Eleron Logan
![]() ![]() ![]() |
Eleron Logan
Flores |
![]()
|
||
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
|
||
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Montaj final cu silicon ptr. sticla Bison si cateva puncte de Poxipol. Am tinut presat cu mana 10 min si totul a fost OK
Attached thumbnail(s) 10032007.jpg ( Size: 116.4k ) Number of downloads: 261 10032007_001_.jpg ( Size: 151.94k ) Number of downloads: 359 10032007_002_.jpg ( Size: 110.27k ) Number of downloads: 263 10032007_003_.jpg ( Size: 111.96k ) Number of downloads: 177 10032007_005_.jpg ( Size: 128.92k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
Alte poze
Attached thumbnail(s) 10032007_004_.jpg ( Size: 106.6k ) Number of downloads: 316 10032007_010_.jpg ( Size: 155.95k ) Number of downloads: 206 10032007_011_.jpg ( Size: 156.42k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bv,arata foarte bine
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
Mersi !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
pfiuu..mai baieti,dar alte eleroane nu mai gasiti?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
Thejock3r |
![]()
|
apropo..o sa pun si eu poze cu eleronul meu (made in vitan ), macar ma multumesc ca nu sunt 1 mil de mashini cu acelashi model
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
l@u |
![]()
|
Chiar asteptam minunea din Vitan!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dacianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 February 07 From: Drobeta Turnu Severin ![]() |
ia sa te vedem mey jokere cu eleronul tau...si sa ne dai un pret la el...ca asta de la pilot e destul de ieftin
|
--------------------
Dacia
1410
1995 TLX
- MH-01-PSU
|
|
Thejock3r |
![]()
|
negociat 1 mil..urmeaza slefuirea si vopsitul..nu cred ca ia mai mult de 500 mii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Un sfat as dori de la voi inafara de silicon ca am dat gres cu el ceva adeziv mai puternic de lipit,am eleron si mi sa desprins putin in partea drapta sa intins siliconu:))). un sfat este bine venit.Mersi astept pareri.
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 34.17k ) Number of downloads: 284 |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
l@u |
![]()
|
@Thejock3r Tie ti-a spus nea ala din vitan ca e unicat al tau sau Loganu' tau a fost editie limitata fii si tu mai original ce draq ia-ti o masina exotica si posteaza in alta parte nu la Dacia club ca aici sunt cei care au masini si eleroane care mai sunt pe strada
@sebi4fc Eu am lipit de siguranta cu poxilina si dupa 10-15 min se intareste |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Ok..am inteles !:) Te-ai atacat cumva? NU trebuie!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
l@u |
![]()
|
Eu am facut reclama la eleronul meu si sa stii ca nu l-am luat de la Pilot si nici din Vitan si nici macar nu am stiut exact cum arata ci numai din poze si a fost exact ce cautam.Nu am tinut mortis sa fie facut de X sau Y singurul criteriu a fost ca sa fie cat mai mic si mai finut.Poate sunt mult mai misto dar asta a fost sa fie al meu...de acum asta e.Bafta si astept poze cu eleronul tau si iti doresc sa fie mult mai misto si mai ieftin ca al meu!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
QUOTE(sebi4fc @ 10 Mar 2007, 21:04) Un sfat as dori de la voi inafara de silicon ca am dat gres cu el ceva adeziv mai puternic de lipit,am eleron si mi sa desprins putin in partea drapta sa intins siliconu:))). un sfat este bine venit.Mersi astept pareri. Baietii de la service-ul din localitate lipesc astea cu silicon de lipit parbrize. Lipirea nu necesita nici macar slefuirea suprafetei pe care urmeaza a fi lipit adezivul. Si tine garantat. |
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum o sta eleronul asta care e chiar finut pe o Solenza? Unde pot si eu sa ma duc sa pun unul sa vad cum sta?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eleronu de la cielo se potriveste si el perfect pe logan ,am vazut la unu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Thejock3r |
![]()
|
Al meu seamana cu eleronul de la Cielo! zic eu ca e simpatic! mai am si stop pe frana pe el
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
Dacianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 February 07 From: Drobeta Turnu Severin ![]() |
pt jocker: eleroanele luate de l@u, flores, GR etc de la mine sunt facute de pilot si am acte pe el adica factura, certificat omologare rar etc....nu le fac reclama (ca nu mai am nevoie...le-am vandut pe toate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1995 TLX
- MH-01-PSU
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Daciane , e finut ..e frumos..nimik de zis! Am vrut sa-mi iau acelashi model dar:
1. Ptr ca am "fustitze" eleronasul era vizibil de la aprox 2m (sau doar din lateral) 2. Am vazut f multe Loganuri cu asa ceva montat 3. Zic eu ca nu e asa de inalt cel achizitionat sa imi impiedice vizibilitatea O sa mai dureze pana il montez,pentru ca timpul ma preseaza! ![]() Asadar,toate bune si bafta in tuning ! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce firma produce cele mai bune eleroane (calitativ)?
Am vazut in pozele de mai sus si nu-mi plac ca sunt cam mari si ondulate. Edit: parca la Elia am vazut unele finute rau ?! This post has been edited by finutu: 11 Mar 2007, 12:25 |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Intr-adevar, eleroanele de la Pilot sunt ondulate rau. Si asta numai din cauza matritelor proaste. Dar eu nu am gasit ceva asemenator si ca design si ca pret.
La fel si matrita pentru bara fata model DS este prost realizata. Ramane foarte mult loc sub faruri. Eu am incarcat cu kit de fibra ca sa iasa bine. This post has been edited by rhadoo81: 11 Mar 2007, 12:35 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
Thejock3r |
![]()
|
Pentru cei care doresc un kit complet , unicat si il tine buzunaru stiu o firma care proiecteaza si realizeaza asa ceva dupa dorintele clientului. Nu stiu preturi dar stiu sigur ca se imbina cum trebuie si e finisat perfect.Consider ca proiectarea direct pe masina este cea mai buna!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
l@u,
cat a costa eleronul? This post has been edited by concurent: 16 Mar 2007, 14:02 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@2dor: am eu un eleron din ata de Pilot, nu l-am mai montat pe masina, daca vrei ti-l las sa il probezi... daca il vrei, e al tau dupa aia, contra unei sume de bani, bineinteles...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Eu mi-am pus un eleron de la pilot chiar cand au aparut da nu am avut problema cu montajul sau cu ondulatu.A fost aproape perfect si l-am montat super usor.Sa fii scazut pilotul calitatea acu?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
l@u |
![]()
|
Nu cred ca doar matritele sunt aceleasi ! Si eu l-am montat usor si nu este ondulat si oricum perfectiunea pe care o cauta unii nu exista mai ales la pretul asta.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Thejock3r |
![]()
|
E cineva din Bucuresti care stie sau cunoaste pe cineva care poate sa-mi monteze un eleron? Stiu ca trebuie sa se dea 5 gauri...ms..
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
l@u |
![]()
|
Nu da gauri-cauta sa il lipesti!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:17 |