Achizitie masina: Opel sau Skoda?, Opel Corsa sau Noua Skoda Fabia?
![]() ![]() ![]() |
Achizitie masina: Opel sau Skoda?, Opel Corsa sau Noua Skoda Fabia?
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Votez si eu Corsa. Si sa fie nevasta multumita ia-l rosu.
|
--------------------
------
------
------
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
corsa
fabia este un fiasco la capitolul design |
--------------------
/
/
/
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
driverx...cam ai dreptate dar nu am ce face nu gasesc masina de test..iti jur ...am cautat si nimic..sunt date si astea de test...cererea e f.mare.Eu fiind din Braila sanse mici de reusita pe aici la cei 2 dealeri micutzi.
In poze mi-a placut fabia..intr-adevar vorbesc din poze dar sigur nu voi lua ceva din poze! In opel Corsa doar m-am suit si mi-a placut.... |
--------------------
Berlina
1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(chucki21 @ 3 Jun 2007, 23:54) ..... In poze mi-a placut fabia.. intr-adevar vorbesc din poze dar sigur nu voi lua ceva din poze! .... Io sper ca glumesti.... ![]() Oricum, daca as fi in situatia ta si MAINE ar trebui sa comand una din cele doua masini, potrivit criteriilor mele treaba e foarte simpla. Dat fiind ca nu imi place idea de a da mii de euro pe o masina ieftina la care testul timpului inca nu a dat cat de cat din plisc, fara sa clipesc as merge pe Corsa. Repet.....idea de a lua masina ne-testata cat de cat de timp nu prea ma incanta, ca e Dracia, ca e Skoda.....asta pe langa ca urasc din strafundul curului aceasta noua Fabia... This post has been edited by driverx: 3 Jun 2007, 22:59 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am un amic care si-a cumparat opel corsa acum o luna.A mers cu el pina la timisoara si inapoi si a crapat. Nu mai merge servodirectia, abs-ul si ce alte probleme o avea ca nu a putut sa imi explice. Doar ca sta cu ea in service de atunci, au desfacut-o bucati si nu stiu ce are, de schimbat nu vor sa o schimbe. E suparat foc. Nu inseamna ca asa sunt toate dar el a avut mare ghinion. In alta ordine de idei a fost ieri pe national tv emisiunea autoshow in care vorbeau de noua Fabia si de mazda 3 parca nu am apucat sa vad tot. Cautati la ei pe site ca au toate emisiunile inregistrate.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E mistocut Corsa dar Fabia cu semi-uratenia ei as alege-o.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a aparut o Fabia d'asta noua in parcare la mine la bloc...am studiat-o pentru prima data in amanunt, e super, arata mult mai bine live decat in poze; dar totusi as alege Corsa dintre astea doua.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Fabia veche a fost peste Corsa veche la fiabilitate.
Eu as alege Fabia chiar daca arata ciudat, mie mi se imprehene de design daca e masina buna. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
blazzaj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 7 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Corsa nu se mai comanda anul asta pentru romania, si fabia e urata cu draci, spatiu interior infim si parerea mea la aceeiasi bani Kia Cee'd e de baza, mare si cu garantie si mai mare.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.2 Dinamique Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață! |
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Eventual Rio/Acc(id)ent, dar daca e obligatoriu intre cele 2 slute, atunci ia Corsa linistit, Fabia e o infectie penala cum a fost dintotdeauna. In plus e si scumpa.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
opel corsa cu interior rosu+negru. Da' daca se putea un corsa cu interior de skoda fabia eram mai misto.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
motorul 1.4 twinport are consum mic, afara daca mergi cuminte scoti 5.5
Are distributia pe lant si tehnologie VVT. de skoda nu stiu ce sa zic. Ia opel. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Azi am vazut Skoda...rau nu arata chiar deloc...dar nu e ceea ce am vazut in poze.Acolo m-a lasat cu gura cascata...sunt sanse mari sa iau intr-adevar Opel.
Dar dupa drivetest..... Va multumesc la toti pentru ajutorul acordat. P.S. daca auziti de belele la Corsa va rog mult sa-mi spuneti This post has been edited by chucki21: 5 Jun 2007, 18:25 |
--------------------
Berlina
1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
La modelu' vechi pica caseta directie si pompa de apa.
La asta nou, o sa ne spui tu ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Unde pica?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Corsa e pe aceeasi platforma (GM Gamma - SCCS) cu Fiat Grande Punto.
In aceste conditii as alege mai degraba Grande Punto, mi se pare mai elegant... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
GoGule, preturi, ceva ? Caci daca se incadreaza ar fi o optiune de luat in seama ! Si mie-mi place Grande Punto !
Noua Fabia nu este urata, insa poate prea avangardista, nu stiu ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
driverx |
![]()
|
Damn, azi iar m-am speriat de o Fabie. Sa imi bag piciorul in ea, pentru mine, cu cat o vad mai mult, cu atat mi se pare mai urata....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@cristi.r: pliant cu preturi si caracteristici Grande Punto
Au si configurator pe site, in caz ca vrei sa vezi si paleta de culori, jante, tapiserii (nu ma mai duc sa ma mai uit ca iar ma oftic ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
chucki21 ai cativa dealeri in Bucuresti pt Opel: Di-Bas, GTT, Erebus, Radacini ... imposibil sa nu gasesti o Corsa sa faci un drive test
cat despre Fabia ... nu zic ca e urata ... dar nu-mi place PS: zici 14000 euro pt. masina, la o Astra te-ai uitat !? daca strangi cureaua pana la 15000 gasesti o configuratie destul de buna. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
driverx |
![]()
|
Astra Enjoy, nu? Da' e cam cheala....cheala rau.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
In Pitesti la dealer era una destul de bine dotata la 15500 dar cu motor de 1.6. Pachetul Enjoy Plus (care contine si climatronic), geamuri electrice fata, olglinzi rabatabile si incalzite electric, MP3 player, vopsea metalizata si alte maruntisuri. Acum depinde si de ce vrea omul pe masina
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(chucki21 @ 3 Jun 2007, 11:49) Norocu tau ca e scump... ![]() Dintre cele 2 recomand Corsa. Gurile rele spun ca tabla de pe Skoda in general e cam subtire... PS. La o Toyota Yaris te-ai uitat? |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mitsubishi Lancer 1,6!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Scuze ca rapesc subiectul opel vs. skoda.
@Marty: cum e ca dinamica Lancer 1,6? Acceleratie, reprize? Cum trage sub 3000 de ture? Din cifrele lor nu arata chiar impresionant versiunea de 1.6, stau sa ma gandesc ca cel de 2.0 ar fi mai tentant, cel putin pentru mine. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
el a intrebat opel sau skoda...nu "ce masina sa-mi iau(orice marca)"
![]() mai votez 1 data: opel-corsa! |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(adip @ 6 Jun 2007, 00:47) Habar n-am cum trage ala de 1.6, eu am de 2 litri. Asta de 2.0 trage bine de foarte jos, de la o mie si ceva de ture. Zic baietii pe forum ca si ala de 1.6 e sprinten si plin de viata. Oricum, uite aici graficele de cuplu si putere. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Decât să iei o scabia mai bine Corsa. Scabia asta nouă e urâtă cu draci, înghesuită, cu un bord cumplit de plictisitor (cum de altfel sunt toate bordurile mașinilor din grupul VAG...).
Alege Corsa! Mergi la București și fă un test drive, acolo găsești sigur o Corsa să te dai uța în ea! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:33 |