Achizitie masina: Opel sau Skoda?, Opel Corsa sau Noua Skoda Fabia?
![]() ![]() ![]() |
Achizitie masina: Opel sau Skoda?, Opel Corsa sau Noua Skoda Fabia?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Ai doar 7 ani garantie din bara-n bara Ha? de unde ai mai scos-o si pe asta? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De unde reiese si fiabilitatea unei masini care tocmai ce aparu: din reviste!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Votez si eu Corsa. Noua Fabia e urata (mie nu-mi place de fel) si mai e si scumpa. Corsa e mult mai eleganta.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Io nu știu de ce vă mai omorâți voi cu Kia & stuff când omu' a zis clar că nu are de ales decât între Scabia și Corsa!
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Daca nu iesea modelu' asta nou de Fabia, personal iti recomandam Fabia, fara discutii! Nou' model de Fabia, e masina lu' Barbie(cred ca vor sa atinga un nou segment de piata
![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jun 2007, 00:34) Mitsubishi Lancer 1,6! L-am convins pe un nene sa-si ia Lancerul de 1.6... ce sa mai, e extaziat.![]() ![]() QUOTE(Marty @ 6 Jun 2007, 08:42) Habar n-am cum trage ala de 1.6, eu am de 2 litri. Asta de 2.0 trage bine de foarte jos, de la o mie si ceva de ture. Zic baietii pe forum ca si ala de 1.6 e sprinten si plin de viata. Oricum, uite aici graficele de cuplu si putere. Unii cica au pus-o pe dyno si ar avea 112 cai, exact cat sunt specificatiile pentru alte piete... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am studiat azi atent o corsa si pot spune ca m-am
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Ok...o sa incerc sa te ascult
![]() Ma rog mai nou acum am innebunit cand am inceput atat sa aud cat sa si citesc chestiuni legate de masini de femeie si masini de barbati. Subiect care sincer mi se pare o totala ipocrizie din partea celor cu fite(vedete).Citeam de curand un drive test la Noul Corsa facut de o femeie..nu stiu care stupida, care sincer numai drive test nu a fost ala.Multe remarci critice legate de asezarea pe scaun, de oglinzi..de chestii... ca nu are unde le pune daca vrea sa se aranjeze cand sta la semafor..etc.Oricum din cate am auzit si citit cica Noul Opel Corsa ar fi pentru femei....sincer consider o mare prostie...dar de...vezi tu..acum avem masini pentru femei si pentru barbati..... |
--------------------
Berlina
1300
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ti-ai facut cat de cat o idee aspura ce vei lua? si cam cand te-ai ganditi sa ti-o iei(masina)
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Doamne.....doamne ajuta-ma. Am stat duminica langa un Fabia expus si m-am uitat din toate unghiurile. Doamne .... cu ce am gresit? Cu ce au pacatuit dizainarii aia de ti-ai batut joc de ei in asa hal si i-ai facut sa scoata hidosenia aia?
Of of...ce ma enerveaza fazele astea....ne c a c a m pe standarde doar asa sa avem pe ce ne c a c a sa fim mai altfel. Daca stai 15-16 secunde si analizezi linia botului in zona farului si te pune dracu sa te ridici dupa aia ca te doare spatele si ti-a picat ochiu pe partea de sus a masinii, linia usilor cu plafonul....si te ia dracu. Dupa ce ai vazut linii curbe relativ frumoase la bot, te izbeste o linie mai dreapta decat ar urma-o un laser. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
bine ca ti-ai luat logan
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
lucian_vlaicu
Vezi ca nu suntem la cafenea. De comentarii degeaba nu avem nevoie. Ce are loganu cu Fabia? Ce dracu? Nu sunteti in stare sa fiti cateva minute obiectivi si sa nu mai priviti omul sau parerea prin prisma masinii care o are? WTF? ![]() Loganul nu e o masina...frumoasa, desi unii sunt pe spate cu ea, dar nici masina urata nu e. Ok..e umflata, mai are una alta pe ici colo, dar per total e un design (simplist, adevarat...sa fie ieftina) destul de echilibrat. Si asta e chiar de apreciat in conditiile in care e facuta din tot felul de resturi de Clio & Megane 1. Fabia in schimb e o masina noua, design nou iar ceea ce vezi de la parbriz in jos nu are nici cea mai mica legatura cu ce vezi de la parbriz in sus. Singura legatura intre ele is sudurile dintre table...nothing more. Singura chestie care a facut ca Fabia sa mai creasca in ochii mei e interiorul. Pare destul de ok, parca nu asa fad ca cel de la vechea Fabia, desi prea bine nu vazusem ca batea soarele dea binelea. So...mai inainte analizati putin subiectul, si dupa mai faceti pe comentatorii, ok? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate asta e si ideea, la Roomster partea din fata e-ntr-un fel si cea din spate, altfel.
