AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
![]() ![]() ![]() |
AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
bine tata de acum voi folosi cratima daca asta va gadila. imi place aici, e multa prietenie, dar cam pute a oameni incuiati la minte.
mai am putin pana sa-mi corectez posturile, doar doar vi s-o schimba parerea. |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai domu' vomita-l sa stii ca nu poti sa-mi umbli la reputatie ca nu ai 50 de posturi chiar daca t-i se pare o taranie asa cum te-ai semnat
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sa nu vomite careva p-aici
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
l@u |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
l@u |
![]()
|
Pai sa-l ajutam cu putina reputatie...incep eu cu -3
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vomital |
![]()
|
nu cred ca aia e semnatura personala, ci mai degraba motivul. cum ar fi sa-ti sar si eu in cap ca nu folosesti virgula cand trebuie? corect, dar plictisitor. nu ma incanta atat de mult faza cu point the finger and laugh
![]() |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
l@u |
![]()
|
Ba chiar este semnatura ta cu toate ca nu scria vomital ........caci te-am dibuit
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
avind in vedere ca te-ai inregistrat astazi ,la ora 18,36.....ai o reputatie foarte proasta...
si un mod foarte ciudat in care reusesti sa comunici cu ceilalti useri....as spune chiar,ca ai ,grave probleme de comunicare.....cel putin de comunicare... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la pranz se discuta de amor amor cu domnu danutz
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vomital |
![]()
|
vrei sa spui ca nu sunt sociabil sau ca am probleme de exprimare
![]() sunt sigur ca am batut un record astazi la minusuri... |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
l@u |
![]()
|
Eu ies acum ,dar las colegii sa se ocupe de reputatia ta ...intre timp mai vezi si tu cum faci cu gramatica .
@ vomital Si asta-i doar inceputul This post has been edited by l@u: 26 May 2007, 21:22 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
multe ar putea fi cauzele....
de curiozitate,cind ai mai batut recordul la minusuri ,daca esti inregistrat astazi... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Era odata topicul ala in care povestea cineva cate peripetii a a avut cu dacia prin Europa si nu prea il credea nimeni. Atunci dansul a explicat ca nu are de ce sa minta pentru ca, pana la urma, nu ne cunoastem intre noi si nu ar avea nimic de castigat. Mai spunea ca asta e ideea forumului, sa credem ceea ce ni se prezinta. Imi pare rau, dar eu nu cred povestea asta...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
vomital |
![]()
|
l@u esti un personaj absolut infiorator
![]() |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
o spune un personaj cu -14 la reputatie adresindu-se unui user cu reputatie +567
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
buai! am crezut ca e ceva interesant aici si cind colo......!vomital tata las-o mai moale , "bre"!
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
vomital |
![]()
|
fascinant! tocmai a crescut in ochii mei de 567 de ori
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
reputatia arata cum e privit un user de ceilalti,care e parerea celorlalti despre tine...un minus 21 in citeva ore ,e ceva...
am editat de 4 ori minus 14 ,17 18. 21..si scade accentuat ![]() This post has been edited by FireChief: 26 May 2007, 21:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre acum am vazut si eu topicul asta si deja e SF ce se intampla. Cine e vomita-l asta pana la urma?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vomital |
![]()
|
eh, sunt un adevarat expert in crearea unei prime impresii proaste!
si e vomital, nu vomita-l! |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nici nu vreau sa stiu, dar simt cum se apropie suspendarea. Ii mai acordam o sansa, poate-si revine (si ne mai distram si noi...).
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ma fratilor , da cum ar fi sa nu il bagam in seama? o fi si el singur ca mine , da se manifesta altfel! asa ca sa il lasam pina ce isi mai revine!
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
FireChief |
![]()
|
vomita-l
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate observ o sa aiba cele mai multe puncte dintre noi, cu minus.
Cred ca loganfan ala are multi prieteni. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
dariusz |
![]()
|
vomital! promiti ca o sa fii cuminte?zi da ca altfel e de rau
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
FireChief |
![]()
|
poti incepe cu...
dragi colegi ,regret ca atitudinea mea ,a deranjat atit de multa lume....dupa care explici ,de ce zici tu ca aici pute a prostie...dar asa frumos si elegant,cu cratime si virgule... This post has been edited by FireChief: 26 May 2007, 21:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:21 |