog umil sa imi aprobati o locuinta din fondul locativ de stat.Mentionez ca sunt casatorit si am o liota de copii,desi am doar 23 de ani,eu am indeplinit sarcina de partid,privind cresterea natalitatii.BLA BLA si etc.Apoi mutat in apartament nou contra unei chirii mai mult decat modice iar dupa revolutie platit contravaloare apartament cu salariul pe 5 luni.

-strans cureaua adunat 40000LEI/comunisti platit avans pentru un apartament proprietate personala si rate pana la revolutie.Apoi achitat restul de bani cu contravaloarea a doua salarii.Cei din aceasta categorie au fost luati in ras permanent de cei din prima categorie cu remarci gen:Trebuie sa fii chiar prost sa rabzi ca un caine pana strangi bani de avans la casa si dupa aia sa mai si platesti rate toata viata.

-cei care au fost demolati,au primit un apartament din fondul locativ de stat cu chirie,ceva despagubiri banesti cam contravaloarea a cinci salarii/comuniste si o strangere de mana pentru ca au fost deacord sa fie expropriati pentru binele societatii.

Dupa revolutie toate trei categoriile au intrat in drepturi depline si sunt proprietari de apartamente.Terenul dintre blocuri fiind domeniu public a ramas in administrarea ADP.Dar pe toate actele de proprietate ale apartamentelor este scris un paragraf care zice asa:TERENUL AFERENT LOCUINTEI IN SUPRAFATA DE x METRI/PATRATI RESPECTIV COTA INDIVIZA DE 0,00% URMEAZA SA FIE ATRIBUIT PROPRIETARULUI IN FOLOSINTA PE TOATA DURATA EXISTENTEI CONSTRUCTIEI.
Deci pe cota mea indiviza se afla teiul din fata blocului si banca pe care stau pensionarii sa sparga seminte SI COTA TA INDIVIZA SE AFLA CHIAR PE LOCUL UNDE PARCHEZI TU MASINA.

--------------------
a b c
+
gibonu
post 20 Sep 2007, 18:39
Post #167

Membru autentic

@ Sudsemnatu
Da-l frate in judecata pe jegosul ala. Nu vezi ca Politia e de caca pe acolo pe la voi prin cartier si ca nu face nimic. Desi ma repet, fa-i prima data o sesizare catre presedintele Baroului de Avocati, in care, cat mai civilizat posibil explici despre ce e vorba, poate il faci de ras pe acolo si apoi da-l in judecata. Daca zici ca ai un prieten avocat, iti face el toate hartiile si solicita judecata in lipsa. Nici nu trebuie sa te duci la proces.
Din ce zici tu, ai toate actele in regula si toate sansele de castig.
Asa te face jegosu' cum vrea el ca te-ai speriat de el ca e avocat.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
bulan
post 20 Sep 2007, 19:11
Post #168

Membru autentic

QUOTE(Sudsemnatu @ 20 Sep 2007, 15:33)
Asta e.
Oricum mersi de sfaturi .Poate la altii or sa prinda , la mine din pacate nu a prins nimic.
*

Ce sa prinda frate daca este domeniu public?ADP administreaza terenurile dintre blocuri in sensul ca face curatenie si hotaraste daca anul asta pune pe spatiile verzi petunii sau panselute.Terenurile dintre blocuri apartin proprietarilor din blocurile respective si fiecare are o cota parte.Cei care si-au cumparat masini primii in bloc s-au facut stapani pe un loc de parcare care le apartine intr-o fractiune egala cu numarul de apartamente din bloc.Au mai fost cateva topicuri cu problema asta si nu s-a ajuns la nici o concluzie pentru ca pana si din punct de vedere legal situatia este in coada de peste.
Bineinteles ca eu sunt realist si nu ma cert cu vecinii mei BABUINII si parchez masina pe unde apuc dar nu in fata/spatele blocului.
Adica eu am voie sa parchez masina pe orice strada din Bucuresti unde sunt case sau vile chiar daca nu locuiesc acolo si in fata blocului meu unde am domiciliu stabil si unde platesc impozit pe cladire nu am voie pentru ca imi fluturi TU o chitanta de la ADP?

