AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
![]() ![]() ![]() |
AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
DAN_DANIEL |
![]()
|
||
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|||
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
e vrajala 100% din partea lui Daniel
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
tu esti norocos,ei s-ar putea sa aibe ghinion
![]() This post has been edited by FireChief: 26 May 2007, 11:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ofticosilor
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu plec la prega, sa nu scrieti prea mult in lipsa mea
![]() Oricum deja l-am cam deconspirat pe Danut, nu mai are acelasi farmec. A meritat, am ras azi noapte de nu am mai putut sa adorm ![]() Pacat ptr cei care au ratat poza cu ei 2 in pat. Pacat... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
FireChief |
![]()
|
deconspirarea ....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
cei aia prega?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pregatire baaaaaaaaaaaa
unii din noi mai dam bac anu` asta ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
FireChief |
![]()
|
o prescurtare...pustiu meu zice gradi...tot un fel de pregatire
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() ma oftic cand oamenii spun ca fac misto, cu toate ca nu au argumente. topicul e pe bune! de mirare e ca nu mi-a dat nimeni pana acum plus la repputatie.. numa minus mi-au dat vr-o 2 si m-au injurat. ![]() ce dracu aveti cu mine? nu va place, nu va intereseaza, nu credeti, atunci nu cititi This post has been edited by DAN_DANIEL: 26 May 2007, 11:49 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
cine a ras ma de tine? totushi prega de la pregatire?
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
FireChief |
![]()
|
unii la prega...altii la femei...ce viata nedreapta
![]() This post has been edited by FireChief: 26 May 2007, 11:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sonykel |
![]()
|
altii cu inghetata ca mine...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
eu ti-am dat + la reputatie... ca m-ai facut sa rad..... de ce minti ca nu ti-a dat nimeni + ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 26 May 2007, 12:46) de mirare e ca nu mi-a dat nimeni pana acum plus la repputatie.. ti-am dat eu reputatie...cat despre fata, daca topicul e pe bune fi atent la ...reputatia ei ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
felicitari daniel,sper sa va cuplati cit de curind....daca mai are si ceva in cap e super ok,si daca n-are ,merge ca unsa...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sonykel |
![]()
|
daca toate grasele ar fi grase doar in bust atunci Come to dady...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
DAN_DANIEL |
![]() ![]()
|
scuze, acum am vazut reputatia, mersi baieti
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
normal,dupa imginile cu tipa ,ai crescut in ochii nostri...la unii dintre noi am vrut sa spun
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu zic sa fii atent ca stii cum sunt fetele din ziua de azi: se uita sa faca sex cat mai repede cu tine si dup-aia isi pierd interesul. De exemplu, gagica mea sta cu mine numai pt masina, v-am mai zis
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
FireChief |
![]()
|
pai isi pierd interesul daca nu corespunzi la operatiunea respectiva
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu, pentru aia din semnatura.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
am facut curat prin casa, pentru a o primi pe gagica cum se cuvine si am gasit o scrisoare de demult... e de la fosta prietena, cea de care m-am despartit in discoteca de 1 mai in costinesti..
![]() ce ti-e si cu femeile astea.. nu merge sa postez scrisoarea, cica 500 internal server error. ce e de facut? scanarea are 1 mb si jumate This post has been edited by DAN_DANIEL: 26 May 2007, 12:08 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
las-o la lada de gunoi pe fosta....ochii sus privirea inainte...ocupate atent de tipa de pe net....merita
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
Las-o asa, intamplator, pe masa sa o citeasca si bunaciunea....
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
da dar vroiam sa va arat si voua, pentru a intelege prin ce simt
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:30 |