Poate asta e noua filozofie Skoda, 2 stiluri intr-o masina. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Sint 100% in asentimentul lui driverx, masina e o vomitatura, orice analiza mai atenta duce la niste conflicte pe retina de iti vine sa ii dai foc. Linii trase pur si simplu din dorinta de a fi diferit si de a incerca "altceva" oricit de idiot ar iesi. Masina e pur si simplu cretina dar se vor gasii unii sa o considere "cumparabila" si ca totul sa fie complet sa incerce in disperare sa ne convinga ca e frumoasa, buna etc.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
driverx |
![]()
|
Pai intai o sa se autoconvinga, dupa care o sa incerce sa ne covinga si pe noi. Dupa care unii o sa ne mai zica ca e mai frumos ca Logan....sunt sigur de asta. Aproape ca as face pariu pe degetele mele de la maini. Asa is oamenii la o adica. Dar tot oamenii trebuie sa incerce totusi sa priveasca si obiectiv cat de cat lucrurile.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ho, bre, drivere-x !!! Ce-ti veni ? Stai rilex !
Daca-i rosie, oricum o sa ia mintile fumeilor ... ![]() Partea proasta este ca mai depinde si de zona de achizitie, ca sa-i zic asa ... Adica pe mine, in GL mai mult ma "coafeaza" dealerul Skoda decat ala Opel ... desi noua Corsa mi se pare super ... This post has been edited by cristi.r: 14 Jun 2007, 18:29 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Masina mai urata decat Loganul nu exista, oricat s-ar stradui Fabia s-o detroneze
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
hai ca Scabia cu o echipare exterioara mai deosebita si cu barele in culoarea caroseriei e chiar draguta, pe bune. Loganul e frumos si el in felul lui, trebuie sa stii sa il pui in peisaj, e mai rustic asa.
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
chucki21 |
![]()
|
Da m-am hotarat Corsa voi lua...din pacate am fffff. mult de asteptat.Inca nu am dat comanda deoarece vreau sa fac totushi un drive test si poate intre timp apar probleme legate de ce e sub capota astea sunt singurele care pot fi serioase.....cineva mai sus spunea de Kia ceed....la fel ca si la hyundai..piese scumpe ce vin greu....nu imi place asta...deci CORSA
|
--------------------
Berlina
1300
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Dedicație specială pentru driverx!!!!
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Acum totul a devenit clar!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Thanks....thanks ![]() ![]() Acuma stiu de ce e asa urata. Design-ul a fost facut de niste bucatari, si ei limitati la posibilitatile de modelare ale aluatului ![]() ![]() ma strict de ras...nu mai pot.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare reclama.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Chucki21, felicitari pentru alegere. Nu cred ca o sa regreti. Corsa mea (versiune C) are deja 30.000 km si nici cea mai mica problema tehnica.
Oricum, inarmeaza-te cu multa rabdare, din cate am inteles D-ul se livreaza in 6 luni. ![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
chucki21 |
![]()
|
Acum sa vad daca cei de la Radacini Motors (sunt noi aici in Braila) sau la Gold Platin au ceva pe stoc.Din cate am inteles(forumuri) cica s-au sistat comenzile pe Romania pentru ca sunt prea multe pentru anul asta.
Sa vad acum cat de adevarat este....oricum la Radacini Motors am inteles ca astept 8 luni...groaznic de mult....astia de la Gold Platin se lauda cu 4 luni dar..nu stiu cat e de adevarat. Oricum in Braila doar 2 dealeri opel sunt..cei de mai sus..si imi este frica sa nu fie unul mai varza ca altul. ![]() |
--------------------
Berlina
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:50 |