--------------------
a b c
+
TheFastOne
post 20 Sep 2007, 19:26
Post #169

Membru cu TDI

From: Brasov

Am si eu o problema cu cretinii care se zgarcesc la 5 mii si ne ocupa locurile de parcare, dar din fericire am vazut ca azi au inceput amenajarile de parcari intre blocul meu si cel din fata. Cel de la primarie mi-a spus ca evident vor fi cu chirire si pe strada va fi oprirea interzisa biggrin.gif

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
bulan
post 20 Sep 2007, 20:07
Post #170

Membru autentic

Adica unii nababi dau 5 mii si isi trag parcare iar ceilalti ori parcheaza trei strazi mai incolo ori sunt cretini.
Pai atunci astia care aveti pretentii la toate locurile de parcare faceti asa:platiti voi X posesori de masini pentru X locuri de parcare nu la ADP platiti impozitul pentru toate apartamentele din bloc si nu va mai deranjam pe voi care sunteti mai proprietari ca noi.

--------------------
a b c
+
Sudsemnatu
post 20 Sep 2007, 20:59
Post #171

Membru Huligan

Da!
Sincer am postat atat de mult la topicul asta ca am si obosit.
V-am spus problema mea de n-ori .Cred ca pe unii am si plictisit .Stiti fiecare detaliu.
Oricum va multumesc pentru sfaturi.
O sa raspund pe scurt la sugestiile voastre.
Nu prea am timp de proces.Si sincer sa fiu nici nu vreau pentru ca stiu ca nu voi ajunge nicaieri.Poate sa taragane procesul cu recursuri pana unde vrea el.Si trebuiesc o multime de martori, probe etc.Poze facute cand parcheaza.Si el nu parcheaza mereu...NU NU..el parcheaza azi da, maine nu.O saptamana intreaga nu o muta..dupa aia o saptamana pleaca la munte..ca de are bani..si cand se intoarce iar pune pe locul meu...si tot asa.E un jegos.M-am sictirit si mi-e o scarba de el.Am vrut intr-o seara sa il bat dar m-a potolit nevasta.Nu mai suportam.Mai bine..ca m-am potolit.Si prietenul meu nu e chiar avocat...e consilier juridic si lucreaza in minister..deci nu ma poate reprezenta in proces ca nu are drept dar legile le stie mai bine ca ei.
Cert este ca el are si o pila destul de buna la Adp.Chiar el a si recunoscut .Sa va spun de ce.Dupa ce Adp-ul mi-a atribuit mie locul el a aflat.Cum a aflat? Adp-ul dupa ani de zile in care nu afisasera nimic anul asta si-au adus aminte ca trebuie sa aduca aminte lumii sa plateasca parcarile ( probabil ca multi nu plateau si puneau doar asa ...ca sunt smecheri..cum a fost si cazul lui).Scria in hartia lipiat la avizier ca cine nu plateste pierde locul.Si si-a adus aminte ca el nu a mai platit de 2 ani...3 cu asta..2007.Si asa a aflat.A venit la mine dupa 1 saptamana ce a insistat pe langa aia sa imi anuleze contractul...si au zis aia ca fara semnatura mea nu se poate....A venit la mine sa imi zica ca lui i s-a dat alt loc are el o pila mare la ADP si ca putem face schimb de contracte ..mai la 200 de m de scara blocului si ca sa mergem la Adp sa facem schimb de locuri.Si i-am zis bine frate.Nu ma deranjeaza ca nu m-a facut mama pe locul asta.Mergem.Dar vreau mai inainte sa te duci tu frumusel si sa vorbesti cu ala care parcheaza acum pe locul care tocmai l-ai capatat tu si sa ii zici ca i-ai luat locul si daca omul zice ..da domne e OK..atunci facem schimb.Ca puteam face schimb si pateam cu ala de pe locul celalatl la fel cum am patit si cu asta .Lasi pe dracu si dai de tasu...vorba aia.DAR NU A VRUT ...a inceput sa ma injure..si sa imi zica ca eu i-am urmarit locul ....ca am dat spaga la ADP..ca bla bla.
In fine..
Ideea e ca o tanti grasa de la Adp ...cand m-am dus sa fac cererea de cand am intratsi i-am zis ce problema am .si i-am zis nr locului a si stiut ( de fapt s-a scapat) numele domnului avocat..si s-a purtat foarte foarte foarte scarbos cu mine...CA DA ..daca chiar doriti puteti face o plangere..dar nu credem ca se poate rezolva ca legile nu sunt clare ..bla bla.Da doamna dar macar amenda..da da vom vedea..dumneavoastra faceti cerere.Tocmai de aia cred ca nici amenda nu a primit macar in urma SESIZARILOR mele ca a tras GRASA sforile.Mi-e si scarba sa ma mai duc sa ma interesez ..si nici nu am timp.Plus ca acum v-am zis ..de cateva saptamani .umblu cu alta masina ..si loganul il tin acolo.Am vazut ca parcheaza ba pe borduri pe locurile altilor .pe unde apuca...nici nu ma intereseaza.De aia zic..daca ma duc la Adp..acum nici nu am ce sa le zic.

Si da mey bulan.Eu nu te contrazic pe tine .Ai dreptate daca scrie asa.Dar si eu tot proprietar sunt de apartament...si avem in fata ditamai parcarea..si ar putea sa si mai faca.Ce vina am eu ca Adp-ul mi-a luat banii pe un loc de parcare?Sa nu mai ia la nimeni si sa parcam toti pe unde apucam...Sau sa ne dea 30 de parcari ..la blocul nostru ( cate apartamente) si le impartim noi cum putem ..
Cat despre cheie franceza in cap..sau alte prostii..nu imi sta in fire.Am prieteni care l-ar putea aranja mai bine de atat..dar chiar nu vreau.Nici nu vreau sa aud de asa ceva.Tind catre pace.Sau alte lucruri..vopsea pe masina..chei ...etc etc.Solutiii ilegale sunt.Si la fel ..daca vin cu un aro sa ii trag masina...e de penal faza.Poate sa faca plangere impotriva mea si a celui cu aro.
Numai bine..si sa auzim tot de bine !

--------------------
+
tarzy
post 20 Sep 2007, 21:21
Post #172

aroist

nenea bulan ... din ce in ce mai mult la bloc se muta oameni care platesc > 100.000 Euro pe acel apartament, adica au 2-3 credite la banci si le tataie tarnita sa nu-i dea afara de la firma unde trag > 10 ore / zi

iar ala de-ti flutura chitanta de la adp a avut bunul simt sa se deplaseseze pana la aia si probabil constientizeaza ca nimic nu e prea gratis pe lumea asta. nici macar un amarat de loc de parcare.

@Sudsemnatu - imi pare tare rau ptr tine ... poate tu oi fi baiat bun dar .... poate nu ar strica sa constientizezi ca daca-l lasi pe ala sa-si faca mnendrele in asemenea hal il si incurajezi sa continue.

azi a fost locul de parcare ... maine cine stie ce i-o mai pica cu drag si-o sa vrea sa si le insuseasca.

This post has been edited by tarzy: 20 Sep 2007, 21:24

--------------------
Aha
+
TheFastOne
post 20 Sep 2007, 21:22
Post #173

Membru cu TDI

From: Brasov

QUOTE(bulan @ 20 Sep 2007, 20:07)
Adica unii nababi dau 5 mii si isi trag parcare iar ceilalti ori parcheaza trei strazi mai incolo ori sunt cretini.
Pai atunci astia care aveti pretentii la toate locurile de parcare faceti asa:platiti voi X posesori de masini pentru X locuri de parcare nu la ADP platiti impozitul pentru toate apartamentele din bloc si nu va mai deranjam pe voi care sunteti mai proprietari ca noi.
*

