Achizitie masina: Opel sau Skoda?, Opel Corsa sau Noua Skoda Fabia?
![]() ![]() ![]() |
Achizitie masina: Opel sau Skoda?, Opel Corsa sau Noua Skoda Fabia?
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(DFA @ 6 Jun 2007, 07:32) Cam cite masini din grupul VAG detii in proprietate ca faci o asemenea afirmatie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sint cam acrii strugurii, nu-i asa? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu trebuie sa ai 2 facultati ca sa-ti dai seama ca vag face cele mai terne interioare posibile..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
aphophis >> Asa e, ai perfecta dreptate. Un posesor de Logan nu va cumpara niciodata un A8 sau macar A6. Luxul si confortul din Logan nu il va putea avea in nici una din masinile grupului VAG.
Nu sfatuiesc pe nici un posesor de Logan sa se gindeasca sa isi cumpere ceva din grupul VAG, deoarece va fi total dezamagit. Va pierde toate avantajele oferite de Logan (luxul si confortul deosebit) |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de struguri: si zici ca ai preferat Passat-ul unui A6?
Sa fie din cauza unor pareri/preferinte pur personale si mai ales subiective, cum sunt si cele ale posesorilor de logan la adresa bordurilor VAG? P.S. Ne-ai lipsit dar se pare ca acum ne trebuie de doua ori mai multe trepte sa ajungem acolo ... sus, sus ... de unde posesorii de logan se vad asa de ... mici, mici ... |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 22 Jun 2007, 08:00) aphophis >> Asa e, ai perfecta dreptate. Un posesor de Logan nu va cumpara niciodata un A8 sau macar A6. Luxul si confortul din Logan nu il va putea avea in nici una din masinile grupului VAG. Nu sfatuiesc pe nici un posesor de Logan sa se gindeasca sa isi cumpere ceva din grupul VAG, deoarece va fi total dezamagit. Va pierde toate avantajele oferite de Logan (luxul si confortul deosebit) cred ca ai pierdut partea in care ne refeream doar la design raportat la alti concurenti. Nu am vorbit de calitate , asa ca te aprinzi degeaba. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 22 Jun 2007, 00:25) Cam cite masini din grupul VAG detii in proprietate ca faci o asemenea afirmatie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sint cam acrii strugurii, nu-i asa? ![]() ![]() ![]() Trebuie doar să mă urc în ele și să mă uit la bordul lor, ca să mă apuce o plictiseală iremediabilă. Excepțiile (care există, nu pot să neg) nu fac decât să confirme regula. Dacă dețin un amărât de Logan nu înseamnă că nu pot emite păreri despre alte mașini... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Hihihi,
exact motivul pentru care, dupa vanzarea Loganului nu as opta sub nici o forma pt un fuckin' VAG! Bordul este intr-adevar, so booooring si fad, fara nici un design... In schimb, noile masini de la Opel (inclusiv Astra si Corsa), nu se compara! Btw, Passat-ul mi se pare ca are cel mai naspa bord, apropo ![]() In rest, bafta! |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
savin512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca performante, cele 2 variante propuse sunt sensibil asemanatoare. Diferentele sunt insesizabile si pur teoretice. Eu as alege Corsa, dar asta este o chestie de gust. Daca nu te inteerseaza si alte aspecte precum seriozitate si costuri service, etc. a;ege ce te indeamna inima. Nu am mers cu noua fabia, insa vechiul model este chiar inconfortabil in spate.
Off topic! Scuzati-ma ca am indraznit sa-mi dau cu parerea, sunt doar umil posesor de Logan 1,6. |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 Ambition
- B-86-AFL
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Omul intreaba de 2 masini (Corsa si Fabia) si se ajunge la cat de naspa e bordul de Passat. Frumos.
Chucki, poti afla mai multe despre dealerii Opel pe forum-urile marcii. Nu dau link-uri ca sa nu fac reclama. Masina mea e cumparata de la G&P Iasi, care au fost de cuvant la termene de livrare... Dar nu bag mana in foc pentru ei. This post has been edited by BlaueCorsa: 29 Jun 2007, 16:18 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Chucki: am auzit o reclama la radio in care zicea ca la XxX dealer iti iei noua Corsa imediat-din stoc.Din pacate n-am retinut numele dealerului.Poate iti zice altcineva daca a auzit reclama
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Gold&Platin Bucuresti, cred... Ei se laudau cu chestia asta...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
apropos de interioarele de la wv: sunt foarte practice. si bine finisate.
eu as cumpara fabia daca ar fi sa aleg intre corsa si fabia. este o impresie pur subiectiva. sper ca nu se supara nimeni ca am postat pe forumul asta fiind atat de amarat cu loganul meu ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
maftei_iulyus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 June 06 ![]() |
sfatul unui fost posesor de logan si viitorul posesor de fabia
mergi pe skoda fabia e super masina si interiorul si dotarile sunt mult peste opel mergi prin service-uri si intreaba mecanicii ce masini vin cel mai des pe la ei uita-te pe site-uri straine si vezi ce impresie face opelul corsa un aspect sub capota skoda scrie = VW= iar motoarele opelului pot fi gasite si la panaramele alea de masini numite chevrolet |
--------------------
dacia
logan preferance
2005
- IS.81.MSR
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Care dotari ale Fabiei sunt "mult peste Opel"? Motoarele acelea jenante de 1.2l 55 CP in 3 cilindri (cand motorul de 1.0 de la Opel - tot in 3 cilindri - da 60 CP)? Sau SDI-ul la care iti e si mila sa apesi frana?! Faptul ca trebuie sa platesti 25 de euro extra pentru bricheta si scrumiera?
Cat despre faptul ca sub capota scrie VW... nu spun decat ca atunci cand Hitler ii cerea lui Ferdinand Porsche sa faca proiectul Kafer-ului, Opel producea deja masini de vreo 50 de ani. LE: un singur post... contul e facut doar ca sa ridici in slavi Fabia?! LLE: nu mai vorbesc despre compartimentare. De la VAG, doar Ibiza este bine compartimentata la interior (experiment simplu, doi indivizi de 1.90 si 100 de kg unul in spatele celuilalt). Polo si Fabia sunt inghesuite. This post has been edited by BlaueCorsa: 4 Jul 2007, 07:46 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:37 |