Mosule, n-ai inteles. Eu locuiesc in apropierea unui complex comercial si a unei piete. Are parcare mare si incapatoare, cu exceptia zilelor dinaintea sarbatorilor cand intr-adevar e plina ochi. Problema e ca unii s-au smecherit si de ce sa plateasca 5 mii de lei pentru juma' de ora cat isi cumpara el niste cartofi, mai bine vine la noi pe strada si parcheaza, ca e moca. Eu vin acasa si stau in masina 100 de metri mai incolo sa astept un cretin din asta cu durere in fund sa-si miste masina din parcarea mea. Unii mai stau si cate 2-3 ore. Ca doar de, durerea in fund e mare.
Cum spuneam si mai sus, noroc ca avem primar care face treaba si azi au inceput amenajarea de parcari intre blocuri, care evident vor fi inchiriate de noi prin licitatie 24/24 h si vor avea si trepied din ala metalic cu lacat. Pe langa acest fapt am fost asigurat de reprezentantul primariei ca toata strada va fi cu oprire interzisa asa ca amatorii de mocangeala vor trebui sa-si gaseasca alte locuri de parcare.

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
bulan
post 20 Sep 2007, 22:39
Post #174

Membru autentic

QUOTE(Sudsemnatu @ 20 Sep 2007, 20:59)

Cert este ca el are si o pila destul de buna la ADP.

Dupa ce Adp-ul mi-a atribuit mie locul  el a aflat.

Adp-ul dupa ani de zile in care nu afisasera nimic anul asta si-au adus aminte ca trebuie sa aduca aminte lumii sa plateasca parcarile

Scria in hartia lipiat la avizier ca cine nu plateste pierde locul.

Ideea e ca o tanti grasa de la Adp

...cand m-am dus sa fac cererea

si s-a purtat foarte foarte foarte scarbos cu mine...

CA DA ..daca chiar doriti puteti face o plangere..

dar nu credem ca se poate rezolva ca legile nu sunt clare ..bla bla.

*

QUOTE(tarzy @ 20 Sep 2007, 21:21)
nenea bulan ... iar ala de-ti flutura chitanta de la adp a avut bunul simt sa se deplaseseze pana la aia si probabil constientizeaza ca nimic nu e prea gratis pe lumea asta. nici macar un amarat de loc de parcare.
*

Eu nu m-am deranjat pana la ADP pentru ca stiam ce va sa zica o taxa modica ca sa nu zic jenant de mica pe care o poti plati doar daca ai pe cineva care sa te sustina(cineva care sa lucreze la ADP si sa-ti fie:prieten,amic,cumnat,var).Si daca vorbim de:parcare,bani,pretentii,orgolii,interese hai sa chemam ADP-ul in fata blocului si sa deschidem o licitatie publica pentru fiecare loc de parcare in parte!Si atunci vedem cine chiar este dispus sa dea bani pentru a parca masina.Iar licitatia va aduce fonduri mari primariei iar castigatorului un loc de parcare si un orgoliu satisfacut.
Dar pentru ca ne aflam intr-un cerc vicios hai sa lasam lucrurile asa cum sunt!Cine are loc asa cum il are sa-l stapaneasca sanatos,cine nu sa faca ce a facut pana acum adica sa parcheze pe unde o putea.Si haideti macar o data sa boicotam stat-ul asta nenorocit cu ceva!Sa nu mai plateasca nimeni nimic la ADP ca doar nu ne vor da pe toti afara din oras cu masinile.

QUOTE(TheFastOne @ 20 Sep 2007, 21:22)
Mosule, n-ai inteles. Eu locuiesc in apropierea unui complex comercial si a unei piete.
*

Scuze,mii de scuze dar nu ai specificat asta si eu nu puteam sa deduc.
Cu stima bulan

--------------------
a b c
+
gibonu
post 21 Sep 2007, 15:56
Post #175

Membru autentic

@ bulan
La ADP merge si fara pile sau cel putin la mine nu a fost cazul, in sectorul 2. Am vorbit cu presedintele asociatiei de proprietari din bloc, ala mi-a zis ca locul X e liber, am facut cerere catre asociatie ca vreau locul X, iar cererea a fost aprobata favorabil de presedinte si administrator. Dupa care, m-am dus la ADP cu cererea aia si copie dupa talon si mi-au atribuit locul de parcare. L-am platit pe juma de an (era in iulie 2006) + 1,5 lei un carton pe care scrie ca locul ala imi este atribuit, ca am obligatia de a-l plati pana la sfarsitul trimestrului 3 din fiecare an si ca n-am voie sa spal masina pe el.
Mentionez ca locul respectiv era liber, adica parca pe el cine se nimerea, nu si-l atribuise cu de la el putere vreun jegos.
Dupa ce l-am luat in primire de la ADP, am scris pe jos cu vopsea Loc Platit. Nu Parcati. T-eu nu mi-am pus pentru ca este ilegal.
Acum, ca statul imi cere chirie pe acel loc 60 de lei pe an sunt de acord ca e pomana comunista de care beneficiez. Daca se va mari chiria o sa o platesc. daca nu imi voi mai permie sa platesc o sa renunt la loc.
Oricum, mie mi se pare normal sa platesti pentru locul de parcare, pentru ca nimic nu e gratis.

@ Sudsemnatu
Tu nu intelegi ca jegosu ala nu are cum sa castige procesul.
Tu nu iti dai seama ca daca se putea face ceva ADP-ul iti lua locul inapoi si i-l dadea lui. Tu crezi ca ala nu s-a dus prima data la ADP cu gura mare cand a aflat ca ti-au dat locul tie si s-a lamurit ca nu are ce face.
Grasa aia a incercat sa te opreasca sa depui plangerea pentru ca stie ca acum sunt obligati sa raspunda si sunt prea cretini pentru a putea redacta un raspuns.
Roaga-l pe prietenul tau consilier sa-ti redacteze cererea de chemare in judecata, anexezi la ea plangerile care le-ai facut la ADP si s-ar putea sa fie suficient, sa nu mai trebuiasca sa faci proba cu martori.
Ca o sa faca jegosul apel si recurs e posibil, dar nu poate lungi prea mult procesul, pentru ca situatie este extrem de clara.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
Sudsemnatu
post 21 Sep 2007, 18:52
Post #176

Membru Huligan

Da..dar stii ce m-am gandit? Nu stiu daca gandesc cum trebuie ..dar

Locul de parcare e atribuit mie..un an de zile.Eu pot sa depun la dosar un contract care e pe 2007 si care expira in 2008.Plus ca acum e prea tarziu...dupa un recurs ...contractul va expira si va trebui sa se judece din nou cu noul contract care o sa il fac pe 2008.Si stii cum merge la adp meu de sector? Semnezi in ianuarie si ti-l da in martie ..ca de asa merg lucrurile in Romania..trebuie aprobat , semnat ..etc.
Si daca il dau la anu' el poate taragana procesul pana se schimba iar contractul.
Eu asa gandesc...ca merg lucurile..cel putin in Romania.
Ce parere ai?

--------------------
+
tarzy
post 21 Sep 2007, 19:36
Post #177

aroist

QUOTE(bulan @ 20 Sep 2007, 22:39)
Eu nu m-am deranjat pana la ADP pentru ca stiam ce va sa zica o taxa modica ca sa nu zic jenant de mica pe care o poti plati doar daca ai pe cineva care sa te sustina(cineva care sa lucreze la ADP si sa-ti fie:prieten,amic,cumnat,var).Si daca vorbim de:parcare,bani,pretentii,orgolii,interese hai sa chemam ADP-ul in fata blocului si sa deschidem o licitatie publica pentru fiecare loc de parcare in parte!Si atunci vedem cine chiar este dispus sa dea bani pentru a parca masina.Iar licitatia va aduce fonduri mari primariei iar castigatorului un loc de parcare si un orgoliu satisfacut.
Dar pentru ca ne aflam intr-un cerc vicios hai sa lasam lucrurile asa cum sunt!Cine are loc asa cum il are sa-l stapaneasca sanatos,cine nu sa faca ce a facut pana acum adica sa parcheze pe unde o putea.Si haideti macar o data sa boicotam stat-ul asta nenorocit cu ceva!Sa nu mai plateasca nimeni nimic la ADP ca doar nu ne vor da pe toti afara din oras cu masinile.
Scuze,mii de scuze dar nu ai specificat asta si eu nu puteam sa deduc.
Cu stima bulan
*

nu e chiar asa

eu nu am avut nici o pila la AdP, pur si simplu am mers acolo ... am inbtrebat ce loc e liber ... din 20 erau vre-o 7, am ales primul la rand .... am depus cerere, am platit, am venit acasa am pus masina pe loc cu copie dupa hartoaga de la adp si cu tel meu in parbriz.

apoi 2 zile am avut un schimb de tel si replici cu "dinozaurul" care parca acolo de cand au facut blocul .... dupa ce i-am propmis partea cu remorcatul tico-lui perpenticular pe linia de tramvai a renuntat.

a .... apoi am aflkat ca in nici o saptamana au fost achitate TOATE locurile in parcare.

nu contesc ca taxa este ridicol de mica (70 lei / an) dar eu cel putin sunt dispus la licitatie ..... mi se pare de bun simt sa platesti locul de parcare. pe gratis pe lumea asta nu mai e nici aerul. numa pe la tine prin ferentari am inteles ca unii isi inchipuoie ca si curentul eletrcic trebuioe sa fie moca

QUOTE(Sudsemnatu @ 21 Sep 2007, 18:52)
Da..dar stii ce m-am gandit? Nu stiu daca gandesc cum trebuie ..dar

Locul de parcare e atribuit mie..un an de zile.Eu pot sa depun la dosar un contract care e pe 2007 si care expira in 2008.Plus ca acum e prea tarziu...dupa un recurs ...contractul va expira si va trebui sa se judece din nou cu noul contract care o sa il fac pe 2008.Si stii cum merge la adp meu de sector? Semnezi in ianuarie si ti-l da in martie ..ca de asa merg lucrurile in Romania..trebuie aprobat , semnat ..etc.
Si daca il dau la anu' el poate taragana procesul pana se schimba iar contractul.
Eu asa gandesc...ca merg lucurile..cel putin in Romania.
Ce parere ai?
*

nu stiu cum e la tine dar ... la mine contractul este pe 5 ani cu conditia achitarii anuale ....

si nu te mai lasa impresionat de toata cotofenele de pe acolo ... daca ti se pare ca vrea sa te imbarlige vorbeste cu sef'su ... eventual cere o audienta la Directorul General

a ... da mai intai inceacra si tu cu o ciocolata ceva sa-mbunezi ....

nu te mai lasa calcat in picioare de orice gura mare

--------------------
Aha
+
gibonu
post 21 Sep 2007, 19:44
Post #178

Membru autentic

Citeste ce scrie in contract cu privire la prelungirea lui.
In mod normal, daca esti bun platnic nu are ADP-ul cum sa ti-l rezilieze si sa atribuie locul altcuiva, adica jegosului care il ocupa inaintea ta.
De asemenea, gandeste-te ca tu asa ai obtinut locul, adica a devenit liber prin neplata.
La mine in sectorul 2 nici macar nu avem contracte. Pe cartonul pe care mi l-a dat ADP-ul scrie clar: "Locul se plateste pana la sfarsitul trimestrului 1. In caz contrar se redistribuie"
In plus, inainte de a expira contratul, tu te duci la ADP si depui o cerere (pe care iei nr. de inregistrare) in care iti exprimi dorinta de a plati si a pastra locul de parcare.
Repet, vezi ce scrie in contract cu privire la prelungire si mai vorbim.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
Sudsemnatu
post 21 Sep 2007, 19:47
Post #179

Membru Huligan

Da...scrie ca sunt primul care are dreptul de a prelungi.Adica e cu drept de prelungire( ca in fotbal).Si se refera la loc ..nu la contract.Adica contractul se schimba.Se face alt contract pentru inca un an
Dar eu ziceam ca in cazul unui proces....daca tine mai mult de 8 luni ...( martie-decembrie) va trebui adus noul contract .Asa cred eu.

--------------------
+
brigada_diverse
post 21 Sep 2007, 19:48
Post #180

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

la noi pe strada parcheaza toti fitsosii de la liceul din apropiere...pleci al 7 dimineata cu masina, revi la 7 jumate...din 20 locuri de parcare libere, nu mai gasesti nimic, ca parcheaza ditamai masinile si couap 2 locuri cu ele ca le parcheaza in cel mai prost mod posibil......

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
9 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 04:30
Forum